X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie To ciąża?
Odpowiedz

To ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BabyMama Debiutantka

Wysłany: 11 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem 17dpo, 5 dzień jak spóźnia się okres. Nigdy wcześniej się nie spóźniał. Test(pre-test) wykonany 3 dni temu z 'drugiego' moczu. Widoczna-mała, jasna druga kreseczka. Powtarzany wieczorem (amil test) jedna kreska. Poranny mocz ten sam test-widoczna nieznacznie. Pink test wieczór podobnie. Pink test dziś rano jak za pierwszym razem jest druga ale jasniutka jednak troche widoczna. Samopoczucie super, poza tym że chce mi się strasznie spać, mam uderzenia gorąca, wieczne pragnienie i częste wizyty w WC ;) Pobolewa mnie brzuch jednak mam wrażenie że bardziej ze stresu. Mam nadzieję że to moja mała iskierka jednak.. czy któraś z Was miała podobnie. Oraz pytanie do pełniejszych pań. Czy waga ma znaczenie przy wzroście hcg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:18

P.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak z waga ale teraz powinnas sie udac na bete i bedziesz wiedziala co i jak... i tyle... bo wiecwj nic nie zostaje.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta wszystko wyjaśni.

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam bardzo podobnie testy pokazywały drugą kreskę bardzo jasna najlepiej zrób betę trzymam kciuki ;)

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ