Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciążowe
Odpowiedz

Testy ciążowe

Oceń ten wątek:
  • Ivka Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) aż się zarejestrowałam, żeby to napisać :) (do tej pory byłam wolnym słuchaczem „czytaczem”)

W poniedziałek musiałam zrobić kilka badań do mojego neurologa, przy okazji zrobiłam betę. Wyszło 5,3 więc złapałam lekkie zdziwko. (9dpo) Nie miałam jak tego poprawić, bo wyleciałam we wtorek rano i właśnie siedzę w zimnej Szwecji. Przywiozłam dwa testy, właśnie te ultraczułe. Dzisiaj (sroda- negatywny). Nie wiem czy jest sens robić ten drugi. Przejdę się na betę w sobotę po przylocie, ciekawa jestem co tu się wydarzyło :)
    W piątek mam dostać miesiączkę.

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ