Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
Odpowiedz

W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶

Oceń ten wątek:
  • Frelciaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio uważacie że kreska ciemnieje? Cholercia, wy to jesteście specjalistki. Mnie się wydaje, że jest taka jak wczoraj haha.

Jakie macie weekendowe plany? U mnie leje!

👩🏻‍🦰 29l.
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    🔺MTHFR_677C>T homo 🔺PAI-1 4G hetero
    💊acard od 1dc i 💉heparyna od transferu
    🔺ryzyko celiakii - dieta bg
    - 5 transfer poronienie w 8tc. :(
    👨🏽33l.
    🔺HBA 58%
    🔹reszta parametrów w normie

🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩‍❤️‍👨
    16.06- 6 transfer blaski 4BB <3
    22.06.20 6 dpt- beta 43,33 prog.33
    24.06.20 8 ddpt- beta 113,9 prog.35
    16.07.20 - ❤️ Serduszko nasze bije!
    25.07.20- 2 cm Kluseczka <3 tętno 167/min
    18.02.21- nasz Chłopczyk już na świecie 😍
    ZdiDp1.png
    Litania do św Józefa 🙏🏻
  • szona Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mm wrote:
    Misia, moje serce zrobiło fikołka jak przeczytałam o Twojej koleżance, bardzo potrzebuję takich historii i dziękuję Ci, że o tym napisałaś.

Szonka, bieli nie lubię, ale przynajmniej już nie zwodzą Cię dalej te testy. Wyszalej się dzisiaj 💃 jaką masz sukienkę?

Sasanko, i love you i Twój suwak!

Pati, udanej randki ;)

Elfia, trzymam kciuki za Twoje poweekendowe wyjście do domu! Cieszę się, że już dobrze się czujesz 😊

Czerwoną :) uwielbiam czerwień.
    Niech tylko ten durny łeb przestanie bolec! Hormony mnie dobijają. Mam w ogóle czytać na mszy (robiłam to na 90% ślubów moich znajomych 😂 bo mam ponoć „melodyjny i mocny głos”. Najpierw młoda chciała, żebym zaśpiewała psalm :D ale powiedziałam, ze się zgodzę - o ile to będzie Kolorowy Wiatr z Pocahontas - czyli piosenka, która śpiewam zawsze po alkoholu :D) i czytając sobie ten hymn do milosci, aż mi gula w gardle stanęła. Ten czas przed okresem to gowno jest, powiem Wam :/

I nieustająco dziekuje Wam za każde słowo wsparcia i wiarę we mnie i moje niesubordynowane dziecko. Fiore, przy Twoich słowach tez się popłakałam ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 10:27

Mm, Fiore, GrubAsia, moyeu, eemmiilliiaa, Magdalena29 lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Czerwoną :) uwielbiam czerwień.
    Niech tylko ten durny łeb przestanie bolec! Hormony mnie dobijają. Mam w ogóle czytać na mszy (robiłam to na 90% ślubów moich znajomych 😂 bo mam ponoć „melodyjny i mocny głos”. Najpierw młoda chciała, żebym zaśpiewała psalm :D ale powiedziałam, ze się zgodzę - o ile to będzie Kolorowy Wiatr z Pocahontas - czyli piosenka, która śpiewam zawsze po alkoholu :D) i czytając sobie ten hymn do milosci, aż mi gula w gardle stanęła. Ten czas przed okresem to gowno jest, powiem Wam :/

I nieustająco dziekuje Wam za każde słowo wsparcia i wiarę we mnie i moje niesubordynowane dziecko. Fiore, przy Twoich słowach tez się popłakałam ;p

O matko Szona-ja kolorowy wiatr śpiewam zawsze na samotnych spacerach w lesie-oczywiście dotykam przy tym drzew i głazów o ile jakieś są.
    A po pijaku nie wiem czemu ale bardzo lubię włączać Jessice- Borys LBD. To taka patola ale dociera do mnie xD

To piękne że znajomi poprosili Cię o czytanie. Poradzisz sobie 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 10:41

szona, Mm, Simons_cat lubią tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • szona Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wrote:
    O matko Szona-ja kolorowy wiatr śpiewam zawsze na samotnych spacerach w lesie-oczywiście dotykam przy tym drzew i głazów o ile jakieś są.
    A po pijaku nie wiem czemu ale bardzo lubię włączać Jessice- Borys LBD. To taka patola ale dociera do mnie xD

To piękne że znajomi poprosili Cię o czytanie. Poradzisz sobie 😘

Judit, jeśli nie poznam Cię osobiście, to moje życie nie będzie miało sensu :D Serio!

Uwielbiam czytać na głos. Nie mogę się doczekać, gdy będę czytała dziecku z podziałem na różne głosy 😍

Judit, Nuch2, lorinka9191, Makino, GrubAsia, Sasanka55., eemmiilliiaa, Mlodamezatka, Simons_cat lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jessica o 3 nad ranem wchodzi najlepiej :D

Judit, szona, agge, Mlodamezatka lubią tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Judit, jeśli nie poznam Cię osobiście, to moje życie nie będzie miało sensu :D Serio!

Uwielbiam czytać na głos. Nie mogę się doczekać, gdy będę czytała dziecku z podziałem na różne głosy 😍

Spotkamy się, pojedziemy szukać ciążowych spodni i rajstop bo na jesień jak już nam brzuszki ciążowe wywali to trzeba je mieć przygotowane w szafie😁
    A wcześniej oczywiście można jeszcze szybko skorzystać z obecnego stanu i wypić kilka maryjek i pośpiewać karaoke. Ja mam ciągle nadzieję że nasz wakacyjny wyjazd jest aktualny i wypali 😁

Właśnie mnie coś tchnęło i sprawdziłam co trzeba zabrać ze sobą na poród do szpitala w którym chciałabym rodzic. Okazuje się za mało rzeczy, większość mają. Fajnie, jeden problem z głowy😆😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 11:08

Sasanka55., szona, agge lubią tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

• Lilou Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia, gratuluję!

A ja mam bardzo bolesny okres, no i dość obfity jak na mnie. Testy może nie wyhaczyły, oprócz tego bobka. Ale po tym śluzie i wszystkich innych objawach, nadal myślę że coś się zadziało w tym cyklu.

No nic, będzie dobrze, musi być. Chociaż przyznam że mam bardzo duży spadek formy. To przez to że na prawdę bardzo zaczęłam tego pragnąć.

Pożyjemy zobaczymy.
    Czy na takie prywatne badanie nasienia potrzebne jest skierowanie?
    Umówię sie z ginką po okresie, jakoś przed owulacją i zobaczymy co tam w trawie piszczy.

Czy to z góry jest przesądzone że poźna owulacja zmniejsza szanse na powodzenie?

PCOS❌
    Starania od 11.2019

🏳 - 2022 - IVF.
    START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
    2 ❄❄
    24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
    27.05.22 - transfer ❄ 💔😥

Naturalne cudy:
    26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
    10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔

06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
    9 dpo - II
    5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i <3 -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm <3 -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹

Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo

Zostań z Nami 🙏🙏🙏

preg.png
  • lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Raz brałam tabletki anty na wyciszenie jajników i wchłonięcie torbieli. Po 14 dniach brania tabsów biegłam do gina, bo już miałam dosyć. Oprócz plamień, które były przez cały czas brania Miovelii, miałam objawy PMSa gigant i menopauzy w jednym momencie. Nastrój do kitu, bóle brzucha, zawroty głowy po przyjęciu tabletki, uderzenia gorąca, no dramat jakiś. Podczas przeziębienia tak źle się nie czułam jak przy tych tabletkach. Powiedziałam doktorkowi nigdy więcej antykoncepcji hormonalnej :P Zawsze uważałam, że nie ma to jak dobra gumka, a sądząc po naszych problemach z zajściem w ciążę, to chyba już nigdy nie będę się zabezpieczać, bo po co :P

Monia, dobrze zrozumiałam, że przy braniu mioveli miałaś plamienia? Miałam ja właśnie sobie kupić i zacząć brać, ale jak tak to chyba sobie odpuszczę 🙈

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Was wszystkie kocham <3 Dziekuje, ze jestescie!

Pati, pozdrow ode mnie eMka i buziaki dla Ciebie :*

Misiaa, mnie tez az sie oczy zaswiecily, gdy przeczytalam o Twojej kolezance 🥰

Szonka, mam nadzieje, ze glowa przestanie bolec i szybciutko poczujesz sie dobrze :* Udanej zabawy, na pewno bedziesz wygladac slicznie. Ja na swoim slubie chcialam zaspiewac Alleluja, ale nikt sie nie zgodzil. W towarzystwie uchodze za taka, ktora obrzydliwie spiewa i falszuje, ale spiewa, ZAWSZE i wszystko :) Na weselu sobie odbilam, podeszlam do DJa i poprosilam, by zapowiedzial, ze bede spiewac dla meza. Gdy zapytal, co chce zaspiewac, odpowiedzialam, ze wszystko jedno i to, co sie dzialo pozniej, bylo najpiekniejsze. Wszyscy stali, sluchali mnie i nikt nie krzyczal, ze mam sie zamknac, bo Panne Mloda trzeba szanowac :D No jedynie tesciowa skladala rece na znak modlitwy, bym sie zlitowala, gdy znajomi krzyczeli "bis, jeszcze raz". Czulam sie jak Edzia Gorniak albo jakis Grechuta. Szkoda tylko, ze zaspiewalam "Chce tu zostac", ktorego nie cierpie, a w ramach bis "Idziemy do zoo" 🙈 Repertuar zacny, ale i tak czulam sie jak gwiazda

Lorinko, ja biore zwykla Miovelie (nie Nac) i czuje sie po niej zupelnie normalnie, plamien tez nie mam

Lilou, moj maz zawsze robi badanie nasienia w klinice i nigdy nie potrzebowal skierowania. Mam nadzieje, ze brzuszek zaraz przestanie bolec :* Z bardzo poznej owulacji Frez bedzie miec swoje szczescie, wg mnie jak ktos ma zajsc, to zajdzie i tyle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 11:37

Pati96, *Agape*, szona, eemmiilliiaa, Mlodamezatka, moni05 lubią tę wiadomość

• Magdalena29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko kocham Twój suwaczek 😍

Szona też uwielbiam czerwień i na szczęście jest mi w niej dobrze :D ja kompletnie nie umiem śpiewać. Mam dobrą melodię ale beznadziejny głos. Czytałam młodszemu rodzeństwu bajki na dobranoc i uwielbiałam to robić. Teraz czytam mężowi :D

Frelciu moim zdaniem też lepiej widać dziś 😘

Elficzku dobrze, że jesteś w bezpiecznym miejscu i wszystko już w porządku 😘

Ooo winko z Maryjką jest mega. Wypiłam z kuzynką 3 i gdyby nie to, że chciało nam się spać to jeszcze czwarte byśmy odkorkowały :D

Sasanka55. lubi tę wiadomość

Madziandzia

Starania o pierwszą dzidzię od 10.2018

Hashimoto, IO, jajowody drożne, owulacje są

Mąż - żpn II stopień, morfologia 0%, DFI 13,12 , HDS 26,24 , MAR prawidłowy, HBA 82,5%

22.10.2020 II, beta 197
    24.10.2020 beta 550
    06.11.2020 mamy 3 mm i ❤
    17.12.2020 6,2 cm człowieka 😍
    11.02.2021 340 g zdrowej dziewuszki 💗
    23.04.2021 1709 g szczęścia 🥰
    02.06.2021 3100 g wiercipięty 😍
    22.06.2021 3450 g uparciucha 💪🏻
    27.06.2021 jednak 3600 g 😅

05.07.2021 18:35 Łucja ❤ 56 cm, 3160g, 10/10 🥰

w5wqdf9hljz4cnwi.png
  • lorinka9191 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Jak ja Was wszystkie kocham <3 Dziekuje, ze jestescie!

Pati, pozdrow ode mnie eMka i buziaki dla Ciebie :*

Misiaa, mnie tez az sie oczy zaswiecily, gdy przeczytalam o Twojej kolezance 🥰

Szonka, mam nadzieje, ze glowa przestanie bolec i szybciutko poczujesz sie dobrze :* Udanej zabawy, na pewno bedziesz wygladac slicznie. Ja na swoim slubie chcialam zaspiewac Alleluja, ale nikt sie nie zgodzil. W towarzystwie uchodze za taka, ktora obrzydliwie spiewa i falszuje, ale spiewa, ZAWSZE i wszystko :) Na weselu sobie odbilam, podeszlam do DJa i poprosilam, by zapowiedzial, ze bede spiewac dla meza. Gdy zapytal, co chce zaspiewac, odpowiedzialam, ze wszystko jedno i to, co sie dzialo pozniej, bylo najpiekniejsze. Wszyscy stali, sluchali mnie i nikt nie krzyczal, ze mam sie zamknac, bo Panne Mloda trzeba szanowac :D No jedynie tesciowa skladala rece na znak modlitwy, bym sie zlitowala, gdy znajomi krzyczeli "bis, jeszcze raz". Czulam sie jak Edzia Gorniak albo jakis Grechuta. Szkoda tylko, ze zaspiewalam "Chce tu zostac", ktorego nie cierpie, a w ramach bis "Idziemy do zoo" 🙈 Repertuar zacny, ale i tak czulam sie jak gwiazda

Lorinko, ja biore zwykla Miovelie (nie Nac) i czuje sie po niej zupelnie normalnie, plamien tez nie mam

Lilou, moj maz zawsze robi badanie nasienia w klinice i nigdy nie potrzebowal skierowania. Mam nadzieje, ze brzuszek zaraz przestanie bolec :* Z bardzo poznej owulacji Frez bedzie miec swoje szczescie, wg mnie jak ktos ma zajsc, to zajdzie i tyle :)

Aaa, czyli mogę kupić 😁 Matko jaki ja jestem tuman 😂 Nie ogarniam tego wszystkiego...

Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
  • Frelciaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7ca20e17ff86.jpg

Zamęczam Was, wiem 🙈😂 Mąż tez już ma dość mojego sikania. A raczej biegania na cito do rossmana w przerwie podczas studiów 🙈

Co do winka to polecam Maryjki Petera Mertesa. Mrrrr pycha.

Suszarka, Mm, ElfiaKsiężniczka, lorinka9191, Pati96, Judit, *Agape*, Makino, szona, Niercierpliwa v2.0, Gosiek1993, agge, Sasanka55., Angelika0507, eemmiilliiaa, Fiore, moyeu, Lilou, Nuch2, Mlodamezatka, Misiaa, Milka85, Magddullina2, Okularnica_:), moni05, JaSzczurek, MamaStasia :), Magdalena29, Simons_cat, Annie1981 lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦰 29l.
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    👨🏽33l.
    🔺HBA 58%

🤰🏼Zarodeczku nasz malutki rośnij duży, okrąglutki. Pięknie się zagnieżdżaj i na 9 miesięcy w moim brzuszku zamieszkaj”👩‍❤️‍👨
    ZdiDp1.png
    Litania do św Józefa 🙏🏻
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou, na prywatne badanie nasienia nie jest potrzebne skierowanie, dzwonisz do wybranej kliniki i umawiasz emka, przy okazji powiedzą jak się przygotować. Odnośnie późnych owulacji to uważam za mit, że uniemożliwiają zajście, moja przyjaciółka ma PCOS, cykle taśmociągi i właśnie jest w drugiej ciąży. Moja siostra i ciotka podobnie. Jak ktoś ma cykle 35 dni (czyli w górnej granicy normy) to ma zapewne owu ok. 21 dc albo i później i normalnie przecież kobiety w ciążę zachodzą. Nie ma co sobie głowy zaprzątać.
    Lorinko ja po Mioveli żadnych plamień nie miałam, zresztą to są tylko witaminy i inozytol.
    Frelciu ja mogę sto razy dziennie oglądać takie piękne kreseczki ♥️♥️♥️ i mam nadzieję że jutro też nam coś pokażesz 😍

lorinka9191, Frelciaa, szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciaa wrote:
    7ca20e17ff86.jpg

Zamęczam Was, wiem 🙈😂 Mąż tez już ma dość mojego sikania. A raczej biegania na cito do rossmana w przerwie podczas studiów 🙈

Krecha jak ta lala 🤩

Frelciaa lubi tę wiadomość

• Frelciaa Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko martwi mnie to ćmienie w podbrzuszu... do dupka dołożyłam sobie luteinę dopochwowo.

👩🏻‍🦰 29l.
    🔺endometrioza IIIst.,
    🔹kir BX
    👨🏽33l.
    🔺HBA 58%

ZdiDp1.png
    Litania do św Józefa 🙏🏻
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia jak na Facelle to piekna kreska :) cmienie jest normalne, w pierwszej ciazy mocno brzuch mnie bolal :) kciuki mocne

Ja rez Was kocham :)juz sie nie moge doczekac kiedy bedziecie do mnie pisac z pytaniami "kiedycto bobo stekac przestanie?"

Ale pochwale Ale, dzis spala do 7.15 z jedna pobudka i juz ma dzis druga drzeme na cycusiu. Wczoraj przespala znow 3h, az ja budzic musialam.nie ograniczylo to ilosci stekow, ale wierze, ze idzie kolejny skok i jak juz siadzie to nie bedzie taka sfrustrowana ;)

ElfiaKsiężniczka, szona, Frelciaa, agge, Sasanka55., moni05, Simons_cat lubią tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Judit Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ale ładna ta kreseczka. Coraz piękniejsza się robi 😍

Frelciaa lubi tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

• MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou, jak chcecie zrobić prywatne badania nasienia, to nie potrzeba skierowania.

Szona, udanego wesela! :) My idziemy za tydzień do mojej siostry. Ślub już był i jako dobra świadkowa też czytałam w Kościele :P Podobno wyszło ładnie i młodzi zastanawiają się czy teraz też nie będą mi kazali czytać 😅 Z perspektywy czasu fajnie mieć ślub i przyjęcie w gronie najbliższych a potem powtórkę z rozrywki z większą liczbą gości. A na początku dziwiłam się dlaczego tak wymyślają 😅

Lorinka, hmm to chyba pomyliłam nazwy...bo nie chodziło mi o NAC tylko o tabsy antykoncepcyjne o bardzo podobnej nazwie🤔 Jak im było..... Na pewno na M 😅

lorinka9191 lubi tę wiadomość

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • szona Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciaa wrote:
    7ca20e17ff86.jpg

No, to czuję się już pełnoprawną właścicielką monokoncentratu! :D
    „Zanudzaj” nas tak codziennie!

Okularnica_:) lubi tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• agge Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2020, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciaa wrote:
    7ca20e17ff86.jpg

No piękna kreska 💖

91bbb8f83b.png

c62facf3ab.png

14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ