W czerwcu truskaweczek masa 🍓, w lutym będę mieć bobasa 🤰🏼✨
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane 🌻🌞 dopiero otworzyłam jedno oko i to nie całkiem 😂 Dzisiaj czeka mnie pakowanie Rysia na wakacje z dziadkami. Tydzień bez mojego Chochlika. 🥹 Mamy plan zrobić mu pokoik powoli..z dinozaurami na ścianach. 😅 a drugi obecny jego będzie dla Henia (ma leśne dzidziusiowe naklejki)
Bajeczko gratulacje, że dotrwałaś do końca 🌻🌻🩷W mojej szkole są jeszcze półkolonie do połowy lipca ale to już taki luźny czas. Jakie plany masz na ten wolny czas?
Dobrego dnia dla Was 🌞🌻🍓 miłego wejścia w weekendkałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Natex wrote:Cześć, nie jestem pewna czy to dobry wątek ale spytać nie zaszkodzi. Wczoraj miałam 10DPO, przy okazji badań zrobiłam też betę która wyszła 2.24, zawsze poza ciążą beta wychodziła mi <0.2. Jest jeszcze szansa że wzrośnie czy nie ma co się nakręcać?
Jest szansa.Natex, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Miłego piąteczku dziewczyny !
U mnie ostatni weekend nad morzem i powiem Wam że średnio jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, pogoda była tak naprawdę 3 dni 😓 a tak to marzniemy i mokniemy…
Julia mam nadzieje ze pogoda na ślubie będzie ! Trzymam kciuki 🤞🏼🤞🏼😘
Vergeet dobrze ze trombofilia w normie, w sumie zbadałaś ten najważniejszy czynnik ☺️ ja na podstawie Pai-1 homo i antytrombina III mam brać heparyne od pozytywnego testy, zapytasz tez lekarza czy po dwóch poronieniach mógłby Ci wdrożyć zapobiegawczo czy wolisz nie ingerować ?
Może to zbieg okoliczności ale moja siostra jak nie brałam heparyny to poroniła w 3 miesięcy, ciąże udane dopiero po stosowaniu heparyny miała , dlatego dla mnie było to tak ważne żeby lekarz mi ja przepisał 😊
Bajko wakacje 🥰 cudownie masz ! Tak trochę jak za dzieciaka dalej świętujesz zakończenie roku szkolnego, a później już tylko wolność 🤭
Paulinka ja tam wierze w Twój cykl z dwoma pęcherzykami, mną nadzieje ze ładnie pękną oba 🥰🥰 zreszta jeśli w środę idziesz do lekarza to na pewno podpatrzysz co tam się zadziało 🤭Starania od 04.2024 🌱
Klinika leczenia niepłodności 05.2025
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
✅ AMH 4,45 (09.2024) -> 4,63 (03.2025)
✅ Laparoskopia / jajowody drożne (03.2025)
✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
✅ przeciwciała p/plemnikom (05.2025)
✅ cross-match 12,7 % (06.2025)
❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
❌ USG piersi BIRADS-3 (04.2025)
❌ KIR Bx 1/5 (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)
❌ ANA1 1:80
👱🏼♂️33 lata
?? HLA-C C1C2
✅ morf.1%, koncent. 34,54 mln, ruch post. 33%, HBA 71%, fragmentacja DNA 18,61%
✅ pasożyty, helicobakter pyroli -
Paulinka raz po raz w ciągu dnia czuję takie chwilowe napinanie podbrzusza i mam wrażenie, że wtedy właśnie dzieciaczki coś tam intensywniej się poruszają 😁 ale nie wiem tak do końca, bo nigdy nie przeżyłam czegoś takiego także zero porównania 🤣🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️, CRL 0,23 cm 🥹
29.04. CRL 1,46 cm ♥️🍀🤞
7.05. dwa bobasy ♥️♥️ 2,22 cm i 2,19 cm
NIFTY pro, czekamy na zdrowych chłopców 🩵🩵
-
Migotko a siostra do którego tc brała hepke?👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Ojj Migotko, nad morzem to pogoda dla koneserów bywa... mam nadzieję, że mimo wszystko odpoczęliście i spędziliście z mężem dobry czas, tym bardziej że tam owulacja i w ogóle, może przywieziecie wilka morskiego i wtedy wspomnienia z niepogodą zostaną zastąpione przez inne, wyjątkowe??
🤞
@Vergeet, Rysy od strony słowackiej podobno są easy! My od polskiej wchodziliśmy i uważam, że był to jeden z najlepszych trekkingów w moim życiua widoki...sztos!
Wrocław zaprasza, jakbyście się 'musieli' wybrać to koniecznie pisz priv, kawka, albo wspólne wyjście na
Wielką Sowe? 😜
W ogóle, gdzieś na początku roku, jak była sprzedaż biletów na Festiwal Dawida Podsiadło, to pamiętam, że któraś z was mówiła na tym wątku, że ma w otoczeniu kilka fajnych zbiegów okoliczności, że dziewczyny po koncertach Dawida, w ciąże zachodziły 😂
Ja oczywiście wtedy zastanawiałam się czy kupować bilet (mając nadzieję, że będę w ciązy) , ale jednak kupiłam....
No i jutro idziemyczy owulacja w dniu koncertu to ciąża murowana? 🍀
Slava, Lisik, Nowa2024, Vergeet, Sakaaira lubią tę wiadomość
20 cykl od początku starań -🙏
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji (torbiele, cysty) niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, pasożyty, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność komórek NK
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️7 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Biopsja endo--> cd56, cd3, cd4, cd8, cd25, cd20, cd8, cd138
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅wymazy, USG ok, brak żpn
🔜
Immunoterapia? Leczenie zapalenia endometrium?
⏰️ IVF - 2025/2026? -
PaulinKA wrote:Ojj Migotko, nad morzem to pogoda dla koneserów bywa... mam nadzieję, że mimo wszystko odpoczęliście i spędziliście z mężem dobry czas, tym bardziej że tam owulacja i w ogóle, może przywieziecie wilka morskiego i wtedy wspomnienia z niepogodą zostaną zastąpione przez inne, wyjątkowe??
🤞
@Vergeet, Rysy od strony słowackiej podobno są easy! My od polskiej wchodziliśmy i uważam, że był to jeden z najlepszych trekkingów w moim życiua widoki...sztos!
Wrocław zaprasza, jakbyście się 'musieli' wybrać to koniecznie pisz priv, kawka, albo wspólne wyjście na
Wielką Sowe? 😜
W ogóle, gdzieś na początku roku, jak była sprzedaż biletów na Festiwal Dawida Podsiadło, to pamiętam, że któraś z was mówiła na tym wątku, że ma w otoczeniu kilka fajnych zbiegów okoliczności, że dziewczyny po koncertach Dawida, w ciąże zachodziły 😂
Ja oczywiście wtedy zastanawiałam się czy kupować bilet (mając nadzieję, że będę w ciązy) , ale jednak kupiłam....
dajcie znać jak na Sowę, też chętnie wejdę, mieszkam pod;)Starania o drugie 👶 od: 04.2024
Ona mi pierwsza pokazała księżyc
i pierwszy śnieg na świerkach,
i pierwszy deszcz. -
Ooo, piękne okolice! choć zawsze są tam tłumy to i tak lubię
wchodziliśmy już dniem, nocą, rekreacyjnie z rodzicami i na sportowo, by zrobić tempo
kiedyś byliśmy nawet na sylwestra
20 cykl od początku starań -🙏
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji (torbiele, cysty) niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, pasożyty, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność komórek NK
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️7 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Biopsja endo--> cd56, cd3, cd4, cd8, cd25, cd20, cd8, cd138
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅wymazy, USG ok, brak żpn
🔜
Immunoterapia? Leczenie zapalenia endometrium?
⏰️ IVF - 2025/2026? -
Frelcia_na_chwilę wrote:Migotko a siostra do którego tc brała hepke?Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
👱🏼♂️33 lata
?? HLA-C C1C2
Paulinka tak pamietam jak psiałaś o tym koncercie, wtedy szybciutko kupiłam bilety w przedsprzedaży i pisałam ze najwyżej pójdę z brzuszkiem 🤭🤭
Tylko ze ja mam bilety na 30 sierpnia w Kato 🥰
Baw się jutro najlepiej i oby cię ta koncertową klątwa Dawida dopadła 💕🫶🏼PaulinKA lubi tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
👱🏼♂️33 lata
?? HLA-C C1C2
pelnawiary wrote:Kingus,szkoda że znowu wyszło zapalanie,z drugiej strony lepiej ze teraz i przed transferem spokojnie wyleczysz.
A jak z dawczynią,już macie dobraną czy czekacie na rozpoczęcie procedury?
Niestety stan zapalny powrócił i wysłali mi dziś wynik na email i jest 10/10 jest masakra. Dawczyni już dawno wybrana od lutego czeka. Pod koniec lipca znowu biopsja endometrium z cd138 i znowu czekanie na wynik. Transfer jak dobrze pójdzie to może we wrześniu. Dziś mam mieć znowu diphereline podane sztuczna menopauza.Ona: 36lat
On: 38lat
Starania od 01.2023
09.2023 - IUI - ❌
01.2024 - KET (AZ) -❌ cs - 4aa
Transfery refundacja z MZ
09.2024 - KET (AZ) - ❌cs - 3bb
10.2024 - KET (AZ) - ❌cn - 4ab
03.2025 - KET (AZ) - ❌cs - 4bb
niskie amh - 0,52
endometrioza, mięśniaki
Allo mlr 0 %
Cross match - 28,8 %
Kiry BX - brak 2DS1, 2DS5 i 3DS1
07.2024 - Test BeReady -
(transfer 12 godzin do przodu)
* 14.04.2025 - prof Malinowski Łódź
* 17.04.2025 - dr Paliga Angelius Katowice
* 28.05.2025 - histeroskopia +CD138
🍀 KD - 09/10.2025- transfer ? 🤔 -
Migotka96 wrote:Do końca ciąży, przerwa na cc i późnij chyba w połogu jeszcze o ile się nie mylę 😊
To ja też tak właśnie miałam z Rysiem. Teraz lekarka kazała odstawić w 12tc bo zdrowa, fizjologiczna ciąża. A ja mam mętlik w głowie oczywiście.👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Czytam Was dziewczyny, ale jednocześnie trochę brakuje mi czasu żeby odpisać każdej z Was no u probuje trochę ograniczyć forum przed transferem, liczę że mi to dobrze zrobi...
Frelcia_na_chwilę wrote:Migotko a siostra do którego tc brała hepke?
Ja miałam do końca ciąży, tylko przed Cc schodziliśmy z dawki...
Frelcia_na_chwilę wrote:Cześć kochane 🌻🌞 dopiero otworzyłam jedno oko i to nie całkiem 😂 Dzisiaj czeka mnie pakowanie Rysia na wakacje z dziadkami. Tydzień bez mojego Chochlika. 🥹 Mamy plan zrobić mu pokoik powoli..z dinozaurami na ścianach. 😅 a drugi obecny jego będzie dla Henia (ma leśne dzidziusiowe naklejki)
Bajeczko gratulacje, że dotrwałaś do końca 🌻🌻🩷W mojej szkole są jeszcze półkolonie do połowy lipca ale to już taki luźny czas. Jakie plany masz na ten wolny czas?
Dobrego dnia dla Was 🌞🌻🍓 miłego wejścia w weekend
Możesz się potem pochwalić pomysłami 😉 bo tez jestem na tym etapie... w końcu wymyśliłam polki nad łóżkiem, chcę kupić jakieś naklejki w koparki albo psi patrol... 🤣27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
12.05 💉=> 24🥚=>🫧20
13.05 =>🫧18
17.05 => PGTa => 5 doba❄️4.1.1✅️; ❄️4.1.1✅️;❄️4.2.2❌️; ❄️4.2.2✅️; ❄️3.2.2❌️; ❄️3.1.2❌️
18.05 => 6 doba❄️4.2.2✅️; ❄️4.2.2❌️
06.25 - FET 🙏🙏❓️❔️❓️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Krysia1411 wrote:Czytam Was dziewczyny, ale jednocześnie trochę brakuje mi czasu żeby odpisać każdej z Was no u probuje trochę ograniczyć forum przed transferem, liczę że mi to dobrze zrobi...
Możesz się potem pochwalić pomysłami 😉 bo tez jestem na tym etapie... w końcu wymyśliłam polki nad łóżkiem, chcę kupić jakieś naklejki w koparki albo psi patrol... 🤣
To mnie nie pocieszyłaś 😅 No nic. 2 tygodnie już nie robię zastrzyków, póki co jest dobrze, więc mam nadzieję że tak zostanie 🥹👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Kingus przykro mi 😞🫂
Veerget dobrze, że nie wyszło. Ale tak mi chodzi jeszcze po głowie zespół antyfosolipidowy. Z tego co wiem, to trombofilia jest wrodzona, a zespół nabyty. Też odpowiada za problemy z krzepnięciem.
Ja mam zamiar o to dopytać jeszcze mojej Pani Doktor w środę. Wtedy też heparyna całą ciążęJaszczureczka lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
11 cs - oczekiwanie na II stymulację
⏸️ 0 razy
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️EBV -> Odroczenie drugiej stymulacji
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Frelcia_na_chwilę wrote:To ja też tak właśnie miałam z Rysiem. Teraz lekarka kazała odstawić w 12tc bo zdrowa, fizjologiczna ciąża. A ja mam mętlik w głowie oczywiście.
A czy badałaś aktywność antyXa po 2/3 tygodniach od zaczęcia zastrzyków ? Mi na to zwróciła uwagę immunolog żeby badać i od tego będzie zależało dalsze dawkowanieStarania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
👱🏼♂️33 lata
?? HLA-C C1C2
Kingus 1 wrote:Niestety stan zapalny powrócił i wysłali mi dziś wynik na email i jest 10/10 jest masakra. Dawczyni już dawno wybrana od lutego czeka. Pod koniec lipca znowu biopsja endometrium z cd138 i znowu czekanie na wynik. Transfer jak dobrze pójdzie to może we wrześniu. Dziś mam mieć znowu diphereline podane sztuczna menopauza.
Ehh…a może nawrót to kwestia nietrafionych anty albo za krótkiej kuracji,tak tylko głośno myślę…
Co do dawczyni nie chcecie podejść do stymulacji teraz i zamrozić zarodki?
Zawsze już cokolwiek byłoby do przodu…
A transfer jak będziesz gotowa.👩,👱♂️40l.
start inv:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
- 16.05.2025 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a 5❄️ -
Migotka96 wrote:Może pogadaj jeszcze z ginekolog, dla spokojniejszej głowy na pewno wolałabyś brać do końca ☺️
A czy badałaś aktywność antyXa po 2/3 tygodniach od zaczęcia zastrzyków ? Mi na to zwróciła uwagę immunolog żeby badać i od tego będzie zależało dalsze dawkowanie
Ja generalnie oprócz jednego poronienia nie mam żadnych wskazań (podobno) do brania heparyny. Pani doktor u której jestem przejrzała zarówno moje badania genetyczne jak i to co robiliśmy z zakresu immunologii. W przyszłym tygodniu idę do ginekolog u której chce robić CC (ona ogarnia tematy nieplodnosciowe dość mocno) więc liczę że mnie uspokoi. Oczywiście nie chcę wracać do heparyny ale wiadomo że dla Dziecka będę się kłuć ile trzeba.👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
PaulinKA wrote:Ojj Migotko, nad morzem to pogoda dla koneserów bywa... mam nadzieję, że mimo wszystko odpoczęliście i spędziliście z mężem dobry czas, tym bardziej że tam owulacja i w ogóle, może przywieziecie wilka morskiego i wtedy wspomnienia z niepogodą zostaną zastąpione przez inne, wyjątkowe??
🤞
Wielką Sowe? 😜
PaulinKa niech ci Dawid Podsiadło błogosławi 😄PaulinKA lubi tę wiadomość
15 cs
👫27
- Histeroskopia 🔜2.07
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), Estrovita skin (omega 3,6) wit. D, NAC, L-arginina, magnez +B6,B12, Prenacaps ovi, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka -
Paulinka zdecydowanie! Myślę, że już możesz się nastawiać na betę za 2 tyg 💪😁
Frelcia też myślałam o motywie leśnym do pokoiku chłopaków! Miałam zagwozdkę nad trzema motywami: leśny, misie i safari. I ten leśny mega mi się podoba, ale póki co stanęło na safari 🤣 na jedną ścianę chce tapetę właśnie z tym motywem i widziałam takie fajne lampy na ścianę drewniane z imieniem dziecka i np motyw jakiegoś zwierzątka z safari na tej lampie 😁 ale zobaczymy czy mi się jeszcze nie odmieni, bo dopiero w drugiej połowie sierpnia będziemy ogarniać im pokoikPaulinKA, Frelcia_na_chwilę, Vergeet lubią tę wiadomość
🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️