W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Mm wrote:Będzie dobrze w sumie dobrze, że testują, przynajmniej mniejsze ryzyko, że na sali Ci się trafi jakiś przypadek. Ale rozumiem stres, do końca człowiek nie wie, czy nie jest tym bezobjawowym 😅
MonikA_89! lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Przyszłam się pożalić, że znowu tydzień okres się spóźnia i tylko cycek boli i spanie bierze (burzowa pogoda). Miałam wczoraj iść do lekarza, ale nie mam kiedy bo idę do pracy...nadgodziny.
Szonka doskonale Cię rozumiem, może mój takich rzeczy mi nie powiedział jeszcze odnośnie starań, ale też przy kłótni potrafi powiedzieć takie słowa, że chce się zapaść pod ziemię i nie wychodzić, szczególnie, że niedługo bierzemy ślub, a teściowa też potrafi niby w żartach powiedzieć by się jeszcze zastanowił...❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
szona wrote:„Przepraszam, że użyłem słowa „wina”. Zupełnie nie to miałem na myśli. Czy nadal chcesz mieć ze mną dziecko? Mimo, że jest ryzyko, że po mnie urodzi się głupie?”
SMS od starego.
I następny:
„Dlaczego mnie dziś nie zbudziłaś?”
😂👹
Uwielbiam Twojego męża! Po takim smsie nie da się nie wybaczyćszona lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Och jak to dobrze przyjść tu wieczorem i przeczytać, że jednak żaden mąż tragicznie nie zginął, nikt nie zszedł na zawał i wszyscy są pogodzeni ❤️
Monia, dawaj z prowadzeniem lipca 😊
Tzn moim zdaniem, ja już dużo do gadania nie mam. 😋ef36, lorinka9191, Okularnica_:), MonikA_89!, Pati96, moyeu, Sasanka55., Daniela, GrubAsia, agge, Mama_Zuzia, eemmiilliiaa, Makino, Fiore, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanka55. wrote:Dziewczyny, no musze, bo od 4:00 o tym mysle.. W opisie histeroskopii jest "Rogi macicy nieco wydluzone". Czy to znaczy, ze mam macice dwurozna? Wg internetu chyba tak, ale dlaczego lekarz o tym nie wspomnial, dlaczego nie napisali wprost? 😥
Edit: "Macica większości kobiet wyglądem zbliżona jest do spłaszczonej gruszki, z charakterystycznymi rogami, umiejscowionymi w jej dnie"
hm... czyli kazda macica ma rogi ? 🧐
Tak ma je w dnie to taki odwrócony trójkąt. U mnie też jest śmiesznie z macicą bo lekarze badając na samolocie i usg mówią i piszą mi że macica w tyłozgięciu a co w laparo? W przodozgięciu 🤷🏼♀️ Tańczy lambadę normalnie ta moja macica raz jest do przodu raz do tylu... i już sama nie wiem jaka ona jest.
lorinka9191, Sasanka55., Mama_Zuzia, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
DzulkaJ a Twój przyszły mąż nie reaguje na takie teksty swojej mamy? Jakby moja mama np. wiedziała że mój mąż ma problemy i cokolwiek by na ten temat powiedziała to bym jej odpowiednio przemówiła do rozumu. Kuźwa no, tak się nie robi
Szona inteligencję dziedziczy się po mamusi także Wasze dziecko jest niezagrożone 😃
Monia szok z tym testem 🙈 a z ciekawości, musisz za ten test płacić czy nie?
Mlodamezatka super wiadomości odnośnie pracy! Gratulacje 🥳 zobaczysz, że to będzie początek pozytywnych wydarzeń w Twoim życiu 🥰
Misia trzymam kciuki za Twojego męża, dobrze że szybko trafiliście do dentysty ✊
Dziękuję za porady dziewczyny, jest chyba trochę lepiej. Biorę żurawit, urosept, wypiłam tyle wody z cytryną że aż mi niedobrze, wygrzewam się pod kocem. Jednak jeśli do jutra nie będzie znacznej poprawy to napiszę smsa do gina bo się trochę denerwuję. A jak się poprawi to pogadam z nim na najbliższej wizycie i tak bo te zapalenia to moja zmora.Mm, Niercierpliwa v2.0, szona lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnymoyeu wrote:Tak ma je w dnie to taki odwrócony trójkąt. U mnie też jest śmiesznie z macicą bo lekarze badając na samolocie i usg mówią i piszą mi że macica w tyłozgięciu a co w laparo? W przodozgięciu 🤷🏼♀️ Tańczy lambadę normalnie ta moja macica raz jest do przodu raz do tylu... i już sama nie wiem jaka ona jest.
moyeu, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:DzulkaJ a Twój przyszły mąż nie reaguje na takie teksty swojej mamy? Jakby moja mama np. wiedziała że mój mąż ma problemy i cokolwiek by na ten temat powiedziała to bym jej odpowiednio przemówiła do rozumu. Kuźwa no, tak się nie robi
Szona inteligencję dziedziczy się po mamusi także Wasze dziecko jest niezagrożone 😃
Monia szok z tym testem 🙈 a z ciekawości, musisz za ten test płacić czy nie?
Mlodamezatka super wiadomości odnośnie pracy! Gratulacje 🥳 zobaczysz, że to będzie początek pozytywnych wydarzeń w Twoim życiu 🥰
Misia trzymam kciuki za Twojego męża, dobrze że szybko trafiliście do dentysty ✊
Dziękuję za porady dziewczyny, jest chyba trochę lepiej. Biorę żurawit, urosept, wypiłam tyle wody z cytryną że aż mi niedobrze, wygrzewam się pod kocem. Jednak jeśli do jutra nie będzie znacznej poprawy to napiszę smsa do gina bo się trochę denerwuję. A jak się poprawi to pogadam z nim na najbliższej wizycie i tak bo te zapalenia to moja zmora. -
Wlasnie ogladam Przyjaciol i leci odcinek jak Rachel rodzi. Jak ta mala wyszla ... poplakalam sie 👶🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 20:42
Mildred, Suszarka, moyeu, Sasanka55., GrubAsia, szona lubią tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Mlodamezatka wrote:Wlasnie ogladam Przyjaciol i leci odcinek jak Rachel rodzi. Jak ta mala wyszla ... poplakalam sie 👶🏻
Kocham za to netflixa za przyjaciół i jak poznałem waszą matkę. I też ryczę za każdym razem jak Rachel rodzi a zdarza się to co najmniej dwa razy w roku, bo to jest serial który można oglądać ciągle i ciągle i się nie nudzić.Suszarka, moyeu, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mm, super, pokrzywy nie znałam. Wypróbuję jak mdłości trochę odpuszczą 🤗 z tym siku po seksie to stosuję tę zasadę 😃 tym razem mnie złapało bo wczoraj w nocy się obudziłam cała odkryta i zmarznięta, okna były otwarte a że miałam luźną piżamę to mnie chyba zawiało
Mlodamezatka wrote:Wlasnie ogladam Przyjaciol i leci odcinek jak Rachel rodzi. Jak ta mala wyszla ... poplakalam sie 👶🏻Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Melduję że chłop żyje. Ząb wyrwany, lekarz nie patrzył już na zapalenie bo za daleko zaszło... lepiej że wyrwał bo bynajmniej z głowy. Teraz M śpi i
mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej
Suszarka ja piłam w obu ciążach profilaktycznie codziennie kieliszek soku z żurawiny bo też miałam problem z infekcjamiSuszarka, *Agape*, moni05, Mlodamezatka, ef36, Sasanka55., Mm, lorinka9191, Daniela, agge, GrubAsia, ElfiaKsiężniczka, eemmiilliiaa, Magddullina2, Makino, szona, Mildred lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Witajcie,
Po dzisiejszej wizycie i stymulacji clo w 11 dc endometrium 8 mm pecherzyk 15 mm i 10 mm , jak myślicie nie za wolno rośnie? Lekarz kazał przyjechać w sobotę żeby zobaczyć czy trzeba ovitrelle,2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
2019 - starania naturalne, strata w 9tc
2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
VIII 2022 - immunosupresja
Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
-
On to chyba obraca w żart kochana, ale na tyle mnie to wkurzyło, że dzisiaj jej dogadałam i powiedziałam, że jej drugi syn powinien się 3 lata temu zastanowić, mój tylko się zaśmiał i powiedział, że jego brat to powinien spier..alac 3 lata temu. Wzięła się w kroki i zaczęła pranie ściągać..
Rucola, szona lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Ojj ja Przyjaciol ogladam ciagle i „wyrywkowo”. Wlaczam po prostu Comedy Central i leci prawie zawsze. Znam na pamiec ale kocham, nigdy mi sie nie znudzi.
Cale te 2 odcinki jak Rachel rodzi. Baaardzo wzruszajace. Ale porod Pheobe i jak zegna sie z trojaczkami. Tez lapie mnie za serce zawsze 😢
Magda.lena ja zwykle na stymulacji clo w 11 dc mam dwa pecherzyki po 14 mm i mniejsze endo wiec mysle ze jest bardzo ladniemagda.lena, szona lubią tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
magda.lena wrote:Witajcie,
Po dzisiejszej wizycie i stymulacji clo w 11 dc endometrium 8 mm pecherzyk 15 mm i 10 mm , jak myślicie nie za wolno rośnie? Lekarz kazał przyjechać w sobotę żeby zobaczyć czy trzeba ovitrelle,magda.lena lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Sorki że tak z czapy, ale muszę, no muszę... Ogólnie miałam ciężki, śpiewający poranek, po południu byłam na szczepieniu z najmłodszym, a teraz mówię do M. , że jestem totalnie padnięta, mam zgagę, ale piwa (bezalkoholowego ofkors) się chętnie z nim przed spaniem napiję. A ten typ do mnie, że nie ma! Ale jak to nie ma!? W ubiegły piątek miałam pół zgrzewki, on 1 w swojej (alkoholowej) i osobiście w piątek dostarczyłam dla nas dwie kolejne zgrzewki. Że niby wypiłam sześć piw w pięć dni? Jak wniosłam je wtedy do domu, to M. miał je szybko schować, byśmy się przed dziećmi nie tłumaczyli. I tak schował, że nie ma! Szukamy i nic, a ten się upiera, że wypite, jak nie piliśmy! Normalnie cud jakiś
Pokłócić się z typem?
Niercierpliwa v2.0, Sasanka55., agge, GrubAsia, eemmiilliiaa, szona lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
DzulkaJ wrote:On to chyba obraca w żart kochana, ale na tyle mnie to wkurzyło, że dzisiaj jej dogadałam i powiedziałam, że jej drugi syn powinien się 3 lata temu zastanowić, mój tylko się zaśmiał i powiedział, że jego brat to powinien spier..alac 3 lata temu. Wzięła się w kroki i zaczęła pranie ściągać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 21:12
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022