Testy owu
-
Jak dla mnie w tym trzecim było najbliżej. Pamiętasz daty kiedy robiłaś je po kolei? Może masz krótki pik albo nie robiłaś w jakiś dzień?👩⚖️30 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅
TSH 1.3, FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
➡️luty - badania nasienia, -
a_aandzela wrote:Jak dla mnie w tym trzecim było najbliżej. Pamiętasz daty kiedy robiłaś je po kolei? Może masz krótki pik albo nie robiłaś w jakiś dzień?
1 we wtorek wieczorem
2 w środę rano
3 w środę wieczorem
I reszta dzisiaj rano i dwa wieczorem -
To niby dość duża częstotliwość. Może jednak jest krótki i tak jakoś wyszło,że w nocy był. A robiłaś je pierwszy raz ?👩⚖️30 lat
🧪morfologia ✅
AMH 0.81❌
🧔♂️33 lata
a_aandzela wrote:To niby dość duża częstotliwość. Może jednak jest krótki i tak jakoś wyszło,że w nocy był. A robiłaś je pierwszy raz ?
W tym cyklu tak. Ale ogólnie robię je od lipca i ciągle nie mogę wstrzelić się. Teraz jest najciemniejszą kreska jaka miałam od pół roku właśnie w tym trzecim z tego cyklua_aandzela lubi tę wiadomość
-
Agneska wrote:W tym cyklu tak. Ale ogólnie robię je od lipca i ciągle nie mogę wstrzelić się. Teraz jest najciemniejszą kreska jaka miałam od pół roku właśnie w tym trzecim z tego cyklu
I rozumiem,że trzymasz się wskazań z tym nie piciem przed ? spróbuj może zrobić jeszcze jeden test,przed pójściem spać i może to trochę rozjaśni sytuację?👩⚖️30 lat
🧪morfologia ✅
AMH 0.81❌
🧔♂️33 lata
Właśnie odebrałam testy owulacyjne clearblue cyfrowe tak polecane, które ponoć nie pozostawiają wątpliwości co do interpretacji wyniku. Zapłaciłam jak za zboże,więc mam nadzieję ,że warto. Tak czy siak dzisiaj pokazuje że jest okres niskiej płodności a testy paskowe znowu ciemniejsze 🙄 także dobrze, że kupiłam i nie daje sobie nadziei doszukując się skali zaciemnienia kreski hehe. Kupiłam wersję 20 sztuk więc potestuje na tym cyklu jeszcze (do okresu ok 19 dni jeszcze) i w kolejny zacznę testowanie od razu po zakończeniu krwawienia. Bo być może jednak owulację mam wczesniej niż całe życie myślałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 21:12
-