W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny sooorki ze ostatnio nie pisałam, ale miałam taki stres przed wynikami nifty. Skupiałam się tylko na pracy i piciu okropnie dużej ilości wody
Wczoraj wieczorem zadzwonił lekarz, że wszystkie ryzyka niskie i że grstuluje syna...Także będę miała chlopaka
Byłam tezvwcziraj u lekarza s lux medzie. Jakimś cudem trafiłam do niego termin, bo przez oststnie 2 lata żeby nie sklamac nie było ani 1terminu....powiedział ze wody płodowe ok i że dla niego wszystko jest w porządku:)
Cieszę się mega, a teraz trzeba wybrać imię...Ivanka93, Jo_an, Skorek, Olcykowa, miska122, Karo123, Siri, Cecylia, Jeszcze_Blizniaki, Gosia24, Szatkownicadojajek, Wiolala, Księgowa, Mersalla, madzia28, Sway, Jusia88, bindweef, Noelle, Jeżynka, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Karo123 wrote:Joan cieszę się ze „nasz” laktator zdał egzamin 😁 na dodatek jest ładny wiec w sumie to tez plusik, bo jednak na jakiś czas zostaniecie bliskimi znajomymi, to zawsze przyjemniej sięgać po coś ładnego 🙈❤️ dziewczyny jeszcze polecały żeby kupić taki gorset żeby nie trzeba było go trzymać, albo zrobić dziury w staniku sportowym - jak już rozkręcisz laktację i nie będziesz to robiła automatycznie to fajnie będzie meic wolne ręce na książkę czy telefon ☺️
położna nawet zwróciła uwagę że taki stylowy 😎 przede wszystkim bezprzewodowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2022, 08:51
Karo123 lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Gratuluję dziewczynki ❤️
Jesteście wspaniale dzielne, a dzieciątka macie cudne ❤️
Piszę mało bo jak zwykle trafiam na "po temacie", ale jestem z Wami codziennie.
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Red 💙
Red555 lubi tę wiadomość
-
Joan na udach 😳😁 ale sobie sprytnie poradziłaś 😁
Red gratulacje! 😘❤️Jo_an, Red555 lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Jaki macie ten laktator? Zapiszę sobie na później
Red, tak czułam że chłopak! Gratulacje 💙Red555 lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Joan idziesz jak burza z laktacja 😉
A jak sie Adaś czuje?
Red gratuluje zdrowego synka 😍💙
Ja nadal czekam na wyniki mojego harmony 🙄 ostatnio dzwonili po 6dniach i mialam nadzieje, ze wczoraj zadzwonia, tak sie nastawilam 😕 bede ich nekac telefonami jak mi nie dadza znac z koncem tygodnia.Jo_an, Red555 lubią tę wiadomość
-
Joan super ze wszystko u Wasxw porządku... 😍
Red gratuluję zdrowego synka 💙
Siri, widzs ze ćwiczą cierpliwość, ale na pewno niedługo dostaniesz dobre wyniki 😍Siri, Jo_an, Red555 lubią tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - I IVF
23.12.21 - FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Krysia1411 wrote:Joan super ze wszystko u Wasxw porządku... 😍
Red gratuluję zdrowego synka 💙
Siri, widzs ze ćwiczą cierpliwość, ale na pewno niedługo dostaniesz dobre wyniki 😍 -
Siri wrote:Oj cwicza, bo ja z tych niecierpliwych 😉 tez mam taka nadzieje, usg nie wykazalo nic niepokojacego, ale jednak stresik malutki jest 😉
Gosia, to juz jutro wizyta 😍 ✊🏻✊🏻27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - I IVF
23.12.21 - FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Gosia24 wrote:Wiola mi sie wydaje ze nasza malutka ze zdj 3D jest do mnie podobna jak byłam noworodkiem, tez miałam takie pysie, ale okaże się kto ma mocniejsze geny ;p a Wy już wybraliscie imię ostatecznie?
Ja nie mam zdjęć swoich jak byłam noworodkiem tylko takie od roczku wzwyż i widzę podobiznę
Imienia jeszcze nie wybraliśmy. Ja mam jedno i mąż ma jedno i żadne ustąpić nie chce 🤣 -
Siri wrote:Joan idziesz jak burza z laktacja 😉
A jak sie Adaś czuje?
Red gratuluje zdrowego synka 😍💙
Ja nadal czekam na wyniki mojego harmony 🙄 ostatnio dzwonili po 6dniach i mialam nadzieje, ze wczoraj zadzwonia, tak sie nastawilam 😕 bede ich nekac telefonami jak mi nie dadza znac z koncem tygodnia.
Mnie jednak będą robić jeszcze kontrolnie crp. Rano mogli pobrać, bo ostatnie mam z 19.06. Bylo minimalnie powyżej, ale zakładają, że to po cięciu. A wypisaliby mnie nawet z zaleceniem kontroli u lekarza poz. Wolę już tutaj, bo powiedzieli, że jeśli wyszłoby, że nie spada to już jakbym wyszła to trafiłabym na oddzial ginekologii. O 13 maja mi pobrać jeszcze krew.86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Jasne jak już jesteś i tak w szpitalu to niech pobiora. Nie potrzeba Ci teraz dodatkowego chodzenia po POZetach 😉 trzymam kciuki za wyniki ✊
Kociara - Neno Bueno, moja znajoma tez go ma i tez polecała. Ogólnie to z Joan dorwałyśmy go na promce na dzień mamy za 245 zł 🤭 ale widze ze teraz z Media Expert tez jest w całkiem dobrej cenie bo zazwyczaj chodzi po 390/400 zł ☺️ Ale warto polować na promkeJo_an lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Red!! Gratuluję i witam w team boy 💙
Joan super, że wszystko dobrze i że tak fajnie idzie z tą laktacją!Red555, Jo_an lubią tę wiadomość