W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55. wrote:Ja nie wiem, czy jest tu druga dziewczyna, ktora potrafi zuzyc 40 testow w 1 cykl 🤯🙉🤯 🙈 sama sobie mozg rozwalam
Sasanka55. lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyMisiaa wrote:Hahahaha padłam 😂 wiedziałam że świrujesz ale że aż tak? 🙈😂
🙈 nic juz nie mowie
Edit: albo dobra, powiem jednak zwykle zuzywam okolo 10-15 testow, bo sikam nawet w @ nauczona doswiadczeniem 2 ostatnich ciaz. Tylko raz udalo mi sie obsikac ich ze 40, ale wtedy zachlysnelam sie tanioscia sikancow z Allegro i poniosl mnie testowy melanz bylam przekonana o ciazy, wiec 3 biale wizyry dziennie wcale mnie nie przekonywalyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 19:53
Misiaa, moyeu, Malgonia, Mlodamezatka, szona, Madziandzia, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
-
Frez cudny widok! 🥰😍
Sasanko, może nie 40 na raz, ale kiedyś zamówiłam 50 testów z Allegro i zużyłem je w dwa cykle w sumie, na trzeci zostały mi ze 3 szt. Także mina mojego męża była bezcenna gdy poprosiłam go żebyśmy podeszli do apteki po testy i on zapytał a gdzie te z Allegro... 🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 19:57
Sasanka55., Mlodamezatka, szona, Iseko lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Misiaa wrote:Frez ❤ cudowny widok!
Sasanko Ty za moment pokarzesz nam tu II więc nie patrz na proga
Daniela ćwiczysz cierpliwość? rób jutro teścior i daj nam tu popatrzeć
Test dzisiaj rozpakowalam. Ale powstrzymalam się, jutro już chyba nie zdołam
Sasanko, faktycznie bijesz rekordy. Ja może 10 testów w cyklu zaliczam. I myślałam, że to sporo.
Frez, cudo przeslodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 20:06
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
-
Sasanka55. wrote:Ja nie wiem, czy jest tu druga dziewczyna, ktora potrafi zuzyc 40 testow w 1 cykl 🤯🙉🤯 🙈 sama sobie mozg rozwalam
Ekhm, jest 😂
-
Sasanka55. wrote:🙈 nic juz nie mowie
Edit: albo dobra, powiem jednak zwykle zuzywam okolo 10-15 testow, bo sikam nawet w @ nauczona doswiadczeniem 2 ostatnich ciaz. Tylko raz udalo mi sie obsikac ich ze 40, ale wtedy zachlysnelam sie tanioscia sikancow z Allegro i poniosl mnie testowy melanz bylam przekonana o ciazy, wiec 3 biale wizyry dziennie wcale mnie nie przekonywalySasanka55. lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Ja robię maksymalnie 2 na cykl a często ani jednego.Ale jakbym kupiła te z allegro to też bym sikała dla sportu 😁
Sasanka55., szona, Salome lubią tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
No to niezle z Was weteranki ja robię max 3 testy..a ostatnie 3 cykle to nawet po 2 :p choć fakt faktem jakbym miała ich w domu 40 to pewnie zużyłabym więcej na ten cykl mam tylko 1 i na tym się skończy bo choć nie wiem jak długo będzie trwał cykl to test już ma powiedziane że ma pokazać II mocno bordowe kreski hahaha 😂
*Agape*, Mildred, Sasanka55., Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Frez co za śliczności. Serio ma ta sama poze co moja Ala jak zasypia. To musi byc dziewuszka
Sasanko sprawdz czy nie ma jakiegos krowiego wdzianka na awatarachSasanka55. lubi tę wiadomość
-
Hejka dwa dni mnie nie bylo a tu tyyyyyle wiadomosci ale nadrobilam! Nie odniose sie do wszystkich bo mam pamiec tostera ostatnio 🤦🏻♀️
Frez cudo !!! Dziewczynka jak nic ❤️❤️
Monia trzymam kciuki za Ciebie jak nigdy!! Niech sie wgryza kropek mocno! ❤️❤️
Sasanka ja tez sikam na sportowo ale nie az tak hahha ! 😂😂❤️❤️ Moim maksem bylo chyba 10 w cyklu. Teraz ograniczam sie 😅
A u mnie. Wczoraj byl dobry dzien. Bylam na kontroki u gine. W 17 dc, 5 dni po zastrzyku i pecherzyk z prawego jajnika pekl! Bylo cialko zolte a endo 14 mm ✊🏻✊🏻🍀 (Magda taaaaaak dziekuje kochana ❤️❤️) takze teraz czekac tylko na testowanko. Dzis sobie siknelam i jeszcze slaba ale wyrazna kreseczka jest po ovitrelle. Dobrze ze w pt wyjezdzamy i nie ma nas do wtorku. Pierwszy raz sikne sobie we wtorek w 24 dc, 12 dni po zastrzyku. To w sumie dosc wczesnie bo po owu to pewnie bedzie z 9-10 dni dopiero ale nie wytrzymam dluzej pewnie 😂Sasanka55., szona, MonikA_89!, Madziandzia, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Frez co za śliczności. Serio ma ta sama poze co moja Ala jak zasypia. To musi byc dziewuszka
Sasanko sprawdz czy nie ma jakiegos krowiego wdzianka na awatarach
Malgoniu, nie moglam znalezc, ale dorysowalam sobie sama cialo krowy (tak, umiem tak samo pieknie rysowac jak i spiewac) :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 21:33
szona, *Agape*, Rucola, frezyjciada, Nuch2, Makino, Daniela, ElfiaKsiężniczka, Mlodamezatka, MonikA_89!, Madziandzia, moyeu, Fiore, Magddullina2, Iseko, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Sasanko ja w jednym cyklu potrafię zużyć nawet 50 jak mam z allegro 🙈 nie wierzę w biel czy cień, który widzę i robię kolejny i kolejny i kolejny haha 😅🙈 jedzie do mnie 15 allegraków i tyle wystarczy 🙈
Pauliska, przebilas mnie i zostalas moja krolowaPauliśka lubi tę wiadomość
-
Boże, Sasanko! Tarłam telefon z myślą, że coś mi się przykleiło do wyświetlacza w miejscu Twojego awatara 😅 Amh mamy podobne wiek ten sam i ciąże za pasem. Bi rejdi!
Ja może nie zużyłam 40 testów w miesiąc, ale mogłabym to zrobić na luzie. Doszłam ostatnio do wniosku, że całkiem to lubię. Ba! Kupiłam bobka i przechowuję go jak święty Graal. Logiki tu ni ma 🤷♀️
Frez, pozdrawiam Robaczka! Tfu Robaczkę!Sasanka55., Pauliśka lubią tę wiadomość
-
Rucola, *Agape*, Sasanka55., Makino, Pauliśka, Mlodamezatka, moyeu, Magddullina2, Iseko lubią tę wiadomość
-
Sasanka rozwaliłaś mi mózg Ja ostatnio miałam proga 7dpo o wartości 10,7ng/ml więc się prawie łapałam no ale prawie robi różnicę :p
Freziku piękny dzidziuś! A najważniejsze,. że zdrowy. Czy z siusiakiem czy bez będzie przepiękny po mamusi
Szonka pewnie pozytyw jutro, mam nadzieję, ze nie marnujecie czasu
Ja w tym cyklu idę na rekord. Biorę takie ilości supli (mioinozytol, n-acetylocysteinę, argininę, DHA, koenzym Q10) w takich wyjebanych w kosmos dawkach ze liczę na owu przed 20dc a progesteron 7dpo minimum 15ng/ml. Jeśli suple faktycznie działają, to stanie tak, jak liczę ze powinno się stać. Jak się tak nie stanie to te wszystkie suple o dupę rozbić.Sasanka55., szona lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Ja w wieku 28lat miałam Amh 1.5 i dr mówił o wygaszaniu czynności jajników. Teraz mi wzrosło do 2.2 (brałam DHEA i Q10), ale na stymulację bardzo słabo reagowałam. Są jednak osoby, które mają Amh zdecydowanie niższe a uzyskują piękne komórki, owulacje i ciąże. Myślę, że twój wynik jest ok 😘 Za wysokie Amh też jest złe, bo wtedy jest podejrzenie pcos.
Kurcze, ja mam 1.82 I powiedziała mi dziś ginekolog, że jest dobre... W sumie to ja chyba też słabo reaguję na stymulację po po clo jeden pęcherzyk dziś
Frez, gratuluję . Trzymam kciuki za dziewczynkę, choć podejrzewam że dla Ciebie najważniejsze by dzieciaczek zdrowy
Sasanka, omal młodej nie obudziłam ze śmiechu. Jesteś mistrzem
A te 40 testów kupujecie jakieś tanie czy tracicie majątek na nie? U mnie zwykle kończy się na 5 testach ovu i 2-3 ciążowych. Tylko, że ja co miesiąc mam wizytę i podgląd, więc wiem na czym stoję.
Dziś 14 dzień I pęcherzyk 22 mm. Niestety tylko jeden. Coś słabo reaguję na to CLO . Moja lekarka nie chce mi dać nic innego, bo boi się hiperstymulacji albo ciąży mnogiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 23:31
-
Makino wrote:Kurcze, ja mam 1.82 I powiedziała mi dziś ginekolog, że jest dobre... W sumie to ja chyba też słabo reaguję na stymulację po po clo jeden pęcherzyk dziś
Frez, gratuluję . Trzymam kciuki za dziewczynkę, choć podejrzewam że dla Ciebie najważniejsze by dzieciaczek zdrowy
Sasanka, omal młodej nie obudziłam ze śmiechu. Jesteś mistrzem
A te 40 testów kupujecie jakieś tanie czy tracicie majątek na nie? U mnie zwykle kończy się na 5 testach ovu i 2-3 ciążowych. Tylko, że ja co miesiąc mam wizytę i podgląd, więc wiem na czym stoję.
Dziś 14 dzień I pęcherzyk 22 mm. Niestety tylko jeden. Coś słabo reaguję na to CLO . Moja lekarka nie chce mi dać nic innego, bo boi się hiperstymulacji albo ciąży mnogiej...Sasanka55. lubi tę wiadomość