Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie To ciąża?
Odpowiedz

To ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BabyMama Debiutantka

Wysłany: 11 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem 17dpo, 5 dzień jak spóźnia się okres. Nigdy wcześniej się nie spóźniał. Test(pre-test) wykonany 3 dni temu z 'drugiego' moczu. Widoczna-mała, jasna druga kreseczka. Powtarzany wieczorem (amil test) jedna kreska. Poranny mocz ten sam test-widoczna nieznacznie. Pink test wieczór podobnie. Pink test dziś rano jak za pierwszym razem jest druga ale jasniutka jednak troche widoczna. Samopoczucie super, poza tym że chce mi się strasznie spać, mam uderzenia gorąca, wieczne pragnienie i częste wizyty w WC ;) Pobolewa mnie brzuch jednak mam wrażenie że bardziej ze stresu. Mam nadzieję że to moja mała iskierka jednak.. czy któraś z Was miała podobnie. Oraz pytanie do pełniejszych pań. Czy waga ma znaczenie przy wzroście hcg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:18

P.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak z waga ale teraz powinnas sie udac na bete i bedziesz wiedziala co i jak... i tyle... bo wiecwj nic nie zostaje.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta wszystko wyjaśni.

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam bardzo podobnie testy pokazywały drugą kreskę bardzo jasna najlepiej zrób betę trzymam kciuki ;)

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ