Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciążowe Easy@Home
Odpowiedz

Testy ciążowe Easy@Home

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelika_1984 Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

• Muczylando Autorytet

Wysłany: 10 września, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika_1984 wrote:
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

Widzę brak odpowiedzi od 2 lat, a sama kopie w necie odnośnie wybarwiania testów easy home. Więc po moich długich przygodach - nigdy nie otrzymałam cienia na teście ani żadnej kreski fabrycznej jeśli rzeczywiście bety w moczu nie było. Natomiast jeśli beta była nawet mała to wychodziły takie cienie że ledwo było widać pod światło, gdzie na innym teście (facelle czy pink) była już wyraźniejsza kreska :)
    Przyjaciółka znów robiła równocześnie pinki i easy home i zdecydowanie pinki lepiej i wcześniej się wybarwiały od 4dpt. Również nie miała żadnego cienia jeśli bety nie było.

Starania od 2018
    Klinika od 2024
    I procedura:
    07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
    07/31 - I FET, cykl sztuczny, 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
    09/04 - II FET, cykl sztuczny, 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6, cb 3+6
    10/30 - III FET, cykl sztuczny, 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2

KIR: Bx
    + 2DS2
    - 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
    HLA-C C1/C2 oboje
    PAI-1 homo
    mthfr homo
    IO? Hiperinsulinemia?
    Kariotypy ok
    Cytokiny ok
    Immunofenotyp ok

"Tylko spokój może nas uratować"
  • Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 12 września, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy mnie nie zawiodły, aż do tego msc … miałam łącznie 4 testy pozytywne, reszta negatywne, z krwi też -
    Weszłam na komentarze na Amazon i tam sporo negatywów (zmieniłam na „ostatnio”) i okazuje się że chyba jest jakiś wadliwy rzut, wiele komentarzy negatywnych 😭😭😭
    Kij z pieniędzmi ale 💔 bo naprawdę to daje nadzieję z😢😢

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ