Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Monini wrote:Pijąc infolic/inofem trzeba odstawić inne suplementy zawierające kwas foliowy?
Dzisiaj spadła mi temperatura, więc u mnie też się nie udało w tym cyklu. Czekam na @ i walczymy dalej
Co do odstawienia kwasu foliowego, to nie mam pojęcia, nie słyszałam o tym, że trzeba odstawić, jak się bierze infolic, czy inofem23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Na temperaturę nie patrz, bo wiele dziewczyn, mówiło, źe w ciąże zaszły, mimo, że im spadła temperatura przed @, tak naprawdę póki nie ma @, może być różnie
Co do odstawienia kwasu foliowego, to nie mam pojęcia, nie słyszałam o tym, że trzeba odstawić, jak się bierze infolic, czy inofem
Inofolic ma już kwas foliowy , ale pytanie czy dla lepszego efektu można pic 2 saszetki . I czy można zacząć już pod koniec cyklu ?Justek -
Dziewczyny u mnie od wczoraj @. To trzeci okres w ciagu 14 msc, niewywolany tabletkami, wiec w sumie sie ciesze. Wychodzi na to, ze wszystko wraca do normy. Mysle ze duzo w uregulowaniu gospodarki hormonalnej pomogl mi ovarin (biore na wlasna reke, bez polecenia gina, od 4 msc). Takze skonczy sie okres i mam nadzieje, ze za 2 tyg z hakiem beda dni plodne
-
Speakyourmind93 takie starają mogą być całkiem przyjemne
Znam parę, w której dziewczyna nie lubiła współżyć, a w ciążę udało im się zajść w pierwszym cyklu. Wszyscy się śmialiśmy, że jej facet na pewno jest niepocieszonyspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Meluśka wrote:A jakie to jest w smaku? i ile kosztuje inofolic? Ile droższe od inofemu?
Meluska praktycznie bez smaku , takie nijakie , nie wiem czy ma to związek z tym ze @ nie przychodzi czy tak działa inofolic- ale strasznie czuje jajniki bolą jak na okres .
Justek -
zosia92 wrote:Dziewczyny jestem po testowaniu blada kreska druga jest )))!!!.
Wczoraj byłam na becie wyszła 6,8 pojutrze powtórka
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Justek - może Tobie też się udało23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Super! Gratulacje jakiś przeczucia miałaś? Jakieś objawy?
Justek - może Tobie też się udało
Meluska , nie nastawiam się . Dziwne rzeczy się ze mną dzieją , a @ nie widać - czekam .... czekam ... czekam . Dzisiaj temp mi spadła trochę , wiec przylezie pewnie ta wredota . Delektuję się smakiem inofolicu i czekamJustek -
Kurczę opowiadaj szybko jakie były objawy co bolało jak bolało , sluzy , szyjki temp itp
Ale się cieszę , weź nas zaraź nie bądź takaJustek -
Paulaaaa wrote:Witam. Jestem tu nowa mam podejrzenie ciąży. Prosze zerknijcie na moje testy. Są to testy o czulosci 10 Pink test, zwykly pink test wyszedl negatywny.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/6423e2929a24aae3
https://www.fotosik.pl/zdjecie/454918fe306ad39f
Hej , po jakim czasie odczyt ?Justek