✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje!
Po 1 gratulacje pięknych bet na zakończenie roku! 🥳🎉
Wiecie jak wejść z przytupem w nowy rok ❤️💪🏼🎉
Po 2 dziękuję Wam wszystkim za ten rok, gdyby nie wy pewnie bym płakała w poduszkę w samotności, zamiast czuć wsparcie, zrozumienie i kopniak w 4 litery czasem (Insane🤪❤️)
Życzę Wam pozytywnych testów, porządnych lekarzy, badan i wyników na jakie czekacie ❤️💪🏼🤞🏼
Życzę aby każda z Was mogła doczekać w nadchodzącym roku tego o czym marzy i oby droga do tego nie była taka trudna jak się wydaje ❤️😍🤩🎉🥳
Nowa2024, Julia24, Chesterka1124, Podrożniczka, Vergeet lubią tę wiadomość
-
Nitka, Podróżniczka! Nawet nie wiecie jak się cieszę! Wystrzałowe wieści w ten Sylwestrowy wieczór 🥹🫶🏼
Oby fasolki były dzielne i dawały piękne bety!
Widzimy się w kolejnym wątku i mam nadzieję również na wrześniowym wątku fioletowym 🤰🏻🙏🏻Podrożniczka lubi tę wiadomość
👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68
28.12 beta 941mlU/ml , prog: 14,13
02.01 beta 10 692mlU/ml -
Moni9126 wrote:No i po wizycie ,serduszka nadal nie widać ,wg OM mam 7tydz wg USG 5t4 dzień i Pani dr mówi ,że to dlatego , czyli dalej nic nie wiem ale przy becie 13655 żeby serduszka nie było ? ☹️ Nie wiem co myśleć,mówiła ,że przyjść za 2 tyg ... Skierowanie do Endo i na krzywą ze względu na wyniki ale czy robić bez potwierdzonej żywej ciąży ?.. eh
Wiesz dokładnie kiedy była owulacja?👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024
PCOS. -
Moni9126 wrote:Wiem kiedy był stosunek po którym doszło do zapłodnienia ,stosunek był 30.11 ,więc owulacja też ?
Zostało Ci jedno - iść za tydzień sprawdzić czy się rozwija czy nadal jest na tym samym etapie.
Będzie co będzie, na to już nie masz wpływu. Tutaj już działa natura - wiem, że będziesz odchodzić teraz od zmysłów. Trzymam kciuki, żeby jednak owulka się przesunęła i ciąża rozwijała się prawidłowo👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024
PCOS. -
M93 wrote:Owulacja moglabyc później.
Zostało Ci jedno - iść za tydzień sprawdzić czy się rozwija czy nadal jest na tym samym etapie.
Będzie co będzie, na to już nie masz wpływu. Tutaj już działa natura - wiem, że będziesz odchodzić teraz od zmysłów. Trzymam kciuki, żeby jednak owulka się przesunęła i ciąża rozwijała się prawidłowo
A wiesz może po ilu dniach tygodniach od owulacji powinno coś być ? 4 ? 5? Tyg -
Moni9126 wrote:Od OM czy owulacji ?
Edit: ja mam późne owulacje i w każdej z ciąż było u mnie serduszko około 7/8 tydzień od dnia Om. Na usg był to zazwyczaj 6/7 tydzień. Wszystko zależy jakie masz długie cykle. Musisz się uzbroić w cierpliwość teraz. Bądź dobrej myśli, za tydzień już powinno być serduszko ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2024, 18:14
-
Moni9126 wrote:To u mnie już 7 jest i nadal brak
-
U mnie na badaniu 6tyg+3dni nie było widać nawet zarodka, tylko sam pęcherzyk - podejrzenie pustego jaja płodowego. Na wizycie 2 tygodnie później już było wszystko w porządku i tak do końca ciąży jeśli chodzi o USG.
Moni9126, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -