Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciążowe Easy@Home
Odpowiedz

Testy ciążowe Easy@Home

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angelika_1984 Koleżanka

Wysłany: 28 grudnia 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

• Muczylando Ekspertka

Wysłany: 10 września, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika_1984 wrote:
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami paskowymi, czy one mają cień fabryczny niezależnie czy ciąża jest czy nie ? Może ktoraś ma ten test pozytywny i moglaby mi pokazać? 😊

Widzę brak odpowiedzi od 2 lat, a sama kopie w necie odnośnie wybarwiania testów easy home. Więc po moich długich przygodach - nigdy nie otrzymałam cienia na teście ani żadnej kreski fabrycznej jeśli rzeczywiście bety w moczu nie było. Natomiast jeśli beta była nawet mała to wychodziły takie cienie że ledwo było widać pod światło, gdzie na innym teście (facelle czy pink) była już wyraźniejsza kreska :)
    Przyjaciółka znów robiła równocześnie pinki i easy home i zdecydowanie pinki lepiej i wcześniej się wybarwiały od 4dpt. Również nie miała żadnego cienia jeśli bety nie było.

Starania od 2018
    24/06 - kwalifikacja do ivf
    24/07 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
    24/07/31 - I FET, cykl sztuczny, 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
    24/09/04 - II FET, cykl sztuczny, 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6, cb 3+6

KIR: Bx
    + 2DS2, 2DS4 (del-22bp)
    - 2DS1, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1
    HLA-C C1/C2 oboje
    PAI-1 4g/4g
    mthfr

"Tylko spokój może nas uratować"
  • Olcia1987 Ekspertka

Wysłany: 12 września, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy mnie nie zawiodły, aż do tego msc … miałam łącznie 4 testy pozytywne, reszta negatywne, z krwi też -
    Weszłam na komentarze na Amazon i tam sporo negatywów (zmieniłam na „ostatnio”) i okazuje się że chyba jest jakiś wadliwy rzut, wiele komentarzy negatywnych 😭😭😭
    Kij z pieniędzmi ale 💔 bo naprawdę to daje nadzieję z😢😢

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Myo inostol + wiesiołek + Wit E + omega
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ