W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKittinka, dlaczego nie krzyczalas, ze masz urodziny? Cos chyba przegapilam Wszystkiego najlepszego! Choc spoznione, to bardzo szczere :* Zycze Ci przede wszystkim zdrowia i spelnienia marzen, bo zdrowie najwazniejsze, a jak marzenia beda sie spelniac, to bedziesz mogla byc zarowno szczesliwa, jak i bogata, no i z tym cudnym, wymarzonym brzuszkiem :*
kittinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kittinka wrote:Dziekuję Ci bardzo Sasaneczko!!!
w takim wieku już się nie chwali urodzinami hehe
Buziaczki kochana i oczywiście udanego wyjazdu jutrzejszego!!! :*kittinka lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnykittinka wrote:Dziekuję Ci bardzo Sasaneczko!!!
w takim wieku już się nie chwali urodzinami hehe
Buziaczki kochana i oczywiście udanego wyjazdu jutrzejszego!!! :*
Chwali sie, chwali Mam nadzieje, ze spedzilas je bardzo milo
Dziekuje :*kittinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kierunko, leżąc z okładem na klatce piersiowej (tak, boli mnie cała klata...) życzę Ci ZDROWIA. Człowiek zdrowy ma moc do działania, spełniania marzen! Zobaczysz, że wszystko Ci się ulozy. Jestem pewna!
A u mnie zaczynaja się płodne - ja z kolei nie jestem w stanie dojść do łazienki, żeby zęby umyć. Super. -
nick nieaktualny
-
Kittinko sto lat spóźnione!!
Szona wracaj szybko do zdrowia, moj mąż też chorował, ja się jakimś cudem ocalilam od tego nieszczęścia, ale się wyizolowałam od niego i chodziłam w maseczce :p właśnie popijamy mleko z miodem i czosnkiem. Niech mąż o Ciebie dba!szona, kittinka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Szonus szybkiego powrotu do zdrowia!!! Biedactwo!!! Rob oklady maz niech cie oklepie pomaga bardzo tylko nie plaaka reka ino niech z dloni zrobi tkz lodke ... Jak dlon jest na plasko boli pokaz mu kciuk ma przylegac do wskazujacego palca ,dlon wygieta tak jakby "u hokeistow rekawica" ulzy Ci i szybko pozbedziesz sie flegmy z oskrzeli, nie bedzie cie tak kaszlec...
Pilnuj tylko zeby klepal do konca lopatek bo nizej sa nerki ktore latwo mozna odbic 😘✊😍 plodne sie zblizaja musisz byc gotowa ❤😘✊😍 i pamietaj nic nie odkladaj bo antybiotyk itp dzialac! Jak ty nie dasz rady powiedz m zeby sie tym zajal....
Wybacz za moj post ale pomaga to dlon w lodke tylko ma byc co do oklepywania 😘😘
Akurat pod tym katem bede Wam doradzac bo nie raz uniknelismy antybiotykow i szpitala przez to 😘✊❤
Aaa marudze ale spac nie moge 😘szona lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Magddullina2 wrote:Szonus szybkiego powrotu do zdrowia!!! Biedactwo!!! Rob oklady maz niech cie oklepie pomaga bardzo tylko nie plaaka reka ino niech z dloni zrobi tkz lodke ... Jak dlon jest na plasko boli pokaz mu kciuk ma przylegac do wskazujacego palca ,dlon wygieta tak jakby "u hokeistow rekawica" ulzy Ci i szybko pozbedziesz sie flegmy z oskrzeli, nie bedzie cie tak kaszlec...
Pilnuj tylko zeby klepal do konca lopatek bo nizej sa nerki ktore latwo mozna odbic 😘✊😍 plodne sie zblizaja musisz byc gotowa ❤😘✊😍 i pamietaj nic nie odkladaj bo antybiotyk itp dzialac! Jak ty nie dasz rady powiedz m zeby sie tym zajal....
Wybacz za moj post ale pomaga to dlon w lodke tylko ma byc co do oklepywania 😘😘
Akurat pod tym katem bede Wam doradzac bo nie raz uniknelismy antybiotykow i szpitala przez to 😘✊❤
Aaa marudze ale spac nie moge 😘
Ooo super wskazówka! Zaraz poprosze, żeby maz mi spuścił łomotMagddullina2 lubi tę wiadomość
-