W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌
-
WIADOMOŚĆ
-
miska122 wrote:Niestety 😔 chyba że masz w okolicy aptekę, gdzie można załatwić różne rzeczy 😁 i niestety opakowanie 100zł a starcza na 10 dni 🙈 ale dopóki 2 trymestr nie zadziała magii to naprawdę warto 😊
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Jakby co to pisz, mogę podesłać to pudelko. 😊
Mnie sie nie przyda 😉 -
Pulsik wrote:Chętnie przygarnę jeśli Ci nie potrzebne, pokryje wysyłkę dorzucę coś na czekoladę chociażby. Spróbuję czy zadziała na mnie
Napisz na priv. 😊Pulsik lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
JoAnn wrote:Mam wyniki
Beta 4127,47 ng/ml
Prog 17,20 mlU/ml
Beta wychodzi że w normie
Ale martwi mnie ten lekki spadek proga, biorę duphaston 3 razy dziennie
Co myślicie?BillieJean, JoAnn lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 33l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹13.08 12+6 6.5 cm akrobaty 💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹24.09 18+6 300 g modela 💙
🔹07.10 20+5 prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BillieJean wrote:Hej AgaKa800, w takim razie trzymamy kciuki za jutrzejsze testowanie może jeszcze ktoś nas podczytuje i będzie testować?
Dzięki, przydadzą się.
Chociaż jestem już negatywnie nastawiona, zrobiłam pink w 11 dpo, kreseczki dwie ale nie w 1-4 min jak w instrukcji, tylko po 10 minutach więc myślę, że będzie kicha
Chociaż jutro powinnam mieć okres i nie mam jego żadnych objawów…
Coś o mnie z racji tego, że jestem tu nowa - pierwszy cykl starań o pierwszego bobaska, okres zawsze jak w zegarku co 25 dni, raz kiedyś zdarzył się jeden cykl 28 dniowy. U ginekologa byłam, powiedział że nie ma przeciwskazan, aczkolwiek robił tylko USG i cytologie, więc badania raczej ogólnikowe.
Wiek 26 latBillieJean lubi tę wiadomość
-
AgaKa800 wrote:Dzięki, przydadzą się.
Chociaż jestem już negatywnie nastawiona, zrobiłam pink w 11 dpo, kreseczki dwie ale nie w 1-4 min jak w instrukcji, tylko po 10 minutach więc myślę, że będzie kicha
Coś o mnie z racji tego, że jestem tu nowa - pierwszy cykl starań o pierwszego bobaska, okres zawsze jak w zegarku co 25 dni, raz kiedyś zdarzył się jeden cykl 28 dniowy. U ginekologa byłam, powiedział że nie ma przeciwskazan, aczkolwiek robił tylko USG i cytologie, więc badania raczej ogólnikowe.
Wiek 26 lat
Powtórz jutro test. Dobrze się wybawił??👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
AgaKa800 wrote:Dzięki, przydadzą się.
Wiek 26 latAgaKa800 lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024. -
OldMe-NewMe wrote:Hej ! Witaj ! ☺️a sproboj moze jutro z innym testem ☺️
Miło Was poznać. Jakie są wasze historie? -
SolAngelica wrote:Robiłam mnóstwo testów i mnóstwo było negatywnych uale po czasie wybarwil mi się tylko jeden w 9 dpo w pierwszej ciąży;)
Z tym, że o tym pierwszym nie wspominałam, ponieważ zauważyłam to po długim czasie, a ten w 11dpo po 10 minutachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca, 20:31
-
AgaKa800 wrote:Cześć 😊
Miło Was poznać. Jakie są wasze historie?
Po krotce, mamy już jedną córkę prawie 2 letnią, już prawie rok staramy się dla niej o rodzeństwo, dalej karmie piersią więc podejrzewam, że to może coś blokować. Chciałam wierzyć, że uda się nie odstawiając córki, ale powoli zaczynam w to wątpić. Zobaczymy zajść w ciążę z córeczką się udało nie wiadomo jak niewiadomo kiedy, po prostu zaskoczyło od razu, a teraz musimy trochę poczekać mam 32 lata, mąż 33.
Powodzenia ! Może jutro kreski Ci się pokażą od razu trzymam kciuki !🤞AgaKa800 lubi tę wiadomość
-
Martyna wrote:Ja to dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do testowania 🫣 pierwszy sikne już chyba w środę… to będzie 7dpo. Jeszcze będzie trzymało ovitrelle pewnie, ale nie wytrzymam dłużej🫣 🤣
Nie rób tak wcześnie po Ovitrelle, najwcześniej ze 12 dni po zastrzyku. Chyba, że chcesz zobaczyć kiedy przestanie wychodzić zastrzyk40 tc 💔 -
BillieJean wrote:Po krotce, mamy już jedną córkę prawie 2 letnią, już prawie rok staramy się dla niej o rodzeństwo, dalej karmie piersią więc podejrzewam, że to może coś blokować. Chciałam wierzyć, że uda się nie odstawiając córki, ale powoli zaczynam w to wątpić. Zobaczymy zajść w ciążę z córeczką się udało nie wiadomo jak niewiadomo kiedy, po prostu zaskoczyło od razu, a teraz musimy trochę poczekać mam 32 lata, mąż 33.
Powodzenia ! Może jutro kreski Ci się pokażą od razu trzymam kciuki !🤞
Mnie trochę demotywuje fakt, że wszystkie moje koleżanki zaszły w pierwszym cyklu. Ja jakoś od zawsze żyłam w przeświadczeniu, że będzie ciężko, stąd też jestem ciutkę zestresowana -
Insane wrote:Nie rób tak wcześnie po Ovitrelle, najwcześniej ze 12 dni po zastrzyku. Chyba, że chcesz zobaczyć kiedy przestanie wychodzić zastrzyk
A ty jak tam kochana się czujesz? Jak wyczekiwanie do testowania? 😋Insane lubi tę wiadomość
-
BuBu90 wrote:Duphaston nie wychodzi w krwi ☺️
Dzięki Bubu, jak już tu pisaliśmy człowiek się martwi wszystkim ale staram się myślę pozytywnie może nie oszaleje do piątku
A Ty zażywasz duphaston czy jeszcze coś? -
JoAnn wrote:Dzięki Bubu, jak już tu pisaliśmy człowiek się martwi wszystkim ale staram się myślę pozytywnie może nie oszaleje do piątku
A Ty zażywasz duphaston czy jeszcze coś?