W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaMi jak tam dajesz radę na dyżurach? Jak samopoczucie po stracie pacjentki? Troszkę Ci lepiej?
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Kochana, przykro mi, że również masz za sobą straty A mogę zapytać w którym tygodniu straciłaś swoje dzieci? Mam nadzieję, że tym razem będzie właśnie tak, jak piszecie i wszystko dobrze się skończy! Chociaż zapewne strach i lęk będzie mi towarzyszył na każdym kroku... Ale muszę być silna i myśleć pozytywnie!
Będzie Ci towarzyszył, to zrozumiałe nie da się wymazać z pamięci takiego przeżycia... Ale trzeba wierzyć w to, że wszystko będzie tak jak powinno. Ja straciłam córkę w 21 tc, druga stracona ciąża w 6 tc. -
Ochmanka wrote:Ja Cię, to dopiero brzmi jak wdrożony z arcydokładnym zwróceniem uwagi na każdy drobiazg, dopracowany do ostatniego szczegółu plan.
Elfia... jesteś MEGA!
to był dokładnie wdrożony plan, podeszłam do tego zadaniowo zaczęłam przygotowywać się już w styczniu, robiłam screeny od innych dziewczyn z wątków ivf, z watku az i innych medycznych. postanowiłam, ze zrobię WSZYSTKO co w mojej mocy żeby sie udało. Co więcej miałam też porobione screeny jakie badania mam zrobić gdyby się nie udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 19:58
Ochmanka, Okularnica_:), Mildred, Niercierpliwa v2.0, ef36, MonikA_89!, kittinka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Ja Cię, to dopiero brzmi jak wdrożony z arcydokładnym zwróceniem uwagi na każdy drobiazg, dopracowany do ostatniego szczegółu plan.
Elfia... jesteś MEGA!
Magdullina siknij sobie za cztery dni, myślę że spokojnie nie mniej i zobacz czy cokolwiek się zmieniło. Jeśli nie to wytrzymaj do tego 14-15dpo i sprawdź jeszcze raz jeśli @ nie przyjdzie. Ja wiem że tutaj sikanie to sport narodowy ale zdecydowanie zgadzam się z Niecierpliwą, ile się kobieto nastresujesz to Twoje, a można tego uniknąć. Nikt tu nie chce dla Ciebie źle.
Odnośnie mojego charakteru to ta grafika wyraża wszystko😉
Dlatego zawsze wolałam męskie towarzystwo, z chłopakami się wychowywałam, nawet do samego porodu miałam być chłopakiem😆 No i tak mi już trochę zostało😉👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
ElfiaKsiężniczka wrote:to był dokładnie wdrożony plan, podeszłam do tego zadaniowo zaczęłam przygotowywać się już w styczniu, robiłam screeny od innych dziewczyn z wątków ivf, z watku az i innych medycznych. postanowiłam, ze zrobię WSZYSTKO co w mojej mocy żeby sie udało. Co więcej miałam też porobione screeny jakie badania mam zrobić gdyby się nie udało...
-
Ochmanka wrote:MalaMi jak tam dajesz radę na dyżurach? Jak samopoczucie po stracie pacjentki? Troszkę Ci lepiej?
-
SZONA zapomniałam jeszcze o jednej mega ważnej rzeczy, którą zrobiłam dzień przed transferem.
Wypilam pół butelki białego wina, wznosząc toast żeby to było ostatnie wino na najbliższe miesiące. Serio i wiecie co? Frelcia sobie nawet w dniu transferu chlapnela winko 🍷😉Mildred, szona, Mlodamezatka, Fiore, moni05, ef36, Ochmanka, Judit, Madziandzia, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
MalaMi wrote:Dyzury mamy codziennie po 12h jest nas bardzo malo przenisza nas gdzie indziej. Strasznie to wyglada. Najgorszy strach o siebie sama. Dzis mialam wolne. Jutro zaczynam znow caly 12 h.
Codziennie modlę się o wszystkich pracowników służby zdrowia. Życzę dużo siły i zdrowia w tych trudnych czasachRucola lubi tę wiadomość
-
Elfie mistrzyni ! Rozumiem twoje zadaniowe podejście do tematu ! To uczucie że zrobiło się wszystko co w swojej mocy żeby się udało uspokaja ! Ah nudnej ciąży Ci życzę, bez boli, plamien, stresów, zebys szybko zaczęła czuć ruchy bo to uspokaja głowę.
❤️❤️ Mistrzyni ! -
nick nieaktualnyMalaMi wrote:Szona jest ciezko byla u nas 9 dni. Miala chorobu wspolistniejace. Ale zawsze jak czlowiek uniera to szkoda jest
To chodzi o tą 32-łatkę? Jak to przeczytałam dziś to mnie zmroziło. Wcześniej byłam przekonana, że umierają tylko starsi ludzie, a tu osoba w moim wieku
Współczuję Ci, naprawdę trzeba mieć dużą siłę by pracować teraz w szpitalu -
Najgorsze jest to że ten cholerny wirus dopiero pokarze na co go stać.. tak bardzo bym chciała aby już się wyplenił...dzisiaj moja teściowa kończy 70 lat. Rano zadzwoniliśmy z M aby zaśpiewać sto lat i złożyć życzenia a ona...płakała bo nie tak wyobrażała sobie ten dzień. Fakt wkurwia mnie czasami ale dzisiaj było mi jej szkoda...nie dość że boi się wychodzić, o zdrowie swoje i nas wszystkich to na dodatek statystyki korony nie są pocieszające...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Basienko a Cie Cię lofam Słonko Ty moje
Sasanko nie wiem co napisać. Mam taka cicha nadzieje, ze tam sie ten maluszek wgryza i za kilka dni bedziesz miala kreske jak Ochmanka
Wszystkim gratuluje dobrych wiesci. Przepraszam, ze znow grupowo, ale nadrabiałam z mloda przy piersiOchmanka, Sasanka55. lubią tę wiadomość
-
Magdulinko, kochana, nie wiem, o co chodzi z weekendem, chyba coś mnie ominęło. W każdym razie wdech i wydech. Jedyne, czego Ci trzeba to czasu. Może to błąd testu? Powtórz go, ale za 4 dni. Bo jeśli jutro ujrzysz jakiś cień to będziesz się zastanawiać czy on tam jest i jest ciemniejszy od dzisiejszego. Mówisz, ze masz sporo nerwów teraz to ich sobie nie dokładaj Słońce 😘 wstrzymaj się, bo 6dpo ten Kropuś się jeszcze nie zainstalował jak trzeba. Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻
Magddullina2 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
https://www.sfd.pl/sklep/Swanson_Hair,_Skin___Nails-opis39395.html
L-cysteina + cholina+ inozytol + coś tam jeszcze
Nada się??
Do tego bym wzięła jeszcze L-arganinę i jakiś cynk 🤔 Sorki za suplementowy spam, ale muszę coś zrobić czekając na histero, bo oszaleję 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 21:08
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
ElfiaKsiężniczka wrote:kochana, ale każdy tutaj życzy ci żebyś została mama pi raz 3, z tego co pamiętam też marzysz o takiej malej kokosi to zaplatania warkoczy. Pi prostu co miesiąc rzucasz cienie i tak jak napisałam wcześniej i to podtrzymuję - może taka Twoja uroda 🤷
Kochana na tej moment radzilysmy, chłodna głowa, powtórz test, poczekaj do terminu @.
Nikt bić złego ci nie napisał, obrazilam Cię jakoś? Wydawało mi się ze cienisz szczerość no sama jesteś szczera.
Może to będzie kolejną "niepopularna opinia", ale Mimo, że jesteśmy tu grupą staraniowa to nie powinnyśmy się tylko głaskać po głowach, ale też zasadzić porządnego kopa w cztery litery, jeśli wymaga tego opisywana sytuacja.
Nikt cię nie wygania, zostań, ochoń. A testu nie powtarzaj jutro tylko w piątek, wtedy będzie bardziej wiarygodny.
Teraz dopiero przeczytalam , pewnie ze lubie szczerosc poslucham Cie i tak zrobie poprostu sama zdebialam, dlatego napisalam i dziekuje ze stawiacie mnie do pionu... ❤Ochmanka lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔