Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydaje mi się że ok, przyczyną problemów w zajsciu w ciążę raczej jest za dużo więc bym była spokojna
U mnie pojawił się okres dziś, w sumie się cieszę mam plan żeby w tym miesiącu nie nakręcać się tak w dni płodne bo zamiast dziecka wychodzą z tego tylko spięcia e małżeństwie -
Justek wrote:https://ovufriend.pl/graph/5f0e9a0fed94c09d2e086b8f21edd0e6
Dziwne , teraz tez ?
A jakie masz cykle? Zawsze masz śluz wodnisty w owu? Resty owu nie ciemnieją wogóle? A może masz wcześniej albo później owu niż myślisz? Ja za bardzo się nie znam, nie mierzę temperatury z tego, co widzę, to masz dzisiaj 24dc, tak? Czemu tak wcześnie test ciażowy zrobiłaś?23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Teraz widzę
A jakie masz cykle? Zawsze masz śluz wodnisty w owu? Resty owu nie ciemnieją wogóle? A może masz wcześniej albo później owu niż myślisz? Ja za bardzo się nie znam, nie mierzę temperatury z tego, co widzę, to masz dzisiaj 24dc, tak? Czemu tak wcześnie test ciażowy zrobiłaś?
Dzisiaj mam 28 dzień cyklu , cykle mam 28 dniowe. Testy owu robię elektroniczne clearblue, ja nie rozpoznaje u siebie śluzu rozciągliwości , ogólnie mam go mało .
Test zrobiłam w 27 dniu cyklu , myślał ze dzień przed już coś wyjdzieJustek -
Justek wrote:Kochana dziękuję za wsparcie .
Dziewczyny cz któraś z was stosuje inofolic ?23.07.2017 - Sandra
-
Meluśka wrote:Ja się zastanawiam, czy ni kupić i stosować inofem, to jest to samo, co inofolic, tylko nasz polski i nadodatek duuużo tańszy więc ja chyba spróbuję inofem podobno to się pije raz dziennie przed snem od 1 dnia cyklu codziennie przez 3 miesiące, potem miesiąc przerwy i znowu.. chyba, że wcześniej się uda zajść w ciążę ale słyszałam opinie, że pomaga
Jestem ciekawa efektu , moja ginekolog mi to poleciła . Pije się po jednej saszetce ?przez cały cykl ?Justek -
Justek wrote:Jestem ciekawa efektu , moja ginekolog mi to poleciła . Pije się po jednej saszetce ?przez cały cykl ?23.07.2017 - Sandra
-
Pijąc infolic/inofem trzeba odstawić inne suplementy zawierające kwas foliowy?
Dzisiaj spadła mi temperatura, więc u mnie też się nie udało w tym cyklu. Czekam na @ i walczymy dalej
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M.