🐣🐔🐓 W kwietniu dwa jajka i kiełbaska to przepis na grudniowego bobaska !👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOndzia przykro mi z powodu bety, ale ona ma jeszcze czas odbić, nie wszystko stracone. A kreseczka faktycznie wyszła dziś bardzo wyraźna, sama pewnie pobiegłabym do labo.
Jeszcze bliźniaki świetny przyrost 😍
Kremówka witaj na wątku 👋
Zielone trzymam kciuki, żeby ten spadek oznaczał coś dobrego 🤭❤️
Ja mam PMSa życia. Boli mnie okresowo brzuch, cały czas bym jadła a nastrój... W jednym momencie jestem w stanie płakać i się śmiać. Z naciskiem na płakać, wszystko mnie wyprowadza z równowagi. Do kitu ta sobota 🙄Zielone.Slonce, Kremówka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zielone gratuluję spadku wagi i życzę żebyś z wiadomych powodów ja odrobiła za kilka miesięcy
Haniu rozumiem Twoja decyzję, mam nadzieję że wrócisz i wszystko się ułoży.
Jeszcze bliźniaki piękna beta, rośnijcie beta z moczu od rana z krwi nie ma większego znaczenia ważny odstęp czasowy. Na sorze robili mi nawet o 1 w nocy. -
Bindweef też mam dzisiaj nerwa jakiegoś. Chyba sama jestem zła na siebie...
Tak się pocieszam ze beta ma czas wystartować, ale fakt test mi dzisiaj zrobił prima aprilis... z małym opóźnieniem.
Liczę że się uda, podwójna owulacja była. Jeśli nie teraz to przerwa 2-3 miesiące bo mamy antybiotyk i trzeba zregenerować nasienia do inseminacji.
Paulon melduj na bieżąco jak sytuacja 😉bindweef lubi tę wiadomość
👱♀️ 35l.
TSH ✔️ ft3 ✔️ ft4 ✔️ antyTPO ✔️antyTG ✔️
krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
💊siofor 850 2x1, neurovit 1x1
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Suple: pregna start, ogestan inozytol, eyeQ
🧔 41l. Lekkie nadciśnienie, alergik
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
04.2023 IUI ❌️
05.2023 biopsja i immuno: alloMLR 0%=>49,8%, kiry: AA, jeden implantacyjny,
23.06.2023 ET 3.1.2. Accofil, intralipid ❌️💔
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
26.09.2023 FET IVIG, accofil ❌️💔
27.10.2023 FET IVIG, accofil, prograf, clexane 😔
❄️❄️ -
Zrobiłam dziś test wiec dopiero w poniedzialek zrobię kolejny. Dzisiejszy test podobny do wczorajszego. Może bardziej widać te kreskę ale wczoraj zrobiłam o 15. Więc miał prawo wyjść taki blady... Czuję że chyba jednak nie się nie udało.niedoczynność tarczycy - euthyrox N50
AMH 4.48
jajowody drożne
starania od 03.2021 -
Paulon a idziesz w poniedziałek na betę czy sikany?👱♀️ 35l.
krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
nick nieaktualnyondzia1112 wrote:Bindweef też mam dzisiaj nerwa jakiegoś. Chyba sama jestem zła na siebie...
Tak się pocieszam ze beta ma czas wystartować, ale fakt test mi dzisiaj zrobił prima aprilis... z małym opóźnieniem.
Liczę że się uda, podwójna owulacja była. Jeśli nie teraz to przerwa 2-3 miesiące bo mamy antybiotyk i trzeba zregenerować nasienia do inseminacji.
Paulon melduj na bieżąco jak sytuacja 😉 -
Zielone jestem na cyklu sztucznym. Walczymy o proga bo przy pierwszym transferze był spadek z 2dpt (prog 29) do 4dpt ( prog 7). Transfer wtedy był nieudany i beta nie ruszyła
Sikanca zrobiłam już dziś 🙈 ale biało. Pierwszą betę chce zrobić w poniedziałek 7dpt🐇 zostań z nami 🙏 -
Bindweef wiadomo... miejmy nadzieję, że uda się prędzej 😉👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
Haniu, ktoś jeszcze na marcowym wątku napisał, że Wasze komórki świetnie się łączą i IVF będzie u Was tylko formalnością - ja również tak myślę 🤍 Mogę się tylko domyślać jak jest ciężko, trzymaj się!
Aneta, witaj 😊 Kojarzę Twoją historię z innego wątku, który trochę podczytywałam. Powodzenia w testowaniu ✊🏼
Zielone, no no, ten spadek wyglada dobrze 🤭
Bindweef, dołączam do teamu wilczego apetytu 😅
Ale ja mam pierwszy cykl na luteinie i tu obstawiam winowajcę 😉 W skutkach ubocznych mam też mega ciągniecie i ból jajników, dosłownie jak w okolicach owulacji - nigdy czegoś takiego nie miałam 🙈Aneta2506 lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Mamy na pierwszej stronie pierwszego kurczaczka 😊😊😊
Kremówka wpisałam powodzenia ! Która rocznica ?Jeszcze_Blizniaki, Gośka29, Kociara_, Kremówka, PaniKsięgowa, Simons_cat, Marti777, Karolina__, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimonka26 wrote:Haniu, ktoś jeszcze na marcowym wątku napisał, że Wasze komórki świetnie się łączą i IVF będzie u Was tylko formalnością - ja również tak myślę 🤍 Mogę się tylko domyślać jak jest ciężko, trzymaj się!
Aneta, witaj 😊 Kojarzę Twoją historię z innego wątku, który trochę podczytywałam. Powodzenia w testowaniu ✊🏼
Zielone, no no, ten spadek wyglada dobrze 🤭
Bindweef, dołączam do teamu wilczego apetytu 😅
Ale ja mam pierwszy cykl na luteinie i tu obstawiam winowajcę 😉 W skutkach ubocznych mam też mega ciągniecie i ból jajników, dosłownie jak w okolicach owulacji - nigdy czegoś takiego nie miałam 🙈
Mnie też ciągną jajniki, raz jeden raz drugi, boli podbrzusze. Mi się wydaje, że mogło mi wywalić progesteron przy pęknięciu 3 pęcherzyków i tak to się u mnie właśnie objawia. Sama ze sobą nie umiem wytrzymać. Masakra 🙄 No i do bólu sutków już od owu doszedł mi jeszcze dziś mega ból piersi.. Stary nie może na mnie już patrzeć, albo jem, albo ryczę 😅 -
Paulon wrote:Chyba pójdę już na bete. Będzie wszystko jasne👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
Ondzia, z moich obserwacji wynika że te testy potrafią oszukać niestety Ale te drugie z rosmana, paskowe, już nie. W każdym razie jesteś dopiero 8dpo, jeszcze masz dużo czasu na testowanie
Witajcie dziewczyny na miesięcznych wątkach 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Powodzenia dla was w testowaniu ❤️ i dołączam do klubu kwietniowych rocznic ślubu ale my na koniec miesiąca.
Zielone, brawo, to musi być mega widać!! 💃
Bindweef, prog to jedno, ale on tez podbija estradiol. Biorę teraz do transferu i zauważyłam ile to daje skutków, tak mnie bolą sutki że nie mogę się dotknąć Albo wilczy apetyt albo mi niedobrze. Łącze się 🤝
Pani Księgowa, kciuki za kurczaczka ✊❤️
Jeszcze bliźniaki piękna beta ❤️ Gratulacje 🥳
U mnie jest też biało, a ja już schowałam zimowe ubrania… No ale, byliśmy z mężem w kawiarni, na zakupach - musieliśmy go ubrać na imprezy rodzinne nadchodzące bo schudł - i tak było po prostu fajnie, na luzie, bez pamiętania, że za kilka dni transfer - że aż musiałam się podzielić Dobrego wieczoru dla was!Aneta2506, Zielone.Slonce, Kremówka, PaniKsięgowa, Asia2309, Wiolala, bindweef, Jeszcze_Blizniaki, Mersalla, Marti777 lubią tę wiadomość
-
Malinowycud wrote:A u mnie krwawienie nie chce ruszyć trzymajcie proszę kciuki, bardzo nie chce zabiegu.