Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulaaaa wrote:Justek test od razu taki wyszedł po południu. Jeden robiłam dzisiaj rano strumieniowy ale dopiero jak wróciłam z pracy widziałam bladziocha. A te dwa to wczoraj i przedwczoraj.
Chcialam isc jutro na betę ale nie wiem czy nie za wcześnie.
A ile jesteś po owulacji ? Który dzień cyklu , przy jak długich ?Justek -
30 dc przy cyklach tak 29-30.
Po owulacji nie wiem bo wyjątkowo nie robiłam testów owu. W 21,22,23 dc miałam nitki krwi w sluzie i albo to była implantacja albo owulacja. Wczesniej zdarzały się plamienia owu ale to jednodniowe i przeważnie w 15 dc. -
Paulaaaa wrote:30 dc przy cyklach tak 29-30.
Po owulacji nie wiem bo wyjątkowo nie robiłam testów owu. W 21,22,23 dc miałam nitki krwi w sluzie i albo to była implantacja albo owulacja. Wczesniej zdarzały się plamienia owu ale to jednodniowe i przeważnie w 15 dc.
Myślę ze jak bladziochy wychodzą to i neta wyjdzie , podobno od 14 dpo wychodziJustek -
Meluśka wrote:Super! Gratulacje jakiś przeczucia miałaś? Jakieś objawy?
Justek - może Tobie też się udało
Przeczucia miałam. Objawem było lekkie krwawienie jak badałam szyjkę w sobotę. Śluzu to w tym cyklu było słabo. Pomogły mi testy owulacyjne. Teraz śluzu nie mam widocznego na bieliznie.
Objawy to bóle pleców, zgaga, powiększone piersi chociaż mnie nie bolą.
Wcześniej mnie prawy jajnik bolał. -
Justek wrote:Kurczę opowiadaj szybko jakie były objawy co bolało jak bolało , sluzy , szyjki temp itp
Ale się cieszę , weź nas zaraź nie bądź taka
Bardziej patrzyłam na temperaturę. Nie miałam takiej wysokiej także to mnie zaintrygowało. Szyjkę mam cały czas wysoko. Bolały mnie plecy, prawy jajnik no i w sobotę miałam lekkie krwawienie przy badaniu szyjki więc nawet na bieliźnie nie miałam.
W środę idę do lekarza a dzisiaj na powtórną bete. Mam nadzieje, że podskoczy z 6,8. -
Dzisiaj rano zrobiłam test i znowu blada kreseczka Super czułym robiłam. Od 3 dni mam słabe plamienie brązowe, dzisiaj zastosowałam tampon bo myślałam że okres dostaje a na tamponie tylko brązowe upławy... A temp dalej podwyższona w pochwie 37.2. Może okres już się zaczyna bo przeważnie tak się zaczyna... Jeżeli jutro się nie rozkreci to w piątek pójdę na betę
Justek lubi tę wiadomość
-
Paulaaaa wrote:Dzisiaj rano zrobiłam test i znowu blada kreseczka Super czułym robiłam. Od 3 dni mam słabe plamienie brązowe, dzisiaj zastosowałam tampon bo myślałam że okres dostaje a na tamponie tylko brązowe upławy... A temp dalej podwyższona w pochwie 37.2. Może okres już się zaczyna bo przeważnie tak się zaczyna... Jeżeli jutro się nie rozkreci to w piątek pójdę na betę
Chyba możemy Ci gratulowaćJustek -
Paulaaaa wrote:Zobaczcie...
https://www.fotosik.pl/zdjecie/a1e67a2113fbd137
Rano był robiony i już troszkę wysechł. Jest druga słaba Ale chyba najmocniejsza z tych wszystkich. Ale dlaczego dostaje okres ?
Zosia - a kiedy będą wyniki?
Justek - chyba musisz poczekać, nic nie przyspieszysz, może beta?23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
zosia92 wrote:Jestem po wynikach:
BHCG : 38,2 więc wzrosła ( 533,3 %)
Progesteron : 19,48
Rozmawiałam ze swoim ginekologiem i muszę brać luteinę. Jutro jadę po receptę i będę brać.23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:SUPER! A czemu musisz brać luteinę?
Może dla niej mam za niski progesteron. Dowiem się dzisiaj bo do niej jadę po receptę.