W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrez, przykro mi z powodu odwolanej wizyty Mam nadzieje, ze M. jednak bedzie mogl zawiezc Cie na USG. Oby humor szybko sie poprawil.
Szoneczko, niech @, skoro ma przyjsc, przychodzi jak najszybciej, rozpoczynajac piekny cykl :*
Misiaa, no precz juz z tym przeziebieniem. Dobrze, ze siedzisz w pracy sama :*
Pauliska, juuupi! Tak sie ciesze Jutro lekarz juz na 100% rozwieje wszystkie Twoje watpliwosci
Czy miala ktoras z Was plamienia po Lamette? Dzis moj 13DC, a od 6 dni plamie, glownie przy toalecie, nitki krwi w sluzie, dzis kawa z mlekiem. Nosz kurde, mialam USG w tym cyklu, wszystko bylo cacy, wiec zakladam, ze to nic powaznego -
W temacie snów - przypomniało mi się, gdy na studiach miałam sen erotyczny z moim wykładowcą. Po tym, co wyrabialismy, ciężko mi było później na zajęcia do niego chodzić...
Niercierpliwa v2.0, Jagusia84, Pati96, Rucola, Madziandzia, moni05, Iseko lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Co do snów to taka moja osobista obserwacja Nie traktuję tego jako pewny objaw ciąży, tylko przy pierwszej tak miałam a zazwyczaj nie pamiętam swoich snów a nawet jeśli, to są mgliste wspomnienia. A ja chyba nigdy nie miałam snu erotycznego z jakimś znajomym, albo nie pamiętam po prostu...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Pauliska cudownie!!!❤❤❤❤
Ja mam wlasnie bole owu ,wczoraj m mnie doladowal wiec zobaczymy 😍 dobrze ze dzis bo akurat znow wyjechal na pare dni ... Juz mnie to potwornie irytuje... Te jego wyjazdy... 😪 tylko sie klucimy przez to wszystko.... 😔🤷 tak bardzo tego nie lubie... Hmm ... Jeszcze teraz te jazdy z korona ,masakra jest poprostu... 😔 a ja mam taki zjazd ostatnio ze nie wiem jak sie nazywam .... Nerwowy ,podly czas...👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W obu ciążach miałam tak realistyczne sny z.....pająkami że się darłam w nocy- masakrycznie boję się pająków! A dzisiaj taki erotyk był że aż się zastanawiałam jak wstałam czy to aby napewno był sen a w ciąży nie jestem :p
Pauliśka ❤GrubAsia lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Sasanko no wlasnie tak i jeszcze to potrwa ... Wczoraj z nerwow juz zadzwonilam do szefa z prosba o przelozenie wyjazdu na wtorek i zeby mial dzis wolne ... Zgodzil sie no ale moj uparty m to popinkolil i zadzwonil ze jednak pojada .. 🤷😔🤦 wyszlam na wariatke no ale coz... 🤦👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Pauliśka beta piękna, wszystko będzie git !
Ja tez mam realistyczne sny .. Przedwczoraj śniło mi się, że mi facet wrzucił do domu bombę ogłuszającą bo chciał mnie okraść oczywiście obudziałam się i już zasnąć nie szło, więc też wolałąbym erotyki
Też dziś oddałam krew i czekam na wyniki, ale coś się panie w labo nie spieszą z moją betą. . zaraz jajo zniosę2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Pauliśka beta piękna, wszystko będzie git !
Ja tez mam realistyczne sny .. Przedwczoraj śniło mi się, że mi facet wrzucił do domu bombę ogłuszającą bo chciał mnie okraść oczywiście obudziałam się i już zasnąć nie szło, więc też wolałąbym erotyki
Też dziś oddałam krew i czekam na wyniki, ale coś się panie w labo nie spieszą z moją betą. . zaraz jajo zniosę
U mnie wyniki są po 1,5h, otworzyli u nas taką prywatną przychodnię, nie dość że dużo taniej to profesjonalnie! Rewelacja!szona lubi tę wiadomość
-
Tez erotyki mialam tylko w ciazy.. ale ostatni byl z moim bratem wiec juz wolalabym bomby ogłuszające
Rucola, moni05, frezyjciada, MonikA_89!, eemmiilliiaa, Iseko, szona, agge, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Pauliśka ja Ci tą betę w oczach wyczytałam i dlatego tak pondoliłam😂 jutro już będzie co oglądać.
Frez no niestety, realizują tylko świadczenia ratujące życie. Zdrowie już niekoniecznie😔
Kingulla✊✊
Ja miałam meeega zryte sny ale właściwie to od lat juz nic mi się nie śni. Faza księżyca też niewiele mi robi🤷♀️
Jest już ze mną😍😍 nareszcie mam trzecie dziecie na które M. nie ma alergii🐈 i które nie zostawia czarnej sierści i ziemi z pazurów🐕 obie taaaaakie zielone😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 16:30
Rucola, Sasanka55., Pauliśka, Fiore, Pati96, kittinka, Malinowa91, moni05, Magddullina2, frezyjciada, Misiaa, MonikA_89!, eemmiilliiaa, Iseko, *Agape*, Mildred, szona, agge, moyeu, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Tez erotyki mialam tylko w ciazy.. ale ostatni byl z moim bratem wiec juz wolalabym bomby ogłuszające
Malgoniu i tak Cie przebilam najgorszym snem w moim zyciu... z wlasna babcia... Przy nim erotyk z bratem to pestka
Kingulla, kciuuuki :* ✊✊✊
Magdullinka, faceci wlasnie tacy sa. Nie sluchaja, bo nie. GrrrSumireguska, Magddullina2, frezyjciada, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Ochmanka to jest wylicytowana Lisiczka?
Rucola lubi tę wiadomość