W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiore wrote:Szona a kto Ci tak nagadał z tym Amh? Nie jest niskie twoje Amh, jest ładne, nie ma co rozkminiac!
Jedna dziewczyna, nawet nie za dobrze mi znana. Bardziej koleżanka koleżanki.
Eeee tam. Progesteron spadł. Fatal error minął. Powoli na nowo lepię skrzydła, coby za jakieś 10 dni porządnie przyatakowac męża. Life goes on!Malinaa90, DzulkaJ, Daniela, Agape*, Ochmanka, Judit, Madziandzia, aeiouy, Mm, Iseko lubią tę wiadomość
-
A ja za 2 dni mam HyCoSy i zaczęłam srac po gaciach 😂
Tak dla zmiany tematu bo czytam Was codziennie 😀💪Niercierpliwa v2.0, Sasanka55., Angelika1313, Malinowa91, Nuch2, szona, Ochmanka, MonikA_89!, Madziandzia, aeiouy, Iseko lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
Mój M. jutro wyjeżdża w delegację - a u mnie na dniach owu. Wykorzystam go dziś, ale nie wiem, czy ma tak mocarnych żołnierzy, którzy w odpowiednim momencie przyatakuja jajo...
A ja chyba zacznę robić listę słodyczy, które skonsumuje cichaczem podczas jego nieobecności. Zaszaleje!!!Agape*, Malinaa90, Sasanka55., Nuch2, Madziandzia, aeiouy, Iseko lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyDaniela wrote:Mój M. jutro wyjeżdża w delegację - a u mnie na dniach owu. Wykorzystam go dziś, ale nie wiem, czy ma tak mocarnych żołnierzy, którzy w odpowiednim momencie przyatakuja jajo...
A ja chyba zacznę robić listę słodyczy, które skonsumuje cichaczem podczas jego nieobecności. Zaszaleje!!!Daniela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinko, taaaaak, prosimy- pospiewaj nam :*
Tesc kiepsko, guz zajmuje cala watrobe.
Misiaa, jesli wyjade, moge Cie zabrac i na koniec swiata :* Co prawda zawsze mam nadbagaz, ale najwyzej wyrzuce rzeczy eMka i wsadze Ciebie do walizy
Szoneczko, jak sie czujesz? Jak przygotowania do nart? :* Tak okropnie mi smutno, ze testy znowu daly dupy...
Ochmanko, zostan, prosze :* Bez Ciebie to nie to samo...
Piwonia, moja glowa jest juz na to zwyczajnie za stara. Zostan z nami. Ochmanka to przecudowna osoba i na pewno nie napisala tego postu, by Ci dopiec
Ochmanka, Malinaa90, szona, Misiaa, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Daniela jak potrzebujesz inspiracji to ja jestem slodyczolubna, a moją wielką słabością jest wszystko co ma w nazwie Kinder ❤❤❤
Ochmanko myślę że trafnie ujelas to co wiele z nas miało na myśli.
Mildred wieeeeeeelkie gratulacje, śliczny dzidziuś 😘 mam nadzieję że główka spokojniejsza i szczęśliwa ❤
Szona nie żeby coś ale mamy prawie identyczne cykle, Ty, Madziandzia i ja 😂 także rodzimy też razem 😘 a póki co się relaksujemy i zbieramy siły na owu ❤
Laski, w wyniku spontanicznej decyzji idę we wtorek do nowego gina!!! Liczę że będzie miał dobry plan działania dla nas, i że wyjdę wreszcie z jakimiś konkretami.Agape*, Daniela, Mildred, szona, Ochmanka, aeiouy, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Daniela i ja dołączam do ekipy słodyczożarłoków..od kilki dni opycham się michałkami...to jest normalnie nie do opanowania.. :p a później płacz na wadze
Edit: Mildred macie już jakieś imiona upatrzone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 22:08
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ja kilka mcy nie jadłam słodyczy. Schudłam, choć też ze stresu - problemy zdrowotne syna. Potrafiłam schudnąć 2,5 kg w trzy dni. Nie było jojo.
Do świąt się trzymałam bez słodyczy. W święta trochę zjadłam, ale mnie nie ciągnęło, jednak te kilka dni, potem sylwester zrobiło swoje i później już musiałam coś słodkiego jeść codziennie.
Najlepiej na zmianę z chipsami. I sledziami - ale cóż zrobić, jak moje miasto ma śledzie w godle
Ale zrobiłam detoks, pije olej z ostropestu, obstawilam się suplementami, trochę ćwiczę.
Tylko od kilku dni planuje właśnie słodką akcję podczas wyjazdu męża - chyba tort kupię i zjem cały - to może mi się potem odechce na długo, ha ha
Agape*, aeiouy lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela wrote:Piwonia posty usuwa i stron ubywa, az się pogubiłam przez moment, czy wątków nie pomyliłam...
Agape*, Daniela, Sasanka55., szona, Madziandzia, Ochmanka, Mildred, frezyjciada, Iseko lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Ochmanko, jak zbiorę ekipę wszystkich lasek z 19stki, to jak wpadniemy do Ciebie, to tak Cię z tej jamy będziemy wyciągać, że do Wielkanocy Cię kac nie puści Nie zgadzam się na Twoje ucieczki! Powiedz lepiej jak tam z Twoim się pracuje Już chyba jesteście blisko?
Sasaneczko, a w dupę z tymi testami. W końcu jakiś nie pozostawi mi złudzeń na plus
Jak miło Cię znowu słyszeć Nikodemko! Kobieto, o którą nadal pyta mój mąż! Jak dzidziuś?
Suszarko, Madziandzia - czuję, że wspólnie dostaniemy po Oskarze już lada moment. Widzę jak boski Tom Hardy mi go wręcza i mówi „ah, szkoda, że to nie ze mną” 😂
Piwonia, ja jestem człowiekiem emocją, a wkurzyć potrafię się w 26 sekund. Ale wiele moich internetowych relacji (a mam np. przyjaciolki od 14 lat, które poznałam jeszcze na GRONIE) nauczyło mnie, że w tych realiach trzeba inaczej - spokojniej. Że lepiej przeczytać wszystko dwa razy, bez pośpiechu. Ja nawet nie wiem, w którym mcu Ci się udało. Chyba w 5 i 6? Czy 4 i 5. I serio, mega! A jednocześnie miałaś biochem, cierpialas, nikt tego nie kwestionuje. Serio, nikt. Jesteś w pierwszej ciąży, wiec wiadomo, że i emocje ogromne. KAŻDA Z NAS TO ROZUMIE! A Ochmanka spróbowała zwrócić Twoją uwagę, że to forum od wielu miesięcy czyta masa lasek, które przez lata nie widziały nawet cienia, których mężowie mają fatalne nasienie, których jajniki za szybko się wyciszyły, którym nie udały się procedury in vitro, które straciły dzieci w zaawansowanych ciążach... I proszę, nie zrozum mnie zle- to, że NA SZCZĘŚCIE tego nie przeżyłaś nie oznacza absolutnie, że nie możesz się stresować ciąża. Ale pamiętaj, że tam gdzieś poukrywane są też te, które płaczą miesiąc w miesiąc, bo nie wiedza czy kiedykolwiek tę kreskę zobaczą. Ja Ci powiem szczerze, że po tych moich jekach, które powtarzam przy końcu cyklu, czuję się fatalnie. Myślę sobie wtedy - Ewka, faken! Zaszłaś raz w ciaze, masz owulacje, nie masz PCOS, stary ma plemniki, one działają, a JĘCZYSZ przy dziewczynach, które nie tylko niosą na swoich barkach wielkie obciążenia, to jeszcze Cię wspierają, stawiają do pionu i ocierają łzy. Wszystkie starajmy się myslec globalnie, o każdej. Ja chciałam być matka odkąd pamietam. Nic tak się w moim życiu nigdy nie liczyło jak to pragnienie. Teraz czuję się najbardziej nieszczęśliwa w całym dotychczasowym życiu, bo zawsze o wszystko walczyłam do upadłego, a teraz o najważniejsza rzecz walczę coraz mniej. Tak straszliwie boje się porażki, tego pecha, że aż truchleję. Każdy miesiąc niepowodzeń, od samego początku był hardkorem, bo miałam zabieg przez hpv, bo moje związki układały się zle, bo mam już 33 lata bla bla bla. Więc serio, nigdy nie krytykuję (Ochmanka tez nie) tęsknoty za dzieckiem od 1 mca starań. ALE! Musimy próbować cieszyc się z tego, co nam wychodzi, ciążami gdy juz się zdarzają i musimy wierzyć, że ten cholerny ciąg niepowodzeń poszedł sobie w pizdu!Sasanka55., Ochmanka, Agape*, Misiaa, MonikA_89!, Judit, Madziandzia, Mm, aeiouy, Daniela, Mildred, Nikodemka, frezyjciada, Iseko, moyeu, Malinowa91, kittinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DzulkaJ wrote:A ja za 2 dni mam HyCoSy i zaczęłam srac po gaciach 😂
Tak dla zmiany tematu bo czytam Was codziennie 😀💪
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dzulka, te wszystkie zabiegi bardzo dobrze tu się kończą Sylwia, Angelika, Judit - ale pewnie jeszcze o tym nie wie teraz Twoja kolej!
aeiouy, Judit, Angelika1313, Maggie89, Iseko lubią tę wiadomość