W lutym Vergeet szczęście dała, oby w marcu też się wykazała 😂😂😂
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulinKA wrote:Kurde wy tu dziewczyny owulujecie albo w ciążę zachodzicie a ja na przestoju 🤣
Czekajcie na mnie i Migotke i resztę ekipy 😅😅😅a gdzie Twoje torty?
👩⚖️31 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
23.04 6.26cm człowieczka 😍 rośniemy! Wszystko wygląda dobrze ❣️
28.04 prenatalne 🩷💙 niskie ryzyka ,wszystko ok
23.06 połówkowe 🩷💙
-
Migotka ja miałam taki zapis jak miałam zachwianą florę w pochwie i dostałam po prostu jedno opakowanie protrivagin, bez recepty. Także myślę że to może nie być nic poważnego.
Slava kochana myślę o tobie, czy ty dzisiaj kontrolujesz betę czy spada dalej?
Kałamarnico pochwal się tym ciasteczkiem!
Aga.f uff zaczynaj ten pierwszy dzień Twojej ciąży 🩷
Dziękuję wam kochane za wszystkie kciuki🩷 niestety wyniki będą dopiero między 18-20 także nie wyczekujcie jak szalone w ciągu dnia 😂🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 09:46
Slava, siesiepy, Aga.f lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
🥚owulacja —> 21.07
📆 28.07- wizyta u doktorka -
Ja zrozumiałam, że @Slava ma teraz dopiero w poniedziałek powtórkę bety, a przez weekend ma się obserwować i w razie co na SOR uderzać.
Mam nadzieję, że jest już lepiej zarówno z krwawieniem, jak i bólami! I beta poniedziałkowa już będzie z dużym spadkiem! ✊🏻😘Vergeet, Slava lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
🔜 07.25 Stymulacja IVF (Menopur 75+ Bemfola 150)
➡️ 3 miesiące Dipherline i leczenia rozjechanych cytokin (hydroxychloroquine + encorton)
➡️ 11.25 Pierwszy transfer? (Accofil+ Prograf+ encorton+ acard)
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony. Prawy jajowód niesprawny.
❌ Immunologia: Brak wszystkich kirów implantacyjnych, kompletnie rozjechane cytokiny, lekko dodatnie ANA
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82% prawidłowych
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. AMH 08.24 2,3ng/ml, 07.25 2,8ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, histerkoskopia z biopsją endometrium OK
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
a_aandzela wrote:Paulinka jeszcze chwilka
a gdzie Twoje torty?
Haha czekaaaj jeszcze ostatnie szlify będą 🤣 nie chciałam robić fot wiecie, jak blat jest taki uwalony i dookoła walają się łyżki i brudne rzeczy 🤣 także dziś albo jutro będą fotki 🥰kałamarnica 11, Vergeet, a_aandzela, Nowa2024, Slava, Molahonkeey lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Vergeet - zrobię zdjęcie już u Rodziców, bo zapomniałam i już spakowałam
mam nadzieję, że dojedzie cała. I dam znać. Po rozkosznym można się spodziewać prawdziwej rozkoszy.
PaulinKA ja niby jestem w fazie folikularnej i czekam na owulację, a i tak czuję przestój. Jakby czekam na Ciebie.😘
Vergeet lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, cynk, olej z wiesiołka, NAC
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota
• KIR haplotyp Bx✅
• crossmatch 37.8% ❌
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
• Profertil Man
• HLAC 06, 15 - C2 ✅
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• monitorowane od: 02.2024r. - brak owulacji
• Lametta 4x owulacja ✅ ciąża ❌
• HSG (01.25r.) - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
• od 05.25r. Invimed Kato - dr P.S.👩⚕
PLAN:
- indukcja immunosupresji pod kontrolą dr J: Equoral, Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil, Acard💊
✨I (don't) know (if) it's worth it.✨ -
@Kalamarnico mam nadzieję, że Twoja owulacja przyjdzie tym razem szybko, żebyś jeszcze w marcu nam zatestowała!! ✊🏻✊🏻
@PaulinKA chyba nikt się nigdzie nie wybiera 😁. Twój monit już w poniedziałek i zaraz wracasz do gry!! 🔥
I czekam na ten tort! 😁
@Moly dziękuję, dobrze ☺️. Staram się cieszyć chwilą 🤗.
@Kaliope kochana! Bardzo fajnie, że z nami jesteś! 💕 Jak u Ciebie teraz? Pracujesz nad stanem zapalnym endometrium?Vergeet, kałamarnica 11, Molahonkeey, PaulinKA lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
➡️ 3 miesiące Dipherline i leczenia rozjechanych cytokin (hydroxychloroquine + encorton)
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony. Prawy jajowód niesprawny.
❌ Immunologia: Brak wszystkich kirów implantacyjnych, kompletnie rozjechane cytokiny, lekko dodatnie ANA
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82% prawidłowych
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. AMH 08.24 2,3ng/ml, 07.25 2,8ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, histerkoskopia z biopsją endometrium OK
Miłej soboty 🌸
Vergeet trzymam kciuki 🙏
Julia żołnierzyki już tam pewnie działają 🤭
Insane piękny dzień przed Wami 🥰
Paulinka, Kałamarnica czekam na zdjęcia tych pyszności. 🍰🍰
U mnie dzisiaj trochę lepiej, jednak noc była tragiczna, nie mogłam spać, nie wiedziałam, jak się ułożyć, dodatkowo nie mogłam się załatwić, aż płakałam. Mam nadzieję, że wszystko się wchłonie i żadna torbiel się nie zrobi 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 10:13
Vergeet, kałamarnica 11, PaulinKA lubią tę wiadomość
👩27👨29 kitku 🐈 2022
Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
Całkowita ilość: 370 mln
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
AMH: 6,63
Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
HSG ✅
MUCHa✅
Wirusy✅
Ana3 miano 1:160
Marzec:
9 dpo- pozytywny test, beta 18,6; prog 48❤️
11 dpo-beta 78,9, prog 60❤️
13 dpo-beta: 223 🥰 prog 89❤️
15 dpo-beta: 479 🥹
04.04 pierwsze USG 🍀🫶🏻 2 Kropusie na pokładzie 🥹😘✊
18.04 wizyta serduszkowa 🥰❤️ Jeden Kropuś 6+6 ( serduszko crl 0,9 cm) Drugi Kropuś zatrzymany 6+1 💔
-
Hopex2 wrote:Miłej soboty 🌸
Vergeet trzymam kciuki 🙏
Julia żołnierzyki już tam pewnie działają 🤭
Insane piękny dzień przed Wami 🥰
Paulinka, Kałamarnica czekam na zdjęcia tych pyszności. 🍰🍰
U mnie dzisiaj trochę lepiej, jednak noc była tragiczna, nie mogłam spać, nie wiedziałam, jak się ułożyć, dodatkowo nie mogłam się załatwić, aż płakałam. Mam nadzieję, że wszystko się wchłonie i żadna torbiel się nie zrobi 🙏
A czy masz zaplanowany monitoring w przyszłym tygodniu? Chyba przydałoby się potwierdzić pęknięcie tych pęcherzyków 😓.PaulinKA lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
Ola8999 wrote:Ja zawsze po progu czekam jeszcze 2-3 dni na @ i cykl się wydłuża, ale właśnie czytałam ze niektóre dziewczyny dostają mimo brania 🙃walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d -
Vergeet trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wynik! 🤞🤞🤞🍀🍀🍀 kurcze na 18 jedziemy na urodziny, nie wiem jak ja wytrzymam żeby dopiero późniejszym wieczorem odpalić forum 🤣
Julia i teraz tyyyyle czekania na testowanie 🤩🫣🍀 niech ten czas szybko leci teraz to i mi do transferu zleci 😁
Molahonkeey no Ty już się chyba przyzwyczajasz do porannych pobudek z bobo 😁
Aksandra Ty nie robisz dla mamy „tylko tyle” a „aż tyle”! Nawet zwykła rozmowa czy pisanie razem to bardzo wiele i ogrom wsparcia, którego Ty sama też teraz potrzebujesz. Mnie raz po raz kłuje prawy jajnik i się zastanawiam czy to od estrofemu, czy tak po prostu…poza tym co jakiś czas mnie delikatnie mdli ale po chwili mija, no o swoich humorkach już wspominać nie muszę 🤣
Ale twój transfer już lada moment 😘🤞
Kałamarnica, Paulinka czekamy na foty ciach (jakkolwiek to brzmi hahaha)! 😈🤩
Między 14 a 15 ma przyjechać stolarz odnośnie tej naszej kuchni a czy ja już czekam z niecierpliwością? Oczywiście, że tak 🤪🤣
Aaaa i wczoraj zaczęłam pić ten koktajl płodności z buraka, arbuza i imbiru i z dodatkiem soku jabłkowego jest całkiem całkiem! A dzisiaj rano byłam na zakupach i kupiłam dwa arbuziki wielkości cyckow (nie moich 🤣) hahahahahah 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 10:36
Vergeet, Slava, Julia24, Molahonkeey, Aksandra, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️, CRL 0,23 cm 🥹
29.04. CRL 1,46 cm ♥️🍀🤞
7.05. dwa bobasy ♥️♥️ 2,22 cm i 2,19 cm
NIFTY pro, czekamy na zdrowych chłopców 🩵🩵
-
Migotka96 wrote:Vergeet 🥹🥹 🤞🏼🤞🏼 powiedz w labie żeby nas tak nie trzymali długo w niepewności 🤭
Dostałam wyniki cytologi i zastanawiam się czy może to mieć związek z wymazani Mucha gdzie wyszła mi Ureoplasma parvum 🤔
Dostałam jednorazowo na Ureoplasme antybiotyk razem z mężem 1g i tyle.
Cytologia była robiona przed antybiotykiem i teraz już nie wiem czy na wszelki wypadek Jeszcze raz brać antybiotyki czy sprawdzić znow cyotologie i czekać miesiąc na wyniki…
Miałam przy laparoskopii mieć drożność i dupa blada 😓
Edit: doczytałam że przed antybiotykiem. No to ureplasma dała obraz zapalenia, teraz pewnie będzie ok. Nie sądzę że lekarz będzie robił z tym problem, zwłaszcza jak powiesz że się przeleczylas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 10:37
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
siesiepy wrote:Ogólnie raz próbowałam przedłużyć na maksa cykl progiem. Dobiłam do 18dpo z plamieniami i 19dpo zaczęłam nowy cykl mimo dawki 800mg luteiny. Ogólnie jak endometrium jest już stare i organizm chce się go pozbyć to nawet 1000mg proga dopochwowego nie zatrzyma okresu. :p
Czy ja dobrze widzę, że macie 12 zarodków na tą chwilę? 😁 Nie zrozumiałam Twojej rozpiski wczorajszej 😅.
W każdym razie zapowiada się obiecująco! 💕💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
Przejdę się w przyszły piątek, żeby zobaczyła 😑
Slava, Julia24 lubią tę wiadomość
👩27👨29 kitku 🐈 2022
Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
Całkowita ilość: 370 mln
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
AMH: 6,63
Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
HSG ✅
MUCHa✅
Wirusy✅
Ana3 miano 1:160
Marzec:
9 dpo- pozytywny test, beta 18,6; prog 48❤️
11 dpo-beta 78,9, prog 60❤️
13 dpo-beta: 223 🥰 prog 89❤️
15 dpo-beta: 479 🥹
04.04 pierwsze USG 🍀🫶🏻 2 Kropusie na pokładzie 🥹😘✊
18.04 wizyta serduszkowa 🥰❤️ Jeden Kropuś 6+6 ( serduszko crl 0,9 cm) Drugi Kropuś zatrzymany 6+1 💔
-
PaulinKA wrote:Kurde wy tu dziewczyny owulujecie albo w ciążę zachodzicie a ja na przestoju 🤣
Czekajcie na mnie i Migotke i resztę ekipy 😅😅😅PaulinKA lubi tę wiadomość
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
Julia jakie narzeczony ma wyniki piękne 🤩 Zacieram ręce na testowanie na wakacjach, diabelski pomysł żebyś dokupiła testów i zaczęła już z 10dpo 👹
Insane cudowny tort na cudowną okazję ❤️
Mola i takie właśnie leniwe soboty sa najpotrzebniejsze ❤️
Vergeet kciuki za kosmiczną betę 🤞🚀 Nie stresuj się (wiem, co za durny tekst), bo naprawdę będzie dobrze 🤞🤞🤞Ja swoją betę kontroluje dopiero w poniedziałek, nie mam ja tu sprawdzić w weekend na własną rękę niestety. 🤷🏻♀️
Aksandra dziękuję i ja mogę dokładnie to samo powiedzieć o Tobie - jesteś siłą, bo trzymasz i siebie i mamę na swoich barkach. Co do wspierania osoby w leczeniu onkologicznym…To jest strasznie ciężkie, bo takie osoby niekiedy stają się zgorzkniałe i wręcz złośliwe w niektórych momentach, mimo tego, że nie robią tego specjalnie to się odbija na najbliższych. Pamiętam jak na studiach jeszcze teściowa mówiła o rutynowej operacji tarczycy i się dopiero po tej operacji okazało że miała wycinaną tarczycę i przytarczyce, bo objął je nowotwór. Potem radioterapia, konsultacje w Gliwicach. Dwa temu się zrobił jej oponiak w mózgu także przechodziła operację laserową też w Gliwicach. Taka choroba u rodzica to wyrok na całą rodzinę i nie ma co ukrywać że im mniej osób w rodzinie tym większe obciążenie na każdego z osobna. Tym bardziej u Ciebie dochodzi Twoja własna choroba, bo niepłodność. Julia gdzieś na wątku miesięcznym, czy tutaj, wspominała, ze leczenie niepłodności jest porównywalne z leczeniem onkologicznym. Także to co Ty teraz przechodzisz to jest niewyobrażalne i trzymam za Ciebie kciuki z całej siły. 🤞
Hopex2 biedna(( Tulę 🫂 Może się przejdź na kontrolne usg na dniach? W razie czego można od razu jakiś primolut włączyć. Zrób dla siebie coś miłego dzisiaj ❤️
Paulinka czekaj czekaj, zaraz się okaże że nie ma cysty i będziemy czekać na owulke! Czekam na zdjęcia tortow 🤩
Na mnie będziecie czekać, muszę najpierw poronić, odczekać cykl i dopiero cokolwiek działać 🥲🫣
Mam takie czarne myśli, że ta beta będzie stać w miejscu albo skakać, nie znajdą tego pęcherzyka nigdzie na usg i nie będzie sensu mnie otwierać to mi wtedy dadzą ten chemioterapeutyk, wywali mnie to na pół roku ze starań i potem i moje amh będzie dramatyczne, plemniki starego jeszcze gorsze i zacznie mi się menopauza i nie będzie mowy nawet o AZ. Znając moje szczęście to jest to całkiem prawdopodobny scenariusz 🤣Julia24, Molahonkeey lubią tę wiadomość
Ona 35l:
❌AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero,Ferrtytyna
❌Crohn, HIT, AZS
❌ ❌ ❌ allo mlr 0%, IG 142, TNF 4189, IL10 217
✅ brak innych mutacji, test IMK, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, Crossmatch 18,9, kariotyp, białko S i C, ANA i LA ujemne, biocenoza I, MUCHA, HSG, cd56, cd138do 4kom. przeleczone (metronidazol), IL 2,4,5
On 35l:
❌słaba ruchliwość
✅morfo, kariotyp, posiew, HBA, SCD, HLAC C1C1*07
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️ (po IUI)
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
05-06 IVF (PL) 7🫧 7MII 7🍀 4🐻❄️, po PGTa 1 zdrowy 🐻❄️
Naturals 🐻 (Monitoring + Ovitrelle+Luteina)
14.07 ⏸️beta 14, 15.07-25, 16.07-50, 18.07-231
23.07 4+4 beta 2476, pęcherzyk 4,6mm
„A do dupy!” -
Julia24 wrote:Czy ja dobrze widzę, że macie 12 zarodków na tą chwilę? 😁 Nie zrozumiałam Twojej rozpiski wczorajszej 😅.
W każdym razie zapowiada się obiecująco! 💕
Na razie to dla mnie totalna abstrakcja. 🤯Julia24, Babsi, brilka lubią tę wiadomość
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
Od roku podlewałam kwiatki tym mini kubeczkiem z Kos 🤣 aż nagle dzisiaj patrzę mój mąż zrobił sobie w nim espresso hahahahahah
https://zapodaj.net/plik-0zpOOiBcDr
Babsi, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️, CRL 0,23 cm 🥹
29.04. CRL 1,46 cm ♥️🍀🤞
7.05. dwa bobasy ♥️♥️ 2,22 cm i 2,19 cm
NIFTY pro, czekamy na zdrowych chłopców 🩵🩵
-
@Slava zaczął się już trend spadkowy 📉 i taki się ma utrzymać! Nie ma innej opcji! Więcej niż kolejny cykl nie będziesz czekać!
Jak się czujesz? Jak bóle i krwawienie?💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
Molahonkeey wrote:Dziekuje kochana 🥹
Jak samopoczucie ? ❤️
Dziękuję, że pytasz. Psychicznie powiedziałabym, że bardzo dobrze. Oczywiście jestem niecierpliwa, ale moje serce się tak cieszy 🌈❤️
Nowa2024, Molahonkeey, Julia24, Migotka96 lubią tę wiadomość
-
siesiepy wrote:No ja nie owuluję więc teraz na pewno w ciążę nie zajdę. 😆 Poczekam 😆
Pani Kochana Ty to wyprodukowałaś tyle jajek że zaraz drużynę piłkarska i jeszcze zestaw rezerwowych urodzisz 🤣
Molahonkeey, Julia24 lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się."