Testy facelle czy wiarygodne?
-
nick nieaktualny
-
Mi też pokazał niby ciążę, w ciągu 5 minut wyszedłwyraźny cień nawet, widoczny na zdjęciu, test innej marki z tego samego moczu negatywny i kolejne testy w następnych dniach negatywne.
Musiał być felerny.
A kreska wyszła Ci bardzo wyraźna, różowa jasna? Bo u mnie to była baaaardzo jasna, no jednak widoczna na zdjęciu.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Mi też pokazał niby ciążę, w ciągu 5 minut wyszedłwyraźny cień nawet, widoczny na zdjęciu, test innej marki z tego samego moczu negatywny i kolejne testy w następnych dniach negatywne.
Musiał być felerny.
A kreska wyszła Ci bardzo wyraźna, różowa jasna? Bo u mnie to była baaaardzo jasna, no jednak widoczna na zdjęciu.
Dosc wyrazna. Jasniejsza od testowej ale widoczna golym.okiem. Dzisiaj powtorzylam drugi test tez facelle i znowi II wiec chyba jest ok
-
U mnie w niedzielę na Facelle paskowym bladziutka druga kreska, w poniedziałek - to samo lub jeszcze bledsza, na Bobo-Teście tak samo baaaardzo blada druga kreska. Tego samego dnia rano pobrana krew na betę - wynik 10,2. Czyli Facelle wykryły betę, która faktycznie była obecna w organiźmie. A że dziś dostałam okres to inna sprawa - bo ciąża była biochemiczna.
Skoro u Ciebie kreski wyraźne i to dzień po dniu, to dobrze wróży! Idź na betęinnamorata88 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
nick nieaktualnyPotwierdzam, facelle są po prostu bardzo czule i wykrywają betę nawet poniżej 10
zawsze dla porównania można zrobić test innej firmy
ja miałam kreskę widmo-cień na facelle i na pre-teście
więc niemożliwe żeby obydwa były felerne
u mnie to był niestety też biochem
-