W lipcu rzucam nam zaklęcie 🧙♂️, niech już będzie to poczęcie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się i tutaj: po USG prenatalnym i NIPT już wiemy, że rośnie we mnie zdrowy chłopiec. ❤️
Przesyłam tonę wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠Agacia_11, BillieJean, Martyna , OldMe-NewMe, Chesterka1124, Nowa2024, kknn, JoAnn, Insane, Gosha1510, xmadziax, Olinek7, Kasiak89, DaruniaKa, Pulsik, lawendowePole lubią tę wiadomość
22.05.24 ⏸️
24.05 252.00
28.05 1884.00, jest pęcherzyk ciążowy 🍀
13.06 7.25mm, jest ❤️
18.07 USG, NIPT- 5.5cm zdrowego chłopczyka 💙
19.09 połówkowe - ✅
Leki: Acard,
Starania od maja 2023
Nawracajace ciąże biochemiczne 🙁
homozygota MTHFR c. 1286A>C, heterozygota PAI1
ANA: typ ziarnisty, 1:320, immunoblot ANA3 ujemny -
BillieJean wrote:Agacia uwierz ❤️🥹 gratulacje!!
Murilega cudowna wiadomość!!! ❤️😍😍🥳
Bardzo dziękuję 🥰 Cały czas radość stłumiona, w oczekiwaniu na moment w którym lekarz potwierdzi że wszystko w porządku. Ale wgłębi czuję, że tym razem się uda 🥹BillieJean, OldMe-NewMe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję pięknych bet! 😍
Ja za to mam rozterkę. Dzisiaj 7dc, do wczoraj brałam aromek, we wtorek monitoring i decyzja czy i kiedy iui. Natomiast zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wiem że nie jest jeszcze pozytywny, ale kreska już dość mocna i boję się że ta owulka coś wcześnie wystąpi i będzie za późno na iui 🥲
Spójrzcie proszę
https://zapodaj.net/plik-GQwF9vzhmbMartolina lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Murilega wrote:Melduję się i tutaj: po USG prenatalnym i NIPT już wiemy, że rośnie we mnie zdrowy chłopiec. ❤️
Przesyłam tonę wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Agacia_11 wrote:Progesteron 42
Beta 882
Nie wierzę, że to się dzieje 🙈Murilega, Agacia_11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale tu siw dzieje...
Ja zachęcona tym pęcherzykiem owulacyjnym aż się roznarzylam o naturalnej wpadce 🫣 - chyba czas zainwestować w psychiatrę...
Niestety muszę czekać z transferem gdzieś do pierwszej połowy września, więc za szybko nie potestuje, a potem wychodzi dopiero grudzień....🫣.
Ale jestem, trzymam kciuki i gratuluje każdej z Was....😍BillieJean, Agacia_11, Pulsik lubią tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.2021 - start IVF
23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
03.24 - wracamy po rodzeństwo
04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
09.06 - 5dpt. - ⏸️
06.07 - 7+2 💔
_ _ _ _
04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
Niestety muszę czekać z transferem gdzieś do pierwszej połowy września, więc za szybko nie potestuje, a potem wychodzi dopiero grudzień....🫣.
Ale jestem, trzymam kciuki i gratuluje każdej z Was....😍
Po cichu kibicuje, że uda się naturalnie, a jak nie to wrzesień i tak tuż tuż 🤞 -
Murilega wrote:Melduję się i tutaj: po USG prenatalnym i NIPT już wiemy, że rośnie we mnie zdrowy chłopiec. ❤️
Przesyłam tonę wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠 -
Krysia1411 wrote:Dziewczyny, ale tu siw dzieje...
Ja zachęcona tym pęcherzykiem owulacyjnym aż się roznarzylam o naturalnej wpadce 🫣 - chyba czas zainwestować w psychiatrę...
Czas tak szybko leci, że zanim się obejrzysz to już będzie wrzesień 😍🤞 życzę ci powodzenia! 😘🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Agacia_11 wrote:Bardzo dziękuję 🥰 Cały czas radość stłumiona, w oczekiwaniu na moment w którym lekarz potwierdzi że wszystko w porządku. Ale wgłębi czuję, że tym razem się uda 🥹
Agacia_11 lubi tę wiadomość
-
Ale jestem, trzymam kciuki i gratuluje każdej z Was....😍 -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny gratuluję pięknych bet! 😍
Ja za to mam rozterkę. Dzisiaj 7dc, do wczoraj brałam aromek, we wtorek monitoring i decyzja czy i kiedy iui. Natomiast zrobiłam dzisiaj test owulacyjny i wiem że nie jest jeszcze pozytywny, ale kreska już dość mocna i boję się że ta owulka coś wcześnie wystąpi i będzie za późno na iui 🥲
Spójrzcie proszę
https://zapodaj.net/plik-GQwF9vzhmb
Ja przy stymulacjach, jak miałam umawiany monitoring na 10/11 dc to też panikowałam wcześniej, że te jajniki/jajnik już mnie tak bolą, że na pewno nie dotrwam do dnia monitoringu i wszystko weźmie w łeb. A się zawsze okazywało, że albo jest „akurat” albo nawet, że jeszcze kilka dni potrzeba. Mam wrażenie, że przy stymulacji wszystko wcześniej i bardziej boli. W końcu to jakaś sztuczna ingerencja. Nie wiem dokładnie też, czy ilość jajeczek może mieć wpływ na poziom LH, ale też tak może być, że Ci rośnie więcej niż jedno i mocniej pokazuje na teście.
A dla spokoju nie możesz przełożyć wizyty na poniedziałek?
40 tc 💔 -
Insane wrote:Ja przy stymulacjach, jak miałam umawiany monitoring na 10/11 dc to też panikowałam wcześniej, że te jajniki/jajnik już mnie tak bolą, że na pewno nie dotrwam do dnia monitoringu i wszystko weźmie w łeb. A się zawsze okazywało, że albo jest „akurat” albo nawet, że jeszcze kilka dni potrzeba. Mam wrażenie, że przy stymulacji wszystko wcześniej i bardziej boli. W końcu to jakaś sztuczna ingerencja. Nie wiem dokładnie też, czy ilość jajeczek może mieć wpływ na poziom LH, ale też tak może być, że Ci rośnie więcej niż jedno i mocniej pokazuje na teście.
A dla spokoju nie możesz przełożyć wizyty na poniedziałek?
No właśnie doktorka nie ma w klinice w pon a do nikogo innego nie chce…dlatego dopiero w 11dc. W czerwcu miałam iui w 12dc. Może faktycznie panikuję za bardzo, a okaże się że jest w sam raz 😉 oby tak było, wczoraj skończyłam aromek i właśnie póki co nic nie czuję na jajnikach, więc mam nadzieję że to tylko ja i moja panika 🤣. Jeszcze nigdy nie miałam po stymulacji więcej niż jeden pęcherzyk, ale kto wie może teraz jest inaczej 🤔🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
Wszystkie pozytywne wiadomości są jak miód na me serce♡ a tym co nadal czekają no swoje cuda wysyłam ciazowe 🦠🦠🦠
Bierzecie nospe? Wczoraj trochę się przeforsowałem, dziś czuje bardziej napięty brzuch, nie skurcze, tylko takie nieprzyjemne ciągnięcie. Niby już jestem na zwolnieniu, ale cały dzień wczorajszy poza domem, upały, ogólnie źle się czuję bardzo. A nie pamiętam z poprzedniej czy tak było, poza tym to była zima, nie były te początki tak uciążliwe. -
Gosha1510 wrote:Wszystkie pozytywne wiadomości są jak miód na me serce♡ a tym co nadal czekają no swoje cuda wysyłam ciazowe 🦠🦠🦠
Bierzecie nospe? Wczoraj trochę się przeforsowałem, dziś czuje bardziej napięty brzuch, nie skurcze, tylko takie nieprzyjemne ciągnięcie. Niby już jestem na zwolnieniu, ale cały dzień wczorajszy poza domem, upały, ogólnie źle się czuję bardzo. A nie pamiętam z poprzedniej czy tak było, poza tym to była zima, nie były te początki tak uciążliwe.
No-Spe brałam parę razy w 1 ciąży, na ból brzucha na samym początku, nawet lekarz mi powiedział żeby brać jeśli mocno dokucza napięcie, rozciąganie się tej macicy. -
Kochana życzę Ci teraz dużo spokoju, a nuż zdarzy się naturalny cud niewiadomo 🤞🤞🤞 a jeśli nie to transfer się powiedzie ❤️ -
Gratulację pozytywnych bet ❤️😍
Murilega świetne wiadomości ❤️🩵🩵Murilega lubi tę wiadomość
11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️