W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kałamarniczko, mnie podczas ostatniej stymualcji pobolewały piersi. Ogólnie dwie pierwsze stymualcje czułam się super. Z kolei trzecia to był koszmar, czułam się okropnie zarówno fizycznie jak i psychicznie.
Mocne kciuki na jutro 🤞
Udanego tygodnia!
kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,26)-->(0,14), Stan zapalny endometrium,IO, Allo Mlr 0% ✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp, Crossmatch
🧒
❌ Morfologia (2%)✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - 4🥚komórki, 2 MII, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆08.2025 - 4 🥚komórki, 2MII, 1 zapłodniona, 1❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
III procedura 🙏
01.2026 - 3 🥚 komórki MII, 2 ❄️ 4AA (niebadeane)
A ch*j z tym wszystkim! -
Bajka92 wrote:
Lisiku! ❤️ Wiesz, że zaskoczyła mnie Twoja data testowania, byłam pewna, że Ty już siedzisz po fioletowej stronie. Niech to będzie dobra wróżba! Pisałaś chyba o datach testowania w poprzednim jeszcze wątku i ja się z Tobą zgadzam, sama lubię podglądać Wasze testowanie. Ale po ostatnich miesiącach… czułam się bardzo źle kiedy czytałam „trzymam kciuki, halo bajka jak tam testowanie” i musiałam Was rozczarować… i też mnie to jakoś nie koniecznie dobrze nakręcało… tym bardziej, że wielokrotnie widziałam jakieś cienie…
Bajka ale że ja?! 😂 ja nigdy nawet cienia cienia nie zobaczyłam na teście. Ostatnio trochę siedzę za krzakiem bo niewiele się dzieje tylko czekam na operację. Ale niech to będzie dla mnie dobra wróżba 🥰 ja tu najprawdopodobniej pokibluję do lata, wyprawię Lorę, Vergeet i Brilke na fioletową i może wtedy też pójdę 😉
Imazolka prima aprilis to mi owulacja zrobiła bo chyba już była w 9 dc a ja akurat nie robiłam owulaków 🤷♀️ niby było starane ale raczej już się nastawiam na operację. Ale wy możecie się nastawiać na cud ostatniego cyklu za mnie 😉
Aga_92 to na USG endometriozy umów się najlepiej już teraz bo terminy do specjalistów są niestety długie, zawsze można odwołać. W jakim mieście jesteś? A może prowadzą u was w którymś szpitalu Program Kompleksowej Ochrony Zdrowia Prokreacyjnego? Co do histeroskopii to ja też mówię że to jest must. Mnie lekarz skierowalna histero przy pierwszej wizycie i niego. I również dobrze wspominam, miałam w znieczuleniu miejscowym ból znacznie mniejszym niż przy drożności a patrzyłam sobie na ekran i zadawałam lekarzowi pytania. Wiele dziewczyn na forum się udało po histero albo po wycięciu polipa, albo wyleczeniu stanu zapalnego. A powiesz nam czego się konkretnie obawiasz przy tym zabiegu?
Paulinka jejku jak ja czekam na twoje wiruski 🥹
I chyba powinna do nas wrócić Sylaada w tym miesiącu? Z tego co pamiętam to powinna mieć w marcu transfer.
Jupiter hejka! Witamy, zostań z nami (byle nie na długo) mamy nadzieję że się przydamy 😉
My dzisiaj byliśmy na długim pięknym spacerze i udało mi się wysiać groszek pachnący, oregano, pietruszkę, kolendrę i bazylię 🥰 ale i tak za krótki ten weekend 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 22:40
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usuwanie ognisk endometriozy --> kwiecień '26
- Histeroskopia - stan zapalny wyleczony ✅
- Leczenie u Naprotechnologa
- Kwalifikacja do Rządowego Programu ochrony zdrowia prokreacyjnego
- Hycosy ✅ drożność z lipiodolem ✅
Endometrioza II/III stopień, czyste jajniki i jajowody, adenomioza
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
❌TSH 0,916 -3,5 - 3,5 - 9,6 (po lipiodolu)- 6,4 (po Euthyrox 50)- 5,7 (zwiększenie dawki do 75)
FT4 ✅
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8(wiecej Dostinexu)---> 12,6 ✅
Ferrytyna 21,73 - feroplex - 40 Bioradix- 103 (skutek Sulfazalazyny)
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
On : IO, Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki, wit D
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), wit. D, NAC, magnez ,DHA + EPA, Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, euthyrox -
Cześć dziewczynki witam się i ja w pięknym marcu 🍀🌷
Liora grafika jest przecudna 🩷 widziałam, że było podziałanie także trzymam mocno kciuki za owoc starań 🤭🤞
Niteczko szok, że nie macie jak wrócić i utknęliście nie wiadomo na ile ehhh (co prawda w raju) ale przymusowe przedłużanie urlopu jeszcze z takich względów wywołuje niepokój, mam nadzieję, że szybko uda się ogarnąć powrotny lot ✊✊ dobrze, że lekarka będzie na Was czekać z planem 🍀
Księgowa póki nie ma 🐒 a z drugiej strony ja to Endo tak przykoksiło to i kolejny cykl może być tym szczęśliwym, prawda?
Biochemiczko piękne testy 🤩 wyczekuje Twojego USG i pięknych wieści 🥰
Kałamarniczko dzielnie znosisz chodowanie jajeczek , należą się te wakacje jak nic 😁☀️☀️☀️
Lisiku ja tylko tak wtrącę, że mój szczęśliwy cykl okazał się tym z „nie wyłapanym pikiem” i przeoczoną owulacją, choć też działanie bylo 😎😜🤞🤞🤞
Bajeczko 💚✊✊
Dziewczyny ja jeszcze też się wstrzymam z wiruskami ciążowymi, we wtorek mam wizytę- podejrzymy maluszka i wtedy już będę bardziej pewna i gotowa na rozsiewanie wirusków, tak samo nie mogę się doczekać tego momentu jak Paulinka 🥹 zawsze mnie cieszyło i motywowało jak robiły to inne dziewczyny 💕
Powiem tylko, że początek 2 trymestru mnie nie oszczędza…. Czekam nadal na lepsze dni 🧐
Wszystkim niezmiennie kibicuję i liczę, że Liora wpisze więcej podwójnych kreseczek niż w lutym 🍀 dobra passa w końcu trwa 🌷🌷🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 23:32
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔 2x cb 💔
💊 wit. B12, C, wit. D3, kwas foliowy, omega-3, magnez+b6,
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli.
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
9dpo beta 53, prog 37
11dpo beta 179, prog 47
13dpo beta 461
21dpo beta 13682 🌱prog. 40
7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
20.02 - 5,90 cm wiercipiętka 👣
🙏

-