X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Testy owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agneska Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa. Tj czytam od pół roku ale pierwszy raz dodaje wpis z prośbą o interpretację testów owu. Czy któryś z nich jest pozytywny? Czy przegapiłam...
    https://zapodaj.net/plik-05TEI1g0ce

• a_aandzela Przyjaciółka

Wysłany: 23 stycznia, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie w tym trzecim było najbliżej. Pamiętasz daty kiedy robiłaś je po kolei? Może masz krótki pik albo nie robiłaś w jakiś dzień?

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅
    TSH 1.3, FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
    🧔‍♂️33 lata
    suplementacja omega,Wit D
    ➡️luty - badania nasienia,
  • Agneska Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    Jak dla mnie w tym trzecim było najbliżej. Pamiętasz daty kiedy robiłaś je po kolei? Może masz krótki pik albo nie robiłaś w jakiś dzień?

1 we wtorek wieczorem
    2 w środę rano
    3 w środę wieczorem
    I reszta dzisiaj rano i dwa wieczorem

Wysłany: 23 stycznia, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niby dość duża częstotliwość. Może jednak jest krótki i tak jakoś wyszło,że w nocy był. A robiłaś je pierwszy raz ?

👩‍⚖️30 lat
    🧪morfologia ✅
    AMH 0.81❌
    🧔‍♂️33 lata
  • Agneska Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a_aandzela wrote:
    To niby dość duża częstotliwość. Może jednak jest krótki i tak jakoś wyszło,że w nocy był. A robiłaś je pierwszy raz ?

W tym cyklu tak. Ale ogólnie robię je od lipca i ciągle nie mogę wstrzelić się. Teraz jest najciemniejszą kreska jaka miałam od pół roku właśnie w tym trzecim z tego cyklu

a_aandzela lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 stycznia, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agneska wrote:
    W tym cyklu tak. Ale ogólnie robię je od lipca i ciągle nie mogę wstrzelić się. Teraz jest najciemniejszą kreska jaka miałam od pół roku właśnie w tym trzecim z tego cyklu

I rozumiem,że trzymasz się wskazań z tym nie piciem przed ?;) spróbuj może zrobić jeszcze jeden test,przed pójściem spać i może to trochę rozjaśni sytuację?

👩‍⚖️30 lat
    🧪morfologia ✅
    AMH 0.81❌
    🧔‍♂️33 lata
  • Agneska Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odebrałam testy owulacyjne clearblue cyfrowe tak polecane, które ponoć nie pozostawiają wątpliwości co do interpretacji wyniku. Zapłaciłam jak za zboże,więc mam nadzieję ,że warto. Tak czy siak dzisiaj pokazuje że jest okres niskiej płodności a testy paskowe znowu ciemniejsze 🙄 także dobrze, że kupiłam i nie daje sobie nadziei doszukując się skali zaciemnienia kreski hehe. Kupiłam wersję 20 sztuk więc potestuje na tym cyklu jeszcze (do okresu ok 19 dni jeszcze) i w kolejny zacznę testowanie od razu po zakończeniu krwawienia. Bo być może jednak owulację mam wczesniej niż całe życie myślałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 21:12

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ