W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to co myśleć? Poprzednio było 60 z hakiem więc jest lepiej niż dobrze. Moim zdaniem to nie są przyrosty na pozamaciczną. Idź do gina w następnym tygodniu, jak zobaczysz pecherzyk to będziesz spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 11:14
szona, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Szonka, bardzo mi przykro z powodu znajomego
A że będziesz mama to nikt nie ma żadnych wątpliwości. Tylko wyrzuć już te bobki w cholere!!!
Pauliska, w środę, o ile dobrze pamiętam, miałaś betę 65, więc dzisiejsza jak najbardziej ok. Wybierasz się na wizytę w najbliższym czasie? Oszacuj sobie mniej więcej, by beta była ponad 1500, jak zobaczysz pecherzyk w macicy, to przestaniesz się martwić cp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 11:19
szona lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Pauliśka wrote:Pierwszy 15, drugi 63, trzeci 221. Nadal mam w głowie pozamaciczną przez plamienia i proga...
Tylko pogratulować. Ja nie wiem czemu się tak uparlas tej ciąży pozamacicznej ? Miałas już kiedyś
cp bo nigdzie tego info nie znalazłam.
Kobieto ciesz się, wiem że krwawisz/plamisz ale co druga ma takie problemy na początku ciąży.
Przyrosty mega, tylko się cieszyć i uwierz w końcu w ta ciążę, przestać panikować i uspokój się bo to teraz bardzo ważne spokój.
Nudnej ciąży ! -
nick nieaktualnyPauliska,
- Po pierwsze przyrost jest piekny,
- Po drugie co 4ta kobieta plami/krwawi w ciazy
- Po trzecie ciaza pozamaciczna zdarza sie u 1%
- Po czwarte lekarz mowil, ze endo ladne, ciazowe
- Po piate lez spokojnie i nie boj sie tak CP, bo krwawienie nie rowna sie CP!
Przytulam :*szona, moyeu lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Pauliśka bardzo dobry przyrost! Uszy do góry i uwierz w tego malucha!!!
Ja dziś wizytuje u gin. Mam kupę spraw do załatwienia na mieście, a czuję się tak fatalnie, że najchętniej to bym zaszyła się przy klopie owinięta w kołderkę... Masakra -
Szonka przykro mi z powodu testu, tym bardziej, ze wczorajsze dały nadzieję. Co do NACa to możesz go brać niezależnie od wszystkich innych leków, to jest aminokwas. Bardzo mocno go polecam.
Pauliśka piękny przyrost!! Z tego co wiem to w cp sa inne przyrosty, Twój jest jak najbardziej prawidłowy. Tylko ładuj progesteron.
Frez kciuki ogromne!!!
szona lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Pauliska gratulacje ciesz sie ciaza i nie mysl o zlych rzeczach.
Szoneczko przykro mi :(tak jakos czulam, ze sie udalo tym razem.
Rowno rok temu zaczal sie moj szczesliwy cykl. Niech i Wamten 20 marca przyniesie cos dobrego :*Makino, szona lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Nie żyje ta dziewczyna która zaraziła się koronawirusem po porodzie 😭
Angelika1313, eemmiilliiaa, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Rowno rok temu zaczal sie moj szczesliwy cykl. Niech i Wamten 20 marca przyniesie cos dobrego :*
Podoba mi się ten pomysł, bo dziś dostałam okres . Niech będzie to 1 dzień ciąży!
Pauliśka, przyrost dobry. Zobaczysz proga, ale nic na ten moment nie zrobisz, a beta jest dobra, więc się tak nie zamartwiaj!szona, Malgonia lubią tę wiadomość