Trójmiasto
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!Ja staram sie juz prawie rok....W kwietniu 2015 roku poronilam.Byla to ciaza z zaskoczenia ale razem z mezem bardzo sie cieszylismy.Niestety krotko.Bardzo przezylam ta strate i niestety wpadlam w depresje.Do dnia dzisiejszego nic z twgo nie wychodzi.Kolezanki zachodza a mi sie nie udaje.To jest strasznie dolujace.Po poronieniu ginekolog zlecil mi tylko badania na toksoplazmoze(he?)i nic wiecej.Zmienilam lekarza trafilam w Luxmedzie na lek.Agnieszke Rak i to ona dala mi skierowanie na badania tsh,przeciwciala i inne.Cudowana osoba,pacjenta traltuje z duza troska.Przyczyna sie znalazla-niedoczynnosc tarczycy.Dostalam tabletki skierowanie na usg tarczyc i do endokrynologa.Staramy sie dalej i obecnie czekam na testowawanie.Do okresu zostal tydzien.Trzymajcie kciuki moze tym razem sie uda....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 12:25
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
My staramy się od sierpnia 2016. Po drodze była cyto 3gr więc leczenie 2 masc, a teraz borykam się z długimi cyklami. Wizytę u gina mam za 2 tyg i zobaczymy co tym razem się dzieje.
A i muszę sie pochwalić że zostałam doulą Początkującą ale już powoli wprawiam się w nową rolęSmurfetka lubi tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
No niestety nie mogę pracować w konkretnym szpitalu. Ubolewam nad tym, gdyż uważam że w każdym szpitalu powinna być osoba która jest z rodzącą od wejścia na izbe przyjęć do samego końca Będę wynajmowana przez klientki. Jestem własnie na etapie tworzenia pakietów i strony internetowej. No i jeszcze 2 kursy przede mną
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
No to trzeba go podbijać co jakiś czas.
Szukałam przez lupkę wcześniej i nie mogłam go znaleźć, dopiero mi się udało po wątkach jednej z dziewczyn. Ovu nie ułatwia integracji. -