🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia to trzymam kciuki za Ciebie i za środę ❤😉
Ja dzisiaj sprzątam poprzednie mieszkanie i zdycham. Ale wieczorem mąż wychodzi a ja zostaję i robię sobie domowe spa. 😁
Miłego dzionka dziewczyny i miłego weekendu! Odpoczywajcie i ładujcie bateryjki. ☀Olcia1987, Marysia996 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Hej dziewczyny, mam do sprzedania 14 sztuk Fertisimu dla mężczyzn, 39 sztuk Fertisimu dla kobiet i całe opakowanie Pregna start. Cena 60 zł. Preferuje wysyłkę inpostem 😀
Jeżeli któraś z dziewczyn chętna zapraszam na priv 😀-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 miesiąc starań ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 miesiąc starań(wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Mthfr - Brak mutacji
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy.
-Niedowaga ⚖️
-Od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,
- Arytmia od 2021r.
-Anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Hej dziewczyny😊 miłego weekendu Wam życzę. Ja witam się z Wami w biegu. Szykuję smakołyki na panieński siostry i zaraz się ogarniam bo ruszamy na stolicę swietowac ostatni weekend wolnosci jej wolności 😀
kałamarnica 11, Nowa2024 lubią tę wiadomość
♀️ 93'
♂️ 90'
Starania od 02.2022
11.2022 💔 8tc.
03.2023 💔 6 tc.
07.2023 💔 6 tc. -
kałamarnica 11 wrote:Olcia to trzymam kciuki za Ciebie i za środę ❤😉
Ja dzisiaj sprzątam poprzednie mieszkanie i zdycham. Ale wieczorem mąż wychodzi a ja zostaję i robię sobie domowe spa. 😁
Miłego dzionka dziewczyny i miłego weekendu! Odpoczywajcie i ładujcie bateryjki. ☀
Zdecydowanie przyda Ci się relaks po tym całym ogarnianiu 😅 ale to już koniec? Czy jeszcze jest na starym coś do robienia?
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
AniulkA wrote:Hej dziewczyny😊 miłego weekendu Wam życzę. Ja witam się z Wami w biegu. Szykuję smakołyki na panieński siostry i zaraz się ogarniam bo ruszamy na stolicę swietowac ostatni weekend wolnosci jej wolności 😀
Bawcie się dobrze i szalejcie 💪🏼🤩👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
AniulkA udanej imprezy! A w stolicy to już w ogóle będziecie miały gdzie szaleć 😍🤩
Olcia, u Ciebie test jeszcze może wyjść pozytywny na dniach więc trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Kałamarnica mam nadzieję, że to ostatnie sprzątanko i spokój już z tamtym mieszkaniem, żebyście mogli delektować się tym nowym 😍
My dzisiaj późno wstaliśmy, późne pyszne śniadanko, ogarnęliśmy trochę na chacie, niedługo wezmę się za obiad, ale czy tylko ja dzisiaj jestem taka senna? 😴 nie wiem czy to ta pogoda czy co, ale mogłabym usiąść, zamknąć oczy i spać 🤣Plapart, Olcia1987, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Kałamarnica piękna sofa. Zazdrość bo nasza będzie dopiero w styczniu...
super sztukaterie. Sami kleiliście? Mu też mamy i tylko mnie teściowa strofuje że będę miała mnóstwo sprzątania. Ale efekt jest cudny więc wartokałamarnica 11 lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024. -
Dobry wieczór 😁 u nas dzisiaj ciężki dzień i noc 🤣
Kałamarnica salon cudowny 😁
Olcia, może coś tam się u Ciebie szykuje? 🤞
Ja padam totalnie dzisiaj 😨kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Dobry wieczór 😁 u nas dzisiaj ciężki dzień i noc 🤣
Kałamarnica salon cudowny 😁
Olcia, może coś tam się u Ciebie szykuje? 🤞
Ja padam totalnie dzisiaj 😨
Choróbska nie odpuszczają?
Oj nie nastawiam się, ale właśnie prawie zasnęłam na kanapie… a zawsze 23/24 to moje minimum… gdzieś tli się nadzieja ale nie chcę znów płakać jak 🐒 przyjdzie 😢
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Hej hej ,
Ja melduje zbliżającą się 🐒
Dziś rano ledwo widzialny cień na teście , ale to taki cień cienia widoczny tylko pod kątem. Poszłam na betę żeby mieć już jasność i nie robić sobie nadziei przez kolejne dni...
Beta 0.9
Progesteron 6.13
Także czekam na wredna 🐒...👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3 -
Misiula wrote:Hej hej ,
Dziś rano ledwo widzialny cień na teście , ale to taki cień cienia widoczny tylko pod kątem. Poszłam na betę żeby mieć już jasność i nie robić sobie nadziei przez kolejne dni...
Beta 0.9
Progesteron 6.13
Także czekam na wredna 🐒...
Przykro mi 🫂❤️👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Misiula wrote:Hej hej ,
Beta 0.9
Progesteron 6.13
Także czekam na wredna 🐒...
Bardzo mocno Cię przytulam 🫂 Doskonale wiem co czujesz. Przykro mi 😞
Mnie za parę dni czeka to samo. Dzisiaj od rana praktycznie płaczę. Nastrój mam okropny.
40 tc 💔 -
Olcia, Nowa - niestety to jeszcze daleka droga, bo w tym starym mieszkaniu dużo mamy jeszcze do zrobienia, nie tylko sprzątania, ale też usuwania drobnych usterek. Ale daliśmy sobie deadline, aby do końca roku ogłoszenie o wynajem było w necie liczę na to, że L4 trochę mi pomoże w ogarnianiu tego
SolAngelica - sztukaterię kleili nam panowie z ekipy remontowej. Też chciałam bardzo ją mieć, mam nadzieję, że nie będzie się aż tak strasznie kurzyć ale wiesz, mebli jeszcze wszystkich też nie mamy. Też jeszcze czekamy. Ale w sumie im dłużej się czeka tym bardziej się docenia ten efekt do stycznia zleci
Misiula tulę ❤😢
Olcia - no no oby to 'prawie zasnęłam' było dobrym znakiem
Ja po całym dniu pracy fizycznej zrobiłam sobie pizzę, a teraz siedzę w wannie z 🍷
Kurdę, za mało się ruszam ostatnio. Muszę wrócić do ćwiczeń.
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Insane... 🥺❤
Przytulam Cię. Doskonale znam ten stan.
Dobrze, że pozwalasz sobie to przeżyć i pozwalasz sobie na różne emocje. Nawet te złe.
Ale jestem pewna, że przyjdą do Ciebie lepsze dni i to szybciej niż się spodziewasz. 😘Insane lubi tę wiadomość
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Kałamarnica ja też robiłam pizzę i u mnie też weszło winko ale w formie drinka 😅 testowałam prosseco + syrop z kwiatów czarnego bzu. Mogę polecić, moje smaczki
Ps. Piękna nowa kanapa i w w ogóle cały salon 😍
Olcia 9 stopni, ja bym zamarzła do kości 😬
Miłego długiego weekendu dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada, 21:09
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Bardzo mocno Cię przytulam 🫂 Doskonale wiem co czujesz. Przykro mi 😞
Mnie za parę dni czeka to samo. Dzisiaj od rana praktycznie płaczę. Nastrój mam okropny.
Mimo wszystko trzymam kciuki bo jeszcze jest nadzieja ✊🏻🍀Insane lubi tę wiadomość
-
kałamarnica 11 wrote:Olcia, Nowa - niestety to jeszcze daleka droga, bo w tym starym mieszkaniu dużo mamy jeszcze do zrobienia, nie tylko sprzątania, ale też usuwania drobnych usterek. Ale daliśmy sobie deadline, aby do końca roku ogłoszenie o wynajem było w necie liczę na to, że L4 trochę mi pomoże w ogarnianiu tego
SolAngelica - sztukaterię kleili nam panowie z ekipy remontowej. Też chciałam bardzo ją mieć, mam nadzieję, że nie będzie się aż tak strasznie kurzyć ale wiesz, mebli jeszcze wszystkich też nie mamy. Też jeszcze czekamy. Ale w sumie im dłużej się czeka tym bardziej się docenia ten efekt do stycznia zleci
Misiula tulę ❤😢
Olcia - no no oby to 'prawie zasnęłam' było dobrym znakiem
Ja po całym dniu pracy fizycznej zrobiłam sobie pizzę, a teraz siedzę w wannie z 🍷
Kurdę, za mało się ruszam ostatnio. Muszę wrócić do ćwiczeń.
Polacajka ode mnie to swifer
https://polski24.pl/sklep/dom-i-ogrod/swiffer-duster-xxl-zbiera-kurz-siersc-teleskopowa/
Ten xl jest super przejeżdżam tylko po listwach i działa jak złoto.
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024. -
SolAngelica wrote:Polacajka ode mnie to swifer
https://polski24.pl/sklep/dom-i-ogrod/swiffer-duster-xxl-zbiera-kurz-siersc-teleskopowa/
Ten xl jest super przejeżdżam tylko po listwach i działa jak złoto.
Ooo dzięki! ❤
Wiolala - takie smaczki też lubię choć jesienią i zimą jakoś wolę czerwoneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada, 23:09
Wiolala lubi tę wiadomość
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Cześć!
U jednych z Was widzę remonty, u innych oczekiwania. U jeszcze innych rozczarowania... ale widzę też w Was satysfakcję. Trzymam za Was kciuki. Za wszystkie Wasze cele .
Ja spędziłam czas w domu rodzinnym. Obok mieszkają dziadkowie, przyjechała siostra z mężem, babcia mojego męża! Łącznie 25 osób w domu ! Jak zwykle super energia! Starałam się nie myśleć o tym co się dzieje... dziś 4 dpo więc baaardzo wczesnie. Potrzebowałam serotoniny i dostałam U rodziców w domu.. tak naturalnie podana z kubkiem gorącej herbaty, ciepłym kocem, dobrym słowem, śmiesznym filmem, pomocą przy chłopcach , żartami mojego taty, przytulaniem rodzinki (robimy miiisiaaa cała rodzina!!) I życzę Wam pięknego weekendu. Odpoczywajcie. Wiele przed nami (nieprzespanych nocy przy maluchu przecież!!!)kałamarnica 11, Olcia1987, Nowa2024, Chesterka1124, Wiolala lubią tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !