W czerwcu noce są gorące, w marcu rodzę nasze Słońce! 💪👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Księgowa przykro mi, że ta menda facelle Cię oszukała 😔 w zeszłym cyklu też mi wyszedł cień na facelle, miałam dwa i na drugim biało. Nie wiem po co je kupiłam, bo wiedziałam że potrafią oszukać 🤷
-
Oliwka91 wrote:Księgowa przykro mi, że ta menda facelle Cię oszukała 😔 w zeszłym cyklu też mi wyszedł cień na facelle, miałam dwa i na drugim biało. Nie wiem po co je kupiłam, bo wiedziałam że potrafią oszukać 🤷
Oj no najgorsze jak narobią nadziei a później rozczarowanie boli bardziej niż biały test. Producent powinien je sobie wsadzić w nos za takie coś 😤 -
Jesteście kochane! Ale z racji tego krwawienia raczej na nic dobrego się nie nastawialam 😊 aczkolwiek, jak każda staraczka, gdzieś tam tlila się iskierka nadziei.
Jeszcze tylko 10 dni i owulacja, szybko zleci. Wybawie się na weselu, a potem mogę odliczać 🥰Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Red przepraszam że pytam, nigdy nie byłam w takiej sytuacji i pewnie jak będę to sama będę świrować 😔 ale czy jest sens iść znowu jutro do lekarza żeby znowu się stresować jak nie będzie jeszcze zarodeczka? A nie masz jakiegoś swojego lekarza, który będzie Ci prowadził ciążę od początku do końca?
-
Mersalla, wypisana ☹️
Jo_an dodana, oby ten 30ty był pozytywniejszy 🙂Jo_an lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Pragnę nadmienić, że to tak nie działa z tym przejmowaniem brzucha. 😁 Ja ostatnią @ miałam 12 września a dobra znajoma urodziła 9 września, Klara najprawdopodobniej została spłodzona dopiero 27 września. Przejmuje się pierwszy dzień ciąży także Księgowa szykuj brzucha! 😁
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje! ❤️Wiolala, K&K, Księgowa, Gośka29, Limonka26, szona, Red555, Natka95, bindweef, Asia2309, Kaśik, Jo_an, mk_bambino, Ayayanee, Agnuka lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle❤️ piękna ta twoja Niunia🤭
Księgowa znam ten ból, mnie ostatnio tak pinky oszukał, to gorsze niż biel na teście 💩
Czy kto wie co u Lawendowepole? ✊Noelle lubi tę wiadomość
-
Noelle, nie jestem z Wami tutaj długo i nie znam twojej historii ale wzruszyłam się jak opisywałaś wczorajszy dzień i zdjęcie córeczki ❤️ piękne gratulacje i mam nadzieję, że każdej z nas w jak najkrótszym czasie będzie dane być w takiej sytuacji 🤞❤️
Noelle lubi tę wiadomość
-
K&K wrote:Red przepraszam że pytam, nigdy nie byłam w takiej sytuacji i pewnie jak będę to sama będę świrować 😔 ale czy jest sens iść znowu jutro do lekarza żeby znowu się stresować jak nie będzie jeszcze zarodeczka? A nie masz jakiegoś swojego lekarza, który będzie Ci prowadził ciążę od początku do końca?
Ja się zgadzam, chyba bez sensu jest chodzenie na usg codziennie... do tego rożny sprzęt, różne pomiary. To nic dobrego nie wnosi Jeśli pęcherzyk naprawdę się zmniejszył, No to lekarz powinien na to zareagować, bo to nie oznacza nic dobrego... Ale możliwe ze to po prostu inny sprzęt i jutro dostaniesz jeszcze inne wymiary pęcherzyka i jeszcze więcej stresu...25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Noelle, no to ja jestem prawie idealnie! Dziś mam 2dc, a w sumie zaczęło się u Ciebie wczoraj, więc wszystko się zgadza! 🥰
Trzymajcie się i odpoczywajcie ♥️Noelle lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
U mnie sytuacja w sumie nijaka.
Cały czas Was czytam i kibicuję, ale ciągle też zasypiam z telefonem w ręce 🙄
Jestem cały czas na duphastonie, dziś robiłam betę i wyszła 393 więc rośnie ładnie, plamienia zniknęły. ale nadal w głowie mam to o czym mówił mi tamten ginekolog, czyli jeśli zagnieżdżenie było późno, beta niska, prog niski to może oznaczać wady chromosomowe itp, więc boję się cieszyć. Mężowi jeszcze nawet nie mówiłam... Jestem trochę jak tykająca bomba 🥺
Z objawów to tylko bolą mnie cycki, mogę spać ciągle i wszędzie i czasem zaboli brzuch, dziś kręci mi się trochę w głowie i to tyle.
Księgowa, ja też miałam takie 'plamienie' które wyglądałoby jak okres, było go jednego dnia dużo i było mega czerwone... 🤷♀️ -
Red555 wrote:Dzisiaj byłam pierwszy raz w lux medzie
Więc mogli mieć gorszy sprzęt. Wcześniej chodziłam gdzie indziej. Tu ki powiedział że dzidzius na pewno gdzieś tu jest tylko jeszcze go nie widać
Jutro mam jeszcze wizytę
Aaaaaa to luxmed, to luzik tam usg mojej macicy wyglądało jak usg żołądka. Nic nie było widać. Jakość żenująca. Jestem przekonana, ze będzie dobrze Wybierz jedno miejsce, gdzie robisz usg i się go trzymaj. Nie ma sensu się denerwować.Red555, Agnuka lubią tę wiadomość
-
Miamonia, dzięki - zapamiętam, ale beta pokazała brak ciazy, więc widocznie po prostu mam skapy okres. Zresztą wszystko było dziwne i jest w tym "okresie", ale niech będzie. Narzekać nie będę na niego 😊Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Martyna33 wrote:Ja się zgadzam, chyba bez sensu jest chodzenie na usg codziennie... do tego rożny sprzęt, różne pomiary. To nic dobrego nie wnosi Jeśli pęcherzyk naprawdę się zmniejszył, No to lekarz powinien na to zareagować, bo to nie oznacza nic dobrego... Ale możliwe ze to po prostu inny sprzęt i jutro dostaniesz jeszcze inne wymiary pęcherzyka i jeszcze więcej stresu...
Ja bym poczekała jeszcze z tym „nic dobrego”. Serio. To są różne sprzęty. Plus w środku wszystko jest maleńkie i na początku pomiary to jest spora samowolka. Nie przypadkiem zapraszają na pierwsze usg w 7-8 tc. Tylko my, siedzące na gorących węglach, nie umiemy w cierpliwośćMisiaa, Księgowa, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
K&K wrote:Red przepraszam że pytam, nigdy nie byłam w takiej sytuacji i pewnie jak będę to sama będę świrować 😔 ale czy jest sens iść znowu jutro do lekarza żeby znowu się stresować jak nie będzie jeszcze zarodeczka? A nie masz jakiegoś swojego lekarza, który będzie Ci prowadził ciążę od początku do końca?
-
Szona dobrze prawi... nie ma co gdybac.na zas i rokować. Red maluszek ma jeszcze czas! Rozmiary pęcherzyka mogą się różnić, wystarczy że lekarz ręką inaczej przejedzie, sprzęty są różne.. gdyby coś się złego działo to lekarz by Ci powiedział, bo to jego obowiązek. Na jutrzejsze usg bym chyba nie szła...u mnie jak pewnie wiesz też wyszła teraz słaba akcja serca i meeega się zsstresowałam, ale odwołałam w końcu wizytę prywatną, będę się trzymała jednego sprzętu i tym sposobem (mam nadzieję) oszczędzę sobie nerwów...
Księgowa, Agnuka lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."