W listopadzie przytulanki, w lipcu piękne kołysanki 🤰🤰🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja 5.11. Mam planowane ovu Dzisiaj niestety dostałam fałszywy alarm zaczął mnie boleć lewy jajnik a tu nadal 🙊 zrobiłam ovulaka i 2 kleski, jedna niezbyt wyraźna. Poszłam potwierdzić na usg i sie okazało że wszystkie pęcherzyki na razie dojrzewające. Powodzenia dziewczyny w Listopadzie ❤ trzymam za Was ✊
-
Jusia88 wrote:Hej hej , nowy cykl nowe nadzieje to może zacznę i bardzo bym prosiła o wpisanie mnie na 8 listopada 🤗
Dziewczyny bardzo trzymam za Was i za siebie kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻 niech listopad będzie tym szczęśliwym 🤰🏼Jusia88 lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:Od razu prostuję - zasady pisała Kittinka we wrześniowym wątku, ja od niej pożyczyłam
Poproszę o wstępne wpisanie na 25.11, ale pewnie zmienię jak już poznam dokładną datę owulacji
Miałam listopad odpuścić z forum, bo i tak owu będzie ze złej strony, ale kogo ja oszukuję i tak będę czytać
Mam przeczucie, że w listopadzie będzie więcej kreseczek niż w październiku -
Lazywaifu wrote:Powodzenia w tym miesiącu w takim razie ❤ Musi sie udać, trzymam ✊
W tym miesiącu zapewne owulacja ze złej strony, więc nie ma szans, ale będę za Was wszystkie trzymać kciuki i przygotowywać się na grudniowe staraniaLazywaifu lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:W tym miesiącu zapewne owulacja ze złej strony, więc nie ma szans, ale będę za Was wszystkie trzymać kciuki i przygotowywać się na grudniowe starania
Apropo tego z którego jajnika jest owu to byłam zdziwiona bo myślałam że jest naprzemiennie. A po monitoringu widać, że miałam 2 x pod rząd z lewego potem 2x z prawego. Lekarz mówi że to właśnie mit, że jest naprzemiennie i każda kobieta ma inaczej, więc może u Ciebie jest jeszcze szansa na ten listopad.Księgowa, Jusia88, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
kokoszka31 wrote:Apropo tego z którego jajnika jest owu to byłam zdziwiona bo myślałam że jest naprzemiennie. A po monitoringu widać, że miałam 2 x pod rząd z lewego potem 2x z prawego. Lekarz mówi że to właśnie mit, że jest naprzemiennie i każda kobieta ma inaczej, więc może u Ciebie jest jeszcze szansa na ten listopad.
Mam nadzieję, że nie będę mieć wcześniej owulacji i uda mi się podpatrzeć, na razie opierałam się na bólu owulacyjnym i na ciążach (biochemiczna musiała być z lewego, bo przeszła przez jajowód, pozamaciczna była w prawym). Ale nie ukrywam gdybym się dowiedziała, że jednak owulacja z lewego to bym się ucieszyłakokoszka31, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
kokoszka31 wrote:Księgowa wpisuj mi 12 listopada 😁😁😁 sama siebie nie ogarniam i tak ciągle tu zaglądam
Nawet nie wiesz z jaką przyjemnością to zrobilam 😃 zapisane!kokoszka31 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Wiolala wrote:Tak poproszę może złapie trochę ciążowych wirusów od dziewczyn i akurat dopisze mi szczęście 😉
Zapisane! Trzymamy 🤞Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
miska122 wrote:W tym miesiącu zapewne owulacja ze złej strony, więc nie ma szans, ale będę za Was wszystkie trzymać kciuki i przygotowywać się na grudniowe starania
Miska! Nadzieja umiera ostatnia! A franca przyszła czy jednak będziesz testować przyrost, tak jak pisalam? 😃Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Lazywaifu wrote:Ja 5.11. Mam planowane ovu Dzisiaj niestety dostałam fałszywy alarm zaczął mnie boleć lewy jajnik a tu nadal 🙊 zrobiłam ovulaka i 2 kleski, jedna niezbyt wyraźna. Poszłam potwierdzić na usg i sie okazało że wszystkie pęcherzyki na razie dojrzewające. Powodzenia dziewczyny w Listopadzie ❤ trzymam za Was ✊
Zapisujemy jakiś termin?Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
miska122 wrote:Mam nadzieję, że nie będę mieć wcześniej owulacji i uda mi się podpatrzeć, na razie opierałam się na bólu owulacyjnym i na ciążach (biochemiczna musiała być z lewego, bo przeszła przez jajowód, pozamaciczna była w prawym). Ale nie ukrywam gdybym się dowiedziała, że jednak owulacja z lewego to bym się ucieszyła
Trzymam kciuki żeby jednak okazała się z tego dobrego ✊🏻 ja byłam pewna ze teraz będę miała z lewego a raczej była z prawego sadząc po bólu w 12dc czyli z pechowego jajowodu w którym była CP 😣 i znów strach o powtórkę i tak mam od owu aż do okresu ba nawet po okresie ale wierze ze lekarze wiedzieli co robili zostawiajac mi jajowod i wierze w zdrowa ciąże 🙏🏻 trzymam kciuki kochana uda się nam zobaczysz 💪🏻Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
( operacja jajowód zachowany )
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Zrost lewego jajnika z macicą
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
12.10 Wizyta 👩🏼⚕️ CRL 3cm 😍
03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙
Marcel 23.04.2022 16:51
Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰
-
I ja przycupnę by Wam pokibicowac dziewczyny 😁
Jusia88, Księgowa, Lazywaifu lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
I mnie nie moze zabraknac w tak zacnym gronie nie zapisuje sie jeszcze na testowanie, bo czekam na @.
Kciuki za Was wszystkie! ❤️🤞🏻kokoszka31, Paulcia28, Księgowa, Lazywaifu, Jusia88, Noelle lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Księgowa wrote:Miska! Nadzieja umiera ostatnia! A franca przyszła czy jednak będziesz testować przyrost, tak jak pisalam? 😃
Jeszcze nie ma, ale chyba zaczynam plamienie, potrzyma mnie z 2 dni i na weekend zaatakuje znienacka ta małpa przebrzydła Po weekendzie dokończę resztę hormonów na wizytę i może lekarka coś doradzi. -
Jusia88 wrote:Trzymam kciuki żeby jednak okazała się z tego dobrego ✊🏻 ja byłam pewna ze teraz będę miała z lewego a raczej była z prawego sadząc po bólu w 12dc czyli z pechowego jajowodu w którym była CP 😣 i znów strach o powtórkę i tak mam od owu aż do okresu ba nawet po okresie ale wierze ze lekarze wiedzieli co robili zostawiajac mi jajowod i wierze w zdrowa ciąże 🙏🏻 trzymam kciuki kochana uda się nam zobaczysz 💪🏻
Ja znowu czasem myślę, że może gdyby zostawili mi ten jajowód to szybciej udałoby mi się zajść Musimy czekać, mam nadzieję, że już niedługo będziemy kompletować wyprawkę, a nie wydawać pieniądze na badania.Jusia88, Endzi lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:I mnie nie moze zabraknac w tak zacnym gronie nie zapisuje sie jeszcze na testowanie, bo czekam na @.
Kciuki za Was wszystkie! ❤️🤞🏻
Japoneczka, obyś się nie doczekała! 🤞Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Dziś byłam na monitoringu, a tam niespodzianka w postaci 2 pęcherzyków dominujących (14 i 17mm). Miałam podobnie w lipcu, wtedy pękł 1 a z drugiego zrobiła się torbiel czynnościowa. W piątek mam kontrolę i jeśli nie pękną to dadzą mi ovitrelle. Lekarz mówi, że potencjał mam dobry na bliźniaki skoro tak spontanicznie mam mnogie pęcherzyki dominujące. Ranyyy, żeby w końcu coś z tego wybiknelo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2020, 20:46
miska122, Magdalena29, Księgowa, Jusia88, Japoneczka z Porcelany, MonikA_89!, Noelle, Annie1981, Misiaa lubią tę wiadomość