W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia a to tylko na brzuchu? Kurcze może to alergia na jakiś kosmetyk?
To że nie wyszła wcześniej nie znaczy że teraz nie mogła się ujawnić.
Ja tak miałam z kremem do twarzy. Stosowałam długo i było ok az nagle wysypka. Odstawiłam i minęło..
Mam nadzieję że z badaniami wszystko będzie dobrze ✊🏼✊🏼
Jeżynka oczywiście że silna po mamie! 💪🏼
Waleczna jest w końcu tak jak Ty 😊
Jeżynka lubi tę wiadomość

Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Właśnie spróbuje wyeliminować. Piłam wapno i nie było zadnej różnicy, pd wczoraj biorę allertec. Smarowalam emolientami i wydaje mi sie ze nasilaja wysypke ale chociaż na sekundę tak nie swędzi, mozliwe ze to krem mnie uczula bo to mam tylko na brzuchu, chociaz smarowalam yeż piersi, pośladki i uda a tam nic
-
Gosia czasami jak picie wapna nie pomaga to dobrze jest zrobic z tych tabletek ktore sie rozpuszcza taka ala papke i wtedy tym wapnem wysypke posmarowac
Felinka94 lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa narazie przestalam smarowac kremami bo po tym sie nasila, jak to zmyłam to jest znośnie i brzuch blednie. We wtorek mam wizytę wiec mam nadzieje ze doktor popatrzy co to jest i da mi jakis magiczny sposob 😂
Skorek ja też probowalam i nie umiem tak wstawic zdjęcia 😂 -
Ooo, może to też być trop! Może jesteś uczulona na jakiś składnik kosmetyczny? Albo może nawet na płyn do płukania albo proszek? Podobno tak się może dziać w ciążyGosia24 wrote:Misiaa narazie przestalam smarowac kremami bo po tym sie nasila, jak to zmyłam to jest znośnie i brzuch blednie. We wtorek mam wizytę wiec mam nadzieje ze doktor popatrzy co to jest i da mi jakis magiczny sposob 😂
Skorek ja też probowalam i nie umiem tak wstawic zdjęcia 😂 -
Skorek wrote:Dziewczyny, jak Wy dodajecie te zdjęcia, że od razu widać je w poście? 🥰
Jeżeli wstawisz przez zapodaj to wybierz ta największa rozdzielczość 500x500 i bodajże ostatni link skopiuj
tam pisze chyba na forum, wyświetla ikonę
Skorek lubi tę wiadomość
-
Skorek wejdź w ten link, dodaj zdjęcie, wybierz rozdzielczość 500x500 i skopiuj ostatni odnośnik

https://naforum.zapodaj.net/
Skorek lubi tę wiadomość
👩🏻❤️💋👨🏻 Starania od 08.2020 | starania o bąbla nr 2 od 02.2025
💔 Poronienia: 12.2020 (6t3d), 03.2021 (9t6d), 09.2021 (8t2d) | 03.2025 cb, 05.2025 cb
Histeroskopia 03.12.2021 -> usunięto zrost centralny
AlloMLR 0%:
💉Szczepienia limfocytami 🔜 20.12.21✅, 10.01.22✅, 31.01.22✅
🌈 Helena - 02.12.2022 o godz. 00:07 (40t1d), 3090g i 52cm -

Ha! Udało się! Dziękuję Mersalla i Wiolala!
A my 1 kwietnia wchodzimy w 17 tydzień.
To takie niewiarygodne 🙈💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2022, 10:36
Jeżynka, Felinka94, Annamaria, Asia2309, Karo123, Mersalla, Jusia88, Zielone.Slonce, Emsi :), Noelle, Wiolala, Simons_cat, Jo_an, Martyna33, Sway, Ayayanee, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Skorek cóż za cudowny brzusio 🥰🥰🥰🥰
Tak Wam zazdroszczę 🥺🥺
Jesteście szczuplusie i te brzusie są takie słodkie...
U mnie to niewiadomo co, czy to gazy ciąża czy tłuszcz 🤦🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
To ja tez wrzucę aktualizację brzuszka, lekko większy i nadal trójkątny 🙄😅 Z pozytywów odkąd mam zmniejszona dawke luteiny do 2x100 to nie męczą mnie już aż tak wzdęcia, zaparcia są ale do ogarnięcia nie to co w pierwszym trymestrze.

Za to nadal nie czuje ruchów 🤷🏼♀️ Tzn niby od czasu do czasu jakieś takie mini napinanie macicy a po tym od razu dziwne uczucie w środku ale zdecydowanie nie nazwałabym tego ruchem (ale zawsze o tej samej porze, po śniadaniu i przed spaniem). Upewniłem się u mojej Pani dr i jeszcze znajomej lekarki - obydwie mówią ze przy łożysku na przedniej ścianie mogę te ruchy czuć zdecydowanie później i zdecydowanie lżej wiec się tym nie przejmować 😊 Zazdroszczę ze już czujecie, no ale nie przejmuje się, okazuje się ze faktycznie u każdego inaczej 😊 Za to jak sprawdzam detektorem tętno małego czasami to zdecydowanie słychać ze się rusza… co tam się w środku dzieje to aż sie dziwie ze tego nie czuje… 😄🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2022, 11:40
Jusia88, Zielone.Slonce, Felinka94, Emsi :), Mersalla, Skorek, Asia2309, Noelle, Wiolala, Simons_cat, Jo_an, Sway, Cecylia lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyFelinka94 wrote:Skorek cóż za cudowny brzusio 🥰🥰🥰🥰
Tak Wam zazdroszczę 🥺🥺
Jesteście szczuplusie i te brzusie są takie słodkie...
U mnie to niewiadomo co, czy to gazy ciąża czy tłuszcz 🤦🏻♀️
No co Ty u Ciebie tez widać ze to ciążowy brzuszek 😀
Skorek ładny brzusio 😍
Felinka94, Skorek lubią tę wiadomość
-
Skorek mi się wydaje ciagle ze Ty przed chwilą wysikałas dwie kreski a tu już 17 tydzień skończony ❤️ Piękny brzuszek!
Skorek lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualny
-
Karo Ty też masz ładny, szpiczasty jak na chłopaka przystało według zabobonów

Jusia dziękuję to pocieszające 🥰🥰
Co do ruchów to ja czuję ale bardzo rzadko i delikatnie, na detektorze tez słychać jak się tam wierzga 😅
Jusia88, Karo123 lubią tę wiadomość

Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.

nameczysz się, ale faktycznie spróbuj wyeliminować nabiał, nawet teraz przez weekend.