W lutym Vergeet szczęście dała, oby w marcu też się wykazała 😂😂😂
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulinKA wrote:Ehh teraz ja przychodzę z gorzkimi żalami- rano byłam na morfologi i badaniach tarczycy
I o ile TSH (które ostatnio, mimo leków wyniosło az 4!) teraz powoli spada do 2,9.... (wciąż za duzo)
tak a-TPO które badałam rok temu i wynosiło 34 (wynik w granicach normy, lekarz już wtedy mówił że Hashi) .. to teraz wynosi aż 100
Kurde, co ja mam więcej zrobić. ...
jem orzechy zawierajace selen, suplementuję jod, ruszam się ... jemy na prawdę nieduzo przetworzonych rzeczy, sami pieczemy wędliny , robię chleb na zakwasie. ok lubię słodycze, ale wiem że ludzie żywią się dużo dużo gorzej niż ja...
na 'minus' to ostatnio faktycznie jadłam więcej czerwonego mięsa, ale takiego zrobionego samodzielnie, nie że sklepowe szynki tylko raczej spaghetii z wołowiną/wieprzowiną zamiast drobiu. Ale to też było po coś, chciałam mieć więcej żelaza, wit z grupy B, miedzi...
Czuję sie zagubiona, wiem że zdrowa tarczyca to taka podstawa podstaw jeśli chodzi o uzyskanie ciąży a ja nawet tego nie mogę ogarnąć mimo leków... te wyniki skaczą jak chcą mam wrażenie...
Eh... Czy ja byłam zdrowsza przed tymi wszystkimi suplementami, czytaniem, co na co wplywa, wgłębianiem się w efekty zjedzenia każdej białej bułki? Czy to po prostu przypadek, że teraz , gdy zaczęłam się tym interesować, to moje ciało zaczęło mieć problemy i bez suplementacji byłoby jeszcze gorzej... ?
Ech, nie potrafię Ci doradzić nic 😓. Czy jesteś pod opieką dobrego endokrynologa? Może trzeba zmienić leki?
Nie ma co sobie wyrzucać diety. Jestem pewna, że jesz zdrowo generalnie, ale jakieś odstępstwa są normalne. Mówi się w końcu, że powinno się przestrzegać diety 80/20. Ja odstawiłam kompletnie biały cukier, ale zdarza mi się co kilka dni jeść jakieś jedzonko restauracyjne, czy białe pieczywo. Nie można sobie wszystkiego zabraniać, bo w końcu byśmy w tym zwariowały, a nie wiadomo, ile będziemy musiały trzymać się tego.PaulinKA, Molahonkeey lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
🔜 07.25 Stymulacja IVF
➡️ 3 miesiące Dipherline i leczenia rozjechanych cytokin
➡️ 11/12.25 Pierwszy transfer?
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony. Prawy jajowód niesprawny.
❌ Immunologia: Brak wszystkich kirów implantacyjnych, kompletnie rozjechane cytokiny
➖ IO, BMI 22,9 📉
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82% prawidłowych
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. AMH 08.24 2,3ng/ml, 07.25 2,8ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✔️ histerkoskopia z biopsją endometrium CD56 i Cd138 OK, białko C i S ok, ANA ok
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Smerfelinko wiem, że żadne słowa nie sprawią że poczujesz się lepiej, pewnie tylko jedna rzecz może to sprawić ale pamiętaj, że masz tutaj armię kobiet które są i wysłuchają i mam nadzieję, że choć troszkę czujesz nasze wsparcie 🩷
Paulinka chyba mnie nie stać na prowadzenie ciąży u takiego doktorka, jakbym miała jakieś komplikacje to pewnie bym się szarpnęła ale jak udało mi się znaleźć tak cudownego lekarza na NFZ to chyba pójdę do niego po prostu 😀
Kałamarniczko ja im więcej zerkam na to zdjęcie tym bardziej widzę ten cień więc naprawdę zaciskam kciuki z całych sił 🩷 ale też rozumiem całą sobą, że nie chcesz się nastawiać i później rozczarować i lepiej być ostrożnym 🫂
Misiula myślę że po takiej drodze to każde objawy da się przeżyć, obyś miała jak najłagodniejsze 🩷
Siesiepy no proszę jak pięknie działa na ciebie stymulacja! To czekamy na jej cudowne efekty w postaci konkretnej liczby jaj i tak jak mówi Paulinka, wyszalej się na zapas na tych nartach 💪🏼🩷
kałamarnica 11, Smerfelinka lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
📆 28.07- wizyta u doktorka -
Ale nas trzymasz w napięciu!!!! 🤭🍀✊🏻
kałamarnica 11, a_aandzela lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
🔜 07.25 Stymulacja IVF
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony. Prawy jajowód niesprawny.
❌ Immunologia: Brak wszystkich kirów implantacyjnych, kompletnie rozjechane cytokiny
➖ IO, BMI 22,9 📉
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82% prawidłowych
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. AMH 08.24 2,3ng/ml, 07.25 2,8ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✔️ histerkoskopia z biopsją endometrium CD56 i Cd138 OK, białko C i S ok, ANA ok
Vergeet wrote:Smerfelinko wiem, że żadne słowa nie sprawią że poczujesz się lepiej, pewnie tylko jedna rzecz może to sprawić ale pamiętaj, że masz tutaj armię kobiet które są i wysłuchają i mam nadzieję, że choć troszkę czujesz nasze wsparcie 🩷
Dziękuję 🩷 Czasami głupio mi pisać, bo nie udzielam się regularnie, ale dziś dobrze na mnie podziałało to, że jednak napisałam. A skłonił mnie do tego Twój test Kochana! Czekam na Twoją betę 🤞🤞🤞Vergeet lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Julia24 wrote:Ech, nie potrafię Ci doradzić nic 😓. Czy jesteś pod opieką dobrego endokrynologa? Może trzeba zmienić leki?
Nie ma co sobie wyrzucać diety. Jestem pewna, że jesz zdrowo generalnie, ale jakieś odstępstwa są normalne. Mówi się w końcu, że powinno się przestrzegać diety 80/20. Ja odstawiłam kompletnie biały cukier, ale zdarza mi się co kilka dni jeść jakieś jedzonko restauracyjne, czy białe pieczywo. Nie można sobie wszystkiego zabraniać, bo w końcu byśmy w tym zwariowały, a nie wiadomo, ile będziemy musiały trzymać się tego.
Mój ginekolog ma też specjalizację endo, więc z jednej strony na Medicover chodzę bo skierowania itd, a z drugiej- on analizuje moje wyniki.
Ostatnio miałam trochę zmian w dawkach lekarstw , bo konwersja ft3 do ft4 wyszła nieprawidłowa (ja nie umiem tego zinterpretować niestety) , i po tym trochę zaszalało TSH. z tym sobie poradzimy na pewno ale niepokoi mnie to a-TPO
Wiem, że są dwie szkoły suplementacji jodu przy Hashi...
jedna mówi że nie suplementuje się jodu w Hashimoto- jako wytlumaczenie podaje, że Japonczycy jedzą dużo alg (w których jest jod) a to ich 'narodowa' choroba.
druga mówi że jak najabrdziej jod jest wskazany, a Hashimoto u Japończyków to pokłosie spożywania dużej ilości metali ciężkich- które są np. w rzeczonych algach.
Mój lekarz wyznaje 2 szkołę, zalecał suplementację jodem. Ale.. no cóż zanim zaczełam go brać (może to bez związku) to a-tpo miałam lepsze... więc oczywiście teraz zastanawiam się, czy to dobra droga
Edit- teraz jeszcze sobie czytam (OFC diagnoza u google na propsie) , że jeśli nie ma objawów to w zasadzie nie trzeba aż tak bardzo się przejmować tym wynikiem apto. a ja w zasadzie nie obserwuję jakiś mega problemów - wręcz ostatnio mam troche baby hair, cieplejsze ciałko itd... Będę po prostu dbać o dietę a suplementację jodu jeszcze skonsultuję z lekarzem... Niemniej i tak boję się, że ta tarczyca utrudnia mi zajście w ciążę
A że Hashimoto, astma, alergie to jednak odpowiedzi układu autoimmunologicznego... to się trochę martwię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 13:29
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Wyników jeszcze nie ma, coś dzisiaj mieli tam zamieszanie 🙈🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
👩🏼🦱
❌Letrox50
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
Vergeet wrote:Wyników jeszcze nie ma, coś dzisiaj mieli tam zamieszanie 🙈👩⚖️31 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
23.04 6.26cm człowieczka 😍 rośniemy! Wszystko wygląda dobrze ❣️
28.04 prenatalne 🩷💙 niskie ryzyka ,wszystko ok
23.06 połówkowe 🩷💙
-
Kurczę Paulinka może jakaś dodatkowa konsultacja z innym Endo? Może ktoś, kto cię nie zna i spojrzy na same wyniki i styl życia, będzie miał jakieś nowe spojrzenie na sytuacje to coś podpowie i doradzi? Bo wygląda, że naprawdę bardzo o to wszystko dbasz, przykładasz się do diety i suplementacji więc dziwne że nie przynosi efektów.
PaulinKA lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
👩🏼🦱
❌Letrox50
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
Chyba tak zrobię, no google to jednak nie jest najlepszy lekarz
i tak zdziwiłam się, że nie powiedział mi że mam raka tarczycy 4 stopnia, a że jedynie 'warto zaopiekować pewne obszary'
Przeczytałam też, że aktywna infekcja pasożytnicza może powodować wzrost a-tpo. Także kolejna odpowiedź .... może nie powinnam w ogóle badać teraz tego wskaźnika. No nic to, w piątek idę do doktorka to myślę, że coś mi zasugeruje!
ps.
Czy ktoś zaszedł w ciąże z podwyższonym a-tpo i TSH?
Szukam pozytywnych historii i chcę wierzyć, że cykl w który wchodzę nie musi być stracony....21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
Kalamarnica ja tam widzę cień bez przyglądania się. Jak masz zapas testów, to bym zatestowala jeszcze dzisiaj popołudniu 😃 Trzymam kciuki ❤️
Nitka : kciuki za wizytę. To już tuż tuż. Tak czytam forum i zastanawiam się, czy pracujesz gdzieś? 😃 Jeszcze chyba nie widziałam nic na ten temat, a podróżujecie, odwiedzasz budowę rano itp itd i tak mnie naszło na zastanowienie 🤣
Vergeet : betka to formalność 🤭 trzymam kciuki za przyrost i tym sposobem piękne rozpoczęcie weekendu ❤️🤞🏻🍀kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
-
Dobra jest wynik, proga jeszcze nie ma ale beta 15mlU/ml.
Mam dejavu, poprzednio było 18, mam nadzieje ze nie będzie powtórki z rozrywki 🙈
No i tsh mi skoczyło do 3,3 🙈 rano nie wzięłam letroxu przed badaniem więc może przez to, muszę jeszcze powtórzyć za kilka dni.Julia24, Alicjasss, a_aandzela, Aga.f, M93, Aleksandramidwife, Misiula, kałamarnica 11, Księgowa, brilka, Lusia3131, Aksandra, Nosa, Marysia996, Ola8999, Nowa2024, Jeżowa, Motylek93, Ivka lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
👩🏼🦱
❌Letrox50
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
Vergeeet , wiesz dobrze ze pojedyncza wartość bety nic nie powie
za 2 dni powtorka i lecisz z koksem!!
Co to TSH dziś takie nieprzyjazne dla nasale u Ciebie wzrost jest wytłumaczalny- w ciąży skacze i tyle
a jaki progesteron?Vergeet lubi tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
Ja jednak siknelam.. nie dawało mi to spokoju, no i... Bielsze nie będzie, niestety. Jutro jeszcze z porannego powtórzę
https://zapodaj.net/plik-63Cgzo1ZJsWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 13:45
💃1994
🕺1991
👶2020
Drugie luźne starania o 👶 od 2023
06.23 - biochem💔
08.23 -biochem 💔
Starania na poważnie od 09.24
Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,
•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
• 03.2025 - AMH 1,63ng/ml -
PaulinKA wrote:Chyba tak zrobię, no google to jednak nie jest najlepszy lekarz
i tak zdziwiłam się, że nie powiedział mi że mam raka tarczycy 4 stopnia, a że jedynie 'warto zaopiekować pewne obszary'
Przeczytałam też, że aktywna infekcja pasożytnicza może powodować wzrost a-tpo. Także kolejna odpowiedź .... może nie powinnam w ogóle badać teraz tego wskaźnika. No nic to, w piątek idę do doktorka to myślę, że coś mi zasugeruje!
ps.
Szukam pozytywnych historii i chcę wierzyć, że cykl w który wchodzę nie musi być stracony....
Jeśli jest już jakiś faktyczny problem, to zdecydowanie nie polecam lekarzy z luxmedu 🫣. Oczywiście są wyjątki, ale jeśli Ci nie pomaga jego leczenie to zmień lepiej 😓.💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
🔜 07.25 Stymulacja IVF
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ IO, BMI 22,9 📉
➖ Dominacja estrogenowa
PaulinKA wrote:Vergeeet , wiesz dobrze ze pojedyncza wartość bety nic nie powie
za 2 dni powtorka i lecisz z koksem!!
Co to TSH dziś takie nieprzyjazne dla nasale u Ciebie wzrost jest wytłumaczalny- w ciąży skacze i tyle
a jaki progesteron?
No właśnie dzisiaj tsh na tapecie i same nieprzyjemne wieści, mam nadzieję że uda się nam obu wszystko unormować 🤞🏼
Proga jeszcze nie mam właśnie, zwykle dosyłają później także będę sprawdzaćPaulinKA lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
👩🏼🦱
❌Letrox50
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
Vergeet wrote:Dobra jest wynik, proga jeszcze nie ma ale beta 15mlU/ml.
Mam dejavu, poprzednio było 18, mam nadzieje ze nie będzie powtórki z rozrywki 🙈
No i tsh mi skoczyło do 3,3 🙈 rano nie wzięłam letroxu przed badaniem więc może przez to, muszę jeszcze powtórzyć za kilka dni.
Trzymam kciuki za powtórkę! Wierzę, że tym razem będzie happy end. A TSH nawet na samym początku ciąży lubi podskoczyć. Mnie skakało za każdym razem. W ciąży z synkiem z 2018/2019 r. miałam na początku 3,6. Lubię diagnostykę za to, że łatwo można sprawdzić historię wyników nawet lata wstecz 😊 I u mnie górki w TSH zawsze zbiegały się z ciążą.a_aandzela, Vergeet lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Vegreet ja mysle,ze powoli nadchodzi czas na świetowanie ciązy !!! 🥳🥳❤️🔥❤️🔥
jest bardzo wcześnie. Pamiętaj,że wstępnie planowałaś testować 10 a zatestowalas 5 dni wcześniej. Ja myślę, że jak na tak wczesne badania to wynik jest dobry. Dopiero była implantacja. Potrzeba czasu,żeby HCG wzrosło.
No i jak szybko po ostatnim Biochemię!!!.to jest czad!!
a_aandzela, Vergeet lubią tę wiadomość
-
PaulinKA wrote:Chyba tak zrobię, no google to jednak nie jest najlepszy lekarz
ps.
Szukam pozytywnych historii i chcę wierzyć, że cykl w który wchodzę nie musi być stracony....
Przytulam Cię mocno i trzymam za Ciebie bardzo kciuki ,żebyś w końcu ujrzała swoje szczęście 🍀 🥰🍀🥰PaulinKA, Vergeet lubią tę wiadomość
👩⚖️31 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
23.04 6.26cm człowieczka 😍 rośniemy! Wszystko wygląda dobrze ❣️
28.04 prenatalne 🩷💙 niskie ryzyka ,wszystko ok
23.06 połówkowe 🩷💙
-
@Vergeet ale ta kreseczka się jeszcze nie rozkręciła, więc beta również 🥹 Czekamy na powtórkę bety i proga dzisiejszego 🍀✊🏼
Vergeet lubi tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨ 13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
✨07.05 prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕, brak ryzyk
✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
✨11.06 mamy parkę? 🥹
✨02.07 połówkowe: zdrowiutka parka 330g + 354g 🩷🩵
✨07.07 USG ~ piękne dzidziuśki 👧🏼👶🏼
⏳30.07 USG
-
Verget, ale wtedy było chyba 15dpo, a dzis?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)