W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Szonka ja tam widze ciemniejsza kreseczke z dzisiaj 🤭 nie nakrecam, ale wiedz ze trzymam kciukasy 🍀🐥
Pauliska mam nadzieje, ze juz w miare osiagnelas spokoj ❤️ Prog nie jest zly, jest wyzszy, masz leki, odpoczywaj i leniuchuj! Wszystko bedzie cacy ✊🏻🍀
Pati piekny ten twoj synus ❤️❤️
Sasanko nie znam sie kompletnie na badaniach nasienia (jeszcze hehe, jak moj zrobi pewnie przeczytam wszystko co mi w rece wpadnie na ten temat 😂) ale moze madrzejsze koleaznki tu i lekarz cos doradza? Podbijam pytanie kiedy wizyta.
Jagusia trzymam kciuki! Powiem wam, ze u mnie to generalnie siki w tajemnicy. Jeszcze wciaz jestem w fazie „musze zrobic sik w tajemnicy i jak bedzie pozytyw to wrecze prezent”. Tak mi sie zamarzylo, body juz czeka... takze u mnie maz nie wie ze w szafce mam skitranych z 15 testow ciazowych 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 15:54
Pati96, szona lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
szona wrote:Dziewuszki(bo już któraś o tym pisała) tu nie ma co oceniać, serio. Nikt nic nie wie i nikt nie wie jak będzie, ale rezygnacja z ewentualnego leczenia w tym miesiącu czy kolejnych - to indywidualna decyzja każdej z nas. To bardzo trudne decyzje - wiele procedur trwa, przyjmowane są leki itd. Nikt, kto nie jest w konkretnej sytuacji, nie powinien w mojej ocenie się wymądrzać. Także trzymam kciuki za Wasz spokój i będę wspierała każdą decyzję tak samo!
lorinka9191 lubi tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Pauliśka wrote:Dziewczyny czy na tym etapie mogę mieć już taka wrażliwość na zapachy?? Nie mogę otworzyć lodówki, wszystko mi śmierdzi... ledwo zrobiłam obiad...
Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati, cuuuudo 😍😍😍😍😍😍 Cuuuuudo!!! Jaka sliczna ta fotka! Nie wiesz, jak sie ciesze, ze wszystko ok
Szonka, wg mnie kreseczka wyraznie ciemniejsza na dole Nie nakrecam Cie, choc sama bardzo sie ciesze Testy czasami oszukuja, ale lepiej zobaczyc kreske, niz biel, bo biel to brak zludzen, a kreska to albo ciaza albo oszust z naciskiej jednak na to pierwsze
Daniela, Frez, mam nadzieje, ze Wasze wizyty jednak sie odbeda ✊✊✊
Malgoniu, ja swojego M. mam juz tak dosc, ze nawet seksu mi sie odechciewa, a powinnam brac sie do roboty, bo zaraz owu
Kittinko :* Kochana Ty moja :* Jak sie czujesz? Kingulla opuscila nas tak dawno temu, pozegnala sie i zniknela Czy to nie bylo juz z jakis rok temu?
Jagusia, moze Twoj M. ma taki dar jak moj kolega, ktory twierdzi, ze zawsze rozpozna u kazdej ciaze ✊✊✊ Tylko nie wstawaj jutro za pozno, bo bedziemy sie dobijac
Irvine a ja caly czas mysle o Was, czy wszystko dobrze :* Uwazajcie na siebie
Fiore, wierze, ze podejmiesz sluszna i najlepsza z mozliwych decyzje :* Moje wsparcie masz, cokolwiek postanowisz
Suszarko, nie znam sie, nie pomoge
Mlodamezatka, to chyba do Suszarki mialo isc Mojemu nic w posiewie nie wyszlo. Nie wiem, czy pytanie o wizyte do mnie, czy Suszarki, ale ja swoja odwolalam Nie bedzie IUI w tym cyklu, ale spoko, bo zajde naturalnie :* Buziaki
Pauliska, wydaje mi sie, mozesz juz reagowac na zapachyPati96, Fiore, szona, kittinka, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za zrozumienie
Młodamężatka to masz niezle skitrane zapasy haha. Kiedy zaczynasz testowanie?
Jagusia to czekamy jutro z rana na fotkę testu!Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
Madziandzia wrote:No nie wiem Suszarko czy sikać bo dziś biel vizira. Fota na dowód
Sorry za sierścia, ale na niej ładnie się ostrość złapała
url=https://naforum.zapodaj.net/09141ff15c6b.jpg.html][/url]
Szona trzymam kciuki, żeby to nie były oszukańce ✊
Szkoda że biel tego nie lubię.. !!Madziandzia lubi tę wiadomość
-
Madziandzia wrote:No nie wiem Suszarko czy sikać bo dziś biel vizira. Fota na dowód
Sorry za sierścia, ale na niej ładnie się ostrość złapała
url=https://naforum.zapodaj.net/09141ff15c6b.jpg.html][/url]
Szona trzymam kciuki, żeby to nie były oszukańce ✊ -
Sasanka55. wrote:Pati, cuuuudo 😍😍😍😍😍😍 Cuuuuudo!!! Jaka sliczna ta fotka! Nie wiesz, jak sie ciesze, ze wszystko ok
Szonka, wg mnie kreseczka wyraznie ciemniejsza na dole Nie nakrecam Cie, choc sama bardzo sie ciesze Testy czasami oszukuja, ale lepiej zobaczyc kreske, niz biel, bo biel to brak zludzen, a kreska to albo ciaza albo oszust z naciskiej jednak na to pierwsze
Daniela, Frez, mam nadzieje, ze Wasze wizyty jednak sie odbeda ✊✊✊
Malgoniu, ja swojego M. mam juz tak dosc, ze nawet seksu mi sie odechciewa, a powinnam brac sie do roboty, bo zaraz owu
Kittinko :* Kochana Ty moja :* Jak sie czujesz? Kingulla opuscila nas tak dawno temu, pozegnala sie i zniknela Czy to nie bylo juz z jakis rok temu?
Jagusia, moze Twoj M. ma taki dar jak moj kolega, ktory twierdzi, ze zawsze rozpozna u kazdej ciaze ✊✊✊ Tylko nie wstawaj jutro za pozno, bo bedziemy sie dobijac
Irvine a ja caly czas mysle o Was, czy wszystko dobrze :* Uwazajcie na siebie
Fiore, wierze, ze podejmiesz sluszna i najlepsza z mozliwych decyzje :* Moje wsparcie masz, cokolwiek postanowisz
Suszarko, nie znam sie, nie pomoge
Mlodamezatka, to chyba do Suszarki mialo isc Mojemu nic w posiewie nie wyszlo. Nie wiem, czy pytanie o wizyte do mnie, czy Suszarki, ale ja swoja odwolalam Nie bedzie IUI w tym cyklu, ale spoko, bo zajde naturalnie :* Buziaki
Pauliska, wydaje mi sie, mozesz juz reagowac na zapachy
Zerknij na dinki Kingulla jest w ciąży!kittinka, Sasanka55., Pati96, Ochmanka, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Dziewczyny czy na tym etapie mogę mieć już taka wrażliwość na zapachy?? Nie mogę otworzyć lodówki, wszystko mi śmierdzi... ledwo zrobiłam obiad...
Tak to bardzo mozliwe. Ja tydzień temu rzygalam jak kot caly dzien, teraz tylko mam mdlosci 24h na dobe 😜
Czuje sie styrana, szybciej sie mecze. A to dopiero początek.
Jak dotad moglam pic kilka kaw dziennie, tak teraz zdarza sie ze nie pije zadnej. -
casteam wrote:Tak to bardzo mozliwe. Ja tydzień temu rzygalam jak kot caly dzien, teraz tylko mam mdlosci 24h na dobe 😜
Czuje sie styrana, szybciej sie mecze. A to dopiero początek.
Jak dotad moglam pic kilka kaw dziennie, tak teraz zdarza sie ze nie pije zadnej. -
Sasanko moj mozg dzis to 🍳 😂😂😂
Pamietam, ze twoja IUI jednak nie w tym cyklu, ale tak jak mowisz. Tym lepiej bo hajsy zaoszczedzicie bo zajdziesz naturalsem ❤️❤️🍀✊🏻
Fiore u mnie do testowania to ohoho i jeszcze troche 😂 dzis u mnie 7 dc, 3 dzien z clo, okolo tydzien do owulki 😅 ale mozna powiedziec tez tak jak Sasanka (jesli znow cos pokickalam to mnie poprawnkochana 😂) ze wlasnie koncze 1 tydzien ciazy 😂✊🏻🍀Sasanka55., Fiore lubią tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
nick nieaktualnyU mnie nic ciekawego Sasaneczko, czekam na okres, a po wczorajszym plamieniu już wiem, że będzie szybciej. A tak, to kupa nerwów i stresów...jak u każdego teraz ...czasem, żeby się dobić zaglądam do ciążowego czerwcowego wątku podziwiając maluszki, brzuszki i myśląc, że bym właśnie też dobijała do 30tc. wiem, że głupota...ale nie umiem inaczej🤦🏻
Właśnie co jakiś czas zaglądam sobie na dinki i na exy bo tam dużo można się douczyć, a i dziewczyny mądre więc warto tam czasem wdepnąć , no i znalazłam tam wpis Kingulli , pamiętam jak jakoś rok temu odeszła...i tu nagle taki powrót😍 może zajrzy do nas się pochwalić
moni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kittinka wrote:U mnie nic ciekawego Sasaneczko, czekam na okres, a po wczorajszym plamieniu już wiem, że będzie szybciej. A tak, to kupa nerwów i stresów...jak u każdego teraz ...czasem, żeby się dobić zaglądam do ciążowego czerwcowego wątku podziwiając maluszki, brzuszki i myśląc, że bym właśnie też dobijała do 30tc. wiem, że głupota...ale nie umiem inaczej🤦🏻
Właśnie co jakiś czas zaglądam sobie na dinki i na exy bo tam dużo można się douczyć, a i dziewczyny mądre więc warto tam czasem wdepnąć , no i znalazłam tam wpis Kingulli , pamiętam jak jakoś rok temu odeszła...i tu nagle taki powrót😍 może zajrzy do nas się pochwalić
Ja w styczniu płakałam na widok kobiet w ciąży.
A teraz staram się jak mogę, żeby nie porównywać w którym tygodniu byłabym w tym momencie. Zatrzymałam się na tym, że pod koniec lutego byłby to jakoś 17/18 tydzień i dalej nie liczę. Dlatego nie byłabym w stanie wejść na grupę sierpniówek i czytać, co tam piszą.
Ale już mi się chce płakać na myśl o sierpniu, bo miałam termin na 3 dni przed urodzinami męża, a zarazem 2 tygodnie po 5 rocznicy ślubu...Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼