W czerwcu noce są gorące, w marcu rodzę nasze Słońce! 💪👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Jo_an wrote:Ja dziś miałam testować, ale również przyszła @!
To teraz odliczamy do 14.06 i podglądu kiedy robić IUI.
Na 20.06 mam druga dawkę szczepienia, ale może spróbuje ją przyspieszyć.
K&K szybsza wizyta jednak pozwoliła Wam zaoszczędzić czas przez który możecie poprawić parametry M. i może u Ciebie coś zdziałaćJo_an lubi tę wiadomość
2018 - początek starań
2020- start klinika; histerolaparoskopia
2021 - IUI 💚 -> 💔 7tc. /2021 - IUI ❌/2021 - IUI ❌ /2021 -IUI ❌
2021 - start procedura --> 1x 4.1.1 i 6 komórek
2022 - transfer 💚 --> 11tc.💔 (trisomia 22)
2022- zapładniamy pozostałe komórki --> 1x 4.1.1. --> przebadany zarodek --> transfer 🍀
7 dpt 💚JEST DRUGA KRESKA!
7+1 - bijące serduszko
9+1 - 2,44cm Bobo
13+0 - prenatalne - 6,5 cm zdrowego Bobo - Synuś 💙
20+2 - połówkowe - 364g 💙
29+2 - prenatalne - 1420 💙
31.08 - 💙H . 💙 13:22, 3540g., 53cm💙 -
Jo_an no nie ☹️ ale wysypało was wszystkie dziś ☹️ kciuki w takim razie za IUICzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
anka wrote:karo mam pytanie do ciebie czy ty bylas stymulowana wyolaczenie tylko lamettą? wczesniej 0 stymulacji ?
Dokładnie, ogólnie mam swoje owulacje ale ostatnio jakieś problemy z pękaniem się pojawiły, Doktor chciał poobserwować mój cykl na stymulacji, clo odpadło w przedbiegach bo miałam turbo cienkie endometrium w cyklu przed stymulacją jak i stymulowanym (tuż przed owulacją miałam włączony estrofem, endo urosło pięknie już w 4dpo a ja niedługo później wysikalam dwie kreski 😉), szczerze - to nie mam pojęcia co w końcu zadziałało 😜17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
witajcie dziewczyny,
dzisiaj jest mój dzień testowania. owulację mam potwierdzoną u ginekologa, ale ciężko określić konkretną datę, bo wizyty miałam co tydzień.
dzisiaj jest 11 dpo lub 9 dpo i wynik testu załączam w formie linku: https://zapodaj.net/ebca81ace0112.jpg.html.
Czy ja naiwnie widzę tutaj bladziutką drugą kreskę? Czy może się wkręcam?Simons_cat, Noelle, Karo123, Limonka26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Dokładnie, ogólnie mam swoje owulacje ale ostatnio jakieś problemy z pękaniem się pojawiły, Doktor chciał poobserwować mój cykl na stymulacji, clo odpadło w przedbiegach bo miałam turbo cienkie endometrium w cyklu przed stymulacją jak i stymulowanym (tuż przed owulacją miałam włączony estrofem, endo urosło pięknie już w 4dpo a ja niedługo później wysikalam dwie kreski 😉), szczerze - to nie mam pojęcia co w końcu zadziałało 😜
kurde ja dzisiaj ostatnia tabletkaq a wczoraj wieczorem test owu prawie pozytyw... ( wiem że to nic nie znaczy) ale bylam w szoku bo nawet na clo w tym czasie bialo b ylo na owulakach... a monitpring we wtorek .Karo123 lubi tę wiadomość
-
mk_bambino wrote:witajcie dziewczyny,
dzisiaj jest mój dzień testowania. owulację mam potwierdzoną u ginekologa, ale ciężko określić konkretną datę, bo wizyty miałam co tydzień.
dzisiaj jest 11 dpo lub 9 dpo i wynik testu załączam w formie linku: https://zapodaj.net/ebca81ace0112.jpg.html.
Czy ja naiwnie widzę tutaj bladziutką drugą kreskę? Czy może się wkręcam?
Ja widzę jakiegoś bladziochamk_bambino, Jo_an lubią tę wiadomość
-
Hej, miałam testować 08.06. ale jak to ja, nie wytrzymałam. Podkusiło mnie to ze wczoraj miałam dziwne bóle brzucha ( niby bolało ale w sumie nie 🤷🏼♀️) stwierdziłam, ze rano zatestuje, dziś jest 12dpo, do miesiączki jeszcze 3 dni. Nie wiem co o tym myśleć, bo w sumie jestem w szoku, ze wyszło cokolwiek...
https://naforum.zapodaj.net/d187d1aa9f1a.jpg.html
Jo_an, Wiolala, miska122, Polczi5, Gośka29, Bubble_, Simons_cat, Kaśik, Red555, Noelle, Karo123, Limonka26, Agnuka lubią tę wiadomość
-
Kinga923 wrote:Hej, miałam testować 08.06. ale jak to ja, nie wytrzymałam. Podkusiło mnie to ze wczoraj miałam dziwne bóle brzucha ( niby bolało ale w sumie nie 🤷🏼♀️) stwierdziłam, ze rano zatestuje, dziś jest 12dpo, do miesiączki jeszcze 3 dni. Nie wiem co o tym myśleć, bo w sumie jestem w szoku, ze wyszło cokolwiek...
piękna 2 kreseczka! chyba pozostaje jedynie gratulować 😊🥳Kinga923 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miłej soboty
Ja dzisiaj jadę do teściów na grilla także będę calyxdzien na powietrzu, plus do tego będzie też mija szwagierka ta w ciąży więc trochę mnie to spina, ale generalnie cieszę się jej szczęściem:)
Ciekawa jestem co to będzie w ogóle. A wiecie co , zdziwiłam się właśnie w opisie mojego usg e zaraz w ogóle nie jest opisane endometrium nic śni słowamk_bambino, Simons_cat, Kinga923 lubią tę wiadomość
-
Kinga923 wrote:Hej, miałam testować 08.06. ale jak to ja, nie wytrzymałam. Podkusiło mnie to ze wczoraj miałam dziwne bóle brzucha ( niby bolało ale w sumie nie 🤷🏼♀️) stwierdziłam, ze rano zatestuje, dziś jest 12dpo, do miesiączki jeszcze 3 dni. Nie wiem co o tym myśleć, bo w sumie jestem w szoku, ze wyszło cokolwiek...
https://naforum.zapodaj.net/d187d1aa9f1a.jpg.html26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
No w końcu się coś w czerwcu ruszyło 🥰 gratulacje !🥳Kinga923 lubi tę wiadomość
21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
Kinga, Bambino piękne kreski 👏👏
Przykro mi dziewczyny, że tyle 🐒 przyszło... Ale zdążycie jeszcze testować w tym miesiącu i może akurat będzie piękny koniec miesiąca 🙂Kinga923, mk_bambino, Asia2309 lubią tę wiadomość
-
Podpinam się pod życzenia Kingi, niech ten czerwiec szczęśliwy będzie dla Nas! 💗
Ja po moim bladziuchu pobiegłam po kolejny test i mam zaraz przetestować go jutro, chociaż przeczucie mam, że to jednak nie to.
Kurcze, czy wytrzymam z testowaniem do jutra? Z reguły bardzo niecierpliwe że mnie stworzenie. 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2021, 09:57
Kinga923 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest Was tyle "nowych" że próbuję jakoś pospamiętywać nicki, ale ciężko mi wychodzi 😂 ale cieszę się, że już się sypią 2 kreski, niech żadna za długo tu nie siedzi bez suwaczka 😌
Kinga923, Simons_cat, Noelle lubią tę wiadomość
-
mk_bambino wrote:Podpinam się pod życzenia Kingi, niech ten czerwiec szczęśliwy będzie dla Nas! 💗
Ja po moim bladziuchu pobiegłam po kolejny test i mam zaraz przetestować go jutro, chociaż przeczucie mam, że to jednak nie to.
Kurcze, czy wytrzymam z testowaniem do jutra? Z reguły bardzo niecierpliwe że mnie stworzenie. 😃
Wytrzymaj do jutra ! ❤️ Jakiego testu używałaś ? Może spróbuj z rossmann facelle ?
-
mk_bambino wrote:Podpinam się pod życzenia Kingi, niech ten czerwiec szczęśliwy będzie dla Nas! 💗
Kurcze, czy wytrzymam z testowaniem do jutra? Z reguły bardzo niecierpliwe że mnie stworzenie. 😃
Kinga, jak na kilka dni przed @ to te kreski sa badzo ladne ❤️ Zeby ciemnialy 🤞🏻🤞🏻mk_bambino lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja bym poczekala do jutra ale zawsze mozesz siknac wieczorem
Kinga, jak na kilka dni przed @ to te kreski sa badzo ladne ❤️ Zeby ciemnialy 🤞🏻🤞🏻
Właśnie się trochę boje, ze coś nie tak skoro tak szybko są już dosyć ciemne... aż dziwne, ja byłam przekonana, ze nic nie wyjdzie i się zdziwiłam, ze aż tak jest widoczna gołym okiem. Czy to jest okej ?