W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Olik zalezy jaka dawka, ja jak mialam dawke 200 rano i 200 wieczorem to okresu nie dostawalam, a jak juz zmniejszylam do 100 rano i 100 wieczorem to dostalam, wiec to zalezy od organizmu w dużej mierze.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czytam Was na bieżąco ale jakoś tak milczę. Ja od tego cyklu zaczynam lutkę 100 rano i wieczorem. I mam w 25dc testować i zobaczyć czy kontynuować czy odstawić. Mój gin mówił że jak nie odstawie to @ nie przyjdzie
olik321 lubi tę wiadomość
🐇 zostań z nami 🙏 -
Olik japrzy dupku dostaalam.. z luteina to jakos tak hylo, ze jak juz bralam to zawsze cos wysikalam.. ale zazwyczal wlaczalam ha jak mi prog wyszedl kolo 6 7dpo i chcialam cykl wydluzyc
Frez moj jak poszedl a trening to sie zorientowal, ze cos jest na rzeczy wiec dostałam dwie kulki lodow -
Pauliśka wrote:U mnie dupa... Na allegraku prawie, że nic... Bobek oczywiście super cień... Bobki to kłamczuchy tak więc szykuję się na kolejny cykl...
Hm, na allegraku „prawie” nic :> bobo konret cień? Pokaż. To już nie jest chyba tylko lipa bobkowa, skoro i inne testy coś pokazują 🤔 -
nick nieaktualny
-
Olik ja kiedyś dostałam luteinę do dnia @ na torbiel po stymulacji. To był jedyny raz kiedy brałam.
olik321 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Ja dzis szonka robilam test nie z pieewszego siku i niby cos ale jakby nic.... 😪 o 14 zauwazylam jesnorazowo rozowy sluz, o 16 to samo ... Teraz cisza..... Niewiem co myslec ... Pewnie rano @ zawita ...😪 wziasc na noc luteine ? Mam 100mg dopohwowo? Pinka nie kupilam bo nie mialam gdzie a na jutro zostal mi ostatni allegrak👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Izape_91 wrote:Olik zalezy jaka dawka, ja jak mialam dawke 200 rano i 200 wieczorem to okresu nie dostawalam, a jak juz zmniejszylam do 100 rano i 100 wieczorem to dostalam, wiec to zalezy od organizmu w dużej mierze.
mam dawkę 50mg rano i wieczorem. Czyli chyba faktycznie jest szansa, że dostane przy tej dawca..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 19:12
-
Magddullina2 wrote:Ja dzis szonka robilam test nie z pieewszego siku i niby cos ale jakby nic.... 😪 o 14 zauwazylam jesnorazowo rozowy sluz, o 16 to samo ... Teraz cisza..... Niewiem co myslec ... Pewnie rano @ zawita ...😪 wziasc na noc luteine ? Mam 100mg dopohwowo? Pinka nie kupilam bo nie mialam gdzie a na jutro zostal mi ostatni allegrak
A miałaś problemy z wysokością progesteronu? I zalecenie luteiny? Jeśli nie - nie brałabym. Niech @ nie przychodzi!✊✊ -
szona wrote:A miałaś problemy z wysokością progesteronu? I zalecenie luteiny? Jeśli nie - nie brałabym. Niech @ nie przychodzi!✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 19:14
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Pauliśka ten bobek na samym dole to już taki cień, nie ma co gadać. Skoczysz na bete jutro czy czekasz na rozwój sytuacji?Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
olik321 wrote:Szona jak Wam sie udało tak ładnie poprawić morfologie u M?
Dietą Kupiłam diety z Akademii Płodności i e-booka 28 dni płodności. Przestawiłam mózg na gotowanie w konkretny sposób. Mnóstwo kurkumy, mnóstwo czarnuszki, kasze, pełnoziarniste makarony i pieczywo, bardzo dużo warzyw. Łykał też wit. D, kwas foliowy, cynk i selen oraz mace. Myślę jednak, że robotę zrobiła dieta, bo piksy łykał też przed pierwszym badaniem.
Magddullina2, Makino lubią tę wiadomość
-
Pauliśka, weź te betę zbadaj co? Nawet wyłapanie niskich bet ma sens w diagnostyce. No nie wierzę w tyle błędnych testów. Nie i już!
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szona wrote:Dietą Kupiłam diety z Akademii Płodności i e-booka 28 dni płodności. Przestawiłam mózg na gotowanie w konkretny sposób. Mnóstwo kurkumy, mnóstwo czarnuszki, kasze, pełnoziarniste makarony i pieczywo, bardzo dużo warzyw. Łykał też wit. D, kwas foliowy, cynk i selen oraz mace. Myślę jednak, że robotę zrobiła dieta, bo piksy łykał też przed pierwszym badaniem.
My niby od stycznia też się wzieliśmy za dietę.
Czarnuszkę pijemy od września codziennie łyżkę oboje.
Pełnoziarniste chleby i makarony tez,,
Warzyw też dużo, ale zobaczę jakie będą teraz wyniki M. Ma na koniec marca, jeśli nadal kiepskie to może zakupię też te dietęszona lubi tę wiadomość
-
Jeszcze poczekam - @ ma być czwartek-piątek. Jutro na pewno siknę na bobka, musi być już konkretniejszy, jak będzie taki sam, albo słabszy to znaczy, że oszust. Badałam już betę nie raz przy takich cieniach bobkowych i była <1.2 więc nie mam takiego parcia, bo wiem, jak one potrafią robić w balona niestety. Ale też wiem, że jako pierwsze potrafią ciążę wyłapać, więc dlatego powtórzę i jutro ☺️
szona lubi tę wiadomość