W lipcu będzie rżnięcie ... siana 🔥, a już w marcu - rola: mama 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Safarka 🤞🏼 zaciśnięte ! Czekamy na dobre wieści po wizycie 🫶🏼🥰
Mola nie mogę się doczekać update co tam u Twojej parki 😍 powodzenia na wizycie 🫶🏼
Paulinka pewnie już w samolocie do raju 🌴
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie, nie umiem wysiedzieć przed tym komputerem 🙈
Co do męża to rzeczywiście chyba udar cieplny, do wczoraj miał gorączkę i ogromny ból głowy. Dzisiaj już troszkę lepiej i na szczęście pogoda się pogorszyła wiec mu to sprzyja. Jeśli do jutra nie przejdzie całkowicie to wygonię go do lekarza ☺️
Ja mam jutro wizytę w klinice i stresuje się ze lekarz mnie opiernicza ze przyszłam ni w 5 ni w 10 bo w 6dc no ale nie chciałam znów tego odkładać na potem. Zaraz zadzwonię do koordynatorki i upewnię się ze to lekarz ma mnie jutro wpisać na listę oczekujących na środki z MZ żeby nie wyszło jakiegoś nieporozumienia jutro 🤭Sakaaira, Jaszczureczka, Lisik lubią tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
Klinika leczenia niepłodności 05.2025
👱🏼♀️ 29 lat
🆘 Endometrioza
✅ AMH 4,45 (09.2024) -> 4,63 (03.2025)
✅ Laparoskopia / jajowody drożne (03.2025)
✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
✅ przeciwciała p/plemnikom (05.2025)
✅ ANA1 1:80, ANA3
✅ cross-match 12,7 % (06.2025)
❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
❌ USG piersi BIRADS-3 (04.2025)
❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)
👱🏼♂️33 lata
HLA-C C1C2
morf.1%, koncent. 34,54 mln, ruch post. 33%, HBA 71%, fragmentacja DNA 18,61%
✅ pasożyty, helicobakter pyroli -
Cześć Dziewczyny,
Widzę nowe osóbki na grupie,witajcie i nie rozsiadajcie się tu za długo😉😊
Paulinka,baw się najlepiej,regeneruj umysł i ciałko i serduszko i niech Wam tam będzie cudownie☀️❤️
Nitka,tulasek,zaopiekujcie się sobą❤️🩹
Nowa,nie zapominaj odpoczywać w tym trybie remontowym,uściski dla Waszej Trójeczki😘
Ja jeszcze dzisiaj odpoczywam po weekendzie,dzięki temu krótszy tydzień i bliżej do piątku💪
Czytałam,że wspominałyście o fizjo,jak najbardziej tak i jeszcze raz tak.
Powodzenia wizytującym,czekamy na dobre wieści🤞🍀i wszystkim bez wyjątku udanego tygodnia.
Nowa2024 lubi tę wiadomość
👩👱♂️40l.
start inv:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
- 16.05.2025 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a 5❄️
- 16.07.2025 FET 5.1.1 + EG -
Cześć dziewczyny, bardzo mnie ostatnio mało na forum. Wróciliśmy w sobotę wieczorem. Myślę, że teraz będę miała czas być na bieżąco.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty 🤞
Ann35 lubi tę wiadomość
-
karczoch321 wrote:O ludzie, razi mnie nazywanie wątków konkurencyjnym 😝 konkurujemy kto szybciej zajdzie w ciążę czy o co? 🫣
Zaintrygowałyście mnie tymi wizytami u fizjo, szczerze mówiąc słyszałam o tym, ale myślałam, że chodzi się tam raczej już po ciąży.
Ja czasem robię sobie ćwiczenia na mięśnie dna miednicy z youtubem, ale jestem w tym tak nieregularna, że w sumie pewnie efekt jest zerowy ostatecznie 🤔
Kałamarnica, ja też zawsze jak jestem sama w domu to mam czas na spokojne spa itd - niby to wszystko robie też nieraz jak jestem z mężem w domu, ale jakoś tak jak się siedzi samej to przyjemniej, nie wiem czemupoza tym jak męża nie ma czasami na noc, bo jest w pracy to ja mam dodatkowego powera do działania, ogarniam dużo więcej rzeczy w chacie niż jak jesteśmy razem. Nie umiem wytłumaczyć czemu, ale wtedy moja organizacja wyskakuje na jakiś nowy level 😅
Jezu, z tą produktywnością to jakbym czytała o sobie! Też kompletnie nie umiem tego wytłumaczyć, ale jak jestem sama to o wiele łatwiej i jakoś lżej mi się zabrać za sprzątanie i ogarnianie czegokolwiek. Jakoś mi lepiej z wiedzą, że to nie tylko ja tak mam.
No i oczywiście mała-wielka przyjemność - sikanie z otwartymi drzwiami, nie wiem dlaczego, ale it’s a thing 😂🙈
Slava, od poprzedniego badania (koniec marca) bierze Pregnę Start On i Androvit Plus, ale chyba dorzucę i jemu i sobie NAC (u mnie jakaś posucha ze śluzem po HSG). L-argininę ma w Pregnie. Stawiam na jakiś stan zapalny, bo ilość i koncentracja ładnie się podniosły. HBA ma idealnie na granicy norm Invimedu.karczoch321 lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 6cs
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magne b6 forte, kolagen, koenzym q10, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
HOMA-IR 3,14
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magne b6 forte, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
@Slava dziękuję 😊
@kałamarnica my totalnie inny klimat niż Wy tutaj na razie latacie, bo my do Londynu. Dla mnie jest to pierwszy lot samolotem więc chciałam coś krótszego na początek. No i nie ukrywam, że najważniejszym punktem tej krótkiej wycieczki będzie Warner Bros Studio, jestem wielką fanką książek i filmów Harrego Pottera. Także proszę o trzymanie kciuków żebym nie zaczęła świrować przed wejściem do samolotu 😂
@PaulinKA wypoczywajcie ☀️
@Nitka przytulam mocno 🫂
@Migotka myślę, że nic nie powie. Czekam na wieści jutro 🤞
@Saferka trzymam kciuki 🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 10:49
kałamarnica 11, Slava, Lisik, Molahonkeey lubią tę wiadomość
'99 & '89
Starania od 09/2023
Ona:
07.24 - niedoczynność tarczycy, letrox -> obecnie TSH 0,65 ✅
03.25 - ovitrelle + luteina ❌
04.25 - sono HSG, jajowody drożne ✅
05.25 - IUI ⏩ przesunięte
06.25 - 1 IUI ❌
07.25 - IUI ? -
Jestem po USG na którym niczego się nie dowiedziałam 😂😂😂 Oczywiście pytałam, ale uzyskałam odpowiedź „widać na prawym i na lewym jajniku, więcej przekaże doktor w zestawieniu z wynikami badań krwi” także nie pozostaje mi nic innego jak poczekać na wizytę u doktorka.
Tak na marginesie mam już wyniki krwi a mianowicie w 8 dniu stymulacji: LH - 0.4 mIU/ml, Estradiol - 929 pg/ml i Progesteron - 0.21 ng/ml. Nie znam się na tym ani trochę także nie wiem czy dobre mam te wyniki czy nie. 🫣 Niby chatGPT mówi, że to raczej dobrze, ale zobaczymy co powie lekarz. 🙏Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 :
✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)
🧔🏽♂️30 :
morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
HBA - 86%,
ruch postępowy - 40,1 %
🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
30.06 ➡️ stymulacja - Menopur, Cetrotide
Monitoring ➡️ 07.07, Punkcja ➡️ 11.07
📅 16.07 Transfer - 4.1.1. ✨🙏🏻
Na zimowisku ❄️❄️❄️
Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛 -
Dzisiaj stwierdziłam, że się za Wami dziewczyny stęskniłam, bo rzadko zaglądacie na ogólny wątek, więc wpadłam Was poczytać. Miłego dnia i miłego lipca
Slava, Vergeet, Lisik lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
AnMiPe, zapraszamy do Nas! ❤️
Ja odkąd opuściłam główny wątek to podczytuje co u Ciebie 😀AnMiPe lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Hej, słuchajcie wpadam tutaj z małym wyjaśnieniem, bo to ja wczoraj na wątku głównym zapytałam o ten używając słowa "konkurencyjny" - w cudzysłowie, bo chciałam po prostu krótko zaznaczyć że chodzi o podobny wątek działający na podobnej zasadzie tylko w innej sekcji - faktycznie nie było to przemyślane i może za dobre określenie 🫣 Nie chciałam żeby to wzbudziło negatywne emocje, a tym bardziej nie miałam na myśli absolutnie żadnego konkurowania o ciążę 🙈 tym bardziej że sama już trochę na forum jestem i bardzo kibicuję wszystkim a zwłaszcza tym z dłuższym stażem.
Szukając innego tematu natknęłam się na ten wątek i ogólnie wątki miesięczne w innych sekcjach nie są dla mnie czymś obcym, po prostu ten zwrócił moją uwagę tytułem który zabrzmiał znajomo, bo na główny wątek czerwcowy dawałam propozycję: "w czerwcu cisnę bakłażana 🍆, w lutym nowa rola - Mama 🤱🏻" . A że wątek z sekcji w oczekiwaniu na testowanie i ten główny wydawały mi się że mają tą samą tematykę to mnie zdziwiło i nie myśląc o tym za długo zapytałam tam. Przepraszam jeśli zabrzmiało to źle, nie chcę wprowadzać złej atmosfery. A tytuł jak tytuł, łatwo wymyślić podobny, może tamten podświadomie zapadł w pamięć czy coś, whatever, ten z sianem też brzmi super i naprawdę życzę żeby Wam przyniósł szczęście w lipcu 😊
Tyle ode mnie, do zobaczenia z częścią z Was na głównymkałamarnica 11, Vergeet, Bajka92, Lisik lubią tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
▪️Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
Loraa wrote:AnMiPe, zapraszamy do Nas! ❤️
Ja odkąd opuściłam główny wątek to podczytuje co u Ciebie 😀
W sumie byłoby to mądre posunięcie, bo tu znam więcej nicków 😊 tylko nie testuję, więc wolnego strzelca mogę jedynie tu wnieść, zapodać czasem sucharem i pocieszyć, jak trzeba 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 11:50
Powder, Loraa, Migotka96, Ann35, kałamarnica 11, Bajka92, Księgowa, Lisik lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Cysterka95 ja sobie podglądam wątek miesięczny, bo Ci kibicuje zza krzaka po starej znajomości z miesięcznych ❤️
U nas ostatnio same lufy na tapetach także łączymy się w niedoli, obyśmy się wszystkie jak najprędzej spotkały na fioletowej stronie 🤞cysterka95 lubi tę wiadomość
Ona 35l:
❌AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero,Ferrtytyna 12, morfologia na granicy normy.
❌Crohn, nietolerancja histaminy, AZS,
❌ ❌ ❌ allo mlr 0%, rozjechane cytokiny - IG 142, TNF 4189, IL10 217
Crossmatch 18,9
✅ brak innych mutacji, test IMK ok, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, kariotyp prawidłowy, białko S i C, ANA i LA ujemne, biocenoza I, MUCHA, HSG, cd56 ok, cd138do 4kom. przeleczone (metronidazol), cytokiny IL 2,4,5
On 35l:
❌słaba ruchliwość
✅morfo, kariotyp prawidłowy, posiew, HBA, SCD, HLAC C1C1*07
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️ (po IUI)
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
05-06 IVF (PL) 7🫧 7MII 7🍀 4🐻❄️, po PGTa 1 zdrowy 🐻❄️
⏳Immunologia plan działania
„A do dupy!” -
AnMiPe wrote:W sumie byłoby to mądre posunięcie, bo tu znam więcej nicków 😊 tylko nie testuję, więc wolnego strzelca mogę jedynie tu wnieść, zapodać czasem sucharem i pocieszyć, jak trzeba 😊
AnMiPe lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
AnMiPe, cysterka95 ja Was „niestety” pamietam z wątku głównego, a pisze niestety bo to było sporo czasu temu i nadal spotykamy się po tej samej czerwonej stronie 😓
Czasem zerkam na wątek główny i pomiędzy nowymi nickami wyszukuje dziewczyny ze znajomymi nazwami 😘 bardzo Wam kibicuje i mam nadzieje ze już niedługo wszystkie znajdziemy się po tej fioletowej brzuszkowej stronie 🤰🏼🫶🏼💕cysterka95, AnMiPe lubią tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
Klinika leczenia niepłodności 05.2025
👱🏼♀️ 29 lat
🆘 Endometrioza
✅ AMH 4,45 (09.2024) -> 4,63 (03.2025)
✅ Laparoskopia / jajowody drożne (03.2025)
✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
✅ przeciwciała p/plemnikom (05.2025)
✅ ANA1 1:80, ANA3
✅ cross-match 12,7 % (06.2025)
❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
❌ USG piersi BIRADS-3 (04.2025)
❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)
👱🏼♂️33 lata
HLA-C C1C2
morf.1%, koncent. 34,54 mln, ruch post. 33%, HBA 71%, fragmentacja DNA 18,61%
✅ pasożyty, helicobakter pyroli -
Migotka z tym 6dc to nie ma dramatu, może się da wtedy nawet zrobić jakiś monitoring cyklu - a nóż się zgodzą i będziesz miała lepszy pogląd na owulację i hormony 🤞Ona 35l:
❌AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero,Ferrtytyna 12, morfologia na granicy normy.
❌Crohn, nietolerancja histaminy, AZS,
❌ ❌ ❌ allo mlr 0%, rozjechane cytokiny - IG 142, TNF 4189, IL10 217
Crossmatch 18,9
✅ brak innych mutacji, test IMK ok, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, kariotyp prawidłowy, białko S i C, ANA i LA ujemne, biocenoza I, MUCHA, HSG, cd56 ok, cd138do 4kom. przeleczone (metronidazol), cytokiny IL 2,4,5
On 35l:
❌słaba ruchliwość
✅morfo, kariotyp prawidłowy, posiew, HBA, SCD, HLAC C1C1*07
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️ (po IUI)
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
05-06 IVF (PL) 7🫧 7MII 7🍀 4🐻❄️, po PGTa 1 zdrowy 🐻❄️
⏳Immunologia plan działania
„A do dupy!” -
Sakaaira ja też kocham HP miłością niezmienną od 23 lat 😂 zaliczam wszystkie możliwe kawiarenki z tym motywem, mam mnóstwo planszówek, kart i naklejek i w ogóle ciuchów z tym motywem. Jak zobaczyłam kolekcje z Naoko z HP to oczywiście też musiałam mieć. Marzy mi się wycieczka do Londynu do studia WB 🥰 Mąż powiedział że mam brać koleżankę i jechać. Pech chciał że nikt takiej fazy jak ja nie ma
Powder, karczoch321, Sakaaira, Molahonkeey lubią tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Sakaaira wrote:@kałamarnica my totalnie inny klimat niż Wy tutaj na razie latacie, bo my do Londynu. Dla mnie jest to pierwszy lot samolotem więc chciałam coś krótszego na początek. No i nie ukrywam, że najważniejszym punktem tej krótkiej wycieczki będzie Warner Bros Studio, jestem wielką fanką książek i filmów Harrego Pottera. Także proszę o trzymanie kciuków żebym nie zaczęła świrować przed wejściem do samolotu 😂
Będzie pani zadowolona 😎😎 byłam w studio HP rok temu i chyba bawiłam się lepiej niż te dzieciaki które były tam na wycieczkach 🤩🤩🤩
U mnie dziś 14dc, owulka widmo na razie, ale trzymam siku na razie i zobaczymy co wyjdzie za jakieś 2h na teście, bo z porannego była super blada kreska 🥸 Normalnie w tym dniu już zazwyczaj mam pik, więc ciekawa sytuacja. Możliwe, że po drożności i dokoksowaniu luteina przez ostatnie dwa cykle, ten mi się po prostu wydłużył 🤷♀️
Tak czy siak awaryjnie poszła aplikacja magicznych globulek Feminium Pregna. Nie wiem czy tu też o nich rozmawiałyście, ale pojawiały się w innych wątkach. Zobaczymy czy coś poza mega nawilżeniem coś z tego będzie 😎
Sakaaira, Lisik lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 12 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność
🎾luteina 50mg x2 ~ do 25.07 🤞 -
Cysterka - myślę, że wyjaśniłaś wszystko jak należy i nie ma co się biczować za niefortunny dobór słów. Zdarza się każdemu, a rzeczywiście tytuły podobne. Nieraz mam tak, że kminię nad tytułem i chcę publikować, a potem patrzę na te zaproponowane przez inne dziewczyny i też bywa, że coś się dubluje częściowo. Nie przejmuj się tym już 😘
Karczoch ja oczywiście znam feminum pragnę i na bank też będę aplikować w stosownym czasie hehe
Pisałyśmy tu o tym też, że zaszkodzić nie zaszkodzi, a skoro może pomóc 😎
Slava - a co u Ciebie? Zatrzymałam się na etapie pęcherzyka/cysty 18mm i zapodaniu Ovitrelle. Idziesz na jakiś monit czy pękło? Czy jak? 🥰 Sorki, jeśli nie ogarnęłam na bieżąco.
Bajka - xD chodzenie nago po domu OCZYWIŚCIE
puszczanie głośno mojej muzy RÓWNIEŻ
Ale jako, że mąż pracuje z domu i zwykle ogarnia na bieżąco sprawunki domowe to dziś będę sama musiała (och nie!) opróżnić zmywarkę i wynieść śmieci.
Aksandro? Czytasz nas troszkę? Jak tam Twój weekend wyjazdowy? 😘 I jak się czujesz na stymulacji? Kiedy podgląd jajeczek? 🩷Bajka92, Aksandra lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota
• KIR haplotyp Bx✅
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
• Lametta 4x owulacja ✅ ciąża ❌
• HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
• od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩⚕
PLAN:
- indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊
✨I (don't) know (if) it's worth it.✨ -
Frelcia_na_chwilę wrote:Sakaaira ja też kocham HP miłością niezmienną od 23 lat 😂 zaliczam wszystkie możliwe kawiarenki z tym motywem, mam mnóstwo planszówek, kart i naklejek i w ogóle ciuchów z tym motywem. Jak zobaczyłam kolekcje z Naoko z HP to oczywiście też musiałam mieć. Marzy mi się wycieczka do Londynu do studia WB 🥰 Mąż powiedział że mam brać koleżankę i jechać. Pech chciał że nikt takiej fazy jak ja nie ma
karczoch321, Sakaaira, Lisik, Molahonkeey lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 6cs
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magne b6 forte, kolagen, koenzym q10, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
HOMA-IR 3,14
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magne b6 forte, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Dziewczyny właśnie wsiadłam do pociągu. Doktorek powiedział, że nie będzie mi mówił ile mam 🪺, powiedział, że jest i będzie w czym wybierać i to mnie powinno satysfakcjonować 😂, także zaufam mu. 11.07 mam punkcję a 16.07 transfer (jeśli wszystko będzie okej).
Bajka92, Powder, Loraa, Sakaaira, Lisik, Nowa2024 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 :
✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)
🧔🏽♂️30 :
morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
HBA - 86%,
ruch postępowy - 40,1 %
🍀06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅🍀
30.06 ➡️ stymulacja - Menopur, Cetrotide
Monitoring ➡️ 07.07, Punkcja ➡️ 11.07
📅 16.07 Transfer - 4.1.1. ✨🙏🏻
Na zimowisku ❄️❄️❄️
Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛 -
Powder wrote:Zbierzmy staraczkową ekipę! My z mężem też jesteśmy potterheadami, ostatnio dopisaliśmy do listy potterową knajpkę w Krakowie, jak byliśmy na wystawie 🙈 i na jesieni wybieramy się na tę w Londynie! 🪄
Mój Mąż nawet nie przeczytał jednej strony 🙄 ale potrzebuje go w roli tłumacza, bo mój angielski nieużywany jest na zasadzie kali jeść kali pić. A on lepiej mówi po angielsku niż po polsku, więc… 😂👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie