W grudniu już nie daje w szyje 🥂🍷🥃🍸, bo pod sercem mam dziecine 🍼🥛
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Test IMK:
https://naforum.zapodaj.net/10666a0f1430.jpg.html
Z tego co widzę mieści się w normach wszystko ale nie umiem tego zinterpretować 🙈 jest ok?
P.S. dziewczyny przypomni ktoś jak to się robiło, żeby zdjęcie było widoczne od razu a nie trzeba było wchodzić w link? 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2022, 09:03
-
Oliwka ja dodaje przez imgbb i tam jest na samym dole opcja miniaturki do wyboru 😊
Co do wyników to niestety nie pomogę bo na tym siw kompletnie nie znam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2022, 08:49
Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Oliwka, a robiłaś cytokiny też? Mój wynik imk był dość podobny, ale Paśnik interpretował razem wszystkie wyniki, ja dostałam akurat immunosupresję.
-
anka wrote:Wspomoglam i sie nie udało 😄
W którym dc masz owu zazwyczaj? I jakie cykle długie? Widzę na wykresie że długo miałaś plamienia... -
nick nieaktualnyAyayanee wrote:W którym dc masz owu zazwyczaj? I jakie cykle długie? Widzę na wykresie że długo miałaś plamienia...
Teraz wspomagałem się ziołami wiec jestem zdziwiona ze brak reakcji... we wrześniu jak je pilam to w 16 dc mialam..
W poprzednim cyklu wgl nie mialam owulacji chociaz wspomoglam się lametta...
Te plamienia to wgl hit... nwm co się odpierdala ostatnio ale chyba wrocilam do punktu wyjścia. -
Kociara_ wrote:Oliwka, a robiłaś cytokiny też? Mój wynik imk był dość podobny, ale Paśnik interpretował razem wszystkie wyniki, ja dostałam akurat immunosupresję.
Chyba cytokin mi nie zlecał. Test limfocytotoksyczny to to samo? 🤔 alloMr mam zrobić też.
No nic to poczekam na resztę 😉 może faktycznie mają znaczenie dopiero wszystkie razem. -
Oliwka91 wrote:Chyba cytokin mi nie zlecał. Test limfocytotoksyczny to to samo? 🤔 alloMr mam zrobić też.
No nic to poczekam na resztę 😉 może faktycznie mają znaczenie dopiero wszystkie razem.Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Czy on powinien rosnąć z każdym dniem ciąży czy może być takie wahadelko?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc. -
anka wrote:Szczerze to roznie jak mialam stymulacje to nawet w 23 dc...
Teraz wspomagałem się ziołami wiec jestem zdziwiona ze brak reakcji... we wrześniu jak je pilam to w 16 dc mialam..
W poprzednim cyklu wgl nie mialam owulacji chociaz wspomoglam się lametta...
Te plamienia to wgl hit... nwm co się odpierdala ostatnio ale chyba wrocilam do punktu wyjścia.
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowa49 wrote:Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc.
Progesteron wydzielany jest skokowo. To nie są duże różniceLipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Cytrynowa49 wrote:Hejj dziewczyny, jak to jest z progesteronem na początku ciąży?
Mam trzy pomiary z dnia po spodziewanej miesiączce wynik wynosił 23,1 dwa dni później 21,7 i za tydzień 19,4, czy to świadczy o czymś złym? Jest się czym martwić? Aktualnie prawie 6tc.
progesteron jest hormonem skokowym. Ale lepiej skonsultować się z lekarzem który będzie prowadził ciąże. -
anka wrote:Ciemniały ale do piku i tak mega daleko .
Zreszta śluzu nawet płodnego nie mam a dzisiaj 15 dc
Kurde 😐
Jakie badania robiłaś dzisiaj? -
Muszka 🤍 co u was, kochana?
-
nick nieaktualny
-
Wiolala wrote:Aya widziałam Twój wykres, ładne temperatury 😊 a ile serduszek 😮😍
No ładne, ale co z tego jak te wszystkie ładne wykresy nic mi nie przynoszą 🤣🤣🤣 prog po najniższej lini oporu 🤦🏻♀️
A serduszek.... Za dużo lubczyku chłopu daje chyba 🤣 -
anka wrote:zrobilam lh estradol i tsh
Daj znać jak wyniki