W maju święto mają Matki 💕, w styczniu chce odebrać swoje kwiatki 💐
-
WIADOMOŚĆ
-
kknn wrote:Jestem po wizycie. Kamień z serca. Jest mały człowiek CRL 0,83cm 🥹 serduszko bije 💓 z miesiączki 6+4, a z USG 6+5. Termin z USG na tą chwilę 01.01.2025, ale wiadomo, że to się może jeszcze zmienić. Ze względu na moją historię nie robimy jeszcze badań, bo tak naprawdę w poprzednich ciążach miałam je zrobione. Zaplanujemy je po kolejnej wizycie, którą mam wyznaczoną za 4 tygodnie. W miedzy czasie mam wpadać do gabinetu na szybkie USG, żeby się nie martwić przez tak długi czas i posłuchać serduszka Powoli nieśmiało rozsiewam wiruski, ale z pewną dozą ostrożności, bo tak to już jest po wcześniejszych stratach 🍀
kknn lubi tę wiadomość
-
PsiaMama93 wrote:Jest dziewczyny dostałam @😀 nareszcie! Już 24go umówiłam się na monitoring pęcherzyków..niech rosną jak największe i działamy 😀 miejmy nadzieję że czerwiec będzie dla nas sczesliwy i zrobimy wysyp 2 kresek!🍀
No to kolejny cykl będziemy mieć podobnie. Ja mam monitoring 22.05 😉PsiaMama93 lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:No to kolejny cykl będziemy mieć podobnie. Ja mam monitoring 22.05 😉
O jak fajnie 😉 to dawaj znać jak tam pęcherzyki rosną ja teraz zapytam czy mogę mieć na pękniętych pęcherzykach inseminacje wydaje mi się że to bardziej pewne ostatnim razem w leweym miałam 17 cm i może nie zdążyły pęknąć już sama nie wiem😀Starania naturalne- 5lat
Diagnoza- duża ilość plemników, całkowity brak ruchliwosci
26.04.24 IUI z nasieniem dawcy❌️
10.05 hcg <1😥
21.05 badanie drożności jajowodow
25.05 IUI ten sam dawca ❌️
8.06 hcg <4.3😥
INV
24.08 punkcja
13 jajeczek-6 zaplodnionych- 4❄️zarodki😍
24.09 transfer❄️ 5d bl. 5.1.1
5dpt⏸️
6dpt beta 39
8dp beta 96 prog. 19,5
10dpt 202
13dpt 628
16dpt 2191
21dp 11511❤️
22.10 bijące serduszko!🥰 0.5cm kropka🥰 -
PsiaMama93 wrote:O jak fajnie 😉 to dawaj znać jak tam pęcherzyki rosną ja teraz zapytam czy mogę mieć na pękniętych pęcherzykach inseminacje wydaje mi się że to bardziej pewne ostatnim razem w leweym miałam 17 cm i może nie zdążyły pęknąć już sama nie wiem😀
A miałaś z zastrzykiem (typu Ovitrelle)? Bo faktycznie tak dziwnie, 17 mm mógł pęknąć i trzy dni później. Niby plemniki żyją i kilka dni, ale to tak mówiąc pół żartem, pewnie żyją tyle tylko wtedy, kiedy dziewczyna nie chce ciąży. A tak po zastrzyku inseminację robią 24/36 godzin później i większa szansa, że się zgra w czasie.
(Inseminacji nigdy nie miałam, ale stymulacje owulacji tak)40 tc 💔 -
M93 wrote:Dwa!! 😂 hahhaahhaa 🙈
Doskonale rozumiem i nic a nic nie wyszło? 🥹
Ja się pocieszam że maj jest dla mnie super „płodny” 😅 bo na początku miesiąca miałam dni płodne i na koniec miesiąc też się szykują 😅 także kto wie kto wie 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 17:57
BillieJean lubi tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:🙈🙈🙈
Doskonale rozumiem i nic a nic nie wyszło? 🥹
Ja się pocieszam że maj jest dla mnie super „płodny” 😅 bo na początku miesiąca miałam dni płodne i na koniec miesiąc też się szykują 😅 także kto wie kto wie 🤪👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
OldMe-NewMe wrote:SailorMoon i M93 czy Wam też termin 🐒 wypada na piątek ? 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 19:10
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)