✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksandra wrote:Insane, bardzo się cieszę, że wyniki tak szybko do odbioru i będę miała tym samym super kompanki razem z @Nowa do in vitro. 🩷
Do mnie dzwonili z kliniki, że znów mi przesuwają wizytę..wzięłam już urlop, poprzekladalam sobie dodatkową pracę. Jestem wkurzona na tę organizacje.
Julia- jak imprezka się udała? Mam nadzieję, że pozwoliła choć trochę odsunąć przykre myśli 😘🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
z pomocą medyczną od 11/24 💉
Cykl start 30.11🩸
Owulacja 12.12 🥚
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
12/24- 2 cykl stymulowany Lametta+Ovitrelle
Badania 09/24
TSH:LH ✅
AMH ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk) -
Misiula wrote:Nowa , super wiadomość 😊 trzymam kciuki za powodzenie procedury 🤞🍀
Opowiesz coś więcej jak wyglądała kwalifikacja ? Na co lekarz zwracał uwagę ?
Szczerze to za bardzo nie mam co opowiadać 🤣 bo u tego dr w klinice leczymy się od stycznia, on też robił mi inseminacje, zna całą naszą historię i wczoraj zanim zdążyłam zapytać czy się kwalifikujemy to powiedział mi to sam 😉 dał dokumenty do podpisania z rządowego programu i jutro mamy je przywieźć i w sumie tyle 😁 myślę, że więcej będę wiedziała po jutrzejszej wizycieMisiula, Julia24, Lusia3131 lubią tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
Start IVF MZ
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅ -
Insane cieszę się bardzo, że dołączasz do naszego grona ivf! Trzymam mocno kciuki, żeby wizyta w przyszłym tygodniu poszła po Twojej myśli 🤞🤞🤞
Ehh Vergeet wiem jak to ciężko z tym myśleniem czy trafiło się w odpowiedni moment, czy jednak nie…pamiętaj szanse są zawsze, trzymam kciuki! 🤞🤞🤞
Aksandra no najgorzej, jak się wszystko poukłada, ogarnia wolne a tu cyk zmiana…
Julia chyba odsypia wczorajsze szaleństwa 😁🤩Insane, Lusia3131, Vergeet lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
—————————
Start IVF MZ
Nowa2024 wrote:Szczerze to za bardzo nie mam co opowiadać 🤣 bo u tego dr w klinice leczymy się od stycznia, on też robił mi inseminacje, zna całą naszą historię i wczoraj zanim zdążyłam zapytać czy się kwalifikujemy to powiedział mi to sam 😉 dał dokumenty do podpisania z rządowego programu i jutro mamy je przywieźć i w sumie tyle 😁 myślę, że więcej będę wiedziała po jutrzejszej wizycie
Cudowne wieści, niech się teraz dzieje magia medycyny ❤️🤞🏼Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Ja trochę mniej się odzywałam przez ostatnie dni ale oczywiście podczytuje Was . Dałam sobie kilka dni odpoczynku po ostatnim cyklu.
Przede mną we wtorek monitoring co tam urosło. Wizyta jest na styk ,mogę być już w trakcie owu i nie wiem czy w ogóle złapie się jeszcze na zastrzyk no ale zobaczymy, nie mogłam zgrać terminów 🤷
Mam nadzieję ,że na wizycie uda się też coś już ustalić czy od stycznia będziemy mogli ruszyć z IVF.
W tym cyklu odpuszczam mierzenie temperatury... Po ostatnim cyklu czuje się "oszukana". Wykres "wyglądał ciążowo" a i tak nic z tego nie było. Tylko niepotrzebnie robiłam sobie dodatkowe nadzieję... Dlatego w tym cyklu odpuszczam.
Większość czasu po owulacji będę na urlopie i liczę na to ,że może ten luz świąteczny przyniesie trochę szczęścia 🍀🤞
Tak więc w grudniu złapie się jeszcze na jedno testowanie ,zapewne będzie to 31.12 🤞Nowa2024, kałamarnica 11, Vergeet, Aksandra lubią tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏰
01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ⏰
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ -
Insane podzielam radość z Twojej styczniowej procedury!! 🫶🥳
Mam nadzieję, że razem z @Nowa2024, @Aksandra i @Smerfelinka będziecie miały to szczęśliwe podejście i potem będziemy podziwiać tu rosnące brzuszki! 🍀
Ja jakoś dałam radę na imprezie. Przed wyjściem zaczęłam płakać, ale udało mi się zahamować przed zniszczeniem makijażu 🤣🤣. A dzisiaj już humor ok, ten test wydaję mi się tylko snem 😆.
@Misiula Ja też odpuszczam z temperaturą, bo potem się przebudzam w nocy co chwilę przez to...
Zapisuję Cię na sylwestra i oby to było szczęśliwe zakończenie roku! 🤞 Więc na razie nie życzę Ci ruszenia z tą procedurą, ale super, że działacie 💪.Misiula, Lusia3131, Nowa2024, Vergeet, Aksandra lubią tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
📆 13.01 Diagnoza endometriozy -
My pewnie w przyszłym roku też będziemy startować do ivf.
Tylko jeszcze muszę zrobić te wymazy i droznosc a przez antybiotyki wszystko się przesunie w czasie.
Trochę zaczęłam przeglądać tegoroczny wątek dotyczący inseminacji i się nad tym zastanawiać.
Pani Doktor w klinice powiedziała,że ze względu na nasz staż w staraniach moglibyśmy od razu podejść do in vitro z pominięciem inseminacji.
Sama o tym zapytałam i wydaje mi się że to byłaby najlepsza droga.
A jakie Wy macie do tego podejście?
Nowa wiem, że u Was IUI się nie powiodło ale widzialam, że udzielasz się tam w wątku i historie też tam są pozytywne ;(🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań -
Julia24 wrote:Insane podzielam radość z Twojej styczniowej procedury!! 🫶🥳
Mam nadzieję, że razem z @Nowa2024, @Aksandra i @Smerfelinka będziecie miały to szczęśliwe podejście i potem będziemy podziwiać tu rosnące brzuszki! 🍀
Ja jakoś dałam radę na imprezie. Przed wyjściem zaczęłam płakać, ale udało mi się zahamować przed zniszczeniem makijażu 🤣🤣. A dzisiaj już humor ok, ten test wydaję mi się tylko snem 😆.
@Misiula Ja też odpuszczam z temperaturą, bo potem się przebudzam w nocy co chwilę przez to...
Zapisuję Cię na sylwestra i oby to było szczęśliwe zakończenie roku! 🤞 Więc na razie nie życzę Ci ruszenia z tą procedurą, ale super, że działacie 💪.
Super, że byłaś dzielna!! Wyobrażam sobie, jak wiele Cię to kosztowało…
Mam taką wielką nadzieję, że do tego programu już przystąpimy… że lekarka nie będzie nalegała na te bzdurne inseminacje. Poza stratą pieniędzy dla mnie to byłaby przede wszystkim strata bezcennego czasu.
Ciekawe czy nam jakieś dokumenty dadzą, bo (jeju ja zawsze wszystko czytam, ale w kwestii dziecka odcina mi połowę mózgu) my jakieś dokumenty o rządowym programie podpisywaliśmy już chwilę przed pierwszą wizytą. Może w mojej klinice jest jakaś inna polityka. Muszę to gdzieś wygrzebać. Od lat nic mnie tak miło na koniec roku nie zaskoczyło, jak te wcześniejsze wyniki i szybsza wizyta.
Misiula, Julia24 lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Powiem Wam że w ogóle to podziwiam i myślę że to cudowne że odkryli metodę invitro 🤩 naprawdę 😍
Pomyśleć że kiedyś takich opcji nie było a teraz jest nadzieja, że niemożliwe stanie się możliwe ❤️🫂
Insane 🤞🏼💪🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia, 10:47
Lusia3131, Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Minia000 wrote:My pewnie w przyszłym roku też będziemy startować do ivf.
Tylko jeszcze muszę zrobić te wymazy i droznosc a przez antybiotyki wszystko się przesunie w czasie.
Trochę zaczęłam przeglądać tegoroczny wątek dotyczący inseminacji i się nad tym zastanawiać.
Pani Doktor w klinice powiedziała,że ze względu na nasz staż w staraniach moglibyśmy od razu podejść do in vitro z pominięciem inseminacji.
Sama o tym zapytałam i wydaje mi się że to byłaby najlepsza droga.
A jakie Wy macie do tego podejście?
Nowa wiem, że u Was IUI się nie powiodło ale widzialam, że udzielasz się tam w wątku i historie też tam są pozytywne ;(
Ja też ostatnio poruszałam temat inseminacji z moją Panią doktor i ona np. w naszym przypadku odradza. Powiedziała ,że akurat w naszej sytuacji nie ma wskazań i marne szanse na to żeby była skuteczna. Powodzenie inseminacji jest zdecydowanie większe np w sytuacji słabego nasienia partnera a u nas jest ono bardzo dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia, 11:01
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏰
01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ⏰
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ -
Ja też chętnie posłucham Waszych historii kwalifikacyjnych do IVF!
@Insane zaproponować zawsze mogą IUI, ale wydaję mi się, że nie trzeba się zgadzać i warto spytać o możliwość bezpośredniego wejścia w program IVF. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym?
@Misiula no to ciekawe z tą kwestią nasienia 🤔. Sama już nie mogę się doczekać naszych wyników!
@Minia000 cieszę się, że już jest cały plan! 🤞
Tyle dziewczyny działacie, że mam bardzo dobre przeczucia do tego stycznia! ❤️Misiula lubi tę wiadomość
💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024
❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
📆 13.01 Diagnoza endometriozy -
Dzień dobry wszystkim!!
Miłego dnia życzę❤️
Dziś u mnie 9 DPO
Czy zatestowałam? Tak😂
Czy wyszło cokolwiek? Oczywiście że czysty negatyw😂
Temperatura 36,9 LH 0,32
Objawy - lekko czuje piersi, czasem zakłuje mnie w jajniku, zrobiło mi się niedobrze rano no i ból pleców
Podkusiło mnie na testowanie bo w szufladzie z testami owulacyjnymi, zerkał na mnie zapas testów paskowych Premom i easyhome😂 muszę chyba sama je przed sobą chować😂 -
Dziewczyny, dziś ja idę na imprezę 😊 Firmową, zostałam zaproszona na podsumowanie roku, mimo, że od 2022 nie ma mnie w pracy przez L4, ciążę, przedłużony macierzyński i teraz jestem na wychowawczym 🙈. Dziś temperatura podskoczyła dziwnie 🤔 na szczęście wczoraj przycisnełam chłopa do poskakania 😂.
Julia24, Misiula, Nowa2024, Olcia1987 lubią tę wiadomość
Córka z 2023
6 miesięcy starań
Kwiecień 2024 druga runda starań 🤱
Czerwiec 2024 ciąża biochemiczna -
Misiula wrote:Ja też ostatnio poruszałam temat inseminacji z moją Panią doktor i ona np. w naszym przypadku odradza. Powiedziała ,że akurat w naszej sytuacji nie ma wskazań i marne szanse na to żeby była skuteczna. Powodzenie inseminacji jest zdecydowanie większe np w sytuacji słabego nasienia partnera a u nas jest ono bardzo dobre.
Mój mąż musi powtórzyć wyniki, ale czeka aż ja się wyrobię że swoimi badaniami żeby mieć jak najbardziej aktualne.
Jeszcze w inpost czekają na nas suplementy, dla męża pierwszy raz fertisim więc zobaczymy jakie efekty da.
W 08.2023 miał słaby wynik nasienia ale po roku duża poprawa więc obiecująco.
Ogólnie Pani Doktor powiedziała, że o konkretnych opcjach i szansach pogadamy jak wrócimy z kompletem badań ale, że na pewno nie będzie nas zmuszać do prob inseminacji jeśli nie będziemy tego chcieli to możemy iść od razu w in vitro.Julia24, Misiula lubią tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
Dominika08qq wrote:Dzień dobry wszystkim!!
Miłego dnia życzę❤️
Dziś u mnie 9 DPO
Czy zatestowałam? Tak😂
Czy wyszło cokolwiek? Oczywiście że czysty negatyw😂
Temperatura 36,9 LH 0,32
Objawy - lekko czuje piersi, czasem zakłuje mnie w jajniku, zrobiło mi się niedobrze rano no i ból pleców
Podkusiło mnie na testowanie bo w szufladzie z testami owulacyjnymi, zerkał na mnie zapas testów paskowych Premom i easyhome😂 muszę chyba sama je przed sobą chować😂
Jeszcze się wszystko może zdarzyćDominika08qq lubi tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
Czy ja wczoraj pisałam, że dzieci mam w końcu zdrowe? Dziś po 8 mielismy wizytę w przychodni, bo rano przestraszyła mnie wysypka u starszaka.
Witam Was ze szkarlatyną na pokładzie. Coś czuję, że to kwestia czasu, żeby przeszło na młodszego. W ogóle skąd to dziadostwo się bierze? Nie pamiętam, żebym miała szkarlatyne za dzieciaka. Niestety antybiotyk... nawet nie dyskutowałam z lekarzem, bo widzialam, że jest bardzo zasadniczy i przekonany o skuteczności jedynie tego leku.
Dobrego weekendu... ❤️2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Lusia współczuję tych przebojów z chorobami…😱
Minia000 ja mysle, ze iui to bardzo słaba skuteczność. I oczywiście, że udają się i takie inseminacje za pierwszym razem 😉. Ja wiem po sobie, że to loteria. Obie inseminacje mieliśmy w idealnym czasie, wszystko było git, pewna byłam że się uda a tu niestety zderzenie ze ścianą i rozpacz…w planach mieliśmy trzy inseminacje, Ale stwierdziłam że nie ma sensu i moj lekarz przychylił się do działania z ivf. Trochę wydaje mi się podobnie jak już ktoś napisał na wątku iui, że teraz bardziej robią to na zasadzie, żeby była jakaś tam historia przed ivf. My mimo wszystko chcieliśmy spróbować, pewnie żałowałabym gdybyśmy w ogóle nie podeszli do inseminacji 😉 nie udało się, trudno, idziemy dalej
Julia teraz to już puszczamy ten test w niepamięć, cyc do przodu i lecisz dalej 💪💪💪 a my tu wszystkie zaciskamy kciuki 🤞🤞🤞Lusia3131, Misiula, Julia24, Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
—————————
Start IVF MZ
Hej, wpadam tylko na chwilkę, bo kleję folię przed malowaniem mieszkania.
mam wynik AMH 5,04 ng/mL (norma: 0,711 - 7,59
ng/mL)
dziwne, że jest wyższe niż w kwietniu, ono ponoć nie rośnie.
Za duże, czy ok? Wiem, że wysokie jest w PCOS i jak mi stawiali diagnozę to AMH miałam 12...
Ale w pon idę do gin na kontrolne USG i od razu pokażę jej ten wynik.
Czytam Wasze wpisy o IVF i przyznam, że ja chyba nie dojrzałam jeszcze do takiej decyzji. Chyba jeszcze będziemy próbować naturalnie. Ciągle liczę na to, że mam niedrożne jajowody. Ale jak się okaże, że mam drożne i wszystko inne jest ok... to może wtedy będę miała inne podejście, ale na pewno będę chciała spróbować choć raz z IUI. Ja mam owulację od czerwca 2024r., lipiec - sierpień była przerwa w staraniach, potem wrzesień - październik była owulacja a ciąży brak i teraz znowu przerwa bo leczenie. I dlatego wiem, że nasz staż starań z owulacją jest krótki. Ale z drugiej strony mam 33 lata, mąż 37. Tik tok.....
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 leczenie ✅
12.24 kontrolne wymazy:
• 👨 ujemny ✅
• 👱♀️ ujemny ✅
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Hej dziewczyny. Julia ten wczorajszy test to maskara.Naprawdę liczyłam że dopadła cie klątwa prowadzącej. Zwłaszcza że jesteś wyśmienita prowadząca. Mam nadzieję że mimo wszystko odstresowałaś się trochę na imprezce.
Dziś ja mam imprezkę firmową, dobrze że przeprowadziłam się na zadupie mam wymówkę żeby jechać autem i nie pić.
Dziewczyny ja mogę brać paracetamol prawda?martwie się bo jestem migrenowcem i ten tydzień był tragiczny i boję się że za często biorę ten apap.
Olcia1987 lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8 -
kałamarnica 11 wrote:Hej, wpadam tylko na chwilkę, bo kleję folię przed malowaniem mieszkania.
mam wynik AMH 5,04 ng/mL (norma: 0,711 - 7,59
ng/mL)
dziwne, że jest wyższe niż w kwietniu, ono ponoć nie rośnie.
Za duże, czy ok? Wiem, że wysokie jest w PCOS i jak mi stawiali diagnozę to AMH miałam 12...
Ale w pon idę do gin na kontrolne USG i od razu pokażę jej ten wynik.
Czytam Wasze wpisy o IVF i przyznam, że ja chyba nie dojrzałam jeszcze do takiej decyzji. Chyba jeszcze będziemy próbować naturalnie. Ciągle liczę na to, że mam niedrożne jajowody. Ale jak się okaże, że mam drożne i wszystko inne jest ok... to może wtedy będę miała inne podejście, ale na pewno będę chciała spróbować choć raz z IUI. Ja mam owulację od czerwca 2024r., lipiec - sierpień była przerwa w staraniach, potem wrzesień - październik była owulacja a ciąży brak i teraz znowu przerwa bo leczenie. I dlatego wiem, że nasz staż starań z owulacją jest krótki. Ale z drugiej strony mam 33 lata, mąż 37. Tik tok.....
Sama widzisz że tych cykli z owulacja i aktywnym starania i nie jest dużo. Myślę że na twoim miejscu też jescze bym nie rozmyślałam o ivf.7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66