W lutym Vergeet szczęście dała, oby w marcu też się wykazała 😂😂😂
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka96 wrote:Czy to oznacza rozpoczęcie festiwalu objawów ?🤭😅 raportuj na bieżąco 😘Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Witajcie skarby staraczkowe 💕 składam oficjalnie zamówienie do wiosny, żeby na pełnej petardzie budziła w nas życie. Bez wyjątków. Każda ma być w ciąży!
Ja też, nie wiem jak to zrobię, choćbym miała się czołgać po tych wlewach, to potrzebuje już zamknąć ten rozdział.
Vergeet nasza wilczyco niezastąpiona, proszę o wpis na IVF bez terminów.PaulinKA, Ola8999, Molahonkeey, kałamarnica 11, Julia24, Nowa2024, Ana29, Vergeet, a_aandzela, Misiula, Insane, Jeżowa lubią tę wiadomość
♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Vergeet wrote:Oczywiście!! Zapraszamy z całą otwartością naszych serc, a sama zobaczysz że jesteśmy baaardzo otwarte- czasami aż za bardzo jak wjadą pikantne tematy 😂
Także witamy i zapraszamy ale na Twoją odpowiedzialność, rozgość się 🌸🩷
Też cię „znam” z wątku głównego ale totalnie nie ogarniam żeby śledzić oby dwa, a tutaj czujemy się jak łyse konie 😁Molahonkeey, Vergeet, Misiula, Insane lubią tę wiadomość
Starania od 04/24
13 cs ✨
03/25 badanie drożności jajowodów
05/03/25 pierwsza wizyta w klinice -
@Mola, uwielbiam życzenie zamkniętej szyjki 🤣🤣🤣 ktoś z boku popatrzyłby i pomyślał Jezu co za opętane kobiety 😅 wstrzymaj się z objawami ciszy choć do jutra, daj pęknąć pęcherzykowi 🤣
Cześć @brilko! Kojarzę Cię z głównego! Chciałam się tam udzielać ale jednak trochę za dużo się działo... I choć aktualnie to ten wątek produkuje więcej stron w miesiącu, to mam wrażenie że tu jest nas mniej, lepiej się 'znamy' i pamiętamy swoje historie 😍 opowiesz coś o sobie? 🥰
@Vergeet i słusznie że nie dopisałaś w 1 poście hihi, ja mam to w głowie 😄🥰Molahonkeey, Julia24, Vergeet lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Vergeet wrote:
Wzrusz max 🥹.. Ja w ogóle dzisiaj miałam taką refleksję… 🤣 strasznie się cieszę, że Was poznałam… tak pędzimy przez to nasze życie i mimo, że układamy sobie szczęście w realu - u boku bliskich osób, przyjaciół, znajomych czy rodziny, to nikt tak na prawdę nie zrozumie tego wszystkiego z tak ogromną dawką wsparcia i ciepła co dziewczyny, z którymi się to przechodzi niemalże dzień po dniu. Bardzo się cieszę, że mimo mojego falstartu na styczniowym wątku przyjęłyście mnie tu i mogę być częścią tych wątków ✨💕 w życiu realnym nie jedne rzeczy, o których tutaj piszemy dla innych mogłyby być conajmniej dziwne, przesadzone lub niepotrzebne “bo przecież trzeba wyluzować”, ale prawda jest taka, że tu nie tylko możemy znaleźć pocieszenie w złych chwilach, ukojenie w ogromnej wiedzy i doświadczeniu wzajemnym, ale też właśnie ten “luz”, który nas bawi i uśmiecha, nawet w ponury dzień 🥹 To właśnie tutaj często dzielimy sie swoimi obawami, przemyśleniami czy radościami, bo wiemy, że jesteśmy w tym wszystkim razem ✨ dzięki dziewczyny i mam nadzieję, że nie spamuję Wam tutaj za dużo i jakoś to znosicie 🤣❤️Ola8999, PaulinKA, Aksandra, M93, Nowa2024, Vergeet, a_aandzela, Misiula lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Czyli wygrał najlepszy tytuł 😅 ja poproszę o wpisanie na wolnego strzelca bo nie wiem czy uda mi się zatestować w marcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 22:04
Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
PCOS
Brak owulacji od sierpnia2024 ❌
Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌ Letrox 50
🔜 stymulacja lametta
Dieta 🥗 niski IG
💊 Miovelia PRO, selen, zincas, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌
Posiew z cewki ✅
💊AC Folicum, Spermidyna, Likopen, ubichinon, L-karnityna, wit b12, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki -
Julia24 wrote:Jak już mamy 3 osoby na IUI w tym miesiącu to czemu by nie? 😁🔥
Ja nie mam pojęcia, kiedy będę testować. Pierwsza stymulacja będzie, a nawet bez miałam w obecnym cyklu owulke nagle w 10dc 🤣, więc nawet strzelać nie próbuję 😅.
Teraz tylko cud żeby się wbić na wizytę do gin wcześniej 😅♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
Starania od 06.2023
Z pomocą medyczną od 07.2024
AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
Drożność ☑️
5 cykli stymulowanych ❌
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
💊 Unidox
14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
➡️ IUI ❓
Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏 -
@brilka skąd jesteś ? 🥹 też jeżdżę pociągiem do pracy hahaha 🤣 (przepraszam, mam dobry humor pewnie przez owulację🤣)
@PaulinKA dla Ciebie się wstrzymam nawet do niedzieli 🤣😘Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Ps obok kałamarnicy się miesiąc przestawił na 02 😊
Molahonkeey lubi tę wiadomość
♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
Starania od 06.2023
Z pomocą medyczną od 07.2024
AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
Drożność ☑️
5 cykli stymulowanych ❌
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
💊 Unidox
14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
➡️ IUI ❓
Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏 -
@Mola, jakiego falstartu, co żeś odwaliła? Wbiłas z buta i zapytałaś czy ból jajnika 4dpo to ciaza? 😅🤣
Jak dla mnie to KAZÐA Z NAS jest cennym nabytkiem tego wątku, jesteśmy tak różne, i dzięki temu nie ma nudy! A Twoja energia, dobór słów, lekkość z jaką piszesz ... to coś niesamowitego 🥰 takie pomysły może mieć tylko Mola 😄
Molahonkeey, Ana29, Julia24, Vergeet, Ola8999, a_aandzela lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Ola8999 wrote:Ps obok kałamarnicy się miesiąc przestawił na 02 😊
Och nie!
Edit : 06.02 miałam 1d.c. - może wszechświat daje znać, że to będzie 1 dzień mojej ciąży. A co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 22:10
Migotka96, Molahonkeey, PaulinKA, Nowa2024, Vergeet, Ola8999, Misiula lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
• parametry nasienia:
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 14 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 Lametta + Ovitrelle 💉🙏
- 16d.c. pęcherzyk 23mm, endometrium 11mm
3 dpo progesteron 13.60 ng/mL
6 dpo progesteron 17.53 ng/mL -
kałamarnica 11 wrote:Och nie!
Edit : 06.02 miałam 1d.c. - może wszechświat daje znać, że to będzie 1 dzień mojej ciąży. A co!
O tym samym pomyślałam 🥹kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Molahonkeey wrote:@brilka skąd jesteś ? 🥹 też jeżdżę pociągiem do pracy hahaha 🤣 (przepraszam, mam dobry humor pewnie przez owulację🤣)
@PaulinKA dla Ciebie się wstrzymam nawet do niedzieli 🤣😘PaulinKA lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
13 cs ✨
Molahonkeey wrote:Wzrusz max 🥹.. Ja w ogóle dzisiaj miałam taką refleksję… 🤣 strasznie się cieszę, że Was poznałam… tak pędzimy przez to nasze życie i mimo, że układamy sobie szczęście w realu - u boku bliskich osób, przyjaciół, znajomych czy rodziny, to nikt tak na prawdę nie zrozumie tego wszystkiego z tak ogromną dawką wsparcia i ciepła co dziewczyny, z którymi się to przechodzi niemalże dzień po dniu. Bardzo się cieszę, że mimo mojego falstartu na styczniowym wątku przyjęłyście mnie tu i mogę być częścią tych wątków ✨💕 w życiu realnym nie jedne rzeczy, o których tutaj piszemy dla innych mogłyby być conajmniej dziwne, przesadzone lub niepotrzebne “bo przecież trzeba wyluzować”, ale prawda jest taka, że tu nie tylko możemy znaleźć pocieszenie w złych chwilach, ukojenie w ogromnej wiedzy i doświadczeniu wzajemnym, ale też właśnie ten “luz”, który nas bawi i uśmiecha, nawet w ponury dzień 🥹 To właśnie tutaj często dzielimy sie swoimi obawami, przemyśleniami czy radościami, bo wiemy, że jesteśmy w tym wszystkim razem ✨ dzięki dziewczyny i mam nadzieję, że nie spamuję Wam tutaj za dużo i jakoś to znosicie 🤣❤️
A tu nikt tego nie ocenia 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 22:18
Molahonkeey, Misiula lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024 (11tc)
(3cs po poronieniu)
⏸️ 04.02 🥹
PCOS. -
A tak jeszcze dodam od siebie ~ pamiętam jakie emocje miałam wtedy jak pisałam do Was pierwszego posta 🫣 Laaaata temu byłam jedną z topowych udzielaczek na forum You Can Dance (wtedy to było coś! fora raczkowały, a nawet w TVN o nas mówili na wizji)🤣 nie pamiętam ile miałam lat wtedy, ale jeszcze był monitor z dupką i kolejka do komputera wymienna z rodzeństwem, więc pewnie jakaś podstawówka 🤣 mój brat się wkurzył na mnie pewnego dnia jak się pokłóciliśmy i zrobił coś, że mnie zablokowali na tym forum… dostałam bana. Pamiętam jak płakałam wtedy i już tam nie mogłam wrócić, bo ban był przypisany do IP komputera, a to były takie czasy, że nie było internetow w telefonie - tzn były, ale jeszcze nie miałam takiego telefonu, miałam chyba bosha z klapką na klawiaturę i antenką 🤣 i od tamtej pory miałam trochę traumę forumową typu “po co się angażować?” 🫣
Także też dziś mi się przypomniały te emocje i to jak sobie myślałam wtedy, że jeśli wejdę w to i będę chciała wejść tak szczerze i “na serio” to na bank będę trochę uzależniona od sprawdzania co tam u Was, przeżywania z Wami Waszych historii i pragnienia wsparcia Was w tej drodze. Nie pomyliłam się, bo znam siebie i wiem, że łatwo się angażuje w relacje z innymi ludźmi, nawet jeśli to “tylko forum” jak co poniektórzy mogą sobie myśleć 😅PaulinKA, Nowa2024, Vergeet, Ola8999, Misiula lubią tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
PaulinKA wrote:@Mola, jakiego falstartu, co żeś odwaliła? Wbiłas z buta i zapytałaś czy ból jajnika 4dpo to ciaza? 😅🤣
Jak dla mnie to KAZÐA Z NAS jest cennym nabytkiem tego wątku, jesteśmy tak różne, i dzięki temu nie ma nudy! A Twoja energia, dobór słów, lekkość z jaką piszesz ... to coś niesamowitego 🥰 takie pomysły może mieć tylko Mola 😄
Hahahha Molka miałam pytać o to samo 🤣 na bank wbila z buta na watek z ciążą w 3dpo 🤣 ❤️❤️
u mnie np skąpo było w objawy 🥹 na pewno nie miałam żadnych przed 11 dpo 😁
Molahonkeey, Migotka96, PaulinKA lubią tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3
2/02/2025:
Prolaktyna 7
Tsh 1.39
Kortyzol 13.30
13dc - monitoring po letrozolu
2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
Endometrium 9mm
15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
26/02 beta 150, progesteron 22.60
01/03 beta 686 progesteron 25.70
Zostań ze mną kropeczko 🍀 -
Heeejka!
Przerzucam te wszystkie życzenia, które dzisiaj dostałam, żeby się spełniły w marcu dla nas wszystkich! ♥️♥️♥️ i przypominam, że niebawem odpakowuje paczkę 📦 szczęścia dawaczke od Moli 🍀🍀🍀
Nowy hashtag please #robiekanapkezestopkamiw2025
Już mi się zaczyna humorek przedokresowy, stary zaliczył już zjebke za wszystko i za nic także zapowiada się krejzi weekend 🤪🤣
Idziemy w ten nowy miesiąc z przytupem, bo jesteśmy jaja na twardo, no nie?? 💪💪💪
Oczywiście Vergeet mnie do drużyny IVF please, niech w końcu nadejdzie ten transfer, bo za długo nic się nie dzieje 😁🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego, 22:31
Molahonkeey, PaulinKA, kałamarnica 11, Vergeet, Misiula, M93 lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty -
@PaulinKA można tak powiedzieć w wielkim skrócie hahaha 😆 tyle, że mój post wtedy był chyba moim najdłuższym na tym forum 🤣 pamiętam, że opisywałam mój Festiwal Objawów 🤣
Aaaa kochana 🥹💕 Ty to umiesz zawsze tak pięknie i mądrze wszystkim odpisać i doradzić, a Twoje wstawki humorystyczne mnie rozwalają 🤣❤️
@brilka ooo, byłam raz we Wrocławiu ~ najpiękniejszy polski rynek jaki widziałam do tej pory 🥹 i ogólnie jakieś takie pięknie spokojne to miasto mi się wydało 🥰 wrócę tam, tym razem z moim mężem na pewno ❤️
@kałamarnica11 ja coś czuję, że u Ciebie to już nie będzie potrzebne testowanie przez następne 9 miesięcy 🤭🍀
@M93 u mnie przyjaciółki już nawet przestały brać udział w moim Festiwalu Objawów 🤣 także rozumiem co czułaś ❤️
@Ana29 aż sprawdziłam który to był dpo 🤣
UWAGA: 6DPO🤣🤣 no czyli zaprosiłam Was na Festiwal Objawów Moli po raz pierwszy 🥹brilka, Nowa2024, kałamarnica 11, Vergeet, a_aandzela, Misiula lubią tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
@Molahonkeey miałam podobną historię ale z wizażem i u mnie do bana doprowadził mój ówczesny chłopak, który w czasach liceum trollowal tam z mojego komputera kilka razy 😆Starania od 04/24
13 cs ✨
Nowa2024 wrote:Heeejka!
Przerzucam te wszystkie życzenia, które dzisiaj dostałam, żeby się spełniły w marcu dla nas wszystkich! ♥️♥️♥️ i przypominam, że niebawem odpakowuje paczkę 📦 szczęścia dawaczke od Moli 🍀🍀🍀
Nowy hashtag please #robiekanapkezestopkamiw2025
Już mi się zaczyna humorek przedokresowy, stary zaliczył już zjebke za wszystko i za nic także zapowiada się krejzi weekend 🤪🤣
Idziemy w ten nowy miesiąc z przytupem, bo jesteśmy jaja na twardo, no nie?? 💪💪💪
Oczywiście Vergeet mnie do drużyny IVF please 😁🤩
UWIELBIAM JESTEŚMY JAJA NA TWARDO 🤣🤣🤣🤣
Nowa2024, Insane lubią tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•II 2025
•III 2025
⏳19.03 wizyta
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02