W czerwcu noce są gorące, w marcu rodzę nasze Słońce! 💪👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Księgowa moje jajniki oszalały i teraz jakbym się miała zapisać na testowanie to równie dobrze mogłabym wylosować datę w maszynie losującej byłoby to równie miarodajne 😂
K&K moim zdaniem się nie da nie myśleć, to jakaś największa ściema tego świata, żeby wmówić sobie, że ci wcale nie zależy jeśli Ci bardzo zależy 🙉 dlatego zachodzą jak pada decyzja o adopcji, bo wtedy tak na serio pewnie przestają o tym myśleć...K&K, Księgowa lubią tę wiadomość
-
K&K wrote:Finanse i rachunkowość + od razu podyplomówka z controllingu 😊 a ty?
O, mój brat teraz będzie na to składał, pytał ostatnio czy znam kogoś z finansów i rachunkowości 😉 jesteś zadowolona z kierunku? -
Oliwka91 wrote:Księgowa moje jajniki oszalały i teraz jakbym się miała zapisać na testowanie to równie dobrze mogłabym wylosować datę w maszynie losującej byłoby to równie miarodajne 😂
K&K moim zdaniem się nie da nie myśleć, to jakaś największa ściema tego świata, żeby wmówić sobie, że ci wcale nie zależy jeśli Ci bardzo zależy 🙉 dlatego zachodzą jak pada decyzja o adopcji, bo wtedy tak na serio pewnie przestają o tym myśleć...Oliwka91, K&K, Simons_cat, Mersalla, Mamusiowa_91, Red555, Miamonia lubią tę wiadomość
-
Oliwka91 wrote:O, mój brat teraz będzie na to składał, pytał ostatnio czy znam kogoś z finansów i rachunkowości 😉 jesteś zadowolona z kierunku?
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
K&K wrote:Finanse i rachunkowość + od razu podyplomówka z controllingu 😊 a ty?
-
Finanse i rachunkowość 😍
Oliwka, ja to mam raczej z tym czerwcem dziwnie. Każdy czerwiec i ewentualnie coś do zrobienia z nim to dla mnie trudne, bo dosłownie data musi mi się podobac 😅 z tego też względu ślub braliśmy w sierpniu, a nie w czerwcu, bo data, która mi się podobała wypadła bodajże w piątek albo niedzielę (na nic się zdało moje gadanie, że ślub będzie w czerwcu) 😂
Także.. No nie wiem Simons, w sumie to i tak raczej będzie proforma, więc wpisz mnie na 12.06.
PS. Cecylia ma chyba imieniny dwa dni wcześniej 😍K&K, Gosia24, Simons_cat, Cecylia, Oliwka91 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Cześć dziewczyny! Jaka tu jest przyjemna atmosfera 😍 chciałabym do Was dołączyć na testowanie w czerwcu, jeśli mogę to poproszę o 08.06.
Trochę o mnie, pierwszy cykl starań i w sumie dopiero w tym temacie raczkuje 🤓 Narazie staram się zrozumieć swoj organizm i poleciały pierwsze testy owulacyjne, z tego co wynika już po niej trzymam za każdą z Was mocno kciuki ! ❤️Simons_cat, Mamusiowa_91, Polczi5, Litta, Jo_an lubią tę wiadomość
-
Kinga923 wrote:Cześć dziewczyny! Jaka tu jest przyjemna atmosfera 😍 chciałabym do Was dołączyć na testowanie w czerwcu, jeśli mogę to poproszę o 08.06.
Trochę o mnie, pierwszy cykl starań i w sumie dopiero w tym temacie raczkuje 🤓 Narazie staram się zrozumieć swoj organizm i poleciały pierwsze testy owulacyjne, z tego co wynika już po niej trzymam za każdą z Was mocno kciuki ! ❤️ -
Gosia24 wrote:Witam i życzę powodzenia i zobaczenia wymarzonych 2 kreseczek 😍
Dziękuje i nawzajem ❤️Chciałabym Was poznać, bo będzie mi raźniej a tworzycie tu mega ekipę ! 😄 Tak sobie czytam ten wątek i żałuje ze wcześniej się nie udzielałam i nie zdecydowałam dołączyć, ale cóż wszystko przed nami!Gosia24 lubi tę wiadomość
-
Kinga923 wrote:Dziękuje i nawzajem ❤️Chciałabym Was poznać, bo będzie mi raźniej a tworzycie tu mega ekipę ! 😄 Tak sobie czytam ten wątek i żałuje ze wcześniej się nie udzielałam i nie zdecydowałam dołączyć, ale cóż wszystko przed nami!
-
Musisz wejśc w ustawienia i tam w spoleczność i tam masz miejsce na wpisanie ja robiłam to na komputerze, na telefonie nie umiem taka przerwa w pisaniu pracy mgr 🤣🤣🤣
-
Cześć dziewczyny ❤ dołączę do Was - proszę o wpisanie na 14.06 🤞
Mąż ma 24.06 urodziny, więc cudny prezent byłby..
Byłam w styczniowym wątku AA, jednak nasze szczęście skończyło się 26.02.
Trzymam za nas wszystkie kciuki, a od naszych brzuchatek przyjmuje wszystkie wiruski ciążowe 💚Starania od 12.2020 💪
04.01.2021 ⏸->26.02💔
08.06.21 ⏸ 🙏
09.06.21 beta 129.4 mIU/ml ->(11.06) beta 529 mIU/ml prog 33,6 ng/ml
01.07.21 0.5 cm kropka i bijace ❤
26.07.21 3.75 cm szczęścia 🍀
-
Gosia24 wrote:Kończę magisterkę z pielęganiarstwa 🤣 generalnie mam już dość tych studiów, nauki i myślenia ciąge że mam coś zrobić. Od 2 lat pracuję i studiuję i chyba mam wlaśnie pierwszy kryzys
Polczi5 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny