W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka no widzę
Oj Sasaneczko dbaj o siebie! 😘😘😘
Z tymi wizytami to jakiś dramat. To mnie chyba najbardziej dobija... że gdyby nie wirus to już jutro bym coś wiedziała, ustaliła jakiś plan działania. A tak to wakacji nie będzie, wizyt i badań nie będzie. Staram się ponad 1,5 roku i nadal nic nie wiem i nie wiem kiedy się dowiem -
Misiaa wrote:Lorinko u Ciebie kochana to czekamy na rozwój sytuacji bo jeszcze wszystko może się zmienić :*
Szona przylazła w nocy @?
Sasanko kurde żebyś się nie odwodniła! Mi pepsi pomaga..może spróbuj.
Pauliśka daj znać po wizycie
Frez myślę że genetycznych nie będą odwoływać...bo to jednak za bardzo ważne badanie
Niestety nie przylazła -
Jagusia84 wrote:Dziewczyny zrobiłam coś czego nie powinno się robić, sprawdziłam test, bo po zrobieniu nie poczekalam tych 5 min ze złości wywalilam go do śmieci. Pierwszy raz coś mi się zdarzyło że coś jskby majaczy.
https://naforum.zapodaj.net/ae145bfd6491.jpg.htmlJagusia84 lubi tę wiadomość
-
Jagusia84 wrote:Dziewczyny zrobiłam coś czego nie powinno się robić, sprawdziłam test, bo po zrobieniu nie poczekalam tych 5 min ze złości wywalilam go do śmieci. Pierwszy raz coś mi się zdarzyło że coś jskby majaczy.
https://naforum.zapodaj.net/ae145bfd6491.jpg.html
No coś jakby się zadziałoJagusia84 lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
https://naforum.zapodaj.net/ae145bfd6491.jpg.html
Czy to Nord? One albo z czasem ciemnieją, albo wychodzą na nich poczasiaki (u mnie). Kciuków nie puszczam!
Anka, piękny cień n bobku. Niech ciemnieje!Jagusia84 lubi tę wiadomość
-
szona wrote:Czy to Nord? One albo z czasem ciemnieją, albo wychodzą na nich poczasiaki (u mnie). Kciuków nie puszczam!
Anka, piękny cień n bobku. Niech ciemnieje!
Tak nord dlatego nie nakręcam się, czytając jak one potrafią wprowadzić w błąd, tylko wcześniej nie zdarzyło mi się coś takiego. -
lorinka9191 wrote:Szona, który to dc?
Już 28. A na teście z Allegro znowu cień. Nawet bym Wam pokazała, ale jestem w pracy na dyżurze. No nic. Może przyjdzie w ciągu dnia. -
szona wrote:Już 28. A na teście z Allegro znowu cień. Nawet bym Wam pokazała, ale jestem w pracy na dyżurze. No nic. Może przyjdzie w ciągu dnia.
Najgorsze to czekanie i te cienie. No nic kciuków nie puszczam, bo może jeszcze się coś zadziejeszona lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Anka mój pierwszy bobek tak wyglądał ✊
Jagusia ja tam widzę jakby trzy dodatkowe kreski 🤔 test koniecznie do powtórki! Polecam bobka, on wyłapuje mega niskie bety ☺️
Ja wizytuję dopiero wieczorem, koło 19 ☺️ mam takiego stresa, że nie pamiętam kiedy aż tak się stresowałam przed wizytą 🙈 miałam złe sny, że poroniłam ciążę pozamaciczną, lekarz kazał mi jechać od razu taxi do szpitala 😱 jak się obudziłan to myślałam, że zawału dostanę 😱 -
szona wrote:Już 28. A na teście z Allegro znowu cień. Nawet bym Wam pokazała, ale jestem w pracy na dyżurze. No nic. Może przyjdzie w ciągu dnia.
-
Dobra Dziewczyny ja oszalałam totalnie. Miałam dzis takie sny, ze musiałam siknąć. 6dpo i na żywo naprawdę widac, test sprzed 5ciu minut.
kittinka, Niercierpliwa v2.0, Madziandzia, Pati96, Ochmanka, moyeu, Cabrera, Iseko, Gosiek1993, JustynaG, szona, Aga9090., olik321 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021