Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
Odpowiedz

W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!

Oceń ten wątek:
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Beta 646 czyli znów wzrosła 😭 czekam co mi lekarz napisze

Może szybkie USG gdzie wykluczyć na 100 % cp, mi siostrą mówiła że u niej przy dwóch cp to skręcała się z bólu i nawet w ogóle nie krwawił. Więc może u ciebie poprostu coś jeszcze zostało i czasami może nieobejsc się bez łyżeczkowania. Ja miałam dwa razy podany lek cytotec w pierwszym poronieniu po 4 dniach w szpitalu i dwóch dawkach leku sama się oczyscilam a w drugiej ciąży nie obyło się bez łyżeczkowania chodź najpierw lek aby zmiękczyć szyjkę. Oby się wszystko wyklarowała szybko, i jeśli to trwa już kilka dni to może właśnie lekarz i USG jest potrzebne. Ściskam mocno.

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Judit Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z tego całego testu na wrogość śluzu. Wyszło, że wszystko dobrze, są plemniki o ruchu postępowym. Opis badania dali po byku: "POZYTYWNY" ani nie dali info ile tego tam było ani nic.
    Czytałam, że dziewczyny właśnie dostawały informacje bardziej szczegółowe. No nic. Jedno odpykane.
    Lekarz na moja prośbę zrobił mi USG. Dobre info to, że zastrzyk zadziałał i pęcherzyk pękł(pewnie wczoraj jak miałam te bóle) ale powiedział jeszcze " A na prawym jajniku endometrioza 2/3cm"..kurde no jak to możliwe.. W styczniu wycieli i odrosło do tych samych wymiarów? Jeszcze w sumie to wcale nie musi być torbiel na jajniku bo przecież to co mi wycieli też miało być w jajniku a było w zatoce douglasa. Może to się ponownie wypełniło krwią...

Wiecie co czekam aż moja klinika zacznie pracę i chyba zapytam już o in vitro i czy w ogóle jest na mnie jakiś inny pomysł. Bo to jest chyba powód niepowodzeń -endometrioza.. A przy tym to chyba nie ma na co czekać. Ja zresztą już nie chce czekać na cud.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 14:12

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • Kingulla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Może szybkie USG gdzie wykluczyć na 100 % cp, mi siostrą mówiła że u niej przy dwóch cp to skręcała się z bólu i nawet w ogóle nie krwawił. Więc może u ciebie poprostu coś jeszcze zostało i czasami może nieobejsc się bez łyżeczkowania. Ja miałam dwa razy podany lek cytotec w pierwszym poronieniu po 4 dniach w szpitalu i dwóch dawkach leku sama się oczyscilam a w drugiej ciąży nie obyło się bez łyżeczkowania chodź najpierw lek aby zmiękczyć szyjkę. Oby się wszystko wyklarowała szybko, i jeśli to trwa już kilka dni to może właśnie lekarz i USG jest potrzebne. Ściskam mocno.
    Miałam usg w piątek, ale nic lekarz nie znalazł. Twierdził, że zbyt mała beta żeby zobaczyć na usg.
    Co za koszmar.....

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    beta <1.05
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 🙂
    ❄3.2.2
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    IO, hiperprolaktynemia
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
    04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
    07.10 - beta 3,1 cb?
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
    5 dpt⏸
    7 dpt - beta 57,4
    9 dpt - beta 134
    11dpt- beta 300,44 prog. 26
    15dpt - 1660 prog. 28
    17 dpt - plamienie
    18 dpt - 5718
    21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤
  • szona Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodamezatka wrote:
    Na pewno jestes ladna blondynka! Tylko pewnie skromna :D ale dobrego czuja mialam 😀

Wyśniłyście Sasankę ideolo! Jest bardzo ładną blondynką i nie słuchajcie jak zacznie z tym polemizować :)

Jak Twoje samopoczucie Sasanko?

Mlodamezatka, Sasanka55. lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • szona Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Miałam usg w piątek, ale nic lekarz nie znalazł. Twierdził, że zbyt mała beta żeby zobaczyć na usg.
    Co za koszmar.....

No żesz! Kurde kurde, chyba naprawdę tylko usg może teraz pomóc. Albo czas, ale domyślam się jak ciężko teraz znieść czekanie na cokolwiek :( Masz możliwość skontaktowania się z lekarzem?

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• Kingulla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    No żesz! Kurde kurde, chyba naprawdę tylko usg może teraz pomóc. Albo czas, ale domyślam się jak ciężko teraz znieść czekanie na cokolwiek :( Masz możliwość skontaktowania się z lekarzem?
    Tak, napisałam maila i czekam na jego decyzję, ale już w piątek ustaliliśmy, że jeśli nie spadnie to szpital.

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    beta <1.05
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    07.2024 Invicta Wrocław
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 🙂
    ❄3.2.2
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    IO, hiperprolaktynemia
    TSH- 1,4
    Kariotyp ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
    04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
    07.10 - beta 3,1 cb?
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
    5 dpt⏸
    7 dpt - beta 57,4
    9 dpt - beta 134
    11dpt- beta 300,44 prog. 26
    15dpt - 1660 prog. 28
    17 dpt - plamienie
    18 dpt - 5718
    21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤
  • szona Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wrote:
    A ja wracam z tego całego testu na wrogość śluzu. Wyszło, że wszystko dobrze, są plemniki o ruchu postępowym. Opis badania dali po byku: "POZYTYWNY" ani nie dali info ile tego tam było ani nic.
    Czytałam, że dziewczyny właśnie dostawały informacje bardziej szczegółowe. No nic. Jedno odpykane.
    Lekarz na moja prośbę zrobił mi USG. Dobre info to, że zastrzyk zadziałał i pęcherzyk pękł(pewnie wczoraj jak miałam te bóle) ale powiedział jeszcze " A na prawym jajniku endometrioza 2/3cm"..kurde no jak to możliwe.. W styczniu wycieli i odrosło do tych samych wymiarów? Jeszcze w sumie to wcale nie musi być torbiel na jajniku bo przecież to co mi wycieli też miało być w jajniku a było w zatoce douglasa. Może to się ponownie wypełniło krwią...

Wiecie co czekam aż moja klinika zacznie pracę i chyba zapytam już o in vitro i czy w ogóle jest na mnie jakiś inny pomysł. Bo to jest chyba powód niepowodzeń -endometrioza.. A przy tym to chyba nie ma na co czekać. Ja zresztą już nie chce czekać na cud.

Ja już też coraz więcej myślę o in vitro. Teraz korona z musu odsunie moje ewentualne działania w tym zakresie, ale latem pewnie odwiedzę moją dr i zaczniemy o tym myśleć konkretnie. Btw. co to znaczy "endometrioza 2/3 cm" Torbiel? czy co? Ci lekarze naprawdę mogliby pamiętać, że pacjentka nie musi być lekarzem i byłoby super tłumaczyć trochę więcej :/ Pamiętaj Judit, że przy tej fakerskiej endo też da się w ciążę zajść. Tylko zawsze to dłużej trwa. Podziałamy teraz naturalnie, a w razie czego - latem ruszamy z procedurami. Głowa do góry! Na tę chwilę podkreślamy najważniejsze info - PĘCHERZYK PĘKŁ i oby w nim siedziała TA komórka. Kciuki ze wszystkich sił!

Judit lubi tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• szona Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    Tak, napisałam maila i czekam na jego decyzję, ale już w piątek ustaliliśmy, że jeśli nie spadnie to szpital.

Bardzo mi przykro Kingulla :( Myślę jednak, że to nie CP i za to w obecnych okolicznościach, trzymam kciuki najbardziej jak mogę :(

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• Mlodamezatka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla kurcze nie najlepiej ze beta nie spada. Ja bym mimo wszystko na usg poszla sprawdzic czy to nie cp, zeby to wykluczyc. Ja przy becie ok 500 mialam juz rozpoznana cp wiec tu niekoniecznie wysokosc bety musi byc wskaznikiem.

Mimo wszystko trzymam kciuki, zeby to nie bylo to, a po prostu ze potrzeb wiecej czasu zeby sie oczyscilo kochana. Dawaj znac co lekarz powie. ❤️

Judit zawsze to juz plus, ze wrogosc sluzu nie wystepuje. Co do ten endometriozy, nie znam sie zueplnie ale tak szybko by sie to odrodzilo? Hmm dziwne.

Ja tez duzo mysle o in vitro. Wszystko zalezy od droznosci, ktora mam nadzieje jak najszybciej sprawdze.

13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
    40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
    14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
    40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F

6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻

Starania od 07.2019

11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
    07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
    11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
    01.2021 - IVF start - IMSI
    29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
    4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
    8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙

8 ❄️ oocytów
    Brak ❄️ zarodków

MTHFR hetero i PAI homo ❌
    Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌
  • Judit Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szona też właśnie o to zapytalam. Powiedział,że tak chodzi o torbiel. No ale do jasnej anieli miesiąc temu byłam w klinice i nie było na USG nic. Po jednym okresie wróciło? Co za menda parszywa(ta endometrioza nie lekarz).Mogłam się nie ciąć w takim razie w ogóle. Żadnego pożytku z tego.

Ten lekarza za wiele nie chciał mówić bo on pobierał mi tylko ten wymaz z szyjki. Byłam w zupełnie innej klinice i płaciłam za samo to badanie więc cud, że nie policzyli mi za to USG wyproszone. Ciul, postaram się nie martwić.

Ja jestem już gotowa na in vitro i jak o tym myślę to nie odbieram to jako koniec świata(jeszcze 4 miesiące temu tak było) a jako leczenie i szanse.
    Tylko no wiecie to musi być decyzja lekarza więc zobaczymy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 14:51

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla kurde no :( daj znać co lekarz odpisze.

Potwierdzam! Do Sasanki spokojnie można zaśpiewać "Moja mała blondyneczko"🎶🎶🎶
    W ogóle same tu mamy śliczne dziewczyny! Serio!

Judit lekarze to jednak są mośki. Nie trawie takich typów, co mówią po chińsku i jeszcze się dziwią, że człowiek nie czai ocb. Każdy lekarz powinien wszystko tłumaczyć jak przysłowiowy chłop krowie na rowie

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• Fiore Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Judit co za matoł z tego lekarza, jak już powiedział A to już mógłby z łaski swojej powiedzieć i B. Dobrze, że to badanie wrogości wyszło ok. Trzeba czekać na wizytę w klinice, mam nadzieję, że to nie torbiel. Ale! nawet jeśli by się tym okazała (tfu tfu) to tragedii nie będzie, mi urosła do 16mm i już nie drgęła od roku (odpukać!). Wycinają dopiero takie od 4-5cm. Na pewno laparo była potrzebna, bo Ci tam ładnie w środku poczyścili i tak czy inaczej-IVF czy naturalnie ktoś tam się rozgości na długie 9 miesięcy.
    Kingulla przykro mi, ze masz ciągle tyle niewiadomych :( :(

Judit, szona lubią tę wiadomość

Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla, przykro mi, że beta rośnie :(. Oby lekarz miał rozwiązanie. Nie mam wiedzy o cp, ale chyba powinny być jakieś bóle... Oby twój koszmar się skończył jak najszybciej :*

Lorinko, nie dziwię Ci się, że się boisz. Po tak później stracie to zrozumiałe. Ty masz jakieś mutacje? Bo może wtedy przydałaby się heparyna oprócz acardu?

Niecierpliwa, super że jest wszystko w porządku <3. Gratuluję i spokojnych 8 miesięcy :)

Fiore, mocne kciuki za udany tranfer! Oby zarodek zagnieździł się na kolejne miesiące :)

Szona, mój mąż pije szklankę soku pomidorowego z czarnuszką i pyłkiem. Ja go podziwiam za to :P. Ja dodaję do smoothie i da radę wypić :)

Dziewczyny, możecie mi podpowiedzieć o dawkowaniu l-argininy i resveratrol, jakie dawki bierzecie? Pytałam wczoraj, ale niestety nikt nie odpowiedział :(. Chyba tu na poprzednich wątkach przeczytałam, że resveratrol poprawia endometrium i chce spróbować z nim...

Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość

• Misiaa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My także podjelismy decyzję że jeszcze ten ostatni rok dajemy sobie czas na naturalsa a od nowego roku ivf a jak to nie pomoze to adopcja...dłużej juz nie bede czekala. Jak zaraza sie uspokoi to zaczynam stymuacje clo.. najwazniejsze dla mnie jest to ze mam plan a reszta sama sie ulozy :)

Ochmanko jak wynik?
    Sasanko jak sie czujesz?

moni05 lubi tę wiadomość

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • Judit Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie ja do lekarza nie mam pretensji żadnych. Bardzo fajnie, że zgodził się na USG a przecież za to się płaci dodatkowo. Zła jestem jedynie na tą mende endometrioze . Taka świnia no jak można 😂 minęła jedna miesiączka i oto Pani wielka wraca mnie dalej dręczyć.

Dziękuje wszystkim za słowa pocieszenia 😘

szona lubi tę wiadomość

ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    została ❄ 4AA

13.02 kriotransfer ❄️4AA
    14.03 jest serduszko❤️

• Fiore Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit wiem, endometrioza to wredna, parszywa menda, nienawidzę jej 😡🤬 Misia najważniejsze, że macie plan- mnie to tez zawsze uspakaja.

Starania od 04.2018.
    Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
    AMH 4,4.
    03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
    07.2019- HyCosy- oba drożne.
    02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
    03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt- <3
    f2wl2n0a4zf2jm0h.png
  • szona Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Kingulla, przykro mi, że beta rośnie :(. Oby lekarz miał rozwiązanie. Nie mam wiedzy o cp, ale chyba powinny być jakieś bóle... Oby twój koszmar się skończył jak najszybciej :*

Lorinko, nie dziwię Ci się, że się boisz. Po tak później stracie to zrozumiałe. Ty masz jakieś mutacje? Bo może wtedy przydałaby się heparyna oprócz acardu?

Niecierpliwa, super że jest wszystko w porządku <3. Gratuluję i spokojnych 8 miesięcy :)

Fiore, mocne kciuki za udany tranfer! Oby zarodek zagnieździł się na kolejne miesiące :)

Szona, mój mąż pije szklankę soku pomidorowego z czarnuszką i pyłkiem. Ja go podziwiam za to :P. Ja dodaję do smoothie i da radę wypić :)

Dziewczyny, możecie mi podpowiedzieć o dawkowaniu l-argininy i resveratrol, jakie dawki bierzecie? Pytałam wczoraj, ale niestety nikt nie odpowiedział :(. Chyba tu na poprzednich wątkach przeczytałam, że resveratrol poprawia endometrium i chce spróbować z nim...

O, nie widziałam pytania - l-arganina 850 mg, ale już mi się kończy i kupię 500 mg. A resweratrol 250 mg, brałam dwa cykle - endo miałam jak zawsze i jakoś nie dojadłam do końca. To w sumie pomaga przy endometriozie, więc może wrócę ;)

A pyłek zrobiłam wg przepisu Ochmanki i poszło elegancko. Mąż się krzywił, więc mimochodem rzuciłam "na pewno Twojej mamie będzie miło, że wydała tyle kasy na ten pyłek, a ty nim gardzisz" I LOL, wypił na hejnał (pal sześć, że kupiłam to sama, w naszym przydomowym sklepie bio :P)

Nuch2, Ochmanka, Makino, *Agape*, moni05, Mlodamezatka, Suszarka, GrubAsia, Madziandzia lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliska oczywiscie slonce nie bylam w zadnym barze czy skupisku ludzi...

Wogole to sie zaje***lam odebralam dzis z paczkomatu te testy co zamowilam patrze a tam 25mlui nieee no trza miec..... 🤦🤦🤦🤦🤦 i to 20 sztuk.... No nic poczekaja ponad tydzien moze to i dobrze ...moze nie pokaza cieni jakichs.... 🤷🤦👍

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodamezatka <3 kochana jestes :* Wierze, ze po tym, co przeszlas, los Cie mega pozytywnie zaskoczy :*

Fiore, cuuudownie :* Nie wiesz nawet, jak sie ciesze :* Kolejna Ciezarowka 😍😍😍😍

Okularnica, final Twojej historii, choc z przeokropnie smutnym poczatkiem, pozwala myslec pozytywnie :* Zostan tu z nami na zawsze

Kingulla, bardzo mi przykro, ze ta beta robi Cie tak w konia :( U mnie w 1szej ciazy po lyzeczkowaniu zostal malenki kawalek tkanki, ktory produkowal bete. Finalnie sam sie oczyscil. Wierze, ze tak samo dzieje sie teraz u Ciebie. Niech przyjdzie @ i zabiera bete :*

Magduulinka, mam nadzieje, ze M. znajdzie jakas prace na miejscu, bez tak czestych wyjazdow. Na Twoje prosby wrocil z Norwegii, to moze teraz ogarnie cos blisko domu... Moze dobrze, ze zaszalas w weekend, czasami przydaje sie taki reset :* Sciskam mocno

Judit, tule mocno i wierze, ze lekarze wymysla cos rozsadnego. W zeszlym tygodniu dowiedzialam sie, ze kolezanka jest w zaawansowanej ciazy (nawet Wam o niej w sb pisalam), a zmaga sie ze straszna endometrioza. Byla pewna, ze in vitro to jej jedyna szansa, a jednak nie :)

Szoneczko <3 Dziekuje, az sie zaczerwienilam, ale wsrod takich Gwiazd jak Wy, to jestem jedynie latarka :D O jakim in vitro Ty w ogole mowisz? Pamietaj, ze 2 tygodnie temu przygotowywalam sie do IUI, mowiac eMkowki, ze szanse na powodzenie marne, wiec niech szykuje dupsko na in vitro, a tu prosze, II kreski. Niech okres izolacji przyniesie Ci co trzeba :* Rodzimy w 2020 i nie ma bata! :*

Frezyjciada, pieknotko :* <3 Dziekuje

Makino, ja resveratrol mam firmy Swanson (kupuje na allegro), w dawce 250 mg, bo tak mi kiedys Angelika polecila :) O l-argininie to ja niestety nic nie wiem, taka ze mnie staraczka ;)

Misiaa, wierze, ze stymulacja pomoze, ze zaskoczy jak i u mnie :* Przeciez rodzimy razem :)

Ochmanko, hop hop :*

Szoneczko, Misiaa, dziekuje, ze pytacie <3 Samopoczucie bardzo dobre, wrocila wiara i nadzieje. Sutki mam jakies ciemne (yyy?) i napeczniale piersi, wiec albo zwariowaly od dupka albo Kropus juz przygotowuje sobie wigilijny posilek na grudzien :) Nawet jesli strace te ciaze, to wiem juz, co mi pomaga. Rucola podpowiedziala mi jeszcze Encorton, wiec pogadam o nim w klinice :) To bedzie dobry rok dla wszystkich, mimo paskudnego wirusa wokol

Magddullina2, Makino, szona, *Agape*, Okularnica_:), Mlodamezatka, Rucola lubią tę wiadomość

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko tak az za bardzo sie zresetowalam i teraz zaluje i bede dlugo wydlubywac to z pamieci.... 😪🤦 ale jak juz mowilam niewarzne... Moze tak mialo sie akurat zadziac... Bo juz mialam wizje rozpadu malzenstwa... 😪 a nic nie pamietam ... 🤦🤦🤦🤦 glupota ludzka nie zna granic....
    Hmmm...

Sasanko nawet nie gadaj o stracie teraz trzymamy kciuki i wierzymy w Twojego kurczaczka! Tak bardzo chcialabym tutaj zdjecia Twoje z brzuszkiem! Wierze z calych sil w Twojego kurczaczka!!! ❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏✊✊✊✊

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ