X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciążowe Easy@Home
Odpowiedz

Testy ciążowe Easy@Home

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelika_1984 Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 10 września, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika_1984 wrote:
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

Widzę brak odpowiedzi od 2 lat, a sama kopie w necie odnośnie wybarwiania testów easy home. Więc po moich długich przygodach - nigdy nie otrzymałam cienia na teście ani żadnej kreski fabrycznej jeśli rzeczywiście bety w moczu nie było. Natomiast jeśli beta była nawet mała to wychodziły takie cienie że ledwo było widać pod światło, gdzie na innym teście (facelle czy pink) była już wyraźniejsza kreska :)
    Przyjaciółka znów robiła równocześnie pinki i easy home i zdecydowanie pinki lepiej i wcześniej się wybarwiały od 4dpt. Również nie miała żadnego cienia jeśli bety nie było.

Starania od 2018
    Klinika od 2024
    I procedura:
    07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
    ❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
    ❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG), 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6
    ❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin), 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2
    ❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki), hcg 8dpt 2

❌KIR: Bx
    + 2DS2
    - 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
    HLA-C C1/C2 oboje

PAI-1 homo
    mthfr homo
    IO? Hiperinsulinemia?
    Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp 🆗

"Tylko spokój może nas uratować"
  • Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 12 września, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy mnie nie zawiodły, aż do tego msc … miałam łącznie 4 testy pozytywne, reszta negatywne, z krwi też -
    Weszłam na komentarze na Amazon i tam sporo negatywów (zmieniłam na „ostatnio”) i okazuje się że chyba jest jakiś wadliwy rzut, wiele komentarzy negatywnych 😭😭😭
    Kij z pieniędzmi ale 💔 bo naprawdę to daje nadzieję z😢😢

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

5.12 ⏸️ 9dpo 🥹
    9.12 hcg 196 ✅ TSH 27,4❌
    13.12 hcg 1316 ✅😱 prog 128 🥹
    19.12 hcg 11219✅ prog 129 ✅

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ