W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla, dzięki, może poproszę męża, by gdzieś spróbował zajechać, jak będzie wracać z delegacji - sama niestety nie kupię, bo z trójka dzieci to nie bardzo dam radę w obecnych warunkach do sklepu iść, a mąż wróci w nocy.
I tak sobie myślę, że może obdzwonie osiedlowe apteki, może akurat u nas nie wykupili, choć to pewnie naiwne...
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Nawet się nie mogę skupić na lekcjach młodej, wciąż mysle o Waszych kurczakach 🐥 Sasanko, z dedykacja:
*Agape*, Niercierpliwa v2.0, Suszarka, ElfiaKsiężniczka, Fiore, Daniela, szona, moyeu, kittinka, Ochmanka, Pati96, MonikA_89!, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Lorinko to wszystko jest absolutnie zrozumiale. Kazda z nas w tych czasach sie niepokoi a co dopiero po przejsciach. Ale gleboko wierze, ze tak jak napisalas limit nieszczec sie juz u Ciebie wyczerpal. ❤️ Trzymam za was kciuki 🍀✊🏻
Niecierpliwa cudownie! Piekny kropek ! Trzymajcie sie zdrowo.
Daniela dobrze, ze nie odwolali Ci wizyty ☺️ Czekamy na kolejne zdjecie tutaj ☺️Niercierpliwa v2.0, Daniela lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualny
-
MałaMi, bardzo mi przykro to Osoba zakażona wirusem? Wspieram Cię myślami, bo inaczej nie mogę
Niecierpliwa, gdy pojawiłam się na of Twoja sytuacja bardzo mocno mną wstrząsnęła. Pamiętam to wszystko doskonale. A dziś masz w brzuchu, w macicy, elegancko ulokowaną Cudowność i wreszcie wszystko jest jak należy. Z całego serca gratulujęNiercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, z calego serca Wam dziekuje, choc "dziekuje" to za malo Nie chodzi o danie nadziei, a o to cieplo, wsparcie i wiare we mnie, moje ciaze i macierzynstwo. Chociaz rodzine mam najcudowniejsza, jaka moglam sobie wymarzyc, od nikogo nie dostaje takiego staraniowego kopa jak od Was Nie poszlam dzis na bete, bo mam sporo pracy i rozne calle, wiec nawet nie bylo jak sie wyrwac Wiem, ze wiekszosc labow u mnie zamknietych, ale poszukam najbezpieczniejszego
Lorinko, moim zdaniem Twoje testy ciemnieja, zdecydowanie ciemnieja! Domyslam sie, jak moze byc Ci trudno, zwlaszcza teraz, w tych okrutnych czasach, ale blagam, nie trac wiary. Bede Ci codziennie to powtarzac
Fiore, Krolewno, TO juz zaraz!!! ✊✊✊✊✊✊ Mysle o Tobie cieplo!
Irvine, synowa juz tam sie pewnie wierci w brzuchu z radosci, ze bedzie miala tak wspanialego eMka i Tesciow :*
Kingulla, daj prosze znac, jak tylko beda wyniki bety ✊✊✊✊ :*
Judit, tak, racja, mialam testowac dopiero 3 marca :*
Pauliska, ja wierze z calego serca w Twoja Niunie :*
Elfia :* Dziekuje, Kochana
MalaMi, nie mam slow 😢 Straszliwie mi przykro Jak w ogole u Ciebie? Trzymaj sie cieplutko
Daniela, juz mysle o Twojej jutrzejszej wizycie :* Jaka ulga, ze jej nie odwolali. Jesli nie uda Ci sie zdobyc maseczki, to moze pokombinuj z jakas apaszka?
Niecierpliwa, jak sie ciesze!!! Tak mocno Cie sciskam :* :* :* Wiedzialam, ze tak bedzie! Cudo!
Suszarko, to proroczy sen! Na pewno, a odpoczniesz na ciazowym L4 :*
Magduulinka, jak u Ciebie? :* Wspierasz nas, a niewiele piszesz o sobie Jak chlopcy sie czuja?
Pati, dziekuje :*
Ochmanko :* wiesz, o ktorej wyniki?
Moni :* Dziekuje za wzruszajaca dedykacje :* Jak Alicja i Remik? Sciskam mocno cala Wasza czworke :* Masz racje, porownywanie testow to glupota
Szoneczko :* Fakt, lepiej badac bete, by miec pewnosc, czy cos sie faktycznie zadzialo
Makino, dziekuje :* Rozwaze Luteine, chociaz plamienia minely. To jednorazowy incydent podczas toalety
Izape :*
Agape :* Dziekuje Jesli chodzi o lyzeczkowanie, to u mnie chyba cykl sie unormowal po 1szej @, ale to nie ma reguly. Kolezanka miala juz chyba ze 3 lyzeczkowania i po kazdym cykl byl inny. Po ostatnim krwawila chyba ze 2 miesiace, ale finalnie wszystko jest ok
Madziandzia :* Dziekuje
Przepraszam, ze nie odnioslam sie do kazdej z Was, ale wszystko dokladnie przeczytalam i wzielam sobie do serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 11:52
moyeu, moni05, Niercierpliwa v2.0, Daniela, *Agape*, Mlodamezatka, Magddullina2, Suszarka, Pati96, Mildred, Irvine90, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Ochmanko, powiedz mi - ten wywar pszczeli straci wigor jak go potraktuję zbyt ciepłą wodą? I to ma być duża łyżka czy łyżeczka? Wypić i zjeść te ziarenka? I czy można choć cytryny dodać? 😅 udaję przed mężem, ze to takie znakomite, a sama pyłku nie znoszę ;p
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Wspaniałe wieści!!! Gratulacje, i duużo zdrówka dla Was!!
Fiore!! ✊
Sasanko, Lorinko wierzę w Wasze kurczaczki!!!
Agape u mnie po łyżeczkowaniu okres się wyrównał, zmniejszyło się plamienie przed i stał się krótszy. Był równo po miesiącu od straty.
Kingulla, przytulam Cie i wierzę że wszystko będzie już ok. Może nasze kurczaczki przyjdą do nas w kwietniu!! :*
Daniela, kciuki za jutrzejszą wizytę!!
Ochmanko czekam na Twoją bete!!
Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Daniela, *Agape*, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szona a pylek pszczeli to nie na takich samych zasadach jak miod? Ze traci wlasciwosci jak sie go potraktuje w za wysokiej temp? Ja jadlam pylek ale tylko w zimnej wersji np. W koktajlach, czy szejkach, do owsianki.
Fiore kciuki mocne!!
Ochmanka, Sasanka kciuki za bete!Mildred, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Szoncia łyżeczkę do herbaty w wodzie max 42 stopnie bo chodzi o denaturalizacje białek. On powinien się rozpuścić tylko osad opada na dno więc trzeba zamieszać i siup😉 z cytryną nie wiem ale zgryź sobie czymś jeśli potrzebujesz😁
szona, Mildred lubią tę wiadomość
-
Fiore, mocno trzymam kciuki za transfer ✊😘 Niech kurczaczek się rozgości w brzuszku
Madziandzia, ja się nie staram! Czekam na info ze szpitala, kiedy wznowią zabiegi i umawiam się na histeroskopię. W międzyczasie szukam informacji co by tu suplementować. Chyba się skuszę na ten NAC i może pyłek pszczeli. Mam nadzieję, że nie namiesza mi to nic w immunologii
MalaMi, przykro mi
Lorinka, mocno tulę! Twoje emocje są w pełni zrozumiałe po tym, co przeszłaś. Cały trzymam kciuki, żeby te kreseczki okazały się bobasem ✊✊✊✊
Daniela, maseczkę możesz zrobić z ręcznika papierowego i gumki (lub tasiemki). Jest sporo tutoriali na FB. Druga opcja, to zasłonić usta i nos szalikiem
Niecierpliwa ♥️ ale będziesz miała prezent imieninowy!
Niercierpliwa v2.0, Daniela, Madziandzia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Dziewczyny co do pylku pszczelego to warto tez brac mleczko pszczele. W zestawie podobno bardzo bardzo dobrze dziala na plodnosc i wgl reguluje organizm. Poczytajcie sobie, tutaj pierwszy lepszy artykul z interentu. Ale przegrzebalam mase na ten temat. https://www.chcemybycrodzicami.pl/mleczko-pszczele-na-plodnosc/
Ja mialam sobie zamowic, ale zostal mi castagnus zalegajacy w szafce wiec chcialam go zuzyc najpierw. A nie chcialam tez za wiele rzeczy mieszac, ale w kolejnym cyklu na pewno zamawiam mleczko i pylek bede jadla ☺️Mildred lubi tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Ochmanko, czekamy na wyniki bety.
Sasanko, damy radę! Musimy myśleć pozytywnie, choć jest trudno. Ale starajmy się z całych sił!
Dziewczyny, dziękuję Wam kochane za wszystkie dobre słowa! Jesteście naprawdę świetne babki!
Ja właśnie rozmawiałam z lekarką, mam brać acard i luteinę. Wizyta za ok 3 tygodnie (bo wcześniej to nie ma sensu, bo i tak nic nie zobaczymy) a jestem obstawiona lekami także trzeba wierzyć , że będzie wszystko dobrze. Tylko teraz takie pytanie mam do Was, bo luteinę mam brać rano i wieczorem, a o acard zapomniałam zapytać. Jedna tabletkę, ale czy rano, czy wieczorem? Czy to bez znaczenia? Jak to u Was wygląda?
Edit: mówię do lekarki "Pani dr teraz to taki trochę kiepski czas na dwie kreski..." a ona do mnie "a tam kiepski, a może właśnie Pani dzieciątko potrzebuje takiej wyjątkowej sytuacji". 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 12:37
Suszarka, szona, Daniela, Okularnica_:), kittinka, *Agape*, Mlodamezatka, Pati96, PaniKsięgowa, Mildred, Sasanka55., Ochmanka, Gosiek1993, Rucola, MonikA_89!, Madziandzia, moyeu lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Acard wieczorem
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Sasanko a dziekuje nic u mnie ciekawego dlatego nic o sobie... Chlopcy ok nudza sie juz i lobuzuja
... A ja mam zjazd psychiczny .... Robie same glupoty ostatnio i juz mam wrazenie ze przesladuje mnie jakis pech... Hmmm zero mozgu.... 😪😢 ale Wam bardzo mocno kibicuje i trzymam mocno kciuki za Wasze kurczaczki ❤😍🙏😘✊👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Lorinko swietna pani doktor! Teraz tylko pozytywne nastawienie, duzo odpoczynku, lezakowania i wgl leniuchowania! A moze wlasnie i lepiej, ze ciaza zdarzyla sie w takim czasie. Przez ta kwarantanne krajowa nie ciagnie do robienia czegokolwiek! ❤️ Jakos dzis mam taki dobry nastroj i na wszystko staram sie spojrzec od dobrej strony ❤️
Az mi lezka poplynela. Tak sie ciesze dziewczyny, ze kolejnym sie udalo. Tak bardzo sie ciesze ! ❤️ W koncu dla kazdej z nas zaswieci zielonka kropka.
Sasanko snilas mi sie dzisiaj. Ze cie poznalam na basenie. Ze jestes bardzo ladna blodnynka 😂❤️lorinka9191, szona lubią tę wiadomość
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Lorinko acard wieczorem.
Doskonale rozumiem Twój strach..ale wierz że dwa razy nie spotka Cię taka straszna sytuacja..zdarza się to naprawdę rzadko. Będzie dobrze! Maluszek rozwija się prawidłowo i pamiętaj - ma najlepszego Anioła Stróża. Braciszek będzie czuwał aby nic złego się nie stało wypoczywaj, relaksuj się i raz raz czas minie i małe tęczowe dzieciątko będziesz tuliła w ramionachlorinka9191, Mildred, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."