W grudniu już nie daje w szyje 🥂🍷🥃🍸, bo pod sercem mam dziecine 🍼🥛
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Test IMK:
https://naforum.zapodaj.net/10666a0f1430.jpg.html
Z tego co widzę mieści się w normach wszystko ale nie umiem tego zinterpretować 🙈 jest ok?
P.S. dziewczyny przypomni ktoś jak to się robiło, żeby zdjęcie było widoczne od razu a nie trzeba było wchodzić w link? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2022, 09:03
Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
15dpt pecherzyk w macicy 🍀
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Oliwka ja dodaje przez imgbb i tam jest na samym dole opcja miniaturki do wyboru 😊
Co do wyników to niestety nie pomogę bo na tym siw kompletnie nie znam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2022, 08:49
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Ivanko dzięki, prawie się udało tylko trochę ucięte 😅 może po prostu za szerokie zdjęcieStarania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Oliwka, a robiłaś cytokiny też? Mój wynik imk był dość podobny, ale Paśnik interpretował razem wszystkie wyniki, ja dostałam akurat immunosupresję.36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
anka wrote:Wspomoglam i sie nie udało 😄
W którym dc masz owu zazwyczaj? I jakie cykle długie? Widzę na wykresie że długo miałaś plamienia... -
nick nieaktualnyAyayanee wrote:W którym dc masz owu zazwyczaj? I jakie cykle długie? Widzę na wykresie że długo miałaś plamienia...
Teraz wspomagałem się ziołami wiec jestem zdziwiona ze brak reakcji... we wrześniu jak je pilam to w 16 dc mialam..
W poprzednim cyklu wgl nie mialam owulacji chociaz wspomoglam się lametta...
Te plamienia to wgl hit... nwm co się odpierdala ostatnio ale chyba wrocilam do punktu wyjścia. -
Kociara_ wrote:Oliwka, a robiłaś cytokiny też? Mój wynik imk był dość podobny, ale Paśnik interpretował razem wszystkie wyniki, ja dostałam akurat immunosupresję.
Chyba cytokin mi nie zlecał. Test limfocytotoksyczny to to samo? 🤔 alloMr mam zrobić też.
No nic to poczekam na resztę 😉 może faktycznie mają znaczenie dopiero wszystkie razem.Starania od 09.2020
🔥2024🔥ivf start!
04.2024 FET 4bb
7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
9dpt beta 122 🙏
11dpt 321 ❣️
29dpt jest 💗🥹
01.2025 👨👩👧💖 -
Oliwka91 wrote:Chyba cytokin mi nie zlecał. Test limfocytotoksyczny to to samo? 🤔 alloMr mam zrobić też.
No nic to poczekam na resztę 😉 może faktycznie mają znaczenie dopiero wszystkie razem.na pewno spojrzy na wszystko razem, on nigdy nie interpretuje pojedynczego wyniku. Test limfocytotoksyczny to jeszcze coś innego
Oliwka91 lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Czy on powinien rosnąć z każdym dniem ciąży czy może być takie wahadelko?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc. -
anka wrote:Szczerze to roznie jak mialam stymulacje to nawet w 23 dc...
Teraz wspomagałem się ziołami wiec jestem zdziwiona ze brak reakcji... we wrześniu jak je pilam to w 16 dc mialam..
W poprzednim cyklu wgl nie mialam owulacji chociaz wspomoglam się lametta...
Te plamienia to wgl hit... nwm co się odpierdala ostatnio ale chyba wrocilam do punktu wyjścia.
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowa49 wrote:Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc.
Progesteron wydzielany jest skokowo. To nie są duże różniceLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Cytrynowa49 wrote:Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc.
progesteron jest hormonem skokowym. Ale lepiej skonsultować się z lekarzem który będzie prowadził ciąże. -
anka wrote:Ciemniały ale do piku i tak mega daleko .
Zreszta śluzu nawet płodnego nie mam a dzisiaj 15 dc
Kurde 😐
Jakie badania robiłaś dzisiaj? -
Muszka 🤍 co u was, kochana?
-
nick nieaktualny
-
Wiolala wrote:Aya widziałam Twój wykres, ładne temperatury 😊 a ile serduszek 😮😍
No ładne, ale co z tego jak te wszystkie ładne wykresy nic mi nie przynoszą 🤣🤣🤣 prog po najniższej lini oporu 🤦🏻♀️
A serduszek.... Za dużo lubczyku chłopu daje chyba 🤣 -
anka wrote:zrobilam lh estradol i tsh
Daj znać jak wyniki