W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLorinka, nawet nie trzeba się wpatrywać, bo krechę od razu widać! Chyba nie zaśniesz z tych emocji... Czekamy na jutrzejszy test
Monia, teraz doczytałam. Naprawdę niektórzy ludzie to Ch... Jeszcze kretyn uciekł zamiast spytać czy Ci się nic nie stałoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 23:28
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Lorinka widac i to nie byle jak! A pinki na prawde slabo sie wybarwiaja wiec mam dobre przeczucia ✊🏻🍀
Monia co za ch...j ! Ja tez bym pomyslala zeby to zglosic jesli jest jakis monitoring. Co za dranstwo, dobrze ze nic powaznego Ci sie nie stalo.lorinka9191 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualnyLorinko, nawet ja widze, a zazwyczaj jestem slepa jesli chodzi o testy Siusiaj, juz rano :* ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
MalaMi, jak sie trzymasz?
Kingullla, jak sie czujesz?
Pauliska i jak Twoj pecherz?
Moni, tak, jak dziewczyny pisza, chyba tez bym zglosila. Moze da sie jakos telefonicznie teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 03:25
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Widzicie to? Dziwne te Allegraki od Beti... Popsuly sie, lezac miesiac w szafce? :o Ja ma dzis dopiero 8dpo. Albo Lamette zadzialala i wyskocza piecioraczki albo te oszusty ze mnie drwia. Od wczoraj nie plamie, uf, chociaz tyle dobrze.
Edit: Zrobilam jeszcze kolejny po 2h, bo nie spie od 3:00
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 05:09
Irvine90, *Agape*, Daniela, nowa na dzielni, Niercierpliwa v2.0, Gosiek1993, Misiaa, Pati96, frezyjciada, lorinka9191, Malinowa91, kittinka, MonikA_89!, Mlodamezatka, moyeu, Mildred, szona, moni05, Pauliśka, Ochmanka, Madziandzia, JustynaG, Magddullina2, 5ylwian, GrubAsia, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny6 czerwca wchodze w 2gi trymestr, a 14 grudnia rodze
Lorinka, wstawaj Kto jeszcze siusia?
Przepraszam za spam, ale o tej porze wole tu byc z Wami, niz czytac wiadomosci, ktore mnie przerazaja...
Opowiem Wam cos. Od jakiegos czasu psioczylam kolezance o poronieniach, braku ciazy. Ona tylko sluchala i pocieszala. Nie widzialysmy sie sporo, bo jakos nie bylo nam ostatnio po drodze, utrzymywalysmy kontakt telefoniczny. Wczoraj dowiedzialam sie, ze jest w zaawansowanej ciazy. Bardzo sie ucieszylam, a jednoczesnie zdenerwowalam, ze nic nie mowila. Pomyslalam, ze na pewno wpadla, bo przeciez jakis czas temu nie ukladalo jej sie z facetem, ale ze go uwielbiam i uwazam, ze pasuja do siebie jak malo kto, egoistycznie bardzo mi to podpasowalo. W miedzyczasie pozalilam sie eMkowi, ze wszyscy bez trudu zachodza, wpadaja, a u nas jak na zlosc. Po rozmowie z kolezanka okazalo sie, ze dluzszy czas leczyla sie w klinice... Pomijajac fakt, ze jestem beznadziejna, bo niczego nie zauwazylam, to wczoraj zrozumialam, jak latwo mozna kogos ocenic, zazdroscic, nie znajac historii, a przeciez to bliska mi osoba... Gdybym sie na nia tak nie otworzyla, a pozniej nie ciagnela za jezyk, zylabym przekonana, ze to kolejna dziewczyna, ktorej udalo sie od tak, choc przeszla pieklo. Postanowienie na ten rok- nie oceniac, nie zazdroscic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 04:42
Rucola, szona, JustynaG, GrubAsia, agge lubią tę wiadomość
-
Sasanko!!! Toż to ciemniejaca krecha!!! Aaaaaa 🤩🤩🤩 jaram się!
Lorinko, też ewidentnie krecha😍 czekam na dzisiejszą 😊Sasanka55., lorinka9191, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Sasanko!!! Toż to ciemniejaca krecha!!! Aaaaaa 🤩🤩🤩 jaram się!
Lorinko, też ewidentnie krecha😍 czekam na dzisiejszą 😊
Z krecha bym nie przesadzala, ale ewidentnie ciemniejsza niz wczoraj :* Irvine, jak sie czujesz? Jak moje Pieknosci? Antos jest przesliczny jak model 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 05:14
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Z krecha bym nie przesadzala, ale ewidentnie ciemniejsza niz wczoraj :* Irvine, jak sie czujesz? Jak moje Pieknosci?
Dziękuję, ja nie tak źle oczywiście ciągle coś nie tak, od wczoraj walczę z zastojem w cycku 😂 żeby nie było za łatwo, ale Antosik ostatnio grzeczny i ciągle się do mamy uśmiecha, slodziak. Właśnie się karmimy, bo znowu przespal dziś cała noc i teraz nadrabia 😁Sasanka55., MonikA_89!, szona, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine90 wrote:Jak nie krecha, skoro krecha niech ciemnieje dalej ta moja przyszła synowa 😍
Dziękuję, ja nie tak źle oczywiście ciągle coś nie tak, od wczoraj walczę z zastojem w cycku 😂 żeby nie było za łatwo, ale Antosik ostatnio grzeczny i ciągle się do mamy uśmiecha, slodziak. Właśnie się karmimy, bo znowu przespal dziś cała noc i teraz nadrabia 😁
Synowa juz spieszy do Antosia
Rety, zastoj nie brzmi dobrze, chociaz ciezko mi to nawet ogarnac, bo na tematach po porodowych to sie zupelnie nie znam Mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporasz :* Juz sobie wyobrazam usmiech tego Slodziaka :* Mnostwo buziakow dla Was i oby juz nic zlego sie nigdy nie przytrafialo!Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Synowa juz spieszy do Antosia
Rety, zastoj nie brzmi dobrze, chociaz ciezko mi to nawet ogarnac, bo na tematach po porodowych to sie zupelnie nie znam Mam nadzieje, ze szybko sie z tym uporasz :* Juz sobie wyobrazam usmiech tego Slodziaka :* Mnostwo buziakow dla Was i oby juz nic zlego sie nigdy nie przytrafialo!
Właśnie obudziłam emka, żeby pokazać Twoją kreskę 😂 widzi, nawet w polśnie 😂
"Czyli Sasanka jest w ciąży? No to dooobrze!" 😁Sasanka55., MonikA_89!, szona, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasaneczko, lorinko, widzę kreseczki, nawet nie musiałam zdjęć powiększać 😍
Sasanka55., lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
*Agape*, Daniela, Irvine90, Niercierpliwa v2.0, Gosiek1993, Misiaa, Pati96, ElfiaKsiężniczka, Makino, frezyjciada, Fiore, lorinka9191, Suszarka, eemmiilliiaa, Malinowa91, kittinka, Rucola, MonikA_89!, Mlodamezatka, moyeu, Mildred, szona, Nuch2, moni05, Judit, Pauliśka, Ochmanka, Angelika1313, majka91, Madziandzia, JustynaG, Lola*, Magddullina2, 5ylwian, GrubAsia, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny