W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:Facelle biel
Dobrze, że masz dziś wesele, głowa do góry, baw się przednio, bo za miesiąc już nie po hasasz ✊Sasanka55. lubi tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Dzięki dziewczyny Facelle mnie nie zasmucił, bo o braku ciąży wiem od środy. Bobek, jak to bobek Na razie walczę, bo nawiedził mnie od 5 rano taki ból głowy, ze nie wiem jak się nazywam. Okres - mam nadzieję, że lada moment (ale z uwagi na wesele, wolę jutro zamiast dziś). Zacznę więc kolejny cykl, wypada mi więc 1,5 roku starań. Nadal, mimo wszystko, całkiem statystycznie. Zmęczona jestem lekami, myśle żeby odstawić wszystko, olać lamettę i ogarnąć ten plan, o którym pisałam wcześniej. Odłożyliśmy środki, wiec na ivf hajs już jest. Oczywiście wolałabym naturalsa i wydać kase na buty, nooo aleeeeee :p
Pięknego dnia moje wirtualne Przyjaciółki. Naprawdę cieszę się, że Was mam! -
Ovitrelle utrzymuje się do 10 dni. Dzisiaj 11 dpo i 4dpt wiec ovi fakju a ciążowy bladzioszku witaj. Śniły mi się cała noc białe testy 😂 w nocy obudziłam męża i powiedziałam ze ma mi kupić 10 paczek bezglutenowych chrupek w dinozaury 🙈 niestety w nocy i od rana cmi brzuch i lędźwie. Ciężarówki serio miałyście tak na początku?😕😢😢
Szonka ściskam Cię mocno i wiesz co? Jeśli u mnie się uda to wyślę Ci mój osobisty monokoncentrat na kolejny cykl! Do paczkomatu jak będziesz chciała.❤️
GrubAsia, Sasanka55., *Agape*, Judit, szona, lorinka9191, Inga28, moyeu, Daniela, Pati96, Mlodamezatka, Suszarka, Annie1981, Nuch2, Magddullina2, eemmiilliiaa, Makino, Misiaa, Mm, Rucola, Magdalena29, Okularnica_:), moni05, Simons_cat lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii - dieta bg
- 5 transfer poronienie w 8tc.
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
16.06- 6 transfer blaski 4BB
22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
25.07.20- 2 cm Kluseczka tętno 167/min
18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Machnęłam wątek lipcowy, zapraszam do wpisywania. Szona szykuj się, bo chcę Ci tego bobasa wpisać
*Agape*, szona, moyeu, GrubAsia, Pati96, Sasanka55., Mlodamezatka, Fiore, Nuch2, Makino, Mm, agge, Magdalena29, moni05, Simons_cat lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanko kochana termin porodu wypada Ci w moje urodziny 😀 i to 30 😁 Więc to musi być tym razem ✊✊
Szona, ja chyba faktycznie w takie Twoje bobki już nie uwierzę 🤦🏻♀️
Frelciaa ból brzucha to ja mam do tej pory, co prawda już rzadziej, ale na początku był prawie cały czas 🤷🏻♀️Frelciaa, Sasanka55., Simons_cat lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Frelciu, ciemnieje kreseczka. ❤️
Bierzesz magnez?Frelciaa lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Frelciu, ciemnieje kreseczka. ❤️
Bierzesz magnez?
MagneB6 forte. Głównie jajniki mnie bolą bo na jednym mam torbiel a z drugiego była owulacja. Ostatnio napieprzał mi jeden bo z niego była i torbiel i owulacja a doktor mówi ze niestety u kobiet z endometrioza często w ciąży jajniki napieprzaja👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩❤️👨
Litania do św Józefa 🙏🏻 -
Frelciaa wrote:Ovitrelle utrzymuje się do 10 dni. Dzisiaj 11 dpo i 4dpt wiec ovi fakju a ciążowy bladzioszku witaj. Śniły mi się cała noc białe testy 😂 w nocy obudziłam męża i powiedziałam ze ma mi kupić 10 paczek bezglutenowych chrupek w dinozaury 🙈 niestety w nocy i od rana cmi brzuch i lędźwie. Ciężarówki serio miałyście tak na początku?😕😢😢
Szonka ściskam Cię mocno i wiesz co? Jeśli u mnie się uda to wyślę Ci mój osobisty monokoncentrat na kolejny cykl! Do paczkomatu jak będziesz chciała.❤️
No teraz to mnie wzruszyłaś mocno, wiesz? ❤️
Witaj ciążowy Bladzioszku! I ciepło rozgość się u Mamy
-
MonikA_89! wrote:Machnęłam wątek lipcowy, zapraszam do wpisywania. Szona szykuj się, bo chcę Ci tego bobasa wpisać
Poczułam się konkretnie zmobilizowana!😘
Także szona już nie fika, bobo wpisze jej Monika 💪lorinka9191, Inga28, *Agape*, MonikA_89!, Pati96, Sasanka55., Frelciaa, Mlodamezatka, Suszarka, Fiore, Nuch2, eemmiilliiaa, Makino, GrubAsia, Mm, Mildred, Magdalena29, agge, Okularnica_:), moni05, JaSzczurek, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Szona, przykro mi, że na teście biało 😑
Tak ma być. Ciąża będzie w najlepszym dla niej momencie. Wierzę w to nadal... :*GrubAsia, lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
Szona ja nie widziałam jak zwykle tych kresek na bobku. Przykro mi ale no tak jak mówisz masz plan więc tylko do przodu. Wyszalej się dzisiaj na tym weselu 😘
Frelcia ale szybko testujesz, bardzo się cieszę że już coś widać bo tak to byś się niepotrzebnie stresowała. Trzymam kciuki 😘
Mi jeszcze zostało kilka tabletek antykoncepcyjnych, mam od tygodnia co kilka dni jakieś lekkie plamienia. Mam nadzieję że na usg będzie ok w sensie wiecie-wyciszone, zrelaksowane jajniki i żadnych niemiłych niespodzianek.Frelciaa, Fiore, szona, agge lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Szona przykro mi 😞 ale cieszę się że nastawienie waleczne 😁
Frelcia ❤️❤️❤️ Czekam na betę 😁
Młoda Słońce niewymownie się cieszę ze zmiany pracy! W końcu trochę odetchniesz! Nie puszczam kciuków!
U mnie owulacja była chyba jednak w czwartek🤷🏼♀️ To chyba zasługa NACa, tylko problem jest taki że od środy jestem u babci 🤦🏼♀️ Ostatnie seksy były we wtorek, także chyba u mnie pozamiatane w tym cyklu ale może uchował się jakiś rambo 🙏🏻 Nadzieja umiera ostatnia 😉 bo liczyłam że owu jednak będzie w niedziele a wtedy wracam do domu to bym napadła jeszcze na starego i by było spoko a tutaj jajnik spłatał mi figla😒 No nic, testować będę pewnie dopiero pod koniuszek miesiąca.Frelciaa, Mlodamezatka, szona lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Judit wrote:Szona ja nie widziałam jak zwykle tych kresek na bobku. Przykro mi ale no tak jak mówisz masz plan więc tylko do przodu. Wyszalej się dzisiaj na tym weselu 😘
Frelcia ale szybko testujesz, bardzo się cieszę że już coś widać bo tak to byś się niepotrzebnie stresowała. Trzymam kciuki 😘
Mi jeszcze zostało kilka tabletek antykoncepcyjnych, mam od tygodnia co kilka dni jakieś lekkie plamienia. Mam nadzieję że na usg będzie ok w sensie wiecie-wyciszone, zrelaksowane jajniki i żadnych niemiłych niespodzianek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 08:44
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Frelciaa wrote:MagneB6 forte. Głównie jajniki mnie bolą bo na jednym mam torbiel a z drugiego była owulacja. Ostatnio napieprzał mi jeden bo z niego była i torbiel i owulacja a doktor mówi ze niestety u kobiet z endometrioza często w ciąży jajniki napieprzaja
-
nick nieaktualnyMonika Szonce bobaska wstawi
Sama tez w Mame sie zabawi,
Gdy w marcu urodzi cudowna Niunie,
Niech Wam juz rosna te slodkie brzunie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 09:03
Frelciaa, Mlodamezatka, Suszarka, moyeu, Nuch2, eemmiilliiaa, Makino, *Agape*, Pati96, Mm, szona, Mildred, Magdalena29, MonikA_89!, Malgonia, GrubAsia, agge, Okularnica_:), moni05, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
szonka ! Ja napisałam serio. Jeśli to dzieć to zawirusuje ten mono i posyłam Ci!
Elficzku ostatnio brałam magnez forte i nospę teraz bez nospy, więc pewnie dlatego też tak. A może przez hepkę/acard i że niewiele czasu minęło od poronienia.szona lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 29l.
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
👨🏽33l.
🔺HBA 58%
Litania do św Józefa 🙏🏻