W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
SailorMoon wrote:W ogóle czuję się tak dziwnie grypowo 🫤 życzę sobie powodzenia, bo dzisiaj i jutro idę na męskie granie 🙈😅
Wstałam dzisiaj o 5 rano 🙈 o 20 to mi się zasilanie skończy 😂
Życzę żeby energii nie zabrakło i żeby koncert był sztosem 🤩 -
Nie wytrzymałam dziewczyny. Umówiłam się do ginekologa na jutro do innego miasta, bo w Radomiu nic nie znalazłam przy zapisach online, a nie mam siły dzwonić nawet 🤯 co chwilę ryczę, łapię się za cycki czy oby na pewno są jeszcze wrażliwe 🫣 fiksuje serio. Tyle się naczytałam już, że łeb mi siada, ale czytam oczywiście nadal dołując sie, bo rzecz jasna z tych dobrych historii nie potrafię wysnuć nadziei…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 14:02
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Martyna wrote:Nie wytrzymałam dziewczyny. Umówiłam się do ginekologa na jutro do innego miasta, bo w Radomiu nic nie znalazłam przy zapisach online, a nie mam siły dzwonić nawet 🤯 co chwilę ryczę, łapię się za cycki czy oby na pewno są jeszcze wrażliwe 🫣 fiksuje serio. Tyle się naczytałam już, że łeb mi siada, ale czytam oczywiście nadal dołując sie, bo rzecz jasna z tych dobrych historii nie potrafię wysnuć nadziei…
Oj kochana, ściskam mocno 🫂🫂 mam nadzieję, że ta wizyta Cię uspokoi i okaże się, że wszystko jest dobrze ♥️ pomimo tego, że każda z nas wie, że nie powinniśmy się nakręcać, to i ja na Twoim miejscu również umówiłabym tą wizytę. Trzymam mocno kciuki i jutro czekamy na wieściStarania od 03.2024
12.06 ⏸️
14.06 beta 15
16.06 cb 💔
10.09 ⏸️
11.09 beta 31,9 / prog 28,8
13.09 beta 108 / prog 31,2
30.09 0,5 cm okruszka z bijącym ♥️ -
Martyna, rozumiem doskonale co czujesz, też potrafię wpisywać w internet niewiadomo co czytac wszystko i wmawiać sobie najgorsze niestety ten strach już z nami będzie
cieszę się że umowilas wizytę myślę że napewno Cie to uspokoi i wierzę że będzie dobrze❤️❤️
Dziewczyny niezmiennie trzymam kciuki cały czas za Wszystkie
Te do których zawitała @ przytulam mocno i wierzę że lato jeszcze trwa i sierpień jest Wasz 💕💕
BelieJean, gratulacje 🥰🥰🥰 niech kropek rośnie w siłę!
SailorMoon, gratuluje i czekam na wyniki bety 🤞🤞 -
Martyna wrote:Nie wytrzymałam dziewczyny. Umówiłam się do ginekologa na jutro do innego miasta, bo w Radomiu nic nie znalazłam przy zapisach online, a nie mam siły dzwonić nawet 🤯 co chwilę ryczę, łapię się za cycki czy oby na pewno są jeszcze wrażliwe 🫣 fiksuje serio. Tyle się naczytałam już, że łeb mi siada, ale czytam oczywiście nadal dołując sie, bo rzecz jasna z tych dobrych historii nie potrafię wysnuć nadziei…
Jak masz być spokojniejsza to bardzo dobrze zrobiłaś że się umówiłaś na wizytę 😘 mam nadzieję że ona cię uspokoi. Powinnam ci teraz napisać, że nie masz co czytać na necie i się nakręcać, ale sama robiłabym to samo. Myślę, że będzie dobrze. W każdym bądź razie mocno trzymam kciuki za dzidziulka 🤞🤞🤞🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Kochana rozumiem jaki czujesz lęk, mocno przytulam 🫂 mam nadzieję, że wizyta przyniesie tylko dobre wieści,
Mówiłaś, że owulacje miałaś późno jakoś w 21 dniu więc różnica wielkości może wystąpić na tym etapie i to nie oznacza niczego złego, Twoje Dziecko rośnie w swoim tempie ❤️ -
BillieJean wrote:Kochana rozumiem jaki czujesz lęk, mocno przytulam 🫂 mam nadzieję, że wizyta przyniesie tylko dobre wieści,
Mówiłaś, że owulacje miałaś późno jakoś w 21 dniu więc różnica wielkości może wystąpić na tym etapie i to nie oznacza niczego złego, Twoje Dziecko rośnie w swoim tempie ❤️
Naczytałam się wielu postów i u jednych w 6t2d był właśnie zarodek 2mm, a u drugich maluszek miał już nawet 4mm… Ale znowu tu wychodzi kwestia błędu pomiaru i kiedy było zagnieżdżenie… eh, łatwo się pisze, a głowa mówi swoje. Mam nadzieję, że do jutra maluch podrośnie i pokaże się jakieś 4mm szczęścia 🤞🏽BillieJean lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki 🥹
Dzisiaj 10dpo
Beta 32
Progesteron 28Martyna , Księgowa, Chesterka1124, JoAnn, Agacia_11, BillieJean, Nowa2024, xmadziax, kknn, Insane, Aksandra, Darrika, Nosa, Schuyler, Anka96, Siri, OldMe-NewMe, Kreska41, Gosha1510, miska122, Olinek7, DaruniaKa, ape, Pulsik, lawendowePole lubią tę wiadomość
-
Lepiej iść na wizytę i spać spokojnie 🤞😊 trzymam kciuki ❤️BillieJean lubi tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Mam wyniki 🥹
Dzisiaj 10dpo
Beta 32
Progesteron 28
Ja Wam powiem, że mam zajebisty humor. Ciągle tańczę, śpiewam 😂😍JoAnn, Agacia_11, BillieJean, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Cieszymy się razem z Tobą ❤️
Ja Wam powiem, że mam zajebisty humor. Ciągle tańczę, śpiewam 😂😍
Ale progesteron jest bardzo ładny
Dobry humor to podstawa, ja w sumie dzisiaj też mam dobryJoAnn, BillieJean, Chesterka1124, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj 10dpo
Beta 32
Progesteron 28
Cudownie Kochana ! Gratuluję ! 😍❤️ to teraz leć na koncert i baw się świetnie !SailorMoon lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Cieszymy się razem z Tobą ❤️
Ja Wam powiem, że mam zajebisty humor. Ciągle tańczę, śpiewam 😂😍
Extra!! Zarażaj nas dobrym humorem ❤️😍😍😍Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj 10dpo
Beta 32
Progesteron 28🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
BillieJean wrote:Extra!! Zarażaj nas dobrym humorem ❤️😍😍😍
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Martyna uważam, że dobrze zrobiłaś umawiając się na tą wizytę, może to Cię troszkę uspokoi i sprawa się wyjaśni.
SailorMoon baw się dobrze kochana! 🤍
U mnie dziś ból podbrzusza więc pewnie się zbliża @… 🫡 -
JoAnn wrote:Martyna, rozumiem doskonale co czujesz, też potrafię wpisywać w internet niewiadomo co czytac wszystko i wmawiać sobie najgorsze niestety ten strach już z nami będzie
cieszę się że umowilas wizytę myślę że napewno Cie to uspokoi i wierzę że będzie dobrze❤️❤️
Dziewczyny niezmiennie trzymam kciuki cały czas za Wszystkie
Te do których zawitała @ przytulam mocno i wierzę że lato jeszcze trwa i sierpień jest Wasz 💕💕
BelieJean, gratulacje 🥰🥰🥰 niech kropek rośnie w siłę!
SailorMoon, gratuluje i czekam na wyniki bety 🤞🤞 -
Martyna wrote:I mam nadzieję, że tak będzie…
Naczytałam się wielu postów i u jednych w 6t2d był właśnie zarodek 2mm, a u drugich maluszek miał już nawet 4mm… Ale znowu tu wychodzi kwestia błędu pomiaru i kiedy było zagnieżdżenie… eh, łatwo się pisze, a głowa mówi swoje. Mam nadzieję, że do jutra maluch podrośnie i pokaże się jakieś 4mm szczęścia 🤞🏽 -
Dzisiaj 10dpo
Beta 32
Progesteron 28Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 18:26