W lipcu śpimy bez piżamy👙, w kwietniu bobo przytulamy🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Celina udanej zabawy 🙂 nie zazdroszczę bo ja nie mogę szaleć w takich miejscach, zaraz mam odruchy 🤮
Ja jadę spotkać się z przyjaciółką i jej małymi pociechami 🙂
Miłego dnia !!😚Oliwka91 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś kończę lipiec imprezą i chyba owu za rogiem więc czeka mnie intensywny weekend 😁 miłego dnia wszystkim! Otter trzymam kciuki 😘 Zielone piękna tempka 😘
Wiolala, Limonka26, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Sasanko jak super, że się odezwałaś 😍 napisz czasem o tej starej bidzie, nawet jakbyś skład szamponu napisała, to będziemy się zaczytywać ☺️ trzymam kciuki żebyś jak najszybciej to wejście smoka mogła zrobić.
Misiu a Ty czytasz nas? Wszystko u Ciebie dobrze? Jak się czujesz?
Teraz czeka mnie kolejna immynosupresja i przez to jestem coraz bliżej poddania się, rezygnacji. Mój organizm źle znosi pierwszą immuno, a co dopiero jeszcze jedna...
Kochane myślę ciepło o każdej z Was, jestem z Wami sercem i przeogromnie trzymam kciuki za każdą z Was!
P. S Wasze cięże to mijają jak w mgnieniu okamiska122 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Dzisiaj 31 lipca co oznacza, że powoli kończymy lipcowe testowanie 😉 Dziękuję Wszystkim za wspólnie spędzony czas, emocje, rady i każde dobre słowo 😊
Lipiec zdecydowanie był miesiącem diagnostycznym, a hitem okazała się homocysteina 😂 co oznacza, że w sierpniu posypią się same ⏸️⏸️⏸️⏸️
Jeszcze raz serdecznie gratuluje ⏸️ Księgowej oraz Iskrze 😊
Za wszystkie Nas, którym się nie udało w ostatnim miesiącu moooocno trzemam kciuki i życzę powodzenia w sierpniu 💚Simons_cat, Ivanka93, Oliwka91, Karo123, Księgowa, szona, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, Otter, przykro mi 😔Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Otter No i zaspalam na Twoje testowanie, kot mnie nie obudził 🙄 Ale dzisiaj jeszcze wcześnie, nie puszczam kciuków i czekam na jutrzejszy test ✊✊✊✊✊
Misia cieszę się ze napisałaś ♥️ Mam nadzieje ze tym razem immmunosupresja pójdzie choć troszeczkę łatwiej, kiedy zaczynasz? Trzymam kciuki za Ciebie ✊ Wpadaj do nas kiedy tylko chcesz ♥️
Dziekuje dziewczyny za ten miesiąc! Lipiec nie był najobfitszy w kreseczki, oszukał nas kilka razy i pare razy niezłe wkurzył. Ale tak jak Otter pisze wiele z nas zrobiło nowe badania, także jesteśmy krok bliżej celu. Dziekuje Otter za prowadzenie wątku - byłaś w tym świetna! 😁
I do zobaczenia w sierpniu w polu! 😁🤞Oliwka91, Otter lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Otter to 10 dpo, jest jeszcze nadzieja ✊✊ kochana mam nadzieję, że twój dzisiejszy spadek to implantacja. Ale jeśli nawet się nie uda to damy radę i w sierpniu. Dzięki za prowadzenie lipca, było super ❤️
Otter lubi tę wiadomość
-
Zielone.Slońce wrote:Ayayanee, Lilou co u Was? Coś Was mało u nas. 😊
Dziekuje że pytasz ❤️ u mnie bez zmian. Zaszczepiłam się w ubiegłą niedzielę i odczuwam skutki do dzisiaj... Aż czasami zaczynam zastanawiać się czy dobrze zrobiłam 😬
Obserwuję Twój wykres 🍀💚 -
Otter, szkooooda ☹️
Dziękuję Wam za ten miesiąc, za wsparcie od Was bo było nieocenione 😘 a lipiec przetyrał mnie psychicznie. Wczoraj po moich jaśniejących cieniach jakby było mało dowiedziałam się o TRZECH ciążach znajomych… Drugą połowę dnia miałam z głowy… Dziś już powoli podnoszę rękawice i układam w głowie sierpień 😉
Lipiec był miesiącem badań, sierpień będzie miesiącem ⏸ ! 🍀🍀🍀🌾🌾🌾Otter lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
nick nieaktualny🌻🌻 Witam w ostatni lipcowy dzień ☀️
U mnie:
🍀3dpt - Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium 🍀
Cecylia, nie jestem wcale spokojna. Zaczyna mnie to stresować, że ja nic nie czuję. Dzisiaj rano kilka razy jakby "zakuło" mnie w lewym jajniku. Ale w lewym jajniku maluch się raczej nie zagnieżdża. 😉
Cieszę się, że wydłuża Ci się faza lutealna. Ku pokrzepieniu napiszę Ci, że moja kolezanka o pierwsze dziecko starała się X czasu ( nie wiem ile dokładnie ale wiem że długo). W końcu zaciążyła i jak przestała karmić zaczęła się starać od razu jako, że wtedy to tak długo trwało. Zaszła od razu w 2cs. 😉
Otter, przykro mi ale korzystaj póki jest 🌾🌾🌾.
Ayanne, miło Cię tu widzieć. Moja mama po drugiej dawce szczepionki ( nie wiem jak teraz, czy już minęło) ale od razu złapało ją "przeziębienie" z osłabieniem, kaszlem. Z 1,5 tyg się utrzymywało. Mam nadzieję, że lada moment poczujesz się lepiej. 🍀
Misiu, witaj kochana. Życzę Ci dużo sił.🌻❤️
Ps. Uważajcie na kombajny! 🌾 🚜Limonka26, Ayayanee, Karo123, Kaśik, Księgowa, Cecylia, Simons_cat, Annamaria, Otter, Jo_an lubią tę wiadomość
-
Otter dzięki za lipiec, świetna z Ciebie gospodyni 😊
Spokojnej ciąży dla Ksiegowej i Iskry ❤❤
Zielone Ty też już jesteś w ciąży Twoja blastocystka napewno ładnie się tam przytula do mamusi ❤
Dla mnie ciężki miesiąc, ale damy radę sierpień to też fajny miesiąc na zajście w ciążę 😄🤰
Otter lubi tę wiadomość
-
Zielone, ja jednodawkowa.... I dobrze bo nie poszłabym na drugą gdybym tak fatalnie się czuła przy pierwszej....
Myślałam że przesunie mi to owu bo zazwyczaj przy chorobie z gorączka itp to właśnie strasznie opóźniało mi owu a tu o czasie. 😁 -
Otter, dzięki za ten miesiąc! ❤️
Jak nie jutro, to z taką obstawa i z o tyyyyle większą wiedzą ⏸️ zobaczysz za chwilę ❤️
Mam wrażenie, w czasie tych kilku tygodni dowiedziałam się więcej, niż przez prawie 30 lat 😃
Otter lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnyAyayanee wrote:Zielone, ja jednodawkowa.... I dobrze bo nie poszłabym na drugą gdybym tak fatalnie się czuła przy pierwszej....
Myślałam że przesunie mi to owu bo zazwyczaj przy chorobie z gorączka itp to właśnie strasznie opóźniało mi owu a tu o czasie. 😁
Ja wczoraj zamówiłam testy od Simons, dzisiaj wchodzę na allegro i sprzedaż zakończona. Chyba te ostatnie 10 szt czekało na mnie. 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2021, 11:34
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Otter, jeszcze jest szansa 😊
Dziekuje Ci za wpisanie mi pidżamki ❤️ mam nadzieję, że będę ja spokojnie nosic aż do marca.
Wam dziewczyny dziękuję za ten lipiec, pełen strachu i obaw z mojej strony, ale jednocześnie z Waszym ogromnym wsparciem ❤️
Lecę na sierpień, trzymać kciuki za Was ❤️❤️❤️Cecylia, Simons_cat, Ayayanee, Otter lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Otter, wątek przepięknie poprowadzony 🥰
Cieszę się bardzo z ⏸ Iskry i Księgowej ❤ trzymam kciuki za Wasze kropusie, niech pięknie rosną 👶
Zielone co prawda w lipcu nie wysikałas ⏸ ale wszystkie wiemy, że pod sercem masz juz swój cud ❤
Do zobaczenia w owocnym sierpniu 🤞❤🙏Księgowa, Otter lubią tę wiadomość
21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
nick nieaktualny