Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje mi się że ok, przyczyną problemów w zajsciu w ciążę raczej jest za dużo więc bym była spokojna
U mnie pojawił się okres dziś, w sumie się cieszęmam plan żeby w tym miesiącu nie nakręcać się tak w dni płodne bo zamiast dziecka wychodzą z tego tylko spięcia e małżeństwie
-
Justek wrote:https://ovufriend.pl/graph/5f0e9a0fed94c09d2e086b8f21edd0e6
Dziwne , teraz tez ?
A jakie masz cykle? Zawsze masz śluz wodnisty w owu? Resty owu nie ciemnieją wogóle? A może masz wcześniej albo później owu niż myślisz? Ja za bardzo się nie znam, nie mierzę temperaturyz tego, co widzę, to masz dzisiaj 24dc, tak? Czemu tak wcześnie test ciażowy zrobiłaś?
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Teraz widzę
A jakie masz cykle? Zawsze masz śluz wodnisty w owu? Resty owu nie ciemnieją wogóle? A może masz wcześniej albo później owu niż myślisz? Ja za bardzo się nie znam, nie mierzę temperaturyz tego, co widzę, to masz dzisiaj 24dc, tak? Czemu tak wcześnie test ciażowy zrobiłaś?
Dzisiaj mam 28 dzień cyklu , cykle mam 28 dniowe. Testy owu robię elektroniczne clearblue, ja nie rozpoznaje u siebie śluzu rozciągliwości , ogólnie mam go mało .
Test zrobiłam w 27 dniu cyklu , myślał ze dzień przed już coś wyjdzieJustek -
Justek wrote:Kochana dziękuję za wsparcie .
Dziewczyny cz któraś z was stosuje inofolic ?więc ja chyba spróbuję inofem
podobno to się pije raz dziennie przed snem od 1 dnia cyklu codziennie przez 3 miesiące, potem miesiąc przerwy i znowu.. chyba, że wcześniej się uda zajść w ciążę
ale słyszałam opinie, że pomaga
23.07.2017 - Sandra
-
Meluśka wrote:Ja się zastanawiam, czy ni kupić i stosować inofem, to jest to samo, co inofolic, tylko nasz polski i nadodatek duuużo tańszy
więc ja chyba spróbuję inofem
podobno to się pije raz dziennie przed snem od 1 dnia cyklu codziennie przez 3 miesiące, potem miesiąc przerwy i znowu.. chyba, że wcześniej się uda zajść w ciążę
ale słyszałam opinie, że pomaga
Jestem ciekawa efektu , moja ginekolog mi to poleciła . Pije się po jednej saszetce ?przez cały cykl ?Justek -
Justek wrote:Jestem ciekawa efektu , moja ginekolog mi to poleciła . Pije się po jednej saszetce ?przez cały cykl ?23.07.2017 - Sandra
-
Pijąc infolic/inofem trzeba odstawić inne suplementy zawierające kwas foliowy?
Dzisiaj spadła mi temperatura, więc u mnie też się nie udało w tym cyklu. Czekam na @ i walczymy dalej
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M.