W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia dziękuję :*
Kiedyś miałam anemie jak mi się zachciało diety Dukana 🤦🏻♀️ surowy burak tarty z jabłkiem i marchewką i morfo moment poszybowała w górę 😁, mam nadzieję że i tym razem tak będzie 😋
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja was podziwiam z tymi burakami xd ja toleruje tylko takie ze słoika do obiadu xd
-
Ayayanee wrote:Ja was podziwiam z tymi burakami xd ja toleruje tylko takie ze słoika do obiadu xd
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wczoraj zważyłam Alka. W tydzień przytył 330gram 😱 jak od urodzenia szedł 6 centylem, tak wczoraj wskoczył na 10😱
szona, Simons_cat, Gosia24, Misiaa, Felinka94, Skorek, Jo_an, Księgowa, Jusia88, Sway lubią tę wiadomość
-
Ayayanee wrote:Ja was podziwiam z tymi burakami xd ja toleruje tylko takie ze słoika do obiadu xd
A ja uwielbiam gotowane buraki a najbardziej w imprezowej sałatce z akademii płodności 🥗 -
Wiolala wrote:Czy to źle ? Bo ja nie ogarniam 🙈
Dobrze 😁
Brawo Alek, przypuszczam ze zrobiles mamie dzień 😍miska122, Olcykowa, Wiolala lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Wiolala wrote:Czy to źle ? Bo ja nie ogarniam 🙈
Nie, ale byłam mega zaskoczona, bo tyle zwykle przybierał w 2 tygodnie. I cały czas waga stabilnie, a tu nagle skok. Moja mama przyszła wczoraj go popilnować (dawałam korepetycje) i stwierdziła, że go nie poznała, jaki się puciek zrobił. On jest z tych drobnych, więc cieszę się jak przybiera, bo dziewczynki są większe od niego 🙈Simons_cat, Karo123, Wiolala lubią tę wiadomość
-
Noelle, halo halo! Śniło mi się, że byłaś w drugiej ciąży 🙈
Simons_cat, Karo123 lubią tę wiadomość
-
Felinka94 wrote:Cóż, czasem trzeba się poświęcić dla dobra ogółu 🤣🤣🤣
Moje dobro ogółu gdy stwierdziłam że wypije sok z buraka skończyło się nad toaleta 🤣🙈🥴 -
Ja nie mogłam z tymi burakami. Brałam buraka forte, ale nic nie pomagało. Ostatecznie jak przeszłam na dietę cukrzycową to mi hemoglobina tak skoczyła, że odstawiłam suplementy. Ale przyjemności żadnej z tej diety nie miałam, więc chyba lepsze te zakwasy...
-
miska122 wrote:Nie, ale byłam mega zaskoczona, bo tyle zwykle przybierał w 2 tygodnie. I cały czas waga stabilnie, a tu nagle skok. Moja mama przyszła wczoraj go popilnować (dawałam korepetycje) i stwierdziła, że go nie poznała, jaki się puciek zrobił. On jest z tych drobnych, więc cieszę się jak przybiera, bo dziewczynki są większe od niego 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 10:57
miska122, Karo123, Jeżynka, Wiolala lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons_cat wrote:Wspaniale! No u nas to samo 😁 też się ucieszyłam jak go zważyliśmy i była spoko waga. Teraz go ważymy w wiaderku😂 bo nogi wystawały poza wagę i waga była zła 😅 dzisiaj już pewnie mamy 6 kilo 😁
Jeżynka, Wiolala, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Miska super wieści! 😁
Co do buraka ja soku ani barszczu itp nie ruszę 🤢
Ale taki surowy czy lekko podgotowany starty razem z jabłkiem na prawdę mi mega smakował przed ciążą 🤔 martwię się czy teraz też tak będzie bo jeszcze nie próbowałam, ale jeśli mnie sama myśl nie odrzuca to raczej powinno być ok 🤭miska122 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja uwielbiam utarte buraki i barszcz, ale sok czy inne wymysły nie przejdą mi przez gardło
A ja chyba mogę powiedzieć, że poczułam dziecię.
Jakie to było dziwne.
Będzie chemikiem, mówię Wam , zaczęło mi smyrac jak tylko otworzyłam Domestos 🤣Ayayanee, miska122, Felinka94, Wiolala, Simons_cat, Jo_an, Karo123, Sway lubią tę wiadomość
-
Skorek wrote:
A ja chyba mogę powiedzieć, że poczułam dziecię.
Jakie to było dziwne.
Będzie chemikiem, mówię Wam , zaczęło mi smyrac jak tylko otworzyłam Domestos 🤣
Ja czułam podczas kichania 🤣 nie wiem jak to zinterpretować w takim razie 🤣
A na domestos też mnie smyrało, smyra do teraz.... Ale w żołądku 🤢🥵🤭 -
Ayayanee wrote:Ja czułam podczas kichania 🤣 nie wiem jak to zinterpretować w takim razie 🤣
A na domestos też mnie smyrało, smyra do teraz.... Ale w żołądku 🤢🥵🤭
Simons_cat, Ayayanee lubią tę wiadomość
-
Mnie chyba wczoraj smyrała niuńka pierwszy raz 🤭
Mój A. Gadał do samego brzucha i gładził podbrzusze i poczułam takie mrówki w środku 🙈
Dziś jak wchodziłam po schodach poczułam to samo uczucie 🤔
Jakieś pomysły? Brzuchomówczyni? Alpinistka? 😆
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
To ja chyba jestem jakimś cieżkim przypadkiem bo jakiekolwiek ruchy czuję tylko jak się położe i mocno wslucham, a i to nie zawsze, teraz np od 2 dni nic nie czułam, inaczej, podczas jakiegos ruchu nie ma szans 😭
-
Gosia24 wrote:To ja chyba jestem jakimś cieżkim przypadkiem bo jakiekolwiek ruchy czuję tylko jak się położe i mocno wslucham, a i to nie zawsze, teraz np od 2 dni nic nie czułam, inaczej, podczas jakiegos ruchu nie ma szans 😭
Możliwe, że Twoje maleństwo jest aktywne kiedy śpisz. W dzień chodzimy i brzuch się kołysze a to działa na bobasa usypiająco. Gdzieś czytałam, że takie maluchy potrafią przespać 20 godzin na dobę