W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@Vergeet super ze sa jakies pozytywne informacje i mocno trzymam kciuki za Wasza mozaike 🤞🍀
@Imazolka o to wenflon to zdecydowanie dla mnie brzmi strasznie 😬 ogolnie nie mialam nigdy zadnych tego typu rzeczy/zabiegow moze i stad az tak duzy moj strach🤷♀️ mam nadzieje ze jednak Ci lekarz szybciej odpisze i juz bedziesz mogla dzialac !
@Lisik piekny kubeczek 😍 widze ze jest tutaj wiecej fanek Bolkowych pieknosci, ja tez zbieram 🤭
@Kałamarnica11 biedna przykro mi ze tak zle to przeszlas 🫂 ale mocno trzymam kciuki za seksy na szkle i oby tam bylo to Wasze najwieksze szczescie i wynagrodzi Ci to wszystko! 🍀 odpoczywaj i duzo duzo zdrowka ! 💕
Z ogrodowych tematow to tak tez mi cma zezarla bukszpan rok temu musialam go wyrzucic
ciezko jest cos hodowac bez chemii ale jednak po tym co do jedzenia nie pryskam chyba ze jakies niechemiczne rzeczy jak np drozdze na pomidory 
Mielismy dzis wizyte w klinice ogolnie bez niespodzianki dla mnie. Ja mialam porobic te wszystkie posiewy chociaz ostatnie mam gdzies pol roku temu czyste i teraz tak samo, nasienie mojego tez ok nawet ilosc plemnikow ciut sie zwiekszyla. Bad. moczu ogolne tez ok ale z posiewu moczu wyszly jakies bakterie (on ma inna i ja inna) ale w jakims malym stopniu. Kolega gpt mowil ze to sie czesto uznaje za zanieczyszczenie probki , lekarka fakt potwierdzila ze maly stopien tego ale w naszej sytuacji dostaniemy antybiotyki. No i wiadomo po kontrolny posiew moczu. No a jako dalszy plan to niezmiennie histero. Nie wiem ogolnie dlaczego ale jak to mowila to musialam sie powstrzymac zeby nie plakac ale plakalam w aucie cala droge do domu
chyba do mnie tak bardzo dotarlo ze nie unikne takich rzeczy i ze tak bardzo sie ich boje 
Dobrze ze jutro juz piatek
kałamarnica 11, Motylek93 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
Amh: 1,440
Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
Euthyrox n75
IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
Wyniki krzywej cukrowej (11.2024)
glukoza na czczo 79, po h102, po 2 h 88,
insulina na czczo 2.85, po h 30.80, po 2 h8.30
Symformin xr 750
DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu
💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
👱♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
🧑nasienie ✅️
Ovitrelle 14x ❌️
Letrozole Bluefish 7x ❌️
Nigdy nie zobaczyliśmy⏸️ -
@Lisik - gdzie sie takie kubeczki kupuje?

@Bochemiczko, ja tez suplementuje sie, probiotyki biore caly czas bo jestem po przebytym SIBO i Helicobacterze.
Po wycieciu ognisk adenomiozy tak jak Imazolka biore Endoover.
Ile dni plamien po miesiaczce to jest ok?
Nie pamietam juz do konca jak to wygladalo przed histero, wszytsko zatarlo mi sie juz w glowie, ale tez nie bylo tak, ze bylo obficie a potem zero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 18:49
Lisik lubi tę wiadomość
Ona:32
AMH: 1.4-> 2.2 ; KIR Bx;
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 33
Morfo: 2% -> 4%-> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Kalmarniczko dobrze, że już po ♥️ ile to my się kobiety musimy namęczyć 😠
Lisik piękny ten kubeczek!
Aga wenflon to tak samo jak pobieranie krwi, ale nie namawiam, zrobisz jak będziesz gotowa ☺️
Jupiter w sumie to zależy jak kto to traktuje. Ja mam 3-4 dni takiej intensywnej krwi, a później z 2-3 takiej ciemnej i jej jest z każdym dniem coraz mniej. Wcześniej miałam zawsze takie brązowe jak kawa z mlekiem, więc to było niepokojące
Odpisała mi dzisiaj gin, mam brać metronidazol i unidox 2x1 i probiotyk crispact. Jeszcze nie wiem ile, dowiem się w piątek. W niedziele zacznę leczenie, bo w sobotę świętujemy moje urodziny to się może jakieś lampki wina napiję 😅 a co myślicie o przeleczeniu też partnera? Chat mówi, że powinniśmy razem brać ten antybiotyk
Lisik, Jupiter, Liora lubią tę wiadomość
Starania od 09/23
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌
🔜 immunologia -
Kałamarniczko, przykro mi, że się tyle nacierpiałaś. Mam nadzieję, że szybko wróci dobre samopoczucie, uzupełnione o świetne informacje od embriologów 💞
Aga, z tą ćmą bukszpanową to każdy ma problem w około. A co najgorsze, nie idzie wytępić tego dziadostwa.
Przykro mi bardzo 🫂 Ale mam nadzieję, że ta histeroskopia to będzie ostani, brakujący puzelek 🙌
Imazolko, ja miałam taki sam zestaw antybiotyków teraz. Mąż nie dostał, ale też nad tym się zastanawiałam👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
@Imazolko u nas w klinice tes maja takie podejscie ze zawsze lecza pare i oboje dostaja antybiotykStarania od 03.2023
👱♀️34 🧑40
Euthyrox n75
Symformin xr 750
💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
💉 accofil
Cykle owulacyjne ✅️
🧑nasienie ✅️
Ovitrelle 14x ❌️
Letrozole Bluefish 7x ❌️
@Loraa oj tak nie idzie sie tego pozbyc, na dzialkach rok temu caly kontener bukszpanow wyjechal, wszystkim zezarly i powyrzucali. No wlasnie coraz mocniej o tym mysle, finalnie moze uda mi sie dojrzec i zdecydowacStarania od 03.2023
👱♀️34 🧑40
Euthyrox n75
Symformin xr 750
💉 accofil
Cykle owulacyjne ✅️
🧑nasienie ✅️
Ovitrelle 14x ❌️
Letrozole Bluefish 7x ❌️
A partner robil posiew / wymaz?Imazolka wrote:co myślicie o przeleczeniu też partnera? Chat mówi, że powinniśmy razem brać ten antybiotyk
My leczylismy sie oboje, ale wyszlo mu w posiewie e.coli - co ciekawe, nie wyszlo to u mnie ani u niego w wymazie.
Chyba bez tego nie namowilabym mojej lekarki na przepisanie mu antybiotyku...Ona:32
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Kałamarniczko jejku jakie miałaś przygody... ale najważniejsze, że już odpoczywasz i wynik pobranych komórek jest świetny
trzymam się 
Aga mam nadzieję, że dobrze zniesiesz histero jeżeli będziesz musiała... to kolejny krok milowy który przybliży Cię do celu
Imazolka ja się zgodzę z Jupiter. Bezpodstawne branie antybiotyku może więcej szkody niż pożytku wyrządzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 21:41
Aga_92 lubi tę wiadomość
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
To znaczy jak bym chyba zawalczyła o to, żeby sprawdzić czy jakaś bakteria jest u partnera i przy tym, że Imazolka bierze już drugi raz antybiotyki to może jednak skłaniała się ku antybiotykoterapii.Liora wrote:Imazolka ja się zgodzę z Jupiter. Bezpodstawne branie antybiotyku może więcej szkody niż pożytku wyrządzić.
Bo tak jak pisałam, mi nie wyszła żadna bakteria, w wymazie też bakterii nie było u męża, dopiero w tym posiewie i to nieliczne. Czat gpt wskazywal, że to może być nawet stan fizjologiczny, do zaakceptowania.
Trochę mam z tym jak z diagnostyką problemów jelit- tam też trzeba robić kilkukrotnie badania np na pasożyty, człowiek chodzi od labu do labu i nagle się okazuje że jakiś pierwotniak wychodzi w jednej próbce na ileś.
Ona:32
CB 💔 12.2025
🔜przygotowanie do IUI:
konsultacja immuno ✅
konsultacja endo ✅
badania🩸 ✅ -
Kałamarnica, ja po pierwszej miałam podobnie, jak trzeba było wstać to miałam czarno przez oczami... 🫣 ale nawet usg nie zrobili, wstawałam na 3 razy, aż się udało... najważniejsze że już po...
Aga, dobrze że kojarzę że z Trójmiasta jesteś? Znajoma jak szukała histero to najszybciej było w Lęborku...
U nas też bukszpan pożarty, a miałam taki jeden, do którego miałam sentyment, bo był kupiony na Wielkanoc w covidzie, jak nic innego nie było... Do tego w zeszłym roku coś na świerki wlazło i też czesc będzie do wymiany 🫣. Mam ambitny plan na kwiaty w weekend 😂.
Staram się czytać Was na bieżąco, ale ciężko mi to idzie, jakoś mi lepiej jak trochę mnie tu mniej 🫣, zwłaszcza że mamy za sobą 2 tygodnie chorowania...
Na szczęście mój mały kloc ma juz ponad 1kg, więc to chorowanie mu nie zaszkodziło 🤒
kałamarnica 11, Liora lubią tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.2022 🌈
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
24.09.2025 - 4️⃣ FET ❄️4AA
4dpt. ⏸️; 5dpt 6.18 ; 7dpt 26.7; 10dpt 160; 12dpt 389; 14dpt 995; 17dpt 3976🥹; 30dpt 💓 9.3mm; 7+4 11mm; 9+0 25mm; 10+4 43mm 🥹 [...] 16+4 209g ; 18+6 332g; 24+5 884g
❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Dzień dobry 💕
Kochane moje, jeszcze raz Wam ogromnie dziękuję za Wasze wsparcie i podzielenie się swoimi historiami 'popunkcyjnymi. Widzę, że nie ja jedna mdlałam 😁 zastanawiam się, czy to nie przez leki anestezjologiczne. Mniejsza z tym.
Wstałam dziś z lepszą energią. Oczywiście mam ból brzucha, ale umiarkowany, jest apetyt, sikam dużo i piję i spałam dobrze. Teraz byle do telefonu do embriologów wytrwać i dowiedzieć się ile się zapłodniło komóreczek 👀
Słoneczko cudowne u nas. Mam nadzieję, że cały weekend będzie tak pięknie, bo w Dzień Kobiet zamierzam wyjść już z jaskini 😁🌞
Bajka92, Kingus 1, Vergeet, Liora , Motylek93 lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
PCOS, cykle bezowulacyjne, pokrzywka, KIR Bx, crossmatch 37.8% ❌ -> 31.9% ❌
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• parametry nasienia: prawidłowe ✅
• kariotypy oboje ✅
• HSG (01.25r.) - jajowody drożne ✅
• immunosupresja: Encorton, Equoral, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży
10.25 histeroskopia ✅
01.26 immunosupresja + IUI ❌
02.26r. IVF: 5 MII 🥹🌱
✨I (don't) know (if) it's worth it, but I won't stop.✨ -
My spryskujemy bukszpany i odpukać, ćma ich na razie nie zniszczyła 🫣 Ale jeśli ktoś nie używa chemii to niestety jest na straconej pozycji 😣
Kalamarniczko, będę cały dzień wypatrywać wieści 🍀
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
-
Piret - dziękuję za takie czułe słówka do mnie 💕 odnośnie dzięcioła - rączej chodzę na spacery bez lornetki i szukam własnymi oczami czy coś się nie czai na drzewach. Mam dobry zoom w aparacie w smartfonie i zdjęcia są dla mnie OK, nie noszę dużego aparatu. 🍀 Chyba, że planuję wypad "na ptaki" to wtedy już z lornetą i aparatem z obiektywem 210mm. Coś muszę pomyśleć niedługo, bo ptactwo już jest bardzo aktywne 🥹
Imazolko - przy leczeniu zapalenia endometrium leczyłam się tylko ja - miałam Metronidazol 2x500mg przez 14 dni i Levoxę 2x500mg przez 14 dni. Ja też myślałam czy mąż nie powinien się leczyć, ale skoro doktor nie kazała to już odpuściłam temat... Moje zapalenie było też bardzo skąpe.
Aga92 - ja miałam wczoraj łącznie zakładane 3 wenflony, bo były 3 próby wyjścia do domu i jak musiałam się wracać to pani położna zakładała mi kolejny. I przyznam, że już mi było wszystko jedno, bylebym poczuła się lepiej
pani położna przepraszała mnie, że musi mnie znowu ukłuć, a ja ją przepraszałam, że są ze mną cyrki i że musi się tyle napracować xD
A co do Waszej wizyty - kochana myślę, że jeżeli chcecie ruszyć naprzód to do pewnych rzeczy musisz spróbować się przekonać
histero może bardzo dużo wnieść w Waszej sytuacji, a wszystko jest do przeżycia. ♥️ Bardzo mocno Ci kibicuję 🌤️
Jakie plany na weekend Dziouszki? 🐦🦋🌱🌷
Piret lubi tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• kariotypy oboje ✅
• immunosupresja: Encorton, Equoral, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży
10.25 histeroskopia ✅
Dziewczyny, dzwonili z laboratorium.
Zapłodniły się 4 z 5. Piątą jeszcze zostawiają do obserwacji bo jeszcze ma czas by się zapłodnić.
🥹🌱💕🌷
Aksandra, aszin, Zielone.Słońce, Loraa, HimalayanDream, Biochemiczka, Imazolka, Kingus 1, Bajka92, Vergeet, Liora , snieżka, Motylek93, Piret, Księgowa, Aga_92 lubią tę wiadomość
👱♀️34l.❤️👨38l.
🐱 6l.
starania od 08.23r.
7 cykli stymulowanych ❌
• AMH 3,4 ✅
• kariotypy oboje ✅
10.25 histeroskopia ✅
Kałarniczko, 😘 super! Niech rosną z nich piękne blastki a potem tłuste różowe bobaski. Ogromnie się cieszę!
My rok temu wprowadziliśmy się do nowego domu ale ogródek mamy jeszcze do zagospodorowania. Nie mam za bardzo pomysłu... W poprzednim miejscu gdzie mieszkam na wynajmowanym domu też był bukszpan i był traktowany czym tylko było można ostrą chemią również ale ćma wygrała.
Jakie plany na dzis? Uśpić bliźniaków ( prawie mi się udało 💪) , dokończyć obiad (krokiety), umyć podłogi, zrobić sernik, schudnąć i przetrwać ten dzień. 😆 Na pewno też wleci jakiś spacerek.
Aga, rozumiem że o te allo nie pytałaś?
Bajka, wrócę do tematu sprzed kilku dni. Za moich czasów starań, czyli wcale nie tak dawno temu najczęściej diagnostykę immunologiczną robiło się po którymś nieudanym transferze. Teraz widzę "trend" (nie oceniam absolutnie) na immuno przed ale czy te statystyki tak się przez to podniosły? Dalej jednej uda się przy pierwszym transferze a drugiej choćby nie wiem jak była przebadana i obstawiona lekami uda się za x razem. Trochę loteria. Dodatkowo, jednej dziewczynie diagnostyka immuno pomoże a drugiej okaże się, że była niepotrzebna. 🤷 Trochę loteria.
Wierzmy, że Tobie żadna dalsza diagnostyka nie będzie potrzebna. 😘♥️
kałamarnica 11, Bajka92 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Endometrioza II/III st, adenomioza, PCOS
🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞
Witaj świecie! ✋
PROM 34+5/6
10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙

-
Kalamarniczko 💞
Bajko, co do rozszerzonej diagnostyki przed pierwszym transferem, też widzę trend, że coraz więcej osób idzie z immuno. Ja poszłam w rozszrzoną diagnostykę ze względu na małą ilość zarodków i małe sznase na uzyskiwanie ich w kolejnych stymualacjach. 3 zarodki po 3 procedurach.
Na Twoim miejscu na razie bym się tym nie przejmowała, i życzę Ci żebyś już tej diagnostyki nie musiała poszerzać 🙌
Zielone.Słońce, kałamarnica 11, Bajka92 lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
Jupiter wrote:To znaczy jak bym chyba zawalczyła o to, żeby sprawdzić czy jakaś bakteria jest u partnera i przy tym, że Imazolka bierze już drugi raz antybiotyki to może jednak skłaniała się ku antybiotykoterapii.
Bo tak jak pisałam, mi nie wyszła żadna bakteria, w wymazie też bakterii nie było u męża, dopiero w tym posiewie i to nieliczne. Czat gpt wskazywal, że to może być nawet stan fizjologiczny, do zaakceptowania.
Trochę mam z tym jak z diagnostyką problemów jelit- tam też trzeba robić kilkukrotnie badania np na pasożyty, człowiek chodzi od labu do labu i nagle się okazuje że jakiś pierwotniak wychodzi w jednej próbce na ileś.
Oj to źle zrozumiałam Twój wpis 🙈 tak to jest jak się o 10 rzeczach na raz myśli
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
Kałamarniczko pięknie 🥰🥰
Co do planów to hm... Korzystać z pogody, przestać liczyć ile dpo jestem 😆 a jutro babska imprezka ale na spokojnie
Vergeet, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
Kałamarniczko, ale piękny wynik 😍 Dobrze też, że czujesz się trochę lepiej już.
Ja jestem po wizycie u gienkologa. Maleństwo ma 0,59 cm i bijące serduszko 🥹
Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit nieszczęść i że teraz już będzie z górki 🥹
Wam wszystkim też tego życzę 🍀
Liora , Vergeet, kałamarnica 11, Zielone.Słońce, Loraa, Motylek93, Biochemiczka, Piret, Aga_92 lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
ANA1 - 1:1280
ANA3 - Centromer B ++, DFS70 +++
Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️
👦🏻33 lata
Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln --> 32.83 mln⬆️
Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3% --> 12.7%🔻
Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4% --> 25.1%🔻
Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0% --> 3%⬆️
Plemniki żywe 80% -->78% --> 73%
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc
1cs po poronieniu 🌈 02.2026 ⏸️
beta hcg: 57 (11 dpo) --> 232.5 (13 dpo) --> 534 (15 dpo) --> 2176 (18 dpo)

-
Lisik omg jaki boski kubeczek! 🤩🤩🤩 kawa z niego będzie wyborna!!
Kałamarniczko trzymam kciuki za Twoje zarodeczki🤞🏼 jesteś bardzo dzielna, przykro mi że miałaś takie przeboje, sama wiem jak to jest bo też siadłam raz i było mi niedobrze, prawie zemdlałam i musiałam jeszcze poleżeć. Dobrze, że już odpoczywasz na L4, zasłużyłaś!🩷🩷🩷
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne
3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
👩🏼🦱
❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 50 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
✅onkopakiet ✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S ✅kariotyp ✅zespół antyfosfolipidowy ✅ AMH
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
✅ ruchliwość a+b ✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet ✅kariotyp
01.26 IVF IMSI: ❄️❄️ ❄️❄️ → PGTA → 1❄️mozaika