W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPauliśka przegoń te pesymistyczne myśli! Zobacz jak beta poszybowała!
Szonka czemu Ty sobie to robisz? Czemu bobek? Weź poszukaj jakiegoś innego testu, bo wszystkie tu razem z Tobą ześwirujemy czekając na kolejne siki!
Ps. Ja bym się poczęstowała heparynką, nie zaszkodzi a może pomoże
Sasanka masakra, to jest masakra, tylko w tyle jestem w stanie z siebie wykrzesać.
Elfia zanim się obejrzysz będziesz siedzieć pod gabinetem czekać na usg genetyczne -
Pauliska, piękny przyrost! Tak superancko powinna rosnąć beta na początku.
Jestem przekonana, że u Ciebie nie ma mowy o pozamacicznej, aczkolwiek w sumie na wczorajszym usg uważam, że takich "pęcherzyków", jak ten, który Ci gin zaznaczył jest kilka. Jak dokładnie popatrzysz, to sama to dostrzezesz. To po prostu nie jest możliwe, by przy takich wartościach pecherzyk był widoczny, choćby i gin miał sprzęt z kosmosu. Ale za tydzień, jak już beta będzie około 1500, to już spokojnie sobie pecherzyk obejrzysz Bo on bez wątpliwości jest w macicy, czyli tam, gdzie jego miejsce
Gratuluję serdecznie❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Szona kłuje się proszę. Nic nie zaszkodzi a może tylko pomoc , dupka wez też i smigaj po test. Az mi się zrymowalo. Cycki bolą dobry znak ! Nie nakręcam ale wyślij męża do apteki no duży zapas testow.
Paulina gratulacje przyrostu piękny ! Może bliźniaki się mocniej wgryzaly nudnej ciąży !
Sasanka jest to okropne i niesprawiedliwe. Powinni mieć otwarte te szpitale dla właśnie takich potrzebujących jak Twój teść !. Mam nadzieję że sytuacja się szybko ustabilizuje i teściu szybko dostanie chemia.
Twoj linka na FB poprawił mi humor.
Moje dziecko w brzuchu przesyła wam ciążowe dobre wirusy.%©^¢°€¶∆∆£×€÷€∆∆°°^°
Czuje ruchu coraz mocniej i kilka razy w ciągu dni ❤️👣 i wiecie co urodzi nam się syn ! ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 12:00
moni05, Suszarka, frezyjciada, Rucola, eemmiilliiaa, szona, Pati96, Malgonia, Mlodamezatka, PaniKsięgowa, MonikA_89!, Niercierpliwa v2.0, Madziandzia, Iseko, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Monis, dziekuje, ale w dobie tego, co sie dookola dzieje, mam poczucie, ze ciaza lub jej brak jest akurat najmniej wazna. Na pewno bedzie mi nieporownywalnie latwiej znosic ewentualne porazki. Mam nadzieje, ze u Was tylko na gilu sie skonczy, a i ze gil odpusci lada chwila. Z wynikami pojdzie jeszcze lepiej, niz z zabiegiem. Jak tylko przyjda, daj, prosze znac, a ja ani na sekunde nie puszczam kciukow Uwazajcie na siebieGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pauliska, super! Stres nie sprzyja, wiec postaraj się odetchnąć 😘
Mildred, gratuluje! a jednak zrezygnowaliście z niespodzianki? 😘Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pauliśka duuuuużo leż i myśl pozytywnie!!!!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Pauliśka krwawienie minęło?24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyPauliska, w zeszlym roku plakalas strasznie, ze to pozamaciczna, pamietasz? Nie byla, a my sie z Toba klocilysmy, bys wyluzowala. Niski prog w wiekszosci przypadkow oznacza jednak nieprawidlowosci ciazy lub ewentualnie niedomoge! Nie wiesz, jaki ten prog masz dzis i czy od niego krwawisz, rownie dobrze moze wynosic juz 20, a pojawil sie jakis krwiak, ktory sie oczyszcza. CP jest na szarym koncu prawdopodobienstwa
Odpoczywaj, lez, nie biegaj juz tak po labach i badz dobrej mysli :* Przypomnij sobie Agge, ktora krwawila, a teraz tuli swoj CudWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:26
Pauliśka, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wy macie speeda, jeden dzień nie weszłam, a tu tyle stron do nadrobienia. Na razie tyle napisze i idę robić obiad. Dobrze, że mieszkamy w domu, bo młoda chciałaby tylko na dworze siedzieć.
Pauliśka , Szkoda, że nie zrobiłaś progesteronu. A lekarz dał Ci lutkę czy dupka? Bo luteina i tak by Ci zawyżyła wynik. Nic nie zrobisz, bierz leki i musisz czekać aż beta urośnie do przyszłego tygodnia. Ważne, że rośnie.
Izape91 Coraz większa ta twoja córeczka, oby się uspokoiło z tym wirusem i mogłaś rodzić z mężem. Jeśli mogę spytać, bo widzę Twoją stopkę. Udało się wam naturalnie? Czym podkoksałaś męża
Lorinka Przytulam mocno, mam nadzieję, że za niedługo już będziesz przytulać swoje ziemskie dzieciątko. Twój synek na pewno czuwa nad tym
Sasanka 55 Przykro mi z powodu teścia, ten koronawirus zrobi dużo złego nawet tym którzy go nie będą mieć . Trzymam kciuki za usg!
MIldred Gratuluję synka i podkradam wiruski na następny cykl
Szona Kuj się kobieto, pomóż temu kropkowi się zaklimatyzować . Trzymam kciuki by tym razem to było to! W końcu założycielce wątku należy się
lorinka9191, szona, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Makino a u Was jaka jest przyczyna wyników męża? Bakterie, zylaki czy w tym względzie ok i powód nieznany? Jeśli już gdzieś pisałaś to przepraszam ze nie wylapalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:46
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Pauliśka nie masz objawów pozamacicznej, a plamienio-krwawienia jak się okazuje są strasznie częste choć domyślam się jak cholernie ryją banię
W Bia nie ma szans dostać się do dentysty, także super. Nie pamiętam już czy Wam napisałam rano - wczoraj wypadło mi pół zęba.
Zrobiłam zastrzyk, w sumie co za różnica. Jak to ściema, to już jutro nie wezmę i już. Cycki spowodowały, że postanowiłam się pokłuć. W ogóle wczoraj o 17 zasnęłam na biurku. Gdyby nie te dziwne rzeczy, to bym nie zaczynała z neoparinem. A jak nie wyjdzie, no to chociaż może jakoś tego zęba ogarnę. Zobaczymy.
Taka piękna pogoda... tak bardzo chce się na rower