Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia1992 wrote:Ja zrobiłam betę jednak i <0,1... Aż się poryczałam. Była owulacja, był śluz, wysokie temperatury i d...
Syska - 15:30-16:00 mają być wyniki23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Witaj Monini staracie się o pierwszego maluszka?
Tak, o pierwszego i strasznie nie możemy się go doczekać Ale to chyba jak wszystkie na forum...
Oby nam się wszystkim zazieleniloMeluśka lubi tę wiadomość
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Natalia1992 wrote:Ja zrobiłam betę jednak i <0,1... Aż się poryczałam. Była owulacja, był śluz, wysokie temperatury i d...
Przykro mi razem z Tobą... Nie załamuj się, w końcu na pewno się uda. Twój post przez przypadek polubilam- przepraszam.
Ja z tego powodu nie chodzę na betę, testów też nie robię, bo miesiączka przychodziła zawsze o czasie. Zrobię test (ewentualnie) dopiero dzień po planowanej @.Natalia1992, Meluśka lubią tę wiadomość
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Chyba muszę sobie też tak postanowić, bo można zbankrutować na tych testach
Załamka będzie jeden/dwa dni a potem jak co miesiąc będziemy z nadzieją działać dalej
Monini, ktoś zalecił wam już na początku badanie nasienia? Bo pisalaś że staracie się kilka miesięcy.
-
Natalia1992 wrote:Chyba muszę sobie też tak postanowić, bo można zbankrutować na tych testach
Załamka będzie jeden/dwa dni a potem jak co miesiąc będziemy z nadzieją działać dalej
Monini, ktoś zalecił wam już na początku badanie nasienia? Bo pisalaś że staracie się kilka miesięcy.
Testy ciążowe zamowilam przez internet, ale wytrzymuje i jakoś nie robię- czekają w pogotowiu na opóźnienie
Jeszcze zanim zaczęliśmy się starać, to mąż zrobił badania. W dzieciństwie M miał zapalenie jąder, a w tamtym roku miał dziwne bóle. Poszedł do urologa/androloga, który zrobił mu usg - nie wykryto żadnych problemów. Lekarz wtedy powiedział, żeby zrobić dodatkowe badania przed planowaniem ciąży.
W tym roku mąż zrobił badania i wyszła duża fragmentacja DNA nasienia i obniżone inne parametry (już nie pamiętam które). Teraz bierze Profertil już 4 miesiąc. No i czekamy na naturalny cud
Uważam, że i tak jesteśmy w dobrej sytuacji, bo nie czekaliśmy rok na badania i już mamy wdrożona suplementację. M ma zlecony cały komplet badań- po 3 miesiącach suplementacji, ale daliśmy sobie jeszcze jeden miesiąc wiecej na ich wykonanie. Jak się nie uda, to robimy pozostałe i będziemy szukać przyczyny tej fragmentacji. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowe problemy, które były powiązane z bólami sprzed niespełna roku. Zobaczymy, ale muszę być dobrej myśli
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M.